Min mor er luder del.3

SPAR MANGE PENGE

Jeg havde stadig ikke fået nok!

Det var som om at jeg havde tændt noget jeg ikke kunne slukke igen. Som om jeg havde fundet mit kald, det jeg ville lave resten af mit liv… Kneppe..Knalde..ha pik dagen lang.

og tjene penge på det. ligesom min mor. Jeg legede med mig
selv næsten hver gang jeg kunne høre at hun havde en kunde. kiggede i smug, så stille som muligt. Bad til at min mor ikke ville opdage mig, men håbede at hun ville.

på skolen tog jeg en gang i mellem nogen af de ældre drenge med ud på toilettet og så gav de mig gaver og sådan for at jeg enten slikkede dem eller kneppede dem.

Det fik nogenlunde styret mig når nu jeg ikke bare kunne gøre som jeg ville. Min mor har tidligere, når vi har haft en aften sammen fortalt mig lidt om hendes liv og jeg besluttede mig for at det snart var på tide at vi skulle snakke lidt sammen igen.

Et par dage senere havde hun en aften uden kunder. Hun havde købt en lækker omgang take away sushi til os og nu sad vi som to tøser og hyggede os. Min mor var fantastisk på den måde. En god mor og en god veninde på samme tid. men jeg kiggede på hende anderledes nu. Jeg synes faktisk hun var lækker og jeg kunne ikke lade være med at have lyst til at prøve og kysse hende altså sådan som man kysser når man er kærester.

Af en eller anden grund skulle jeg, denne gang, tage mig sammen til at spørge ind til hendes liv. Jeg kæmpede med mange tanker, ville hun genneskue hvad jeg havde gjort eller hvad jeg gik og havde lyst til, hvordan ville hun reagere hvis hun gjorde. Jeg følte at jeg havde alt at tabe, men samtidig boblede hele min krop af lyst og nysgerrighed. Men jeg vidste også at der ikke var nogen vej tilbage for mig. Min tid som lille uskyldig pige var slut og det kunne jeg ikke ændre nu.

“Mor..hvor gammel var du egentlig første gang…altså første gang du fik penge for sex?” Mit hjerte hamrede hurtigere end lyden på et gammelt damplokomotiv ventetiden der gik til hun svarede føltes som en evighed. Hun kiggede op mod loftet sukkede tænkende med et lille mimende smil og sagde så “jeg var nok 14 tror jeg.. det var efter en fest og det gjorde at jeg kom gratis hjem i en taxa” hun kiggede over på mig og fniste lidt.

“hvad gjorde i” sagde jeg i håbet om at hun måske ville blive lidt mere løssluppen hvis hun huskede tilbage. “Det hele” sagde hun så og fortsatte “han fortalt mig på vej hjem at hans kone havde været på rejse i snart 14 dage, så det var mig salv der sagde at jeg da kunne hjælpe ham som betaling for turen. Først slikkede jeg hans pik. Jeg startede faktisk inden han stoppede bilen og da han stoppede, satte jeg mig på ham og red ham til udløsning. Først bagefter tænkte jeg på, at jeg jo ikke havde brugt beskyttelse. Jeg turde ikke sige det til min mor og far, så jeg stak af og begyndte at leve af sex.

Fik en lejlighed og inviterede mænd på besøg.”hun var stille i et stykke tid mens hun kiggede intenst på mig og så fortsatte hun “Det er jo så faktisk …historien… om din far” sagde hun så.

Der var stille lidt mens jeg fordøjede historien “det er derfor det er meget vigtigt for mig at vi to kan snakke om alt min pige” fortsatte hun. “jeg vil nemlig ikke miste dig”. hun førte en arm over og aede mig på kinden.

Jeg tænkte så det knagede skulle jeg spørge om mere eller skulle jeg begynde at fortælle hende om de to lykkeligste dage jeg til nu havde haft.

Jeg belsuttede mig for at jeg synes hun skulle være tændt før jeg fortalte hvad jeg gik og lavede. “hvordan kunne du da tjene penge mens du var gravid, ville de ha dig når du havde gravid mave” spurgte jeg så. Mor bevægede sig lidt uroligt i stolen “vil du virkelig gerne høre detaljer?” spurgte hun så mens hun kiggede på mig som kun 2 teenagepiger ellers kan kigge på hinanden. Jeg nikkede ivrigt og ventede spændt på om hun ville begynde at fortælle, bed mig tændt og forventningsfuldt i læben og prøvede at sidde så stille som muligt. Mor havde vist regnet ud at jeg var lidt tændt for hendes blik ændrede sig en smule “ok” sagde hun så med et frækt glimt i øjnene.

Hun kom over til mig i sofaen og satte sig í hjørnet og trak mig hen til hende så vi sad tæt, dog kunne jeg stadig ubesværet sidde og kigge på hendes ansigt.

“mænd kan være ret perverse. For det første elsker de unge piger, som f.eks. dig som du er lige nu” hun kørte sin hånd op og ned af min arm og jeg kunne mærke at det var meget længe siden vi havde rørt hinanden. Det gik lige i bukserne på mig, selv om det bare var min arm hun rørte og så fortsatte hun

“ser du i starten sagde jeg det bare ikke, men det blev jo til at se med tiden, så jeg fik en hel del kunder som gerne ville opleve at være sammen med en der var gravid. Nogen ville også prøve mig lige efter.. smage din mad og sådan” sagde mor og vi fniste sammen som to små skolepiger.

“jeg er ret sikker på at det at alle de mænd drak fra mine bryster var med til at sørge for at jeg havde al den mad du havde brug for”.

“jeg var faktisk sammen med en ret få timer før du blev født” mor pressede diskret en pude hårdt op mellem sine ben. Sikkert for at undertrykke den kløe hun måtte ha der, i et håb om at jeg ikke så hvad der skete. Jeg lod som om det lykkedes hende og tænkte at det var nu jeg skulle blive mere direkte for at få hende helt klar.

SEX I DAG?

“mor… hvad tænder dig egentlig mest ved at være luder” L ordet røg bare ud af munden på mig, og jeg lagde oven i købet ekstra tryk på det samtidig med at jeg puttede så meget sex i ordet som jeg overhovedet kunne finde ud af, men mor blev ikke sur, så jeg var ret sikker på at dirty talk var en af tingene. Hun havde et sløret blik nu og hun prøvede ikke at skjule det længere. Det var nu eller aldrig “Jamen mor du er jo liderlig… tænder du på mig” sagde jeg med et frækt blik og fortsatte så mens jeg kiggede ind i hendes stadig slørede blik “jeg har taget imod dine kunder når du ikke har været hjemme … og jeg eeelsker pik”

Hun kiggede på mig om muligt endnu mere ophidset sagde hun “kys din mor min pige”

Mor trak mig blidt, men bestemt ind til sig med sine arme under mine arme. Jeg sørgede for at min ene hånd blev lagt til rette på hendes bryst, som jeg tydeligt kunne mærke gennem det tynde stof på hendes lette kjole.

Hendes bryster var stadig faste og hendes brystvårte var vildt hård. min anden hånd førte jeg om på ryggen af hende. Kjolen hun havde på var åben i ryggen så jeg kunne mærke hendes nøgne, varme og let fugtige hud.

Mors mund fandt mine læber og hele min krop reagerede som om noget fremmed overtog den da hun stak sin tunge ind i munden på mig.

Længe sad vi og kyssede på denne måde hvor vores læber nærmest kun lige rørte hinanden og vores tunger legede. samtidig med at vores hænder var på opdagelse. da vi på et tidspunkt lavede en kyssepause mærkede jeg at min mor viskede i mit øre “lige nu er det min mega frække datter jeg tænder aller mest på. Jeg har drømt om dig så utrolig længe min pige. Jeg har leget med mig selv så mange gange mens jeg har tænkt på at kysse og slikke dig”.

Hun skubbede mig ned på sofaen og trak sin kjole af. Hun var nøgen under kjolen og begyndte at klæde mig af. Først min bluse.

Da den kom op over hovedet var hendes ene bryst helt tilfældigt lige foran min mund. Jeg tog det prøvende mellem mine læber og smagte på min frække mor.

Hun lod mig lege lidt mens hun åbnede mine bukser, så kravlede hun ned og trak dem af.

Nu lå også jeg helt nøgen. Min mors hænder aede mine ben mens min hun kiggede nydende på min krop. med et lille smil løftede hun mit ene ben op til sit hoved og begyndte at kysse. Jeg kan ikke huske at jeg nogensinde før har følt mig så elsket som under denne behandling. hun var så kærlig og blid og stadig var det helt tydeligt at hun var møg hamrende liderlig!

Kontroleret, men målbevidst kyssede/slikkede hun op ad mit ben op mod min pisse våde fisse, der ikke kunne tænke på andet end den snart skulle mærke mors tunge.

Jeg havde lyst til at tage fat i hendes hår og trække hende op til min fisse for at det skulle gå hurtigere, men jeg lod hende nyde mig så længe hun ville. Desuden ville jeg lyve hvis jeg påstod at jeg ikke også nød det!

Så nu var hun der oppe. Alt stod stille i nogen sekunder, men så smilede hun frækt til mig og startede forfra med det andet ben “ååhåh moaar tag mig nuuuu” jamrede jeg. hun grinede overlegent til mig. Jeg var 100% i hendes magt og alt i mig dirrede efter at mærke hendes tunge nu.

Heldigvis brugte hun ikke ligeså lang tid med dette ben og snart var hun igen oppe og skabe den samme stemning som før. hun løftede sit ansigt og kiggede mig lige i mine slørede øjne “må jeg smage min pige” sagde hun med en fræk hæs stemme “jaaaa” stønnede jeg og løftede længselsfuldt og indbydende min fisse op mod hende.

Endelig mærkede jeg hendes varme våde tunge og lette ånde på min fisse. varme spredte sig gennem hele min krop, jeg jamrede og sagde meer i en ekstase jeg ikke før havde oplevet.

Mor vidste lige præcis hvad hun lavede. Så ramte hun, så drillede hun, så ramte hun blidt, så hårdt, så hurtigt, så langsom. og tre gange måtte hun stoppe da jeg var ligeved at komme.

Det var vanvittig dejligt. pludselig mærkede jeg også en finger der fandt mit g-punkt.

nu gik det hurtigt. 5 – 10 – 15 sekunder max så spændte min krop sig som en stram bue. Jeg kunne ingenting ikke engang trække vejret. det føltes som flere minutter før jeg endelig pustede ud hikstede luften ind igen og begyndte rystende at hyle og skrige min kæmpe orgasme ud i stuen.

Min mor blev ved og trak den ud så længe hun overhovedet kunne. da jeg endelig fik fatningen igen var min mor allerede oppe og kysse mig “smag hvor lækker du er min pige” sagde hun. Stadig langt inde i en sexrus kyssede hun mig krævende, så jeg kunne smage min egen fisse.

“nu er de min tur” sagde hun stakåndet og satte sin frække våde fisse på min mund og begyndte at køre den frem og tilbage så jeg bare skulle stikke tungen ud og tage imod hende. hun arbejdede ovenpå mig mens hun snakkede frækt ud i luften. Jeg er ikke engang sikke på det var henvendt til mig.

“så min lille luder datter betjener mine kunder når jeg ikke er hjemme hva.. sådan en lille liderlig møgluder har sikkert også kneppet alle drengene fra klassen hva…” hun arbejdede hurtigere og hurtigere mens hun sagde alle de her ting “Det er måske oven i købet nogen af mine faste kunde du har kneppet med din lille luder” og så kom mor.

Jeg fandt ud af at min mor er en sprøjter og jeg var næsten ved at blive kvalt. Det sjaskede ud over mit hovet. Det smagte ikke af så meget, men inde i mit hovet forstillede jeg mig at min mor lige nu tissede mig i min mund, mens jeg lå og legede med mig selv og også fik en lille ekstra orgasme.

Da hun langt om længe var færdig lagde hun sig slapt ved siden af mig og prustede og stønnede forpustet for at få vejret. “det her siger du aldrig til nogen” sagde hun så. Jeg kiggede på hende med et skævt smil og sagde “nu er det vist mig der bestemmer og jeg holder kun kæft hvis jeg må være med i din forretning”.

 

Forfatter: Badass

porno med danske piger