Nabofruen del.10

SPAR MANGE PENGE

Strip! – lad mig se min vare. Michael føler sig utilpas med at blive kaldt en vare, men begynder langsomt at danse på stedet og tager sit tøj af.
Kvindens øjne åbner sig en smule…

Anja havde ret. Michael kom ikke til at høre fra Lene et stykke tid. Det var ikke fordi at Lene var tilfredsstillet eller ikke havde lyst, men fordi det var en aftale mellem Lene og Anja for at ”lege” med Michaels psyke. Han selv vælger ikke at skrive til Lene for at sige hej, og valgte at gøre dette da han virkelig ville se hvor lang tid, der ville gå før Lene kontaktede ham igen. Dette ved han selvfølgelig ikke.

Anja derimod har fået hans nummer. Det kan kun være Lene som har givet hende det fordi Michael har bestemt ikke. Hun kan selvfølgelig også have ”taget” det selv ved at finde hans mobil. Anjas beskeder er noget anderledes. Mms’er hvor hendes slave er mellem hendes ben, arbejder nøgen, er spændt op og meget meget mere. Hendes skriverier med disse mms’er og almindelige sms’er ligger altid op til om Michael er ensom og måske er ved at blive trængende. Michael er dog ikke så nem, så skriver altid beskeder tilbage med modsat betydning.

På arbejdet udfordres han også psykisk. De to tøser har vist glemt alt om den aften, hvor han uventet mødte dem. De har også været underlige i meget lang tid, hvilket har været irriterende selvom han godt ved hvorfor. Nu har han rigtig meget at lave hvor alle hans evner sættes på en prøve.

En dag hvor Michael er kommet hjem, åbner han postkassen og der ligger en boblekuvert som han åbner på vej op til sin lejlighed. I kuverten finder han et brev. Det er en meget pæn invitation fra Lene. Han gætter på hjemmelavet og har med garanti taget længere tid at lave.
Han er inviteret til en fest og dress coden er casual. Der bør medbringes sodavand og snacks. I kuverten ligger også et blindfold – et skrigende gult blindfold.
”Dette tages på ved ankomst til døren præcis 13.05 på lørdag”. Dette står i invitationen, hvilket Michael studser over. Mærkeligt tidspunkt og en underlig farve på blindfolded. Michael er selvfølgelig frisk og er kun glad for at Lene invitere ham.

I lejligheden ligger han invitationen samt de andre ting, der var i postkassen på bordet og går i stedet over for at købe sodavand og snacks. Ikke nemt at vide hvilke sodavand og snacks der skal købes, så han køber naturligvis lidt forskellig snacks og sodavand. Der skal jo være noget for alle…….

Lørdag og kokken er 13.00. Michael tager posen med sodavand og snacks i en pose og sammen med blindfolded går han ned til Lenes dør. Han tager blindfolded på og ringer på døren. Døren åbnes og hans pose bliver taget fra ham. Han føres ind i lejligheden hvor han kan høre flere mennesker snakke og rumstere.
Flere hænder tager på ham som han føres. Et hurtigt stop og hans tøj bliver taget af for ham. Flere hænder hjælper til og før han sige sit eget navn står han nøgen. Som altid stoler han 100% på Lene, og det pirre ham at der er andre tilstede og at han ikke kan se dem.
Han placeres på en stol af træ. Heldigvis er pude på sædet. Kan mærke hvor koldt det er for ryggen at sidde ryg mod det nøgne træ.

”Nu sidder du helt stille og gør hvad der bliver sagt” – Lenes stemme hviskende i øret og selvom det er længere tid siden han sidst har hørt hendes stemme kan han genkende den let.

Musik bliver sat på og flere kvinder begynder at huje. ”Velkommen til dette års auktion. I år har vi som de andre år flere ynkelige emner. Som altid er betalingen beskeden – alle har husket deres små slikposer? En kort pause mens kvinderne jubler og musikken spiller videre. Skal vi starte med den første?” – En anden kvinde introducere og Michael er forvirret, en smule bekymret, men alligevel stemt på situationen. Hvad skal der nu ske – skal han aktioneres væk som en brugt genstand? Og hvem vil så købe ham? – handel med slikposer. Michael griner inde i sig selv, og ved godt at det er ulovligt med menneskehandel. Heldigvis er dette ikke alvorligt og kun i lystens tegn.

Michael er sikker på at Lene er i mængden, men kan hun ikke byde på ham? Han vil nødig købes af en som han overhovedet ikke ved hvem er. Hvis nu det er en person som han overhovedet ikke har nogen form for kemi med, så vil dette jo ødelægge meget. Han er meget bekymret, for han har aldrig prøvet dette før og hvad er deres forventninger. Men det er jo slikposer der er betalingen, så hvis det ikke går som forventet, så må man jo sige fra.

SEX I DAG?

Den ene efter den anden introduceres og som en almindelig auktion høres autionæren nævne antal af slikposer… første.. anden.. tredje.. Som en almindelig auktion, blot med hujende kvinder, der med baggrundsmusik virker som en stor fest. Nummer 4 har købt et par stykker, så vedkommende er rig i vingummibamser – tænker Michael og griner inde i sig selv.

”Så er vi kommet til dette skvat” – siger kvindestemmen. Der holdes en hånd på Michaels bare skulder. Kvinderne jubler og håber i munden på hinanden som ved de tidligere. Hun røre flere steder på Michael krop, niver og hiver i håret. Hvad hvis ingen byder? Han sidder tilbage med sveden på panden og ydmyget. De andre kan have en krop som en græsk gud og hår som en model. Deres pris har været flere slikposer, og sikkert en dyr pris i forhold til det Michael kan bringe ind.

Heldigvis bliver bekymringerne afløst af glæde. Nu bliver han hvert fald solgt. Den ene slikpose efter den anden bydes og flere råber i munden på hinanden. ”ikke flere?” – siger auktionæren. 9 poser slik er prisen og Michael er bare glad for det er ca. samme bud som de andre er blevet solgt for. Nogle flere slikposer, andre færre. ”9 poser for dette. Også alt for meget” – siger hun og tager Michael hånd hen til hans pik. ”Lad os se hvor lille den kan blive” – siger hun og Michael begynder at lege med sig selv.

Han pik bliver større og der bydes et par enkelte poser mere. En kort stilhed i aktionærens stemme…. ”1..2…3… solgt til nummer 3”.
Michael får et mindre chok i sin krop. Hvem har nu købt ham? Han håber på at det er Lene, men hvem køber sin egen vare, der er til salg… ingen… Han begynder at tænke på om Anja også er i mængden og hun sikkert også har sat sin til salg. Lene har sikkert købt ham efter han har været på besøg. Helt sikkert derfor, at han skulle komme, så hun kunne se hans potentiale. Den næste introduceres og igen jubler og hujer kvinderne. Han er lamslået for et øjeblik. Hvad skal der nu ske?

Efter de sidste par stykker er blevet ”solgt” og hujen og råben afløses det med en snak mellem hønsene. Michael sidder stadig nøgen på stolen, men kort efter får sit tøj ”serveret” i sit skød. ”Tag det på” – bliver han kommanderet hvilket han så gør.
Efter at have sit tøj på sidder han et kort øjeblik på stolen inden han bliver ført ud til entreen hvor han får at vide køberen vil kontakte ham. Michael for besked på at lukke øjnene hvor blindfolded bliver taget af og han følges ud af lejligheden. Døren er lukket, Michael står tilbage og …. ingenting… Han går op til sin lejlighed og venter på at køberen kontakter ham.

Dette sker naturligvis ikke, men et par dage senere får han en sms fra et nummer han ikke kender.
”Kære ejendom, vil nu nyde godt af min nyindkøbte vare. Mød op på følgende adresse i morgen klokken 17.30”. Michael kigger på adressen og ser at den er hans egen blot en lejlighed længere nede i bygningen. Han undre sig rigtig meget og det driver han til vanvid resten af dagen. Hvad er han nu gået med til og hvis den nye ejer bor i samme opgang, vil det så ikke være upassende med Lene også? – mange tanker går gennem Michael indtil selve dagen og mødetidspunktet er nær.

Han ringer på døren til lejligheden og kort efter åbnes døren. Der står en kvinde iklædt lyseblåt joggingtøj og sort maske. Hun kigger op og ned af Michael, som selv står halvfrossen. Han rækker hånden ud for at hilse, men hun er hurtig og slår hånden væk.
Han får et kort. Samme størrelse som studieværterne anvender i tvet. ”kom!” står der.

Hun går ind i lejligheden og Michael træder med. Lejligheden er helt tom. Han kender selve strukturen – han bor trods alt i samme lejlighed bare længere oppe. Man kan høre ekko og andre lyde fra akustikken nu hvor lejligheden er tom. Han tænker hurtigt tilbage på den dag han selv flyttede ind og begynder at tænke på om han måske skal møblere om i lejligheden.

Kvinden åbner døren ind til et mindre værelse. Dette er trods alt møbleret, men ikke med almindelige møbler. Lingler en mindre del af den klub han tidligere har besøgt sammen med Lene – havde han i første øjekast ikke forestillet sig, men hvorfor ikke. Der er gjort rigtig meget ud af værelset og pyntet som det vigtigste rum i lejligheden. Han går endnu et kort. ”Strip! – lad mig se min vare”. Michael føler sig utilpas med at blive kaldt en vare, men begynder langsomt at danse på stedet og tager sit tøj af.
Kvindens øjne åbner sig en smule og Michael smiler da han forstår disse øjne – hun nyder det tænker Michael, som gør sit bedste.
Tøjet ligger nu i en dynge på gulvet og han får endnu et kort ”Ned på knæ”. Han gør straks hvad der står og bliver hurtigt eskorteret over til et par pinde, som hænger på vægen. Disse pinde er ca. et meter mellem hinanden, dækket med huller med samme afstand fra hinanden. Som et bælte, blot to pinde på vægen. Han sidder nu mellem disse pinde og kort efter finder hun to lænker som hun spænder på ham. Ahh tænker Michael. Hullerne er naturligvis til at kunne justere lænkerne alt efter hvem der spændes fast. Han sidder nu på knæ foran hende, men spændt fast i både ankler siddende på knæ og armled. Han er 100% låst fast. Hun går hen til et skab – ligner et barskab med flotte lys og pænt arrangeret. Frem tager hun en dildo – sådan en har Michael prøvet en del efterhånden, så det vil ikke overraske ham længere. Hun smider sine joggingbukser og – hurtigt påspænder hun dildoen og stiller sig foran Michael .Stillende foran sig tvinges han til at tage hendes dildo i munden. Hun begynder at stønne mens hun mundknepper Michael. Hurtigere og hårdere får han den at mærke mens hun har fat i hans hår og hoved.

Hurtigt stop og Michael kan nu tænke på at få følelsen tilbage i hans kæber. Hun smiler blot og stiller sig mod pindende så hun er direkte over hans hoved. Ene hånd fat i hans hår som bliver hevet tilbage. Han kigger direkte op mellem hendes ben og kan se hendes nybarberede grotte. Hun hiver op i hans hår og sænker sig en smule. Han ved godt hvad formålet er og han begynder at kysse og slikke. Hurtigere og heftigere bearbejder hans tunge og det kan høres på hendes stønnen, der bliver mere intens med tiden. Hun tæt på sin orgasme, men inden stopper hun og trækker hans hår forover så han bliver tvunget til at kigge ned i gulvet.

Kæderne bliver fjernet og han trækkes over til det, som ligner en sengestol. Michael ved ikke præcis som det er en stol eller seng for det kan ligne begge dele. En del er hævet og på samme tid også en gynækolog stol, som man har set i flere film. Den har sådanne bøjler i hver ende, så der er både til arme og ben. Han trækkes ned at ligge, men modsat af hvad han havde forestillet sig. Hans arme bliver lagt i bøjlerne, som ikke giver mening, da han bare kan fjerne dem igen, men inden han kan tænke mere vises svaret for ham. En overdel bliver sat over hans hoved og først griner Michael da han ser den. Ligner et toiletbræt, som bliver sat over ham og klikket fast. Hans udsyn formindskes meget og det bliver endnu mindre da hun sætter sig. Nu er der helt mørkt. Kort efter en summende lyd og Michaels hoved hæves automatisk. Han har nu hendes grotte direkte i hovedet, men inden han får samlet sine tanker hæver hans ben sig også. Han kommer i en meget bizar stilling. Set fra oven har hun sat sig på brættet som Michael vil beskrive det. Hævet hovedgæret og den anden sektion som en elevationsseng. Hun har nu hans pik inden for rækkevidde og hun selv kan blive slikket.
Et niv i hans brystvorter – smerten bliver skarpere i hastigt tempo. Han rækker hans tunge ud og begynder at slikke og smerten forsvinder.
Hendes underliv begynder at bevæge sig og hun nyder bestemt hans tunge. Hendes liderlighed breder sig fra underlivet ud i resten af kroppen og som en kemisk reaktion kan dette ses på Michaels pik. Som om hun styrer at nu skal den blive hård og klar. Hun tager fat og i det samme koncentrere han sig mindre om at bruge sin tunge. Hun tager igen fat om brystvorterne som en knap, der skruer op for hastigheden på hans arbejde. Han gør sit bedste for at fokusere på at bruge sin tunge korrekt, men svært når hendes blide og samtidig hårde hånd har et godt greb.

Efter noget tid slipper hun grebet og falder næsten sammen og et højt støn udløser hende. Med lukket mund og begge hænder, som holder fast føles det som et vulkan udbrud i hendes krop. Hun kan mærke hvordan det strømmer i hendes krop og hun har svært ved at holde balancen.
Lidt tid senere og et hvil tænker hun igen begge dele, så Michael igen ligger vandret. Hun fjerner overdelen og med sin pegefinger laver hun ”kom her” bevægelsen. Michael rejser sig op. Hun tager hans ene hånd omkring hans pik og den anden foran formet som en skål. Hun selv sætter sig i det som ligner en rigtig blød lænestol. Med hånden bevæger hun den i kommanderende måde som en herskerinde på en trone, som beordre sine undersåtter. Michael begynder at lege med sig selv og hun kigger nøje med. Efter noget tid fyldes skålen, og der står han nøgen foran en han stadig ikke ved hvem er.

Han følges ud på toilettet hvor hun nøje ser at han får vasket sine hænder ordentligt inden han får lov til at tage sit tøj på igen.
Efter at have fået sit tøj har hun har fået sine bukser på igen får han endnu et kort ”Du får besked når der er brug for dig. Nu er min og gør du anderledes uden min tilladelse skal du få det at mærke”.
Uvidende går Michael tilbage til sin lejlighed, men nu ved han da hvor hun bor….

Han skal nok finde ud af hvem jeg er, han er jo min nu. Har fundet et godt sted at være og at bo her er nemmere med transport. Har lige fået nøglerne og glæder mig til at starte et nyt kapitel. Michael? Vi skal nok få det godt sammen ham og jeg. Han er prisen værd, og skal nok få det indtjent igen i leje. Han er trods alt et godt slik værd…….

– Chrstine.

– Fortæl hvad du synes, ellers ved jeg ikke at du har læst den.

Forfatter: Caelestis
Email: caelestis@live.dk

porno med danske piger