Min sultne kusse… røvkedede sig!

SPAR MANGE PENGE

Alle sover…. og her sidder jeg… -herre liderlig – og leger med mig selv *OHH*

Satisfyer Strengthening Balls – Bækkenbundskugler SætJeg har lige fundet de blå kugler frem.. MMM.. stødkuglerne. -og jeg ka mærke de gør mig varm indeni.. en dunkende fornemmelse i klioris..

-Spreder langsomt mine våde skamlæber, og fører den første kugle op mod min snævre fisse.. Må presse lidt til… og SMUT sir det så.. op glider den. OHHH MY..

Den anden kugle masserer jeg lidt på min kilder.. mens jeg roterer underlivet frem og tilbage.
Yeear… Presser den op.. og stønner højt..ÅHHH JAA.

ELSKER AT HA BEGGE KUGLER LANGT OPPE I MIG.

Jeg lader kuglerne sidde oppe i min varme fisse, mens jeg rejser mig langsomt op, og griber ud efter min sorte anal-dildo..

SEX I DAG?

Jeg sætter mig på hug, og sutter dildoen godt våd.. jeg vil ha den i røven!!!! Jeg vil simpelthen mærke, at jeg er fyldt ud. Trænger til det. åhh.

Jeg sætter dildoen under mig, og sænker mig til pikhovedet er lige under mit stramme hul..
Jeg bevæger dildoen frem og tilbage.. tirrer mig selv.. før jeg langsomt presser den ind. Det er stramt! Jeg må lirke den langsomt op.. stille og roligt.

Jeg udstøder en lille klynkelyd i det øjeblik jeg får presset den i bund.. FUCK det er godt!

Jeg begynder at køre den sorte dildo frem og tilbage i mit røvhul, mens jeg ligger på siden og klemmer benene godt sammen. Det giver en pirrende følelse i min klitoris.. og jeg roterer underlivet mere og mere rundt og rundt. Jo mere jeg bevæger min fisse, jo mere klunker de blå kugler rundt oppe i mig, og giver små stød.. YEEEAR.

Jeg famler efter snoren til kuglerne, og begynder at trække den ene -ud og ind, og ud og ind, -samtidig med jeg banker dildoen frem og tilbage i mit stramme – røvhul… ÅH det er for godt.

Fun Factory - Magnum Stub Dildo m. SugekopJeg stønner nu mere intenst. og mine underlivs bevægelser går over i hårde langsomme stød..
Kuglerne ryger ud og ind af min smask-våde fisse, samtidig med dildoen. Jeg skriger et højt skrig, da jeg glider over i hed orgasme.. og føler det bliver sort for mine øjne..

Langsomt trækker jeg anal-dildoen ud.. taber den på gulvet.. ligger stille et øjeblik og puster.. hvorefter jeg langsomt trækker de blå kugler helt ud af min enormt følsomme kusse..

Mine skamlæber er en smule hævede.. og fissesafterne løber ned af inderlåret på mig.. over på min ene balde.. Jeg fornemmer duften af tilfredstillelse breder sig i sengen.. og jeg sukker dybt. Et lettelsens suk!

porno med danske piger