Pigen fra festen del.1

SPAR MANGE PENGE

Folk var blevet mere pjattede, og gik og tog billeder af hinanden mens de kyssede og tog på hinanden. Der var en del biseksuelle med, så der var også flere der kyssede hinanden…

Jeg sidder og tænker tilbage på den aften. Lige nu sidder jeg på min kærestes skød, men det ligger jeg næsten ikke engang mærke til. Mine tanker kredser omkring festen.

Vi mødtes hjemme hos Simon; mig og Christina. Da jeg kom ind ad døren, stod hun på badeværelset og var ved at gøre sig klar, dvs. hun var i gang med at lægge make-up.
Jeg lod hurtigt blikket glide ned over hendes krop, det sorte hår, den mørkeblå kjole og de sorte strømpebukser. Hun så faktisk meget godt ud.
Simon rev mig ud af min trance da han råbte ude fra køkkenet:

"Har i to noget imod at vi lige henter Natasha på rutebilstationen, inden vi går i fakta?"

Vi kiggede på hinanden et kort øjeblik og råbte i kor:

"Nej, det kan vi godt".

Vi gik i en lille klump på vej derhen, Simon fortalte at Natasha var en af hans venner, der boede i Århus.
Da vi fik øje på hende og hun fik øje på os, begyndte hun at løbe, så man næsten skulle tro der var nogen efter hende.

SEX I DAG?

"Hej Simon, godt at se dig." Sagde hun forpustet.

"Det er også godt at se dig, Natasha." Sagde han og smildede over hele hovedet.

"Skal vi ikke se at komme videre?" fortsatte han.

Det synes vi andre faktisk var en temmelig god ide, så vi gik straks i fakta. Det eneste vi købte var en kasse øl, som Simon betalte, fordi han var ældst og så ældst ud. Vi andre var godt nok også gamle nok til at købe øl, men vi var ikke sikre på om dem ved kassen ville tro på os, da vi ikke havde noget ID.

Da vi ankom til festen var de fleste allerede kommet. Christina satte sig i sofaen og Simon, Natasha og jeg tog nogle sækkestole og satte os på gulvet.
Det var en meget stille og rolig fest, en smule kedelig. Simon sad og spillede skak med hende der lagde hus til. Det begyndte at blive spændende, da de hævede undsatsen, så hver gang de midstede en brik skulle de drikke en tår. Simon drak ikke alkohol, så han spurgte om Natasha og jeg ikke ville drikke for ham, og det kunne vi jo sagtens, så vi ja.

Jeg havde ikke rigtigt fået noget at spise den dag, så efter 2-3 øl var jeg allerede små- fuld. For hver eneste tår, som jeg drak, blev Christina pænere og pænere.
Folk var blevet mere pjattede, og gik og tog billeder af hinanden mens de kyssede og tog på hinanden. Der var en del biseksuelle med, så der var også flere der kyssede med nogen af sit egen køn.
Midt i det hele kom Christina hen og hviskede ind i mit øre:

"Jeg kan se at du sidder og spænder i hele kroppen. Hvad siger du til omgang skuldermassage?"

Jeg så hende lige ind i øjnene.

"Ja tak, hvis du har lyst."

Hun starter lige så stille, men tager hårder og hårder fat. Præcis  som jeg kan lide det. Det kunne hun vidst fornemme det på mig, fordi hun tog endnu hårdere fat. Jeg kunne ikke holde det tilbage længere og et højt "ÅH" undslap mine læber, hvorefter alle kiggede på mig. Jeg rødmede så meget, at jeg næsten troede, at jeg var blevet til en tomat. Jeg havde mest af alt lyst til at kravle ned i et musehul og gemme mig, men det måtte jeg ikke for Christina.
Hun løftede mit hoved stille og roligt. Langsomt rykkede hun nærmere. Vores læber mødtes, og min mave var ved at boble over af glæde. Hun trak sig væk og så mig ind i øjnene. Jeg mødte hendes blik.

Alle de andre til festen var som sunket i jorden, der var kun hende og mig. Vi kyssede igen, denne gang med tunge. 

porno med danske piger