Min skønne nabo del.1

SPAR MANGE PENGE

Karina havde sendt nogle beskeder til mig, mens jeg havde sovet, og de var godt nok lumre, for pokker da hvor havde hun været tændt, hun lå og legede mens hun tænkte på mig…

Jeg vidste jeg havde set hende før, men kunne ikke lige finde ud af hvor og hvornår det var.
Lige nu stod jeg i vores lokale Blockbuster og faldt i staver over hende; hun havde det flotteste halvlange let krøllet mørke, næsten sorte hår, slank, den mest indbydende parisernumse, og i tilgift den lækreste store barm, i hvert fald oppe i en DD-skål, og og så ovenikøbet med en meget indbydende kavalergang.

Vi smilede lige hurtigt til hinanden inden hun gik ud i forgangen og kiggede videre på filmudvalget. Jeg så at hun kiggede meget på de lidt frække film, af og til kiggede hun min vej, og flere gange mødtes vores øjne.

Jeg fandt et par film jeg ville se og det samme gjorde hun, og vi stod nu begge ved skranken óg skulle have vores film. Hun lagde sit kort på disken og så hendes navn, Karina ….. så var det at det slog mig – jeg havde set hende inde på dating.dk for at par dage siden.

Vi smilte og hilste igen på hinanden da gik vi forlod forretningen, og begav os hen mod parkeringspladsen.

Jeg lod hende køre først ud og jeg fulgte efter i miin bil, og nu kørte samme vej som jeg selv skulle for at komme hjem. 50 meter fra min boligblok drejede hun ind og parkedere sin bil. Jeg kørte videre og drejede så op foran min blok.

Jeg skyndte mig op i lejligheden og tændte min computer, jeg måtte altså lige ind på dating.dk og se om det virkelig var hende jeg lige havde mødt. Det var hende, ingen tvivl om det – for pokker hvor så hun bare dejlig og fræk ud – 2 år yngre end jeg selv.

Spekulerede på om jeg skulle skrive til hende med det samme, men modet forlod mig lige lidt, så jeg lukkede ned for computeren igen og satte mig ind i sofaen og fandt filmene frem. Da jeg havde set den først af dem tænkte jeg igen at jeg lige måtte lure hendes profil. Skal, skal ikke ….. jo for fanden da, tænkte jeg og jeg sendte en lille hilsen til hende; Har du fået set filmene ? Kan du anbefale dem ? Det så ud som du har rigtig god smag 😉 Smiler.

Der gik et kvarters tid, så kom der svar tilbage fra hende; hvad mener du ? hvem er du ?

SEX I DAG?

Skrev tilbage ; Blockbuster to timer siden …..

Snakken gik nu frem og tilbage, med hvem hvem vi hver især var, hvad vi lavede, og hvad vi søgte her på dating.dk. Hun var lige flyttet i lejlighed efter sin skilsmisse, og egentlig søgte hun ikke en kæreste, snarere en god ven/hyggeven, og jeg selv var i samme situation. Hun var sådan lidt tilbageholdende i hvad hun skrev, virkede lidt genert faktisk. Vi fandt nu begge ud af at klokken var blevet 3 og vi begge skulle tidligt op – så vi begyndte langsomt at tage os sammen til at sige godnat, det tog så en time ekstra, så jeg havde lige to timer inden jeg skulle op og på arbejde, men vi fik endelig udvekslet telefonnumre og sagt pænt godnat og sov godt.

Under dynen og jeg må indrømme at jeg var nødt til at lege lidt inden jeg kunne sove.

Klokken 6 ringede uret og jeg havde mest af alt lyst til at blive liggende under dynen og sove videre. Jeg kiggede lige på telefonen og så at Karina havde sendt nogle beskeder til mig, mens jeg havde sovet, og de var godt nok lumre, for pokker da hvor havde hun været tændt, hun havde skrevet, at hun lå og legede mens hun tænkte på mig – hu havde beskrevet hendes leg med “pinky” en vibrator hun havde, og om hvordan hendes brystvorte bare havde været så stive, hvor våd hun havde været ….. puha sikken start på dagen – og at vide at hun jo lå i sin seng mindre end 50 meter fra mig.

Så dumpede der en sms mere ind – Hvad siger du til morgenkaffe ?

Mener du det ? Hvad med arbejde ?

Dropper jeg i dag hvis du har lyst at komme forbi …..

Okay, skal jeg så ikke lige køre over og hente noget morgenbrød ?

Perfekt ! svarede hun – så skynder jeg mig lige en tur under bruseren 😉

Jeg tog mig også et hurtigt bad, inden jeg smuttede over til bageren.

Jeg kom over til hendes lejlighed og ringede på – og hun svarede straks i dørtelefonen; Kom indenfor, søde …..

Da jeg kom op af trappen til hendes hoveddør, stod den åben – jeg bankede forsigtigt på – og åbnede døren – jeg så lige hendes nøgne bagdel der forsvandt rundt om hjørnet.

Jeg satte poserne med morgenbrød på køkkenbordet og gik ind for at finde Karina. Inde i soveværelset lå hun godt gemt under sin dyne, hun sendte mig et stort frækt smil og løftede på dynen og spurgte om jeg ikke skulle med under dynen og have varmen ?

Hvem kan sige nej tak til sådan et tilbud ? Ikke jeg ….. Jeg fik smidt tøjet og krøb ned til hende ….. og jeg kunne se at hun havde fuldt gang i sin lille “pinky”

Resten af den morgen elskede vi og udforskede vi hinanden – hvilket morgenstund og det blev absolut ikke den eneste vi havde – faktisk så skete det gerne et par gange eller tre om morgenen at vi lige udsatte tingene og lod arbejde være arbejde og dyrkede hinanden

porno med danske piger