50% af alle kvinder har pigesex fantasier

50% af alle kvinder har pigesex fantasier

SPAR MANGE PENGE

5 ud af 10 piger tænder på andre piger.

Det er helt, helt normalt at være fascineret af kvindelighed og feminine former, også for kvinder.

Hvis du har haft en fornemmelse af, at pigesex og biseksuelle eksperimenter er blevet mere synligt, tager du ikke fejl. Derfor tænder kvinder på pigesex. Pigesex er noget, mange mænd drømmer om – men det gør kvinderne så sandelig også.

Flere taler om det, men flere prøver også pigesex. Blandt helt unge kvinder har der længe været en tendens til at lege med det biseksuelle. I dag er det også voksne kvinder i 30’erne og 40’erne, der har en stigende tendens til at prøve det af.

To sæt bløde kvindelæber mødes i et blidt og saftig kys, brysterne kærtegner hinanden, og rummet fyldes af suk, safter og sanseligt nærvær. Pigesex – som en mand ser det for sig. Men det er sandelig også noget, kvinder gør sig mange tanker om.

Ny amerikansk undersøgelse fortæller, at 5 ud af 10 heteroseksuelle kvinder i et eller andet omfang tænder seksuelt på eget køn. Dette betyder dog så langt fra, at de alle ønsker at gøre deres pigefantasier til virkelighed.

Undersøgelsen, publiceret i ‘Journal of Sex Reseach’, hvor flere hundrede heteroseksuelle kvinder deltog, viste, at hele 67 procent af kvinderne var i forskellige grad seksuelt tiltrukket af andre kvinder. Cirka 50 procent fantaserede om pigesex, og 45 procent havde kysset en anden kvinde.

5 grunde til, at kvinder bliver tiltrukket af tanken om pigesex:

1. Kvinder er tålmodige

Ofte er kvinder mere tålmodige elskere end mænd – nok fordi kvinder i modsætning til mænd ikke har en “kanon,” der skal fyres af. Derfor er pigesex ofte mindre målrettet sex, der tager presset for at få orgasme af.

2. Kvinder er sensuelle

SEX I DAG?

Sanselighed, kys, blide kærtegn, hvor grænsen mellem omsorg og sex er flydende, og nydelsen er i højsædet, er noget, mange kvinder sætter pris på i pigesex.>Se galleriet: Vidste du det om mandens penis?

3. Kvinders kroppe

er bløde og smukke. Sportstrænede mænd kan være smukke, men der noget særligt over kvindekroppens former. Brysterne, balderne, rundheden og kroppens sving og blødheden, som man kan putte sig ind til – alt i alt et meget appellerende design.

4. Kvinder kender din krop bedre

Fordi en kvinde selv har samme kropsdele som dig, ved hun, hvordan det hele fungerer. Hun har en fornemmelse af, hvad der gør godt, og hvad der virker.

5. Kvinder har en psykisk forbindelse

Selv om der er stor forskel på os kvinder, er der også meget, vi deler via vores køn, sådan uden videre. Den indforståethed man kan have med en anden kvinde, selv uden forklaring, bidrager til intimiteten ved pigesex.

Se de frækkeste pigesexfilm med dansk piger

Prøv Pigesex for første gang

Overvej om du gør det, fordi du tror, du skal, eller fordi din kæreste synes, det kunne være sjovt, eller om det er noget, DU er nysgerrig på.

Der er flere forskellige måder at møde andre piger på. Du kan oprette en profil på girlfriend.dk eller på et af de mange sex-sites der er. På den måde kan du både undersøge markedet og lege lidt med tanken fx på chatten, før du handler.

Det er en god ide at tænke lidt over, hvad det er, du drømmer om, skal ske. Skal det være fx helst være en romantisk date, anonymt, blidt, skal du domineres – og så melde det ud, når du har kontakt fx på chatten.

Du kan også tage i byen og møde kvinder for der er en del cafeer og barer, hvor kvinder der er til kvinder kommer.

porno med danske piger