Jonas tur i svømmehallen del.2

Det liderlige syn af Tobias orgasme og tanken om at spermen nu sprøjtede ud nede i hans bukser, var for meget for Jonas…

SEX I DAG?

Jonas vågnede…han måtte være faldet i søvn i saunaen…mens han havde tænkt på alt det frække han plejede at lave på badeværelset derhjemme. Det var godt nok heldigt at han havde taget et håndklæde omkring sig, for han kunne mærke hvordan pikken havde rejst sig og nu stod megastiv op af hans mave. Den var kommet en stor bule i håndklædet og jonas kiggede sig nervøst omkring. Var der nogen der havde set noget…? Nej de to mænd, der havde siddet der var gået, mens han havde sovet, så nu sad han helt alene. Det havde været vildt flovt, hvis de havde set det, lige som dengang i badet efter idræt, hvor den pludselig havde rejst sig i hurtige ryk, da Jesper havde bøjet sig ned, så man kunne se hans hul lige der imellem de stramme baller…..

Nej – nu måtte han holde op med at tænke på alle de frække ting. han skulle jo ha’ den lægge sig, før han kunne gå ud i bruseren, og han havde fået det meget varmt efterhånden i saunaen. han løftede lidt op i håndklædet og kiggede ned på den. Den var stenhård og forhuden havde trukket sig næsten helt ned over det opsvulmede pikhovede, som allerede var helt vådt af førsperm. Han sukkede og lod en finger glide rundt i det våde…årrh….han sitrede….tog fingeren op i munden, smagte på det….frækt! Han kom i tanke om den der tysktime, hvor han var kommet til at kigge over på på Tobias, som havde fået jern på i bukserne og nu sad og var helt flov og rød i hovedet, mens han prøvede at skjule den ved at holde om den nede i lommen. Jonas havde fået ståpik så hurtigt og voldsomt da han fik øje på Tobias, at det næsten gjorde ondt. Han sad heldigvis alene ved bordet og bagerst i klassen, så han kunne godt lige stikke hånden ned og rette på pikken, så den stod op af maven, så spændt e det ikke så meget i den. Han glemte alt om tysk resten af den time….sad og holdt øje med Tobias, mens hans egen pik efterhånden blev så stiv og lang, at pikhovedet var krøbet op over kanten af underbukserne, så han kunne sidde og kigge ned på den. Kunne se hvordan den ene klare dråbe dråbe førsperm efter den den anden piblede ud af det spændte pikhovede, og da han pludselig så at Tobias nu ikke bare nøjedes med at holde om pikken, men var begyndt at kæle den med meget små bevægelser nede i lommen, mens han kiggede nervøst rundt i klassen, var Jonas for alvor blevet liderlig. Tobias havde heldigvis ikke set at Jonas holdt øje med ham, og de andre i klassen sad og fulgte med uden at lægge mærke noget. Så han havde taget chancen og ladet en finger diskret glide ned og køre rundt på det våde pikhovede….århh…hvor havde det været frækt. Det værste var at skulle styre sin vejrtrækning og undgå at komme til at stønne. Hvor ville han gerne have taget hånden helt ned og buks erne og kørt forhuden op og ned, så ville han nok være kommet på 5 sekunder, men det ville være for farligt. Og hvad skulle han gøre, når det sprøjtede. Han måtte vente med at spille den af til frikvarteret.

Alligevel havde han fortsat med at køre fingeren rundt på pikhovedet, mens han så hvordan Tobias nu havde strakt benene helt ud derovre, stirrede stift ud i luften mens fingrene nede i lommen gned hurtigere og hurtigere…….vildt frækt….nu måtte han da snart stoppe…..med mindre…..Jonas holdt nu øje med hans mindste bevægelse og mærkede at han nu selv var så tæt på at sperme, så det var næsten uudholdeligt….der var ingen vej tilbage nu….nu skete det derovre…Tobias stivnede…strakte benene helt ud …hånden stoppede…han lukkede øjnene og munden åbnede sig let…det liderlige syn af Tobias orgasme og tanken om at spermen nu sprøjtede ud nede i hans bukser, var for meget for Jonas. Han nåede lige at løfte op i t-shirten, så væltede kaskader af drengesperm op over hans mave, det første sprøjt var ramt helt oppe ved halsen og så fortsatte kramperne og det vidunderlige ….en kæmpe lykkefølelse og han fik lyst til at stønne højt, men måtte holde vejret….mens sper men fortsat pumpede ud…..århhhh…det var den vildeste orgesme han nogensinde han fået på det tidspunkt….det sortnede næsten for hans øjne.

Da han havde siddet lidt og sundet sig og tænkt på hvordan han skulle få den spermplettede tshirt af inden de andre opdagede det, så havde han igen kigget på Tobias…det sad helt afslappet….stadig med hånden i lommen. Han ventede vel på at den blev slap… men så havde han taget den op…og til Jonas store overraskelse….var det som om han havde noget i hånden han klemte sammen om, tog den op på til munden -åbnede den og….vildt! Han havde haft hul i lommen og så var den spermet i hånden på ham og nu sad han og slugte det i slikkede spermen i sig midt i klassen…..han var fræk ham Tobias…og denne oplevlse havde osse været en tilbagevendede onanifantasi for Jonas længe efter – og nu sad han her og tænkte på det igen, med lukkede øjne – og uden han havde tænkt over det var fingeren begyndt at gnide pikken nede under håndklædet….han ville sperme nu…herinde- i saunaen….hvor frækt. Mærkede hvordan røvhullet trak sig sammen af liderlighed…..han lod en finger fra den anden hånd blive slimet helt til i førsperm……bøjede knæene – og lod hånden glide ned….spredte ballerne….arrhh, der var hullet. Den våde finger gled ind i det stramme røvhul….og den anden hånd tog nu rigtigt fat….den begyndte at smaske kraftigt….det var en vildt fræk lyd…synes han…fingeren i røven gled længere op…..han var så langt væk i sin liderlighed at han ikke hørte døren til saunaen gå op…..

porno med danske piger