Overasket af naboen

Det blev også til hede tungekys, som jeg ikke havde set Poul gøre med en mand før. Jeg var overrasket over, hvor følsomt de gik til værks, Tre veltrænede tyre

Poul havde vundet en uges fri med et ophold i chefens sommerhus i en firmakonkurrence.

Vi havde nu været i det lækre sommerhus på Sjællands østkyst de første tre dage her sidst i august, hvor vi havde pragfuld vejr og vandtemperatur over de 20. Vi havde taget proviant med til hele ugen for vi havde besluttet at lukke os inde for os selv hele ugen. Huset lå sammen med et andet helt ugenert med adgang til stranden fra den ugenerte have. Det andet var tomt, så vi havde området for os selv.

Vi skulle bare nyde hinanden og elske hvor og hvornår vi havde lyst. Det havde vi aftalt, fordi vi følte, at vi var ved at glide lidt fra hinanden. Vores to børn havde stiftet familie og vi havde fået de første børnebørn, så der var gået lidt bedsteforældre i os.

Vi havde ellers de sidste 10 år været aktive swingere, men på det sidste var det løbet lidt ud i sandet. Som nu, hvor vi lå på stranden og solede os, mens jeg stille gejlede på Pouls dejlige pik. Vi havde kneppet flere gange om dagen siden vi kom. Det havde været inde i huset, i skyggen på terrassen, i haven, på stranden og sågar i vandet.

Der var ikke en sjæl her, så vi kunne gøre lige hvad vi ville, bare vi passede på ikke at blive forbrændte i den bagende augustsol. Vi lå og læste i hver sin ’50 shade of gray’, kun afbrudt af vores egne samlejer, når jeg blev for våd mellem benene.

Der gik da heller ikke lang tid før hans pik igen stod rank og flot fra hans veltrimmede krop. Jeg lagde ansigtet ned til den og indsnusede duften fra vores sidste seance, som var i morges inden vi stod ud af sengen. Jeg tog den i munden og legede med det dejlige blottede agernformede pikhovede og de bløde kugleposer, som jeg vidste at han kunne lide det.

Han lagde bogen fra sig og inden længe lå vi i en 69’er på vattæppet i det bløde sand og gjorde det behageligt for hinanden. Jeg kunne høre på ham at han kunne lide smagen af mit skød, hvor mine safter nu var blandet med resterne af hans fra i morges.

Snart trængte han op i mig bagfra i min favoritstilling og efter et stykke tid, eksploderede han med et brøl i min bedstemorkusse. Den kunne sagtens bruges endnu, havde han betroet mig ved en tidligere lejlighed. Jeg lagde mig på maven med ham stønnende ovenpå, mens han sagte bevægede den endnu stive pik i min spermfyldte kusse.

Jeg kunne mærke at han kunne holde sig længere og længere for hver gang vi kneppede, så vi var ved at være på toppen igen.

Skal jeg slikke jer rene, hørte vi pludselig en stemme sige. Stadig med pikken i min kusse kiggede vi op og så nu en mand i korte bukser med bar overkrop stå på nabogrunden og betragte os. Inden vi blev helt forlegne opdagede vi, at det var en vi havde været sammen med i klubben i Roskilde for et par år siden.

Vi lagde os på ryggen på tæppet og bød Jacob velkommen. Han røg straks ned mellem mine ben og tog for sig af retterne og da jeg var slikket ren kom turen til Poul.

Det var dejligt at møde jer igen, sagde han med safterne glinsende om munden. Kom ind til os i aften. Så giver vi aftensmad og så kan vi hygge os sammen. Vi huskede hans kone Kirsten som et dejligt skår og glædede os begge over invitationen.

Vi fik nu tid til vores løbetur i området og da vi kom forbi deres hus langs stranden, kunne vi se, at de stod nøgne i stuen omklamret i et heftigt kys.

Det kildede i maven ved tanken om, hvad vi skulle lave i aften og jeg blev straks våd igen.

Vi gik i bad hver for sig og gjorde os klar til aftenen. Det var en lun augustaften, så jeg iførte mig kun en let sommerkjole og tog et sjal over skulderne, mens Poul var i sommerskjorte og lette lærredsbukser. Begge var vi uden trusser, som vi ikke havde brugt hele ugen.

Jacob tog imod os på terrassen med et glas kølig hvidvin og vi faldt hurtigt i snak om gamle dage. Her er gamle dage for to år siden blev vi enige om.

Vi kunne høre aktivitet fra stuen og snart stod der en veltrimmet mand ved Pouls side og de gav hinanden et kys på munden.

Det er Benny. Han er vores husven, sagde Jacob. Vi hilste overrasket på Benny, men fandt straks sympati for ham. Smilende og med et imødekommende væsen. Kirsten kommer først i morgen eftermiddag, så Benny og jeg skulle lige have en dag for os selv.

SEX I DAG?

Vi er selv til begge køn, når vi dyrker sex, men det var alligevel pirrende at stå ved siden af de to, som åbenlys var glade for hinanden.

Jeg spekulerede straks over, hvad de skulle have foretaget sig alene til i morgen eftermiddag.

Så kom jeg i tanker om, hvad vi havde set, da vi løb forbi sommerhuset. Det var jo de to, som havde stået nøgne i hed omklamring. Jeg blev helt svimmel ved tanken og Poul og jeg udvekslede et lille smil. Han havde nok tænkt det samme som mig.

Vi satte os til bords og der blev serveret østers og hummerhaler med brød og salat. En dejlig sensuel middag, hvor østerssen satte tanker om aftenens kommende udskejelser i gang og de fedtede hummerhaler… Uhm. Det var frækt.

Vi snakkede om vores eskapader i klubben og kom ind på hvad de to skulle bedrive tiden med her. Der blev ikke lagt skjul på, at de var kommet for at hygge sig alene. De havde sådan en dag en gang om måneden, hvor det var ren mandesex. Altså på deres vilkår. Det blev vi enige om, at jeg ikke skulle ødelægge, men de kunne få Poul med, som det ekstra krydderi.

Mens jeg ryddede bordet, flyttede de over i den store sofa og begyndte at pille ved hinanden. Jeg lod som om jeg ikke så det og fik vasket op efter middagen. Inden jeg var færdig med det havde de allerede fået smidt tøjet og jeg kunne iagttage, hvordan de fik gjort Poul til centrum for deres leg. Han lå på sofaen og de to kyssede og nussede ham over hele kroppen.

Det blev også til hede tungekys, som jeg ikke havde set Poul gøre med en mand før. Jeg var overrasket over, hvor følsomt de gik til værks. Tre veltrænede tyre med hver sin strittende pik og så så dejligt. På et tidspunkt havde Poul to par læber om hans svulmende elskovsstav og hans dejlige boller. Jeg kunne ikke lade være med at trække kjolen op og nusse lidt ved mine kønslæber. Jeg var smaskvåd og skulle virkelig tøjle mig for ikke at springe over og deltage i deres leg.

Nu var de i gang med at slikke og bearbejde hinanden og jeg kunne se, at de stramme stjerner ikke gik ramt forbi. Jacob havde et par fingre oppe i Benny som igen havde et par stykker oppe i Poul, mens de ivrigt slikkede pik.

Der blev brugt rigeligt med spyt og nu kunne jeg se hvordan Benny forsøgte, at presse sin pik op i røven på Poul, som lå på sofaen med røven ude på kanten. Det havde han styr på. En gang spyt og et let tryk med pikhovedet mod ringmuskelen og efter 15 sekunder gled den stille ind gennem den ydre muskel.

Meget har jeg været med til, men at sidde der og bare få lov til at nyde synet af de tre var helt vild.

Nu var Benny helt i bund i Poul og lod den hvile der et kort øjeblik, før han trak den helt ud igen, spyttede på pikken og gentog ritualet, mens Jacob bearbejdede Pouls pik, som stod flot og spændt.

Jeg kunne høre på Pouls vejrtrækning, at det var skønt for ham. Han rullede med øjnene og et kort sekund mødte vores blik hinandens. Der var kontakt. Det var som et trådløst netværk, hvorigennem jeg kunne mærke, hvordan Poul nød behandlingen.

Jacob smurte nu sin bagindgang godt med glidecreme og kravlede op på Poul, som stadig blev onduleret af Benny. Han satte sig på pikken og fik den langsomt ført helt i bund, inden han begyndte at ride på Poul.

Jeg havde smidt kjolen og fundet noget af deres lejetøj frem. En stor buttplug havde fundet vej op i min velsmurte kusse. Den ydede et behageligt tryk mod mit g-punkt mens jeg bearbejdede min lille hårde knop. Jeg var i den syvende himmel, som jeg kunne se at Poul også var, og efter kort tids behandling eksploderede jeg i en heftig orgasme.

Drengene var ikke upåvirkede af mine skrig for inden længe kunne jeg høre at de næsten samtidig kom i heftige udløsninger. Den eneste jeg kunne se var Jacob, som red Poul, mens han gejlede så hans pik sprøjtede tykke stråler sperm ud over ham. Jeg ved godt at en pik i røven kan give ekstra kraftige sprøjt, men det her var voldsomt.

Poul blev ramt på brystkassen og helt op i panden. Det var frækt at se på. Da de var faldet til ro og trak sig ud af hinanden, løb spermen fra Benny ud af Poul og ned på gulvet og Pouls udladning i Jacob løb ned over Pouls pik og nosser.

Pouls sperm tog Jacob sig af for anden gang i dag, mens Benny slikkede Poul på bryst og i hovedet og endte med at dele spermen med Poul i et langt tungekys. Jeg havde aldrig oplevet noget så frækt. Og så lå jeg bare her og legede med mig selv.

Nu kan jeg godt forstå, hvorfor mændene havde ønsket at være alene en gang imellem. De får jo en helt anden oplevelse ved at vi piger ikke skal have deres fulde opmærksomhed.

Som nu, efter at vi havde fået et sip hvidvin og en tår vand, hvor al deres opmærksomhed blev rettet mod mig. Jeg skal love for at jeg fik tur.

Det skortede ikke på kommentarer om hvor våd jeg var mellem benene.

Buttpluggen blev trukket ud af min kusse med et svup, hvorefter jeg blev feteret. Jeg blev slikket over hele kroppen af tre villige tunger og masseret af tre par bløde kontorhænder. Jeg lå med lukkede øjne og bare nød deres berøringer.

Bennys bløde tunges arbejde omkring min kusse og min anus, sammen med de andres blide slikken af mine bryster fik det mig snart til at eksplodere i endnu en orgasme. Benny drak grådigt af mine safter inden han forsigtigt førte et par fingre ind i min grotte.

Efter lidt tid kunne jeg mærke en fingerspids mod min anus og med samme behændighed, som da han trængte sin pik ind i Poul, fik han bugseret et par fedtede fingre ind i mit forbudte hul.

Jeg fik nu fat i en pik, som var ved at rejse sig igen og en blev ført til mine læber. Jeg må indrømme, at under resten af seancen ved jeg ikke altid hvilken pik der var hvor, men dejligt var det at mærke de tre virile fyre på skift i alle mine huller, hvor jeg fik al deres opmærksomhed.

På et tidspunkt red jeg på Jacobs pik med Pouls i munden, mens Benny var trængt op i min endetarm. Jeg ænsede ingen smerte, men kun ekstatisk nydelse. Vi vendte rundt flere gange og jeg kom i flere voldsomme orgasmer inden de til sidst trak sig ud af mig og lagde mig på ryggen på sofaen med benene op over ryglænet og hovedet ud over kanten.

Mens jeg lå der kunne jeg kigge op på tre dejlige fyre, som stod der og gejlede deres pikke, mens de kærtegnede hinanden med den frie hånd og skiftedes til at tungekysse hinanden.

Inden længe kunne jeg høre på deres stønnen, at det var ved at være tid og en efter en sprøjtede de deres sæd ud over mig i stride strømme. Jeg er normalt ikke god til det med at sluge spermen, men i denne ekstatiske situation var det helt naturligt. Det som ramte mig i munden blev bare slugt og en efter en igen sugede jeg resterne ud af de halvslatne pikke, mens de slikkede spermen af min gennemkneppede krop.

Hu. For en tur. Jeg var helt færdig og kunne knap rejse mig. Mine ben dirrede og jeg var omtåget. Vi sluttede aftenen af med at løbe nøgne ud i havet og tage en svalende dukkert inden vi skyllede os af under bruseren.

Vi aftalte at gentage successen næste dag, når Kirsten også var kommet. Så skulle hun få den helt store tur.

Da vi kom hjem under dynen snakkede vi længe om oplevelsen og blev enige om, at vi vist havde flyttet flere grænser den aften og jeg kom i tanker om Piet Heins ord:

’ lev mens du gør det elsk mens du tør det’.

porno med danske piger