Guide: Lav en kopi af din nedre region (vagina og penis)

Guide: Lav en kopi af din nedre region (vagina og penis)

SPAR MANGE PENGE

Lav en kopi af din partners underliv!

Sjov, anderledes og erotisk gaveidé

Kopier din vagina med Clone A Pussy eller penis med Clone A Willy. En super sjov gaveidé eller starten på en sjov aften med konen/kæresten.

Med Clone-A-Pussy og Clone-A-Willy kan du super nemt lave en tro kopi af dit ydre i de nedre regioner. Du kan lave den for dig selv og sende det til en du vil pirre eller give den som en gave. I kan også lave dem sammen og få en fræk aften, et evigt minde af hinandens kønsdele fra en sjov dag.

Clone-A-Pussy Kopi af din vagina

Forbinder du sex og erotik med at forkæle og overraske din partner? Med dette fantastiske Clone-A-Pussy sæt kan du lave en naturtro kopi af din vagina, så manden i dit liv altid har en fantastisk kopi af din bløde lystmis ved hånden, når han savner dig.

Står du og mangler en fræk, pirrende og sød gave til ”manden, der har alt”?

Clone-A-Pussy er din mulighed for at overraske ham med en gave, som han garanteret ikke forventer: En hot pink afstøbning af det ydre af din vagina. Du bestemmer naturligvis helt selv, om du vil lave aftrykket alene eller sammen med ham. Lad ham f.eks. agere doktor, og du er så hans villige patient?

Proceduren er både nem og overskuelig. Sættet indeholder nemlig alt det, du skal bruge for at få et optimalt resultat: Støbeform, støbepulver, silikone, rørepinde og instruktioner på engelsk. Se Trin-for-trin guide

SEX I DAG?

Vil du gøre dit underliv til din mands fortrukne sexlegetøj?

Forvandl din vagina til et stykke frækt sexlegetøj med Clone-A-Pussy Plus Klon Din Vagina Sæt med Sleeve. Perfekt som en fræk gaveidé til en helt særlig person eller som sjov gimmick.

I sættet får du alt, hvad der skal bruges for at lave en støbning af den ydre del af din vagina. Denne sættes efterfølgende på det medfølgende sleeve, hvorefter du har et stimulerende og helt unikt onaniprodukt til din partner, eller til en du vil give en smagsprøve på den ægte vare 😉

En gave der blive brugt til lyst!

Clone-A-Willy Lav kopi af din Penis

Nu kan din kæreste, kone eller elsker nyde dig, selvom du er i byen, på forretningsrejse eller på ferie. Med Clone a Willy kan du nemlig lave en fræk, vibrerende kopi af din egen penis!

Clone-A-Willy Klon Din Penis Original

Lav en vibrerende kopi af din penis med den originale Clone a Willy dildo vibrator og lad din partner nyde dig selv når du ikke er i nærheden. Hvis du gerne vil overraske kæresten eller konen, og du ikke ved hvad du skal give hende, så er det uden tvivl denne her du skal vælge, den er udstyret med vibrator. Se video med fremgangs måde her.

Kopi af din penis til kæresten, konen eller kollegaen

Du får et komplet kit med alt, du skal bruge for at lave den. Det er nemt og simpelt! Clone a Willy er en sjov gaveidé til kæresten, konen eller kollegaen. Eller et muntert indslag hvis du skal til polterabend eller fødselsdag.

Vil du gerne kunne finde din penis-kopi i mørket? Så er løsningen lige her med Clone a Willy – “Glow in the dark” der lyser op i mørket 😉

 

porno med danske piger