Fælles massage

Fik lidt af en overraskelse, jeg kunne se at hun ikke havde trusser på, der var frit udsyn til hendes dejlige dusk mellem hendes spredte ben, hun lænede sig ind til mit øre og viskede…

SEX I DAG?

Vi mødtes som vi havde gjort i næsten 1 år 1 gang om måneden, for at give hinanden massage, det var en aftale vi havde lavet da vi afsluttede den uddannelse vi som den første af flere uddannelser og kurser har gennemgået sammen.
Hun gik ud og vaskede hænder, og jeg smed tøjet og lagde mig tilrette på briksen, jeg havde prøvet flere gange at udfordre hende til at gå længere end til bare en god og lækker massage, jeg har længe haft problemer med min lyske, men den generede mig ikke i dag, hun havde ikke nogen problemer med at trække mine underbukser ned til midt på lårene og massere mig i hele det område fra anus til min pung, og op på skambenet helt op omkring roden af min pik, og det var da også sket at den var vokset lidt, men det tog hun mad et smil og en frisk bemærkning, så som nå du er da lidt glad for at se mig i dag selv om jeg er lidt ond ved din ejermand.
Når hun lå på briksen og jeg nåede til hendes balder, fik jeg altid et godt kig til hendes dejlige fisse, da jeg også trak hendes trusser ret langt ned på hendes lår, jeg vidste ikke om hun var klar over hvor meget jeg kunne se, men hun sørgede altid for at trække sine trusser op på plads før hun vente sig om på ryggen jeg havde aldrig set hele hendes bryster, men jeg havde set hendes brystvorter når jeg masserede hendes skuldre og den øverste del af hendes bryst.
Det var varmt, det var midt i juli måned og jeg lå med hoved nede i briksens hovedstøtte, jeg hørte hende komme ind, og mærkede hendes varme hænder begynde at smøre min ryg ind i massagekrem, jeg tænkte ikke meget over det til at begynde med, men måden hun rørte ved mig på var anderledes, mere blød, langsom og mere sensuel.
Det var først de hun begyndte at trække mine underbukser ned, og jeg ville fortælle hende at jeg havde det fint i min lyske, og hun tyssede på mig og sagde at jeg bare skulle slappe af og nyde det i dag, i stedet for at trække dem ned midt på låret fortsatte hun med at trække i dem og trak dem helt af mig, jeg løftede mit hoved for at spørge hvad hun havde gang i, men hun var meget hurtig til at lægge en hånd på min nakke og sagde at jeg bare skulle blive liggende, men jeg nåede at se op til hendes lår med, og så at hun havde bare ben, hun plejede altid at have bukser på når hun masserede mig, og jeg blev overrasket og meget nysgerrig af det, og min pik reagerede med det samme ved at blive helt stiv.
Jeg lå og tænkte meget over det, og imens undgik hun behændigt at jeg så noget af hende, men da hun satte sig på behandlerstolen, og kørte den ind under briksen får at massere mine skuldre fik jeg lidt af en overraskelse, jeg kunne se at hun ikke havde trusser på, og der var frit udsyn til hendes dejlige dusk mellem hendes spredte ben, hun lænede sig ind til mit øre og viskede, ser du noget du kan lide?
Og Jeg fik fremstammet, hvor er du bare fræk og ja det jeg ser, er meget fristende, fint sagde hun men du bliver liggende, er det forstået?
Så rejste hun sig og gik om bag ved mig, jeg mærkede at hun kom op på briksen, så mærkede jeg hendes bryster på min ryg, og hendes tunge begyndte at spille i mit øre, jeg var simpelt hen så liderlig nu at det dunkede i min pik, jeg havde aldrig oplevet det så intenst før hverken med min kone eller nogen andre.
Vend dig om hørte jeg hende viske, da jeg vendte mig så jeg ind i hendes gråblå øjne, de smilede frækt til mig, og så kyssede hun mig dybt samtidig med at hendes ene hånd fandt min pik, det svimlede helt for mig, og mine hænder fandt hendes bryster, de var lækre tunge, min venstre hånd gled ned over hendes mave til hendes skridt, hun var varm blød og pjask våd, hun gav sig og skubbede sig ned mod min hånd og sagde, åh ja tag hårdt, stik en finger op i mig, jeg trænger til at få pik, du skal fingerkneppe, slikke og gennem bolle mig med din dejlige pik, jeg har ikke fået pik siden jeg fødte ……. Så det er snart et år siden, og du har næsten drevet mig til vanvid når du køre på mig, men jeg turde bare ikke at vise dig at jeg var meget tændt på dig, jeg har prøvet at få …….. til at tænde på mig så mange gange, men det ender altid med at det glider ud til ingen ting, så nu vil jeg bare have pik, og massere af pik.
Hun gled ned over mig, og hun stoppede først med at snakke da hun tog min pik i munden, hun sugede sig nærmest fast til mig og jeg måtte til sidst fjerne hende med magt for at jeg ikke skulle komme i munden på hende, nu havde jeg endeligt chancen får at få hendes fisse som jeg havde drømt om så længe, så det skulle ikke gå så hurtigt, nu hvor det endeligt gik i opfyldelse.
Jeg løftede hende væk fra mig, og lagde nogen tæpper på klinikkens gulv, og lagde hende på dem, jeg begyndte at kysse hende, kørte min tunge ned over hendes bryster, hun vred sig og begyndte at stønne, slik mig jeg bliver sindssyg hvis du ikke slikker mig nu fik hun klemt ud mellem sine hænder som hun holdt for sit ansigt.
Da jeg så endeligt satte tungen mellem hendes skamlæber, nåde jeg lige at tænke, hun smager himmelsk, før hun vred sig så voldsomt at jeg havde svært ved at holde hende, men selv om hun var så tændt gik der et stykke tid før hun kom, hun rystede over hele kroppen og stod nærmest i en spændt bue da hun fik sin orgasme, da hun var faldet lidt ned igen, bad hun mig om at sætte sig på hendes bryst, hun foldede sine bryster om min pik der nu var faldet til halv størrelse, men den hom hurtigt op igen da hun samtidigt med at hun gned sine dejlige bryster om den tog hoved i mellem sine læber og sugede pikken hårdt ind i sin mund, da den stod stiv og hård igen, sagde hun, nu skal du bolle mig så længe du kan, og når du kommer må du ikke sprøjte op i min fisse, jeg vil have det hele i munden, jeg vil smage din sæd og nyde hver en dråbe.
Da jeg gled op i hende, var det med en fryd der næsten ikke var til at beskrive, jeg lå og nussede hendes hår der var farvet i flere røde nuancer, og så ind i hendes øjne der lukkede og åbnede sig langsomt i takt med at jeg støtte ganske langsomt op i hendes varme våde fisse, og jeg tænkte på hvor heldig jeg var, her lå jeg og elskede med en skøn kvinde på 37 år, jeg ! en mand på snart 50.
Efter vi havde ligget sådan i ca. 15-20 min. Satte jeg tempoet op og hun klamrede sig til mig og stønnede åh ja åh ja, husk du skal komme i min mund, ikke i min fisse, husk det.
Da jeg mærkede at jeg var tæt på at komme trak jeg mig ud af hende, og hun nærmest trak mig op til hendes mund, hun huggede nærmest min pik i sig og da jeg kom med en voldsomhed jeg ikke havde prøvet længe, lod hun sæden fylde sin mund og lå og smagte på det før hun sank det, hun malkede mig med sin mund så hårdt at det næsten gjorde ondt i starten, men hun fortsatte til den var helt tømt og skrumpet til en meget flad hudfold.
Det var det bedste knald jeg længe har fået, og selv om hun nu har fået gang i …….. så elsker vi når vi mødes 1 gang om måneden 🙂

porno med danske piger