Pia og min Julefrokost året var 1977

Min pik var ved at sprænges da hendes bryster fyldige og runde stod lige ud i luften …. Jeg trak hendes våde trusser af ….  duftede til dem … mummmmm…

SEX I DAG?

Året er 1977, på mit arbejde havde vi holdet en kanon Julefrokost, vi var nogle som holdt lidt igen vi skulle på arbejde dagen efter dette var en Fredag.

Julefrokosten gik med 180 men da klokken var mange valgte jeg at tage hjem ikke en lørdag med tømmermænd op mod Jul.
 
Da jeg mødte næste morgen manglede flere kolleger og ved 10 tiden ringe nogen og sagde at de var på vej …. og så kan det nok være det var det var både han og hunkøn med humøret helt i top men også besvær med  balancen ……. de første blev smidt hjem i en TAXA den gik bare ikke 🙂
 
Pludselig ringer min chef via vores lokale Telefon, at der er brug for en stærk mand i vores fælles omklædningsrum, om ikke jeg ville tage mig af det ….
 
Da jeg lander i omklædnings rummet ser jeg bare tøj  over det hele og midt i det hele sad en af vores sødeste kvindelige Elever kun iført meget små trusser og ikke andet … hun kunne ikke selv holde balancen.  Det første var at jeg slog en latter op som aldrig før, og derpå begyndte jeg at klæde hende på ….
 
Pia som hun hed var lige blevet 19 og så fantastisk godt ud og da man jo ikke er af bly, nød jeg og blev jeg også påvirket af dette fantastiske syn.
De tynde trusser skjulte ikke en sort krøllet trekant og ikke nok med det en både våd og trimmet trekant.
 
Hendes bryster var store og fyldige, de sad som de skulle de to, så dem lod jeg hænge. Pia begyndte at græde og jeg trøstede hende med at der ikke var sket noget og at hun ikke var den eneste. Jeg fik hende i hendes skjortebluse og så kom turen til hendes røde Jeans som næsten var malet på …
 
Inden jeg forsøgte at bakse dem på plads gik min næse forbi skridtforet som duftede dejligt af tis og fisse safter … og det røg direkte ned i min halv stive PIK. Nu satte jeg mig på gulvet med Pia mellem mine ben og så halede jeg de stramme røde jeans op over benene på hende … føder og ben og inden jeg nåede hendes dejlige røv, fik jeg hende op og stå så de  det sidste kunne blive løftet på plads …… Jeg lod min højre hånd kærtegne hendes stramme røv, og  hun krammede mig og gav mig et vådt kys hvorpå hun begyndte at græde igen.
 
Nu var vi nået så langt jeg redt hendes hår gav hende sko på og tog så firmaet interne Telefon … til min Chef ….
 
Ja undskyld sagde jeg men det var jo ikke let … må jeg tage Firmabilen og køre hende hjem der har hun det hvis bedst  svaret var ja … og uden den store dramatik fik jeg “Damen”  ud og op i bilen.
 
Hun boede i byen, og dog var vi næppe kørt mange 100 meter før hun faldt i søvn …..
 
Pia havde sin egen lille lejlighed og jeg fik låst hende ind – i soveværelset hav jeg hendes dyne yil side og så klæde jeg skønheden af …..  min pik var ved at sprænges da hendes bryster fyldige og runde stod ud i luften …. Jeg trak hendes våde trusser af ….  duftede til dem … mummmmm det var næsten for meget så åbnede jeg et par skuffer, fandt nogle rene trusser og gav hende dem på inden jeg lagde hende i seng  de våde trusser stak jeg i lommen som et minde … Pia sov som en flodhest og jeg puttede hende  skrev en seddel på natbordet …. med kærlig hilsen og så mit  Telefonnummer.
 
Så var det ned på arbejde godt ør i hovedet og godt liderlig …..  Da det var lørdag lukkede vi tidligt, men jeg nåede det jeg skulle i øvrigt var fejlen jo ikke min.
Da jeg kom hjem fra en tur ud og handle lagde jeg på sofaen og faldt i søvn ,  snusende til nogle meget små sexede hvide trusser.
 
Det var var blevet mørkt da min Mobil ringede … Jeg så på uret klokken var 21. Jeg tog røret og sagde … Hej det er Bjarne ….  jeg behøvede ikke at sige mere i den anden ende lød en stille gråd – undskyld Bjarne lød det fra Pia … Hurtig fik jeg fortalt at der var ikke noget at undskylde og at vi alle havde været glade for Frokosten, og hun i øvrigt ikke var den eneste der var blevet lidt for fuld … sådan er Julefrokoster..
 
Så lød det, hvad laver du Bjarne … “ikke noget Pia jeg var faldet i søvn” …  hun svarede let snøftende jeg trænger til én at snakke med kommer du forbi er du velkommen …  jeg kan lave en kande Te eller også har jeg et par flasker kold hvidvin, lyder godt grinede jeg .. jeg smutter lige forbi Q11 efter lidt snaks og lidt til den søde tand …. Franske Kartofler er godt at reparer på .. ses.
 
Da jeg landede hos Pia havde hun tændt levende lys og det fik det til at snurre i min mave. Hun faldt mig om halsen kyssede min øreflip og viskede TAK.
Vi satte os ind i hendes lækre stue … der var Te på bordet og hurtigt var der chips og sødt til den søde tand.
 
Pia havde kun en tynd lyserød natkjole på samt et par pikante trusser …. min pik var rejst under mine Fritidsbukser hvilket ikke helt kunne skjules …
Vi snakkede om alt mellem himmel og jord,  og naturligvis både om Jul og Sex ….
Vi fik noget Te og som snakken gik krøb Pia nærmere og nærmere, der far dejligt varmt og jeg smed en trøje og sad nu i skjorte ærmer , langsomt mærkede jeg hendes fingre åbne min skjorte og hendes hænder vandre op af mit bryst og om bag min nakke, hun stoppede lidt, trak sig nærmere og nu trak hun mit hoved ned så vi mødtes i et varmt kys ……..
Kysset fortsatte og vi var i den grad væk i hinanden … mine hænder kærtegnede hendes dejlige bryster og hendes skønne unge krop ….
langsomt løsnede jeg hendes natkjole og kunne nu kysse og suge mig fast på hendes bryster, Pia flyttede sig lidt og hendes hånd lynte mine bukser ned .. hvorefter en stram hånd greb om min stive PIK – vi kyssede og viskede søde og frække ord !
Vil du med i “Kanen” grinte Pia ….. her bliver hvis for trangt … Om jeg vil, stor smilede JEG, jeg skal ikke noget før Mandag ….
 
Da vi kom ind i Soveværelset bad jeg PIa lægge sig på ryggen med spredte ben, jeg ville  beundre hendes FISSE … og de sorte krøller … og inden længe slikkede jeg hende forsigtigt og følsom og mærkede hvordan hun voksede under min tunge, Pia klynkede  mine hænder var over alt på hendes krop min PIK stod som en træstamme og jeg bad hende om at vende sig op på alle fire som en Hund, med udsigt til en lysserød og sort fisse trængte jeg forsigtig på i hendes smalle grotte bag fra og pludselig stod verden stille ……  Jeg kneppede hende i lange seje træk medens jeg med den ene hånd kærtegnede hendes store dejlig bryster jeg burde stoppe men kunne ikke jeg mærkede hvordan udløsningen trængte sig på og hvordan Pia satte farten op og  nærmest råbte . Knep mig – Knep mig …… jeg KOMMER – og ja så skød jeg en ladning helt oppe i hendes indre – spermen væltede ud og hun nærmest hulkede da nummer  2 orgasme ramte hede og hendes fisse klemte det sidste liv ud af min PIK.
 
Vi holdt stillingen nogle minutter … hvorefter vi faldt sammen på sengen …. trætte men glade … glade for at det kun var Lørdag … 🙂
Da Pia kom til sig selv rakte hun ud efter min Pik kyssede dens glans og bag efter kysse hun Mig.
Pia og Jeg arbejder ikke mere sammen, hun blev udlært med UG men VI bor i hendes Lejlighed og det er fortsat hende som servere Te og Boller…
 

porno med danske piger