Mødet

Mens hun vendte sig mod mig gik morgenkåben op. Hun gjort ikke nogle foranstaltninger at lukke den igen. Jeg så glimt af hendes skønne fyldig krop, De runde bryster og hendes…

SEX I DAG?

Jeg ringede på døren, hun åbnede. For første gang så vi os. Der stå jeg nu og så på hende. Jeg kunne se at hun lige har været i bad. Hendes hår var våd og hun står foran mig i morgenkåbe. Du kommer da tidligt, sagde hun, ja stammede jeg, jeg kun køre fra hjemmet lidt tidligere. Det duftede af kaffe, kommen indenfor svaret hun.

Vi gik i køkkenet her var der dækket på til morgenmad. Det er godt at jeg bragte nogle rundstykker med sag jeg og lagde på bordet. Sæt dig, sagde hun, mens hun hentede kaffen. Mens hun vendte sig mod mig igen gik morgenkåben op. Om hun selv lagt mærke til det, tænkte jeg. Hun gjort ikke nogle foranstaltninger at lukke den igen. Jeg så glimt af hendes skønne fyldig krop. De runde bryster, i mine tanker kælede og rørte dem. En glimt af hendes hår forneden, prøvede at fornemme duften, smagen. Disse tanker fik min mandlige dele til at røre på sig. Vi snakkede så over morgenbordet om dit og dat. Jeg kunne ikke koncentrer mig på snakken. Da jeg altid så , for min indre øje, hendes krop. Hun lagt mærke til at jeg stirrede lidt på hende, og sagde, er mine bryster ikke kønne, ja stammede jeg. Vil du se mere spurgte hun så, ståede op og fik taget morgenkåben af. Nu ståede hun der nøgen foran mig, jeg kunne mærke at jeg rødme. Hun så godt ud. Blødt hud, vel duftende, jeg fik lyst til at rør ved hende. Lige som om hun kunne tanke læse, spurgte hun mig Vil du rør ved mine bryster ?. Mine hænder rakte ud, som i trance efter hendes bryster. Jeg vejede dem, klemte, tommelfinger legede med niplerne, mit lem blev mere og mere ophidset.. Hendes vejr træk blev dybere, hun nød berøring. Nød de blide kærtegn af hendes bryster. Efter par øjeblik, sagde hun at det var lidt ubekvem at stå sådan der, fik fat i min hånd og ledte mig i hendes soveværelse.

Her var det godt varmt, eller var det mig som fik varmen. Hun lagde sig på sengen, spredte benene lidt, så jeg kunne se hendes kusse ( undskyld ordet kusse men dette ord lyder for mig dejligt ) glinsede af safterne. I en lidt befalende ton, sagde hun , ta tøjet af. Hun begyndte at kæle for sig selv, nulrede hendes brystvorter, trak lidt i hendes kønslæber, rubbede klitten. Langsommer, ta tøjet langsommer af, sagde hun. Jeg var allerede nådet til strømperne, min lem lavet en ordentlig bule i mine underbukser. Jeg kunne mærke at også mine safter løb. Langsom trak jeg underbuksen af og ladt min lem springe ud. Hun blev ved med at kæle sig selv foran mig, rakte så ud til natbordsskuffen åbnede den og hentede sin vibrator ud af skuffen tændt den og kælede sin klit. Hun stønnede lidt, trak vejret dybt mens vibratoren kørte rund om og i kussen. Jeg stå der og kiggede på. Nøj ! Jeg blev liderligt, fik stort lyst at kæle mig selv. Jeg knælede foran hende på sengen, mit lem stående i vejret ( mere eller mindre) , ophidsede med glinsende penishoved. Gør som mig, stønnede hun, kæl for dig selv. Fik taget mit lem i hånden, rykkede frem og tilbage. Med anden hånd kælede mine nosser, bagdel, min anus. Jeg kunne mærke at fik nok kom meget hurtig. Klemte lidt min penishoved, ladt lem glide i hånden. Frem og tilbage, takten blev hurtigere indtil jeg ikke kunne stoppe, i en sidste fremad rettede bevægelser kom orgasmen over mig og jeg sprøjtede alt hvad jeg have og kunne over hendes kusse/krop. Nu lå hun der indsmurt i mit sperm, og blev ved med at kæle for sig. Men også hendes bevægelser blev hurtigere og vibratoren blev trykket intensiver på hendes klit. Jeg taget vibratoren ud af hendes hånden og styrede den nu. Lidt ind ud, rundt om klitten. Hun spredte benene mere, jeg bøje mit ansigt over kussen, duftede til den, rørte med tungen kønslæberne slikkede hendes klit. Smagte på hendes safter. Suget den i, nappede nullerde den med mine læber, jeg kunne mærke hendes orgasme var ved at komme. Og så var den der : orgasmen, hele krop trak og vred sig, hun stønnede et højt og langt AH ! Kussen safterne flød. Jeg blev ved med at slikke klitten indtil hun blødt skubbede mit ansigt væk. Det var skønt dejligt sagde hun forpustet.

Afslappet lå vi så side om side i hendes seng kom til hægterne igen. Efter vi så lå der lidt. Ringede hendes mobiltelefon, hun blev kaldt på arbejde sagde hun til mig. Så vi fik tøj på, gave hinanden en knus og sagde farvel. Fornøjeligt med en glad sang kørte jeg hjem igen.

porno med danske piger