Min kæreste er live, lige nu!

Hun ligger på ryggen med den åbne fisse direkte ud mod kameraet og verden. Kan se hvordan safterne næsten sejler ud af hendes fisse, de sorte fyre lægger sig på knæ…

Sidder her i min 1 værelses på frederiksberg. Har placeret mig i min gode kontorstol med øjnene klistret til computerskærmen, venter på at den lille lampe i hjørnet af skærmen skifter fra rød til grøn. Blink, blink, blink, hele tiden vender den tilbage rød. Klokken er 2 om natten og det føles som en uendelighed, jeg skal jo også op og på arbejde i morgen. Min håndflade er allerede helt svedt og jeg kører utålmodigt musemarkøren rundt på skærmen for at sikre mig at computeren ikke er gået i stå.

Skærmen flimrer og mit hjerte hopper en gang. Blink, grøn. Hun er live. Frem på skærmen kommer billedet af et spartansk indrettet rum, hvide vægge og en kæmpestor seng er alt man kan se på skærmen. Min lille kæreste kommer vimsende ind i bh og g-streng og sætter sig på sengekanten, med sine 1.56 og 45 kg er hun et lille nips. Hun kaster sit blonde lange hår over til venstre side og retter nervøst på sin BH. Det er første gang hun skal lave et marathon show live, 12 timer skal de køre. Selv jeg var nødt til at betale over 50$ for at få lov til at kigge med under hele showet. Jeg syntes det er lidt for meget at hendes kæreste ikke kan få en gratis kode, men hun siger at det er der ingen der kan.

Som altid er det hendes sorte sæt hun har på. Ingen blonder, men med satin overflade og finish. Hendes flotte C skåls bryster hopper da hun retter sig lidt op og smiler. En mandestemme spørger fra den anden side af kameraet “What’s your name?”. “Mary-Ann” falder hendes svar prompte. “How old are you Mary-Ann?” spørger han “18” svarer hun næsten hurtigere. Jeg ved det er løgn, hun er 21. Hun har aldrig ville fortælle mig sin alder, men jeg fandt det ved at søge på hendes opslysninger. Hun er meget genert og selv under vores lange intime samtaler kommer hun aldrig rigtig ud med personlige informationer. Nå, men sådan er det vel at have en væsentligt yngre kone. Det næste spørgsmål sender mig tilbage til skærmen “So i hear you like big cocks?” kommer det lidt spydigt fra manden med kameraet, “Yes, very much. The bigger the better” siger hun smilende. Jeg ved det er sandt, hun vil aldrig lave noget sammen med mig mere efter at hun begyndte på andet end solo live shows og begyndte at få stor pik flere gange om ugen.

Før det kunne jeg sidde og spille min lille ynkelige pik til hende, imens hun lå og tog på sig selv foran mange andre mænd. Jeg vidste at når hun kiggede ind i kameraet, så smilede hun til mig og kun til mig, for hun skrev altid at hun ikke kunne vente med at se mig igen når hun lå og var allermest våd. Hun skrev også flere gange at hun elskede at se på mig spille pik på webcam, imens hun vidste at flere andre mænd så på hende og gjorde det samme.

“Then i hope you will be satisfied with what we have to offer” kommer det fra manden, og det er tydeligvis tegnet til at to sorte muskuløse mænd skulle komme nøgne ind fra hver deres side. Hold kæft nogle kæmpe kæppe, tykke som dåser og mindste 25 cm lange. Min kære lille kæreste ser påtaget chokeret ud, men smiler hurtigt ind i kameraet og griber fat om dem begge. De ser bare endnu større ud da hendes lille hånd forsøger at lukke sig omkring dem. Jeg spænder mit bælte op og trækker i en hurtig bevægelse mine bukser og underbukser ned til knæene. Min lille sørgelige stump er allerede begyndt at rejse sig ved tanken om at min kæreste snart skal have stor sort pik.

Hun hopper med hænderne på pikkene ned fra sengen og sætter sig på hug. Hun kigger hurtigt op på ham til højre imens hun øvet begynder at spille på dem begge. Hendes tunge afsøger forsigtigt hans pikhoved, kører i store cirkler hele vejen rundt før hun forsøger at sluge hele pikken. Hun når dog ikke at få meget mere end selve hovedet indenfor, før hun må give fortabt. Så hun begynder at køre frem og tilbage med vidt åben mund. Den anden sorte fyr griber fat i hendes lange hår og trækker hende over til sin pik. Han presser brutalt hendes mund så langt nedover hans pik som han kan og begynder at mundkneppe hende. Jeg ved hun kan lide det hårdt og selvom hendes øjne begynder at løbe i vand ved behandlingen, så kan man næsten se fugten begynde at trænge igennem den sorte g-streng. Jeg hiver hårdt op og ned på min halvstive pik som er helt gemt i min håndflade.

Hun giver slip på ham der mundknepper hendes pik og trække sin g-streng til side. Nu kan hele verden se min kæreste våde fisse. Det våde hul der bare venter på at få stor pik, hvor jeg ikke længere ville kunne mærke noget hvis hun en dag gav mig lov. Hun kigger ind i kameraet, hun kigger mig direkte ind i min sjæl imens hendes liderlige blik råber mig ind i hovedet “Du har ikke en chance her længere med det ynkelige udstyr du kalder en pik”. På grund af det blik bliver jeg nødt til at holde en pause for ikke at komme nu, det ville være for tidligt. Vil nyde mere af showet først.

SEX I DAG?

De to store fyre hiver hende op på sengen så hun ligger på ryggen med den åbne fisse direkte ud mod kameraet og verden. Kan se hvordan safterne næsten sejler ud af hendes unge fisse, da de sorte fyre lægger sig på knæ ved siden af hendes hoved. Hun har igen hurtigt deres pikke i munden. Den brutale af de to, trækker hendes g-streng godt ud til siden og borer to af sine fingre op i det drivvåde hul. Hun kommer med et halvkvalt støn, dæmpet af den store kæp hun forsøger at sluge til roden. Jeg spiller uendeligt langsomt på min pik, for ikke straks at sprøjte hele vejen udover computerskærmen.

“Do you like them?” Spørger manden bag kameraet, det eneste svar er en let nikken imens hun med halvlukkede liderlige øjne fortsætter sit piksutteri som den anden fyr nyder med lukkede øjne. Den brutale fyr tilføjer en tredje og en fjerde finger, imens han forsøger at udvide hende for øjnene af hele verden. Da han endelig syntes der er god nok plads til den fjerde finger begynder han at pumpe dem langsomt ind og ud, savlen står ned om hagen på min lille kæreste og hun ligner en der er i en helt anden verden. Bliver nødt til at give slip på min pik, den sprøjter næsten af sig selv ved at se min kæreste ligge og lave så frække ting med fremmede mænd.

Pludselig trækker den brutale fyr sine fingre ud og trækker min kæreste over så hun har siden til kameraet og fissen vendt mod ham. Han blev tydeligvis utilfreds med at hun giver den anden fyr mere opmærksomhed. Han trækker bestemt hendes g-streng til side, sigter hurtigt med sit enorme lem mod det drivvåde hul, og før min kæreste når at opfatte noget har han banket sin pik så langt ind han kan. Da han rammer bunden åbner min kærestes øjne sig et øjeblik med et skræmt udtryk og et dæmpet “auw!” undslipper hendes udblokkede mund, rent instinktivt presser hun sig væk fra smerten og får derved den pik hun har i munden endnu længere ind. Jeg kan næsten ikke holde til det mere, hun ligger som kødet på et grillspyd, fanget imellem de to sorte kæmpepikke. Min pik er så stiv at det gør ondt og jeg behøver blot at røre den for at få forløsning nu, men jeg vil have mere ud af showet først.

Den brutale fyr tager sig ikke at min kæreste reaktion og begynder at råkneppe hendes lille villige hul. Hun gisper af smerte de første par gange han går i bund, men begynder så at kaste sig tilbage mod ham. Hendes mund giver slip på den anden pik for at skrige “Fuck yeah, fuck me harder!” før hun igen kaster sig over piksutteriet med fornyet iver. Fyrene brummer i fællesskab deres nydelse ud i rummet, at få lov til at kneppe en lille hvid pige og få penge for det. Hvilket erhverv, ville ønske jeg havde haft noget mellem benene som kunne kaldes en pik, så havde jeg sku’ også lavet det samme.

Fyren med pikken i hendes mund signalerer til sin kammerat at de skal bytte, og han rejser sig op i sengen. Den brutale trækker sig ud med et svup og pludselig ligger min kæreste uden nogen pikke i sig, hun kigger ind i kameraet og smiler sødt imens hun fjerner lidt spyt fra sin hage. “Feeling good honey?” kommer det fra kameraet, men før hun når at svare har den brutale presset sig ind i hendes mund med ordene “Taste your sweet pussy, you white whore!”. Den anden sorte fyr griber fat omkring livet på hende og trækker hende op på knæ. Så griber han fat om sin kæp, går lidt på hug og styrer hovedet indenfor i den vidunderlige varme. Langsomt og forsigtigt glider han ind til han rammer bunden, og langsomt begynder han at trække sig ud igen. Min kæreste skubber bestemt den brutale lidt væk så hun kan få et ord indført “What are you waiting for? Fuck me! HA..” når hun at sige før hendes mund igen er fyldt med en stor sort stang.

Så griber fanden ved ham der står bagved hende, han begynder at råkneppe den lille hvide sexdukke som er under ham. Kan se hun forsøger at skrige ud i rummet, men pikken i hendes mund forhindrer det. “Guys, do you think she will last all 12 hours at this pace?” kommer det bagfra kameraet, de to sorte fyre kigger op og smiler. Den brutale af de to smider en thumbs up, han er tydeligvis ikke i tvivl om at enten bliver hun ved eller også så fortsætter han bare selvom hun skulle føle sig slidt. Pludselig siger ham der pumper løs “She needs to get ready to drink the first cum of the night, cause this feels so good that i will deliver it in a second!”. Han trækker sig ud og den brutale fyr går et skridt tilbage, han hopper trænet over foran hendes ansigt og hun griber hans pik og pumper på den. Kameramanden zoomer ind så man kun kan se hans pik og hendes ansigt. Han stønner højt og begynder at sende massive mængder af tyk hvid negersæd ud over min kæreste ansigt. Hun forsøger at gribe så meget som muligt med munden, før hun slikker hans pik ren for resterne. Da den er ren og fin igen, begynder hun at fange klatterne fra hendes ansigt med fingrene. Hun slikker langsomt sine fingre rene, imens hun sender lange blikke til kameraet og derved mig. Jeg kan mærke at jeg er lige ved, lige ved at sende pik udover alt i rummet.

Da der bliver zoomet ud igen, har den brutale lagt sig ned på sengen med fødderne mod kameraet. Min søde kæreste svinger benet ind over fyren og retter lidt på sin g-streng så der igen er fri adgang før hun sænker sig ned over pikken. Hun begynder at ride ham langsomt imens hun stønner højt. Hun ser helt udblokket ud. Der er ikke nok plads til at g-strengen kan være imellem pikken og låret, så den begynder at følge med ind og ud når hun hopper op og ned. “Hey, can you take the camera a second?” spørger kameramanden til ham som lige er kommet, “Sure siger han storsmilende” og forsvinder ud af billedet. kameraet ryster en hurtig gang og ind i billedet kommer en hvid fyr med kasket, sort t-shirt og cowboybukser som han hurtigt smider på gulvet. Min kæreste har ikke lagt mærke til noget, eller også er hun ligeglad som hun sidder der og stønner. Den brutale fyr har dog lugtet lunten og trækker hende ned til et dybt og voldsomt kys. Da hun forsøger at komme op igen griber han fat rundt om hendes krop og holder hende stille.

Den hvide fyr kravler op i sengen og hun siger lettere panisk ud i rummet “No, i don’t do anal! STOP!”. Hun har altid sagt hun aldrig vil dyrke analsex, hun bryder sig ikke om tanken. Det har dog altid været min store drøm at være den første som skulle få lov, men at se det ske må også gå an. Kameramanden har ikke samme størrelse pik som de to sorte fyre, men stadig langt større end min. “Just relax honey, you knew it was coming sooner or later!” siger han imens han går ned på hug bagved hende og spytter på sin pik, og smører lidt savl ud over hendes røvhul. “NOOOO STOP! STOP!” er hendes svar, men den sorte fyr har godt fat rundt om livet på hende. Kan høre en smule kluklatter fra den sorte fyr som er gået om bagved kameraet. “We own you the next 12 hours little white dove, you signed a paper that allowed us to do anything we wanted! it isn’t the standard contract that you are used to, not our fault you don’t read the contract.” kommer det fra ham.

Jeg bliver nødt til at spille pik til det her, endelig skal jeg se min lille kæreste få taget sin anale mødom. min lille ynkelige pik er så uendeligt hård og klar, jeg griber forsigtigt fat om den og gemmer den i min hånd. Klar til at komme på det helt rigtige tidspunkt.

Han er begyndt at presse sin pik op. Et langtrukken smertehyl kommer fra min lille kæreste. “Fuck she is tight, she might actually be an anal virgin like she says” kommer det fra kameramanden, imens han øger presset.

Endelig glider han ind, i et langt ryk går han i bund imens min kæreste hulker af smerte. Jeg hiver tre gange i min pik og sæden står ud i rummet. Jeg har aldrig sprøjtet så langt, hele vejen op over skærmen og op på væggen.

Bliver nødt til at tørre det op hurtigt, så trækker bukser og underbukser op og henter køkkenrullen i køkkenet. Imens jeg tørrer det op kan jeg se at kameramanden nu pumper lystigt i hendes røv og den sorte fyr samtidig kører langsomt ud og ind. Ville gerne se det sidste, men bliver nødt til at sove. Hvis jeg er heldig kan jeg lige nå op og se slutningen før jeg skal på arbejde. Som en gestus til min dejlige kæreste vinker jeg farvel til skærmen, slukker computeren og tager mit tøj af. Lægger mig og putter mig godt i sengen.

Falder i søvn med et dejligt billede på nethinden af min lille kæreste, sort og hvid pik dybt begravet i hende. Imens drømmer jeg om den dag hun endelig kommer til Danmark. Den dag hun kommer for at besøge mig, sin “love”. Den dag hvor jeg skal mærke hendes bryster når hun putter sig ind til mig for at sove og vi skal leve resten af vores liv sammen.

porno med danske piger