Onanerede ved et uheld foran min kærestes bror

SPAR MANGE PENGE

Flovt på dagen – men en fræk fantasi er på samme tid opstået. 

Sidste weekend skulle min kæreste og jeg til stor familiefest, og vi var taget over til hans forældre i Aarhus allerede om fredagen.

Om lørdagen ville vi så begge to benytte lejligheden til at tage lidt solarium, som de har på deres ene gæsteværelse. Efter morgenmaden var vi gået tilbage til vores eget værelse og havde ligget og nusset lidt på sengen. Men desværre ville min kæreste ikke knalde, fordi han var bange for, at hans mor eller storebror skulle komme ind på værelset. I stedet smuttede han ind for at tage sol, så jeg lagde mig til at læse i hans M!-blad. 20 minutter senere var han stadig ikke kommet tilbage, så jeg besluttede mig for at liste ind til ham.

SEX I DAG?

Sex med en i solariet - billeder og filmJeg kunne se, at han lå på maven og sov med hovedet vendt den anden vej, så jeg låste bare døren efter mig og satte mig over i en lænestol. Her begyndte jeg så at lege med mig selv og tænkte, at han nok ikke ville kunne modstå mig, når han vågnede.

Fem minutter senere kørte solen op, og til min store skræk så jeg, at det ikke var min kæreste, som vendte sit hoved om, men hans bror! Hvor pinligt tror I lige, dét var!?

Christine, Næstved

porno med danske piger