Pigen fra festen del.2

Vi satte os og fik en snak. Pludselig gik min kæreste ind på hendes værelse. Han skulle nok gøre kameraet klar, efter en halv time, tog hun min hånd og så mig i øjnene…

Jeg sidder i min kærestes klasse, stadig på hans skød. Pludselig står hun i døren. Christina, pigen fra festen. Hun står og kigger rundt… Hun får øje på mig og vi får øjenkontakt.

"Kommer du ikke lige her? Der er noget, som jeg gerne vil tale med dig om."
Jeg går hen til hende. Hun hvisker i mit ører:

SEX I DAG?

"Tak for sidst. Simon præsenterede mig for din kæreste og vi fik en lille snak."
Jeg så forvirret hen imod min kæreste, men han var godt igang med en eller anden diskution om et eller andet computerspil. Hun fortsætter:

"Jeg har snakket med min egen kæreste om det, og han siger at det er ok, så længe det kun er os to, og KUN hvis han får det på film."
Jeg står og stirrer tomt ud i luftet og hører mig selv sige;

"Det lyder interessant…"
Jeg står bare og stirrer ud i luften i et stykke tid, pludselig får hun nok og kysser mig. Jeg gengælder kysset og det udvikler sig til et hedt tungekys… Pludselig går hun, og jeg står bare dér med et tomt ansigtsudtryk…
Min kæreste river mig tilbage til virkeligheden, da han kommer og kysser mig i nakken.
Hun havde aftalt med min kæreste at hun, han og jeg, skulle mødes hjemme hos hende. 

Vi gik hjem til hende og vi satte os og fik en lille snak. Pludselig gik min kæreste ind på hendes værelse. Han skulle nok gøre kameraet klar.
Efter en halv times tid, tog hun min hånd. Hun så mig i øjnene.

"Jeg har virkelig savnet dig. Mine tanker bliver ved med at glide over på dig. Jeg MÅTTE gøre noget ved det. Jeg er ved at blive sindsyg."
Inden jeg så meget, som kunne nå at svare, kysset hun mig. Jeg kunne ikke rive mig løs, så vi kyssede videre. Det var fantastik. Vi bevægede os langsomt mod hendes soveværelse. Vi nærmest danser ind på hendes værelse, så tæt holder vi hinanden, stadig mens vi kysser.
Det ene øjeblik står vi og kysser. Det næste, træder vi et skridt væk fra hinanden. Det går højst et par minutter, i total tavshed, før vi langsomt begynder at pille tøjet af hinanden.

Vi ligger os i sengen og kysser videre. Vildt og intenst. 

porno med danske piger