Min vens hysteriske kone blev opdraget!

SPAR MANGE PENGE

Vi sad til gamingaften hos min ven Peter. Peter fortalte at hans kone Kathrine var blevet stiktosset sidst vi spillede. Han havde siddet med højtalere og mikrofon i stuen, så vi havde alle hørt, at Kathrine havde givet ham et møgfald uden lige over at han igen sad og spillede med sine hjernelamme gamingkammerater. Det viste sig at hun ikke var gået ud af stuen, men bare havde sat sig over i sofaen, så da jeg forklarede Peter, at hvis ikke han kunne gennemkneppe den tøs, så hun faldt til ro, så måtte en af os andre gøre det. Kathrine var blevet helt mundlam, men da Peter var logget af havde han fået det helt store møgfald. Faktisk havde hun foreslået at jeg ikke måtte komme til fredagens kombination af gaming og fredagsbar. Gutterne skreg af grin og Peter ville ikke ud med om han så havde gennemkneppet hende.

Kathrine arbejdede altid længe om fredagen, så det passede helt fint at vi sad hos Peter og spillede fra midt på eftermiddagen til langt ud på natten. Normalt forsvandt Kathrine bare direkte ind i soveværelset og gik i seng, når hun kom træt hjem.

Denne fredag kom Kathrine hjem før vi bestilte pizza. Hun kiggede ondt på mig og derefter på Peter. Hun sagde højt til Peter, at så kunne han glemme alt om fisse resten af året. Herefter skred hun ind i soveværelset. Vi kiggede spørgende på hinanden. Peter kommenterede at når hun alligevel var gået i seng, så kunne vi lige så godt spille videre.

Kathrine kom ud fra soveværelset iført en stram og meget kort nederdel og en tynd hvid skjortebluse. Det var tydeligt at hun ikke havde sin bh på under skjorteblusen. Hun meddelte Peter, at når han ikke gennemkneppede tøsen, så kunne hun jo lige så godt være nyttig. Hun hentede en iPad og gik rundt til os og modtog bestilling på hver vores pizza. Da hun kom til mig og jeg bad om en nr. 69 svarede hun, at det som sædvanligt bare var noget jeg havde i munden. Jeg svarede at hun skulle prøve en 69. Hun kiggede koldt på mig og spurgte hvad hun skulle få ud af det. Jeg forsøgte at være venlig og flirtende på en gang og sagde, at så fik hun jo noget godt i munden. Hun drejede om på hælen og gik.

20 minutter senere kom vores pizzaer. Kathrine rev min pc væk fra spisebordet som den første, selv om jeg var dybt koncentreret. Jeg tænkte at hun vel havde krav på at markere sig, når jeg nu havde fornærmet hende. Hun placerede en stol til sig selv mellem Peters og min. Mens vi spiste blev Kathrine ved med at stikke til Peter og mig, hver gang en af os åbnede munden.

Da jeg havde spist halvdelen af min pizza, rejste jeg mig og sagde, at jeg ville forlade selskabet, da jeg åbenbart bragte en dårlig stemning. Kathrine nærmest råbte, at hun var træt af såkaldte mandfolk, der havde en masse i munden, men ikke kunne en skid, når det kom til stykket.

Jeg blev så vred, at jeg greb hende i armen, mens jeg satte mig ned. Kathrine skreg højt, men jeg var for vred til at slippe hende. Jeg trak hende ned over mine knæ og flåede hendes korte sorte nederdel op over hendes røv. Slagene faldt i hurtig rækkefølge og snart var Kathrines røv ildrød.

SEX I DAG?

Jeg var ved at falde lidt ned og begyndte at tænke over, hvordan jeg skulle redde mig ud af situationen. Kathrine kiggede vredt op på mig og sagde, at jeg ikke engang var mand nok til at gennemkneppe tøsen. Jeg trak hende op at stå og pressede hendes hoved ned i resterne af min pizza. Jeg lynede bukserne ned og fandt pikken frem. Kathrines fisse var våd og opsvulmet, så jeg bankede pikken i bund i første stød. Kathrine kom med et nyt skrig. Jeg greb fat i hendes lange lysehår og samlede det til en hestehale. Jeg trak hendes hoved bagover og kneppede hende hårdt. Hun stønnede højt i takt med mine stød i hendes fisse.

Jeg trak pikken ud satte den mod hendes røv. Kathrine hylede, at hun ikke var en af den slags piger. Jeg tog den med ro, mens jeg pressede pikken ind gennem hendes ringmuskel. Jeg stødte forsigtigt tre fire gange, før jeg bankede pikken i bund i hendes røv. Kathrine skreg højt igen, men hendes skrig gik hurtigt over i nogle høje klynk hver gang jeg bankede pikken i bund i hendes røv.

Da jeg kom trængte jeg dybt ind i hendes røv og sprøjtede hele ladningen op i hendes tarm. Jeg trak pikken ud af hendes røv og vendte hende. Hendes ansigt var smurt ind i fedtstoffet fra pizzaen, så hendes makeup var tværet ud i hele hendes ansigt. Jeg skubbede hende ned på knæ og tvang hendes mund åben. Jeg pressede min pik helt ned i hendes hals og så panikken brede sig i hendes øjne, da det gik op for hende, at hun ikke kunne skubbe mig væk. Jeg kunne se at hun var på nippet til at kaste op, så jeg trak pikken ud af hendes mund og trak hende ud på badeværelset.

Jeg skubbede hende ind i brusekabinen og smed mit tøj. Jeg gik ind i brusekabinen til Kathrine og gav hende ordre på at vaske mig ren. Hun tog bruseren og vaskede mig. Hun var meget grundig med at få vasket min pik helt ren. Jeg gik ud af brusekabinen og gav hende besked på at gøre sig i stand. Jeg gav hende ordre på at komme nøgen ind i stuen og gøre rent efter det svineri hun havde været skyld i og at varte os op nøgen resten af aftenen.

Ved ti-tiden var vi ved at være igennem de runder vi havde aftalt. Kathrine havde ikke lavet noget som helst væsen af sig selv, men hun var gået nøgen rundt blandt os og havde gjort rent og serveret kaffe og vand. Jeg havde en enkelt gang stukket en hånd op i skridtet på hende. Hendes fisse drev af safter og hun pressede fissen mod min hånd. Jeg opfordrede Peter til at tage hende med ind i soveværelset og kneppe hende igen. Men Kathrine hidsede sig op igen og råbte, at Peter ikke fik mere fisse i år.

Jeg gik hen til en af potteplanterne og tog en lang tynd bambuspind. Jeg hev Kathrine med hen til sofaen. Jeg bøjede hende ind over ryglænet på sofaen og pressede med venstre hånd hendes nakke ned mod sofaen. Med højre hånd gav jeg mig til at slå hårdt med bambuspinden. Jeg sagde til Kathrine at jeg stoppede, når hun tiggede Peter om at kneppe hende. Kathrines røv var fyldt af blodrøde striber før hun hulkende bad Peter om at kneppe hende.

Peter kiggede medlidende på sin kone og sagde, at de først skulle have os sendt hjem. Det fik Kathrine til at eksplodere igen og råbe at Peter aldrig fik fisse igen. Jeg tog fat i Kathrines hage og holdt hendes ansigt tæt på mit. Jeg sagde til hende, at hvis hun skabte sig mere, så tog jeg hende med hjem og så ville hun ikke komme hjem til Peter før hun var blød og føjelig og villige til at lyde hans mindste vink. Kathrine rykkede sig fri og sagde at hun lige skulle pakke sit tøj. Jeg kiggede på Peter og greb fat i hendes arm. Jeg fortalte hende, at hvis hun skulle med mig, så behøvede hun ikke tøj. Hun kunne bare gå med som hun var. Kathrine blev lidt stille, men hun indvilgede.

Peter forsøgte at spørge om det nu var en god idé. Kathrine kiggede koldt på ham og sagde, at hvis han ville have fisse igen, så gik han med til det her. Kathrine gik nøgen og lidt skræmt med ud til min bil, der var parkeret ude ved vejen. Hun skyndte sig ind i bilen og bad mig køre helt ind i min carport hjemme hos mig. Jeg spurgte hvordan hun vidste jeg havde sådan en og hun fortalte at hun havde været forbi for at skælde mig ud den anden aften, men at jeg havde kneppet en eller anden trunte midt i dagligstuen. Jeg smilede for pigen hun talte om havde insisteret på åbne gardiner – men kun ud mod haven.

Da vi kom hjem til mig parkerede jeg midt i indkørslen. Der var masser af plads i carporten, men Kathrine skulle have lov til at føle sig udsat på vej ind i huset. Da vi var kommet indenfor smed jeg mig i sofaen og checkede mails på min telefon, mens Kathrine fik besked på at øve sig i at tage min pik i munden til roden. Jeg lod som om jeg slet ikke blev påvirket af hendes anstrengelser, men hendes villighed til at stille sig til rådighed tændte mig.

Jeg fortalte hende, at der var glidecreme i en skuffe i soveværelset og opfordrede hende til at smøre sin røv grundigt. Hendes sidste opgave for i dag var at kneppe sin røv på min pik. Jeg fandt en god ridepisk mens hun fandt glidecremen. Jeg lagde mig på ryggen på min seng og lod hende sænke røven ned over min pik. Hun var meget forsigtig og fortalte mig, at ingen havde fået lov til at kneppe hendes røv før. Jeg blev træt af tempoet og lod pisken ramme tværs over hendes bryster. Kathrine skreg og kastede kroppen væk fra pisken og bankede dermed røven helt ned over min pik. Jeg slog takten med ridepisken på hendes bryster og hun kneppede mig i samme tempo.

Jeg lagde en hånd på hendes skamben og fandt hendes klit med tommelfingeren. Jeg gned i takt med slagene på hendes bryster. Kathrine kom med et lille skrig og faldt slatten sammen oven på mig. Jeg rullede hende om på ryggen, så hendes hoved hang ud over kanten af sengen. Jeg åbnede hendes mund og kneppede hendes hals til jeg kom. Kathrine lå stille lidt, da jeg lagde mig i sengen ved siden af hende. Hun rullede omring og slikkede min pik ren. Hun bad pænt om tilladelse til at gå på badeværelset for at gøre sig ren. Det fik hun selvfølgelig.

porno med danske piger