Det bedste jeg ved er at blive kneppet af truckere

Jeg tager den tit på stop, når jeg skal rejse langt. Det giver mange gode oplevelser, og jeg har også fået god sex på denne måde. Jeg havde bestemt, at jeg ville til Paris. En af mine venner havde fortalt, at det kunne være en god ide at forsøge at komme op at køre med en trucker – de har god plads foran og man kan få en fræk oplevelse sammen med chaufføren i køjen.

Jeg har ry som en fræk fyr, der ikke siger nej tak til en god pik eller et stramt røvhul. Jeg er 22, slank og kan lide at gå i stramme slidte jeans, t-shirt og en sort læderjakke. Min pik er pænt stor, og jeg gør ikke noget for at skjule bulen i mine jeans – især ikke når jeg tager den på stop. Den bule har åbnet vejen til mange gode oplevelser.

Jeg havde fundet ud til en rasteplads, hvor de forskellige truckere mødtes. Jeg gik lidt rundt og sonderede terrænet, men jeg havde ikke helt heldet med mig. Jeg gned mig lidt på pikbulen, mens jeg overvejede situationen. Det havde sin virkning, og det gik op for mig, at det var 2 dage siden, jeg sidst havde fået pik. 

Jeg stillede mig ved udkørslen fra rastepladsen, skød underlivet lidt frem. Et par truckere kørte forbi, men så var heldet med mig. Jeg åbnede døren og kiggede ind i øjnene på en superlækker fyr. Jeg blev måske lidt tavs et kort øjeblik. Sjældent har en fyr væltet mig omkuld på den måde. Han var et par år ældre end mig. Han var slank, men muskuløs. Kort blond hår og daggamle skægstubbe. Han havde et par store tatoveringer på overarmene. Han var i et par blå Kansas overalls – lidt slidte. De sad godt omkring røven og røbede, at han var godt udrustet. Der var nemlig en lækker stor pikbule.

Han sagde ‘hop ind, hvis du vil med!’

Jeg smed hurtigt min rygsæk og mig selv ind i truckeren. Jeg tænkte, at den fyr kunne give mig fed sex – altså medmindre, han var til damer. 

‘Jeg hedder Brian!’ sagde han og stak hånden frem. 

‘Jeg hedder Jan – fedt du gider tage med mig. Hvor skal du hen?’

‘Bordeau – og dig?’

‘Jeg havde tænkt mig at tage til Paris’

‘Så har du været heldig – jeg kører over Paris!’

Vi snakkede herefter om lidt af hvert. Brian var enormt sød, og jeg tænkte som en gal på, hvordan jeg kunne komme i bukserne på ham. Jeg havde simpelthen stiv pik meget af tiden. Jeg havde lagt mærke til, at Brian havde spredt benene en smule og kløet sig på pikken, og at pikken var blevet lidt større. Men jeg havde sgu ikke helt modet til at række hånden over på hans pikbule.  Under normale omstændigheder ville jeg have haft fuld gang i at slikke hans pik. Men det her var anderledes.

‘Har du en kæreste?’ spurgte Brian og kiggede på mig med et skævt smil.

SEX I DAG?

‘Nej – er fri på markedet’, sagde jeg.

‘Jeg er også fri. Får du dyppet pikken en gang imellem?’ 

Spørgsmålet overrumplede mig lidt, men så smilede jeg, gned helt automatisk mig selv i skridtet. ‘ja, det gør jeg da – sidst for 2 dage siden!’

‘Det er godt at være langturschauffør. Hvis man vil, kan man få rigtig meget pik!’

Jeg kiggede på Brian. Rykkede langsomt nærmere. Lagde hånden på hans lår. Brian skubbede underlivet lidt frem og spredte benene lidt mere. Jeg lod hånden glide op på hans pikbule, og Brian begyndte at stønne lidt. Jeg rykkede helt tæt på ham. Lugtede til hans hud og kyssede ham på kinden. Han kiggede kort på mig og vores læber mødtes. Jeg mærkede hans tunge, men kun kort. Brian kiggede på vejen igen. Hans pik var stiv inde i overalls’ene.

Jeg bøjede mig ned mod med Brians pikbule. Jeg sugede lugten af pikken ind og begyndte at kysse pikken gennem overalls’ene. Brian stønnede. Jeg åbnede overalls’ene og pakkede pikken ud. Den var stor og tyk. Stiv som et stykke jern. 

Jeg kyssede Brians pikhovede, og tog langsomt pikken ind i munden. Jeg begyndte at sutte Brians pik og tog den så langt ned i halsen, som jeg kunne. Jeg suttede langsomt og hurtigt. Brian begyndte at skyde underlivet frem i små stød. Jeg mærkede hans ene hånd mod mit hovede. Han holdt hovedet fast mens jeg slikkede ham. Hans små stød blev mere intense og han stønnede højt og liderligt. 

Med ét fyldtes min mund med hans sperm. Det smagte salt, og jeg var vildt liderlig. Min pik var ved at sprænge mine jeans. Men jeg var bare helt optaget af Brians pik og give ham en fed oplevelse. Jeg slugte spermen og lå lidt med hovedet nede ved Brians pik inden jeg satte mig op.

Mit ansigt var fyldt med sperm. Brian smilte til mig og gjorde tegn til at give mig et kys. Frækt.

Brian rakte over og begyndte at gnide min pik. Han pakkede den ud og begyndte at spille pikken. Hans varme lækre hånd forstod, hvordan man håndterer en pik. Min pik var stiv og stor som aldrig før. Og før jeg vidste af det, sprøjtede jeg ud over det hele. På mine jeans, kabinen og forruden.

Nu var den første is brudt. Vi vidste, hvor vi havde hinanden, og turen til Paris lovede rigtig godt.

Vi kørte et par timer. Så var det pausetid. Brian kørte ind på en rasteplads. Kørte truckeren længst væk fra cafeteriet. 

‘Kom’ sagde Brian og kiggede om bag førersædet. Vi lagde os i køjen. Kyssede og kælede. Han var enormt lækker. Han lugtede af mand. Han gjorde mig liderlig. 

Brian klædte mig af. Kyssede og bed i mine brystvorter. Slikkede min pik og nosser. Stak en finger i mit røvhul. Løftede røven op og begyndte at slikke mit hul. Han slikkede mig som jeg aldrig er blevet slikket før. Jeg klynkede og bad om pik. 

Brian rakte ud og fandt et kondom, som han satte på sin pik. Pikken strittede ud af hans overalls og var parat til at trænge op i mig. 

Jeg lå på ryggen og med benene i vejret. Jeg kunne se Brian og se, hvor liderlig han var. Jeg mærkede pikhovedet mod mit hul. Brian pressede forsigtigt og gled langsomt ind. Jeg kunne mærke pikken gøre godt i mit hul. Jeg vred mig at velvære. Sådan var jeg aldrig blevet kneppet før. Det tændte mig enormt at se Brian i sine overalls og at mærke overalls’ene mod min bare røv.

Jeg spillede min pik heftigt og jeg kunne mærke, der var ikke langt, før jeg ville komme. Brian hev pludselig sin pik ud af min røv, hev gummiet af pikken og skød sin ladning af tyk sperm ud over mig. Imens skød jeg en ordentlig ladning op i luften og ud over mit bryst.

Brian faldt sammen ned over mig. Kyssede mig og vi faldt i søvn. Da vi vågnede, var vi helt slimede, grinede og tørrede hinanden. Vi blev enige om, at mænd gerne må lugte af sperm. 

Jeg kom ikke til Paris, men Bordeau og så retur. Vi havde så meget sex, som jeg aldrig havde fået før. Og det bedste af det hele er, at vi blev kærester. Så idag får jeg det bedste sex, som jeg kan drømme om. Jeg tager tit med Brian på en af hans ture, og det bedste jeg ved er at blive kneppet i truckeren.

porno med danske piger