Ulrikke og Sara

SPAR MANGE PENGE

Da jeg var låst fuldstændig fast, flåede den ene af søstrene livremmen af min pik og lagde den stramt omkring mine håndled. Det fastholdt mig i den låste stilling…

En uges tid efter mit besøg hos Ulrikke (læs: Ulrikkes Kaffemix) sendte hun mig en SMS, hvori hun takkede for sidst, og skrev, at det havde været en rigtig lækker oplevelse. Videre spurgte hun, om min omtale af de 8-10 kammerater havde noget på sig. For havde det det ville hun godt høre lidt nærmere om det. Jeg svarede tilbage og sagde, at jeg bestemt også havde nydt vort intime samvær, og at jeg selvfølgelig ville kunne arrangere et møde med mine kammerater, hvis hun var med på den og ville lægge krop til. Kort efter ringede min telefon og en stemme sagde: ”Hej, det er Ulrikke. Jeg vil gerne snakke med dig om at møde dig og dine kammerater. Kan du komme og besøge mig i morgen ved 13-tiden så spiser vi frokost og snakker det nærmere i gennem?” Jeg sagde, det kunne jeg sagtens. Så aftalen blev, at jeg skulle dukke op ude hos hende den næste dag, hvor hendes søster også ville være der, idet hun skulle deltage i arrangementet som ”sikkerhedsvagt”.

Næste dag startede jeg med at glatbarbere min pik og mit underliv. Herefter tog jeg af sted til Ulrikke adresse, hvor jeg ringede på Ulrikkes entredør. Den dybe DING DONG lød og meget hurtigt blev døren åbnet og foran mig stod en yngre udgave af Ulrikke. ”Hej”, sagde jeg: ”Du må være Ulrikkes søster!” ”Rigtig gættet”, sagde hun smilende og gav mig hånden: ”Jeg hedder Sara. Kom indenfor!” I entreen tog Sara mod mit overtøj, og bød mig ind i spisestuen. Her sad Ulrikke behageligt henslængt i et sofaarrangement, hvor der var arrangeret en lækker frokost. Jeg gik frem til Ulrikke og gav hende et knus. Så tog jeg Sara nærmere i øjesyn. Hun var lidt højere og tyndere end Ulrikke og pageklippet. Hendes hårfarve var sort – kulsort, og frisuren var ulastelig som søsterens. Hendes krop var flot. Brysterne var lidt mindre end Ulrikkes, men på grund af den halvskål, der holdt dem oppe, truede de med at hoppe ovenud af hendes dybt nedringede, flortynde bluse. Hun bar en halvlang, opslidset nederdel, der smøg sin ind til kroppen. Nederdelen mere fremhævede end skjulte hendes ypperlige hofter, der vuggede indbydende, når hun gik over gulvet.

Ulrikke tog sit glas og bør velkommen. Så begyndte frokosten. Vi spiste lidt i tavshed. Hvorefter Sara begyndte at snakke om Ulrikkes oplevelser under mit første besøg. Det fortalte altså mig, at søstersnakken havde fundet sted, og at der ikke derfor ikke var noget, der ikke kunne berøres. Så sagde Ulrikke, at hun havde besluttet, at hun gerne ville være centrum i en leg, hvor mine kammerater også deltog, og at hun gerne ville drøfte mulighederne med mig. Jeg fremlagde så den plan, jeg havde udtænkt. I korthed gik den ud på, at vi kørte ud til en af kammeraternes sommerhus. Her ville jeg så varme Ulrikke op efter samme recept som under Kaffemixen. På et tidspunkt ville kammeraterne så ankomme og Gangbanget kunne tage sin begyndelse. Jeg gjorde Ulrikke opmærksom på, at det var virile, veludstyrede mænd, hvoraf nogen kunne få udløsning flere gange, og at hun måtte forberede sig på at alle hendes huller kunne komme ”i spil”. Ulrikke kikkede på Sara, der nikkede. Herefter sagde Ulrikke, at det var i orden, men hendes betingelser var, at der skulle bruges kondom når der blev arbejdet ”i hullerne”, og at Sara var til stede under hele seancen og således kunne bryde ind, hvis nogen gik over stregen. Det så jeg ingen problemer i. Dog sagde jeg, at hun – altså Sara – måtte være indstillet på at været nøgen som resten af selskabet. Det nikkede Sara bekræftende til. Herefter sagde jeg, at jeg skulle bruge en uges tid til at arrangere Gangbanget, og at jeg ville ringe til Ulrikke, når forberedelserne var gjort.

Da vi havde spist færdig sagde søstrene, at de gerne ville lave et lille show for mig, hvis jeg altså havde lyst. Det havde jeg selvfølgelig. Sara sagde så, at de ville strippe for mig. Det vil sige de ville pille tøjet af hinanden og lave lidt ”pigesjov”. Betingelsen var, at de så efterfølgende måtte klæde mig af. Så kunne vi jo altid se, hvad der så kunne ske. Det synes jeg var et rigtig godt forslag, så jeg satte mig straks tilrette i den bløde sofa. Spændt på, hvor tingene så ville udvikle sig hen. Det fik Ulrikke til at gå hen til mig, tage mig i hånden og sige, at jeg skulle vente lidt med at slappe af. Vi skulle nemlig op i soveværelset, hvor fortsættelsen skulle ske. Jeg fik mig så kantet op af sofaen, og fulgte med søstrene op i soveværelset på 1. sal. Her var anbragt en dyb, behagelig 2 personers sofa en god meter indenfor døren. Fronten var rettet mod den store dobbeltseng, der stod 2-3 meter væk. Ulrikke puffede mig blidt om i sofaen og sagde, at nu skulle jeg slappe af og nyde deres show. De havde kreeret det specielt til mig og de håbede, at jeg ville synes om det. Så tog søstrene opstilling foran dobbeltsengen og begyndte at kæle med hinanden. Kæleriet fortsatte i nogle intense tungekys og nogle æggende hoftebevægelser.

Ulrikkes bluse var knappet i ryggen, så for at Sara kunne knappe den op krævedes det, at de to søster stod helt tæt sammen. Det gjorde de så, og medens Sara var i gang med knapperne gned de deres bryster mod hinanden. Da der var knappet op trådte Sara et skridt tilbage og krængede med en elegant bevægelse blusen af Ulrikke. Hun havde ingen BH på, så pludselig stod hun der med blottet overkrop. Det var noget af et syn, som straks sendte signaler direkte ned til mit underliv. Så trådte Ulrikke tæt op bag Sara og begyndte at knappe hendes florlette overdel op. Medens det stod på pressede Sara hofterne bag ud mod Ulrikkes underliv samtidig med at Ulrikke stødte sit underliv fremad. Da Saras bluse var knappet op krængede Ulrikke den tilbage over Saras skuldre. Samtidig skød Sara brysterne frem og medens Ulrikke tog blusen helt af hende havde jeg den flotteste udsigt til et par bryster der lå let og elegant i en rød halvskål BH. Ulrikke fjernede i et snuptag Saras brystholder og frem trådte der et par flotte struttende bryster med de sødest små lyserøde brystvorter. Det satte endnu mere gang i mit underliv. Ulrikke havde et par lange, løsthængende bukser på. De var også lukkede bagpå. Så igen trådte de to søstre tæt sammen så Sara kunne komme til lynlåsen. Den blev lynet ned og da Sara trådte lidt tilbage dalede bukserne ned mellem de to piger, hvorefter Ulrikke stod kun iført en fræk sort g-strengstrusse, selvsiddende sorte strømper og et par høje stiletter. Nu mærkede jeg rigtigt, hvordan min pik begyndte at reagere på synsindtrykkene. Sara drejede sig nu rundt med enden mod Ulrikke og trådte et skridt tilbage. Så var der igen kropskontakt til de to søstre, og medens Sara førte sin ene hånd ned til Ulrikkes skridt og begyndte at kærtegne området omkring fissen, lynede Ulrikke ned i Saras lynlås, og langsomt og majestætisk dalede den kropsnære nederdel til gulvet. Nu stod også Sara kun iført en g-strengstrusse (den var rød), selvsiddende røde strømper og stiletter.

De to søstre smilede indladende til mig medens de kravlede op i dobbeltsengen. Så opførte de et lesbisk show, der kunne blive hovedattraktionen i et hvert internationalt liveshow. Det startede med, at Sara med en bydende håndbevægelse pressede Ulrikke tilbage med ryggen mod madrassen. Så kravlede hun ind over Ulrikke og de begyndte at tungekysse. Så gled Saras læber langsomt, men sikkert ned over Ulrikkes krop. Stoppede ved de store melonformede bryster, der blev kysset og slikket. På samme tid førte Ulrikke begge sine hænder op i skridtet på Sara. Den ene hånd gik på opdagelse i Saras fisse. Den anden gik i gang med at massere hendes klit. Saras læber var nu nået ned omkring Ulrikkes navle, samtidig med at Saras hænder masserede Ulrikkes bryster. Det fik Ulrikkes brystvorter til at svulme op og da Sara nulrede dem mellem sine fingre foldede sig helt ud i vindruestørrelsen. Saras læber havde nu fået kontakt med Ulrikkes fisse, og tungen gled hen over de svulmende skamlæber. Samtidig kravlede Sara ind over Ulrikke, således at hendes underliv var på højde med Ulrikkes mund. Så begyndte de ellers en forrygende 69´er. Der blev gået til sagen, og snart genlød soveværelset af deres højlydte gisp og støn. Deres hoveder bevægede sig op og ned, og tungerne gik som trommestikker i og ved skamlæberne. Som på tælling stoppede de deres gensidige leg, kravlede ned af sengen og satte – på alle fire – kurs mod stolen, hvor jeg sad og efterhånden var faldet godt i hak. Ulrikkes grønne øjne lynede faretruende. Saras var også tændte, og medens de to cat-women langsomt nærmede sig min stol skiftedes de til henholdsvis at spinde blidt og vise klør og snerre.

SEX I DAG?

Da de nåede stolen, hvor jeg lå behageligt henslængt, startede de med at tage mine sko og strømper af. Så førte de langsomt hver en hånd op af indersiden af mine ben og nåede snart op til den betragtelige bule, der efterhånden tegnede sig tydeligt i mit skræv. Begge piger kradsene ihærdigt på den medens de slikkede sig lystne om munden. Ulrikke åbnede min livrem og mens hun trak den ud af mine bukser lynede Sara gylpen ned og begyndte at gnide på min pik uden på mine boksershorts. Samtidig gik Ulrikkes hænder på opdagelse op under mine rullekravesweaters. Her fandt de hurtigt mine brystvorter, som hun nappede og kradsede i. Sara tog fat i min bukselinning og lempede forsigtigt bukserne af min. Det betød, at min pik nu fik noget mere frirum. Det benyttede den straks til presse voldsommere mod mine shorts. Ulrikke førte nu sine hænder ned til kanten af mine boksershorts, og de gik snart samme vej som mine bukser, og Wupti så rejste min pik sig i fuld højde, og det var allerede på nuværende tidspunkt ikke så ringe endda. Både Ulrikke og Sara var øjensynligt tilfredse med det de så. Sara sagde: ”Åhhh, hvor er den stor!” Ulrikke sagde: ”Ja, hvad sagde jeg?” Ulrikke og Sara tog hver en af mine nosser i munden og begyndte at sutte og slikke på dem. Samtidig tog Sara et fast greb omkring min pik og begyndte at onanere den. Så slap Ulrikke den sten, hun havde leget med og sugede i stedet for mit pikhoved ind i munden og begyndte at massere det med sin tunge. Det fik Sara til at slippe taget i den anden sten for at begynde at slikke op og ned af mit pikskaft. Uha, det var dejligt. Så stoppede de legen med min pik og rakte i stedet ud efter hver sin hånd. På den måde trak de mig op af sofaen. Så puffede de mig blidt hen i mod dobbeltsengen og stoppede da jeg mærkede sengekanten mod mine ben. Så gik Ulrikke i knæ, tog et fast greb om mine nosser og begyndte at sutte min pik. Inden hun gjorde det tog hun min livrem og lagde den stramt omkring roden af pikken. Samtidig gik Saras hænder på opdagelse under min rullekravesweater. Også hun fandt hurtig mine brystvorter, som hun kælede lidt med. Så trak hun uendeligt langsomt sine negle hele vejen ned til kanten af min sweater, som hun så begyndte at trække op over mit hoved.

Sweateren var stram, så jeg ville hjælpe til. Det fik Sara til med hård stemme til at sige, at jeg skulle stoppe med det. Det var dem, der klædte mig af. Jeg skulle bare række hænderne op og bøje mig lidt frem, så skulle de nok selv klare det. Det fik Ulrikke til at indstille pikslikkeriet for at hjælpe lillesøsteren med at trække sweateren over hovedet på mig. Da de havde fået trukket sweaterens underdel op over mit hoved og ud over mine arme, så jeg på den måde var låst fuldstændig fast, flåede den ene af søstrene livremmen af min pik og lagde den stramt omkring mine håndled. Det fastholdt mig i den låste stilling. De gav mig så et lille puf. Det væltede mig om i sengen, og medens den ene holdt fast i livremmen omkring mine håndled klikkede den anden et par håndjern fast om mine håndled og inden jeg rigtig nåede at forstå, hvad der var sket lå jeg med mine hænder lænket til dobbeltsengens hovedgærde. De to cat-women arbejde hurtigt, og meget snart var der også lagt løkker om mine ben, der blev solidt fæstnet til sengens fodende. Her lå jeg så, blind-foldet fordi min sweater fortsat var trukket ud over mit hoved, og fastspændt i Ulrikkes dobbeltseng og ventede på søstrenes næste skridt. Det kom hurtigt, idet Ulrikke med engleblid stemme sagde, at jeg nu alligevel blevet hendes og søsterens sexslave. Nu kunne jeg så ligge og fundere over hvor længe fangenskabet skulle vare. Der var fortsat det meste af en måned til, at hendes mand kom hjem fra sin rejse til Kina.

Medens Ulrikke havde underholdt mig med sin første triumf var Sara begyndt en nærmere undersøgelse af mit underliv, og med slet skjult skuffelse i stemmen sagde hun: ”Han er helt glatbarberet. Så må vi nøjes med den ekstra rengøring!” Det startede med, at hun tog en grydesvamp og kørte den rundt direkte på glansen. Det var godt nok noget der gjorde ondt så ud igennem min rullekravesweater stak jeg i et smertensbrøl. ”Han kan vist ikke lide det,” sagde Ulrikke bekymret ”Øjensynligt ikke,” svarede Sara: ”Vi må have ham til at tie stille så han ikke hidkalder naboerne!”. Giv mig en saks, så vi kan komme til at kneble ham!” Efter kort tid hørte jeg lyden af en saks, der klippede gennem stof og snart forsvandt sweateren fra mine øje og inden længe var såvel sweater som undertrøje klippe op og fjernet. Det gav frit udsyn og det første jeg så var Sara, der nu også havde smidt g-strengstrussen, og derfor stod helt nøgen ved siden af sengen. Hun var intimbarberet på en sådan måde, at der var levnet et lille pikant hjerte direkte over fisseåbningen. ”Tag lige han shorts og tør din fisse godt af i dem!” sagde Sara. ”Så bruger vi dem som knebel.” Det næste der skete var så, at Sara stak mine boksershorts i munden på mig, hvorefter hun tog sine røde G-strengstrusser, og bandt dem i nakken på mig, således at shortsene blev holdt på plads i munden på mig. Medens det skete benyttede jeg mit genvundne syn til at kikke på Ulrikke. Hun var også helt nøgen og fortsat glatbarberet. Da Sara mente, at nu var pikken renset godt nok, hente hun en flaske med propylalkohol gav den til Ulrikke og bad hende vaske pik og nosser. Først fik nosser og pikskaft en tur. Det sved som bare fanden. Så kom turen til mit stakkels, ramponerede pikhoved. Det var en meget smertefuld oplevelse. Det sved forfærdeligt, men pigerne, de hyggede sig, og sagde, at de aldrig havde set noget så stort, blåviolet og imponerende. Herefter tog Ulrikke kneblen af mig, og jeg for første gang så jeg resultatet af deres anstrengelser. Det var et imponerende syn. Uden den forstyrrende hårvækst ved roden virkede pikken kæmpestor. Den var stenhård og pegede direkte op i loftet over os. Pikhovedet, der stadigvæk sved efter behandlingen med propylalkoholen, var ildrødt.

Medens Ulrikke satte sig overskrævs på mit hoved og forlangte at blive slikket, gled Sara op i fodenden og nærmede sig mit underliv. Da hun var på plads tog hun om min højre sten og trak lidt ud i den. Så lagde Ulrikke en strip stramt omkring den. Venstre sten fik sammen behandling. Det var en ny måde at binde nosserne op på. Den var effektiv for det strammede godt op i både pik og nosser. Herefter snørede Sara med øvede hænder pungen op, og herefter viklede hun snøren op omkring pikroden og strammede det hele godt til. ”Specialmanchet a la Sara” meddelte Sara stolt og daskede ud efter pikken. Den var bestemt ikke blevet mindre af behandlingen, og behandlingen havde bestemt ikke været ubehagelig. Den sendte nu en vedvarende pulserende fornemmelse gennem hele min krop, ligesom jeg kunne fornemme, området omkring mit mellemkød og mit urinrør var blevet hårdt og uelastisk.

Pigerne meddelte, at der nu var dømt ”legetid”. Den bestod i, at de var overalt på min krop. Medens Sara kravlede ned mod pik og nosser, legede Ulrikke med mine brystvorter. Pludselig mærkede jeg, at Sara forsøgte at presse noget om i min anus. ”Bare rolig”, sagde, ”Det er bare en butplug. Du skal have massage af din prostata. Så holder du nemlig længere!”. Herefter mærkede jeg, at butpluggen usvigeligt sikkert gled op i røven på mig. Herefter blev den fikseret af læderremme, der blev lagt rundt om mine baller for at ende omkring roden af min pik. Pluggen var oppustelig, og Sara spilede nu langsomt men sikkert røvhullet ud samtidig med, at jeg følte, at pluggen gled længere og længere ind på plads i mit indre. Så satte hun den til at vibrere. Det betød, at jeg udstødte et hyl, mest af overraskelse. ”Du må hellere holde op med det skrigeri. Du hidkalder måske naboerne!” sagde Ulrikke, medens hun kneb mig hårdt i den ene brystvorte.

Pigerne trak sig nu lidt tilbage for at nyde deres værk, og for at aftale næste skridt. Det var tydeligt, at deres intense arbejde med dig også havde påvirket dem. Øjnene skinnede, og der var et farligt, intenst og liderligt udtryk i dem. Deres hår var uglet og kinderne blussede. Deres ydre skamlæber var opspilede, og deres barberede køn glinsede af kussesafter, der drev ned af deres ben. ”Nu skal der kneppes!”, sagde Sara, og gik med målbevidste skridt direkte hen mod madrassen, hvor jeg lå. Her tog hun et fast greb omkring pikken og bad Ulrikke om at komme nærmere. Hun stillede sig direkte over min stive pik, gik i knæ og sænkede sin fisse ned mod min pik. Sara tog et fast tag omkring pikken og dirigerede den på plads i Ulrikkes skedeåbning. Herefter gled min pik uendeligt langsom op i Ulrikkes fisse. Ulrikke roterede med sit underliv og sendte derved min pik på opdagelse efter hendes g-punkt. Det fandt hun hurtigt og så gik hun i gang med at tilfredsstille sig selv godt hjulpet af min stive pik.

Medens Ulrikke kneppede mig på livet løs, kom Sara nærmere og begyndte at kysse hende, kæle for hendes bryster og stimuleres hendes klit. Det satte Ulrikke et gear op og medens hendes bevægelser blev voldsommere begyndte hun at stønne og tale usammenhængende, og ord som ÅHjaaa, Knep mig, pik og fisse fløj ud af munden på hende. Ulrikkes orgasme kom hurtigt og voldsomt. Hendes flotte krop blev gennemrystet af krampelignende sammentrækninger, brysterne fløj fra side til side, og hendes ansigtsudtryk blev helt saligt. Så stod hun af min pik for at overlade pladsen til søsteren. Sara var ikke sen til at springe til, så pikken gled hurtigt helt ind og jeg mærkede, den ramte hendes skedebund. Der var mindre plads i Saras skede, men det gjorde bestemt ikke oplevelsen mindre. Ulrikke satte sig over mit hoved og kørte sine adskilte skamlæber henover min næse og mund. Hun begyndte at lave intense samlejebevægelser, men brugte samtidig sin fisse til at regulere min tilførsel af luft.

Det at have en topgejlet og superliderlig pige til at betjene hver ende af sig var selvfølgelig en fantastisk fornemmelse. Sara høvlede løs på min pik, medens Ulrikke kun lige sørgede for, at jeg hele tiden havde tilstrækkeligt med luft ved enten helt at lukke for lufttilførselen eller lette fissen så meget fra min næse og mund, at jeg kunne nå at trække luft ind. Saras fisse, som jeg jo aldrig havde prøvet før, var dejlig stram og muskuløs, så jeg følte, at min pik var omsluttet i et jerngreb. Hendes kneppebevægelser blev stadig mere voldsomme og efterhånden mærkede jeg rytmiske sammentrækninger af hendes skede. Pludselig kom hendes orgasme: Hun udstødte et ulvehyl og faldt over mod Ulrikke, der fangede hende og gav hende et intenst tungekys. Sara blev siddende lidt medens jeg mærkede, at den vedvarende pulserende fornemmelse gik gennem hele min krop.

Da Sara havde samlet sig lod hun sig falde ud mod venstre og befriede på den min pik for det vedvarende pres fra hendes stramme skede. Ulrikke rejste sig fra mit ansigt og knælede ned ved siden af mig og begyndte at onanere min pik med rolige, dybe bevægelser. Sara lagde sig ned ved siden af mig og rakte sin mund frem mod mig klar til kys.

Herefter kyssede vi hinanden, medens Sars, kælede og legede med min krop indtil Ulrikkes smidige fingre gav mig en kæmpe udløsning, hvor spermen nærmest væltede ud over Ulrikkes hænder.

Da jeg havde fået pusten igen, rykkede Ulrikke nærmere og med sin mest kælne stemme sagde hun, at jeg nu fik min frihed igen. Jeg kunne jo ikke ligge her i hendes dobbeltseng og arrangere hendes gangbang Så låste Sara mine håndjern op og nærmest pr. automatisk søgte mine hænder op for at kæle med Ulrikkes bryster.

Efter en tid tog jeg et bad, klædte mig på, og gjorde mig klar til at gå. Det skete med bemærkningen om, at jeg ville ringe for at fortælle om tid og sted for Gangbanget.

porno med danske piger