Kontrakten

Den optagelse forbliver selvfølgelig privat, så længe du gør som der bli’r sagt” Thomas smilede nedladende til mig. Jeg stod på alle fire med en åben mund fuld med sperm…

SEX I DAG?

Jeg havde for et par dage siden aftalt med denne Mette, at jeg skulle kigge forbi i dag kl. 16, for at aftale nærmere omkring det arbejde de skulle have udført på huset. Hendes mand Thomas havde et par spørgsmål.

Det passede mig fint, at vi lige fik kigget tingene igennem før jeg bestilte de ting der skulle bruges.

Da jeg kom derud blev jeg mødt foran huset af en forholdsvis stor mand på omkring 45 år. Han præsenterede sig som Thomas mens han med et smil inviterede mig ind. Jeg havde egentlig regnet med at vi bare ville kigge lidt på huset og få detaljerne på plads. Men jeg fulgte med ind i det store hus. I stuen der havde åbent køkken var der lyst og moderne, med store panoramavinduer ud til baghaven. Thomas bad mig om at sidde ned i en af sofaerne. Han hentede en bærbar PC fra en reol og satte sig i sofaen overfor mig. Jeg undrede mig lidt over situationen, for normalt var folk meget opsatte på at få snakket om arbejdet og komme i gang.

Han tastede lidt på PC’en. “Nå Kimberly. Det er dig det der. Er det ik?” sagde han og drejede skærmen over mod mig.
Jeg kiggede på skærmen, og opdagede til min store rædsel, at det var min profil på Boyfriend.dk og min blog hvor jeg havde en del billeder af mig selv i pigetøj. Der var ikke mange med ansigt. Men der var dog et par stykker. Og det var egentlig nok, til at jeg kunne genkendes hvis man vidste det.
Jeg sad med åben mund og røde kinder, mens jeg stirrede på skærmen. Thomas rejste sig og gik ud af stuen. Samtidig hørte jeg et par stiletter klikke mod gulvet. De kom nærmere.
“Hej” hørte jeg en kvindestemme sige.
Jeg drejede hovedet og så en mørkhåret kvinde på omkring 40 år. Iklædt en kort sort lakkjole og høje sorte stiletter. Hun havde en slank og flot krop, rød læbestift og et venligt, men også lidt hemmelighedsfuldt smil på læben.
“H..hej” fik jeg fremstammet.
Hun stillede sig tæt ved siden af mig. “Nu skal du høre. Min mand og jeg har egentlig ikke kontaktet dig fordi vi skal have lavet noget arbejde. Vi har kontaktet dig, fordi vi gennem en husven har fundet ud af hvem du er…eller nærmere hvad du er” Hun smilede til mig.
“Hvordan” hviskede jeg nærmest.
Hun grinede let, og fortalte så at de kendte en fyr, som jeg åbenbart havde været sammen med. Han havde fortalt dem mit navn, og derefter havde de sporet mit firma. De havde holdt øje med mig på nettet for at se hvilke billeder jeg lagde ud.
“Som du sikkert kan regne ud, så han vi en del billeder af dig, som du nok næppe vil have sat i forbindelse med dig”
Jeg nikkede mens jeg stirrede tomt ud i luften.
“Godt!. Så smider du tøjet” sagde Mette i en frisk tone.
Jeg anede ikke hvordan jeg skulle reagere. Jeg sad stadig lettere chokeret uden at bevæge mig. For 5 minutter siden havde jeg siddet uvidende om alt det her i min bil.
“Op at stå, skat. Det skal gøres det her” sagde hun i en næsten kærlig tone.
Jeg glippede med øjenene og rejste mig forsigtigt.
“Af med tøjet”
Jeg begyndte langsomt at afklæde mig. Da jeg stod helt nøgen mellem den lyse sofa og det mørke sofabord af træ, følte jeg mig fuldstændig forsvarsløs.
“Så hopper du op på bordet på alle fire” sagde Mette, igen med den næsten lidt for venlige tone.
Jeg kravlede op på det helt rene og ryddede sofabord, med mit ansigt vendt mod de store panoramavinduer. Af én eller anden grund tænkte jeg på en rektalundersøgelse jeg havde fået hos lægen for mange år siden. Det var samme følelse af at skulle udstille sig selv mod sin vilje.
Kort efter hørte jeg skridt bag mig, fra samme dør som Thomas var gået ud af.
“Nå skat, så er han på plads” hørte jeg Thomas sige til sin kone.
“Ja, det tog kun lidt overtalelse” smågrinede Mette.
“Super”
Jeg hørte Mettes stiletter mod gulvet igen, da hun gik hen foran mig. Hun bøjede knæene så hun kom ned i ansigtshøjde, hvor hun lagde en hånd på min kind. “Du forstår godt, at nu hvor vi ved de her ting om dig og har billederne, så skal du gøre os en tjeneste, ik?” Jeg nikkede.
Hun løftede nu den anden hånd, og jeg så at hun holdt et hundehalsbånd med en kæde. Hun kiggede forventningsfuldt på mit ansigt, og da hun fik et småskræmt ansigtsudtryk fra mig, fniste hun og rejste sig igen.
Hun satte halsbåndet på mig og trak kæden henover min ryg og lagde den på min lænd. Derefter rodede hun lidt efter nogle ting, inden jeg mærkede noget flydende mellem mine glatte baller. “Vi skal lige ha’ en lille ting op i dig” hørte jeg Mette sige. Jeg mærkede igen varmen i mine kinder og mit hjerte der hamrede.
Uden nogen advarsel pressede Mette en mellemstor buttplug op i min ikke særlig erfarne røv. Jeg klynkede og bed tænderne sammen.
“Såå, er den på plads”
“Vil du ha’ en kop kaffe, skat” hørte jeg Thomas sige ovre fra køkkent.
“Jo tak. Så kan hende her lige stå og blive klar” Mette gik over til sin mand og efterlod mig på sofabordet, men røven strittende op mod de dyre malerier og designergenstande der prydede hele deres stue.
Efter ca. 5 min. hvor Thomas og Mette havde sludret i køkkenet, blev kaffekopperne stillet i opvaskemaskinen og jeg hørte deres fodtrin komme nærmere.
De stillede sig begge foran mig. Jeg kunne kun se Thomas’ læderbukser, som han havde skiftet til mens jeg var alene med Mette, og Mettes glatte ben og de sorte stiletter. Men med et blev mit hoved rykket op, da Mette tog fat i kæden. “Op med hovedet, tøs”
Jeg stirrede nu direkte ind på Thomas skridt. Han havde bar overkrop. En flad veltrænet og behåret mave. Han spændte de sorte læderbukser op, og hans store halvstive pik væltede nærmest ud af dem.
“Nu skal du lære hvad min mand godt kan li'” hun holdt stadig kæden stram og tog nu fat om sin mands store pik. Hun ledte den over mod min mund. “Åben op”.
Jeg gabte og mærkede den nu stenhårde pik glide over mine læber og videre ind i min mund.
Thomas lagde en hånd på mit hovede og begyndte at kører underlivet frem og tilbage mod mit hovede. Mette havde sit ansigt helt tæt på mit, mens hun smilede fra øre til øre. “Dygtig tøs” hviskede hun.
Jeg følte mig enormt ydmyget ved hele situationen. Jeg var kommet her for at tale forretning med dem, men var nu endt på deres sofabord, nøgen og med en stor stiv pik i munden. Jeg havde svært ved at tage i mod den når han pressede den for langt ind. Men jeg kunne mærke at Thomas ikke accepterede det. Hver gang jeg forsøgte at trække hovedet tilbage eller til siden, greb de begge om mit hovede og fikserede det, mens Thomas pressede sin pik endnu længere ind.
Jeg havde følt at jeg skulle kaste op flere gange. Men nu virkede det af en eller anden grund som om, jeg havde vænnet sig mere til behandlingen. Jeg mærkede Thomas’ pik arbejde meget dybere nu. Jeg havde fundet ud af at blokere brækrefleksen og suge luft til mig når jeg fik chancen. Hans pik kørte nu hurtigt ind og ud. Hans pik var for stor til at jeg kunne ta’ den helt til roden. Men der manglede ikke meget. Savlet løb ned af min hage og tårerne fyldte mine øjne og slørede mit blik. Jeg følte nærmest at jeg var i en helt lukket verden, hvor der kun var mig og Thomas’ pik. Lige nu kunne jeg hvert fald ikke fokusere på noget som helst andet.
Men samtidig med at Thomas’ støn blev højere og mere dyriske, hørte jeg Mette tale stille i mit ene øre “Så skat, om lidt kommer min mand i din mund. Det øjeblik det sker, bli’r du vores ejendel. Vores lille tøs”.
Thomas stoppede med at kører sin pik ned i halsen på mig, og begyndte i stedet at vugge let frem og tilbage, kun med pikhovedet indefor min læber. Jeg kunne først høre på hans vejrtrækning, men derefter også mærke og smage, at han nu tømte sine nosser i min mund. “Uhmm ja, smager det ikke godt, lille Kimberly?” sagde Mette med en liderlig stemme, mens hun kyssede mig på kinden. Thomas pumpede stadig sperm ind mellem mine læber, og jeg kunne mærke at hele min mund efterhånden var fuld.
“Jeg trækker pikken ud af dig nu, og du vover på at spytte ud!” kom det hårdt fra Thomas.
Da han havde trukket sig ud af mig, pressede han mit hovede bagover, så jeg blev tvunget til at åbne min mund. Jeg kunne mærke en smule varmt sperm løbe ud over min underlæbe og ned af min hage. Thomas stod smupustende og svedig og kiggede ned på mig, mens Mettes stod lænet indover mig og kiggede nysgerrigt ned i min mund. “Åhh ja, hvor ser det godt ud”
Thomas puffede Mette væk og stillede sig direkte foran mig. “Som Mette sagde, så tilhører du os nu. Ikke kun pga. billederne, men også fordi du de sidste 10 min. er blevet optaget på cam
Jeg havde nær fået hans sperm galt i halsen, og måtte kæmpe for ikke at spytte det hele udover Thomas. Men tanken om hvilken konsekvens det ville få, fik mig til at kontrollere mig selv.
“Den optagelse forbliver selvfølgelig privat, så længe du gør som der bli’r sagt” Thomas smilede nedladende til mig.
Jeg stod stadig på alle fire med hovedet bøjet bagover og en åben mund fuld med varmt sperm. “Om lidt synker du hele den mundfuld der, for det er en smag du skal vænne dig til. Du vil komme til at tømme mig ugentligt.”
“Synk så!” beordrede han.
Jeg så ham direkte i øjnene og lod hele den store mundfuld glide ned i min hals. Han smilte stadig det nedladende smil, mens han stod med hænderne i siden og betragtede mig.
Da Thomas og Mette var færdige med at lege med mig, løsnede Mette halsbåndet og bad mig sætte mig i sofaen.
Thomas havde forladt stuen igen.
“Nu skal du høre. Vi har som sagt fulgt dig lidt på nettet i noget tid. Du har jo forskellige profiler rundt omkring” hun smilede, nærmest som om hun havde lidt ondt af mig.
“Vi har lavet en kontrakt som du skal underskrive. Det er selvfølgelig lidt fjollet, for med de billeder og nu også videooptagelsen, har du egentlig ikke så meget indflydelse” hun pillede lidt ved en af de lange røde negle, mens hun faldt i staver.
“Anyway” sagde hun så i en frisk tone. “Det handler mest om at der følger nogle regler med kontrakten, som du skal læse og følge. Du får den med nu, og så kommer du herud på fredag kl. 16. Der står i brevet der medfølger, hvordan du skal forberede dig”. Hun smilede igen sit venlige smil. Men jeg havde efterhånden fundet ud af, at det kun var en facade. Jeg havde på fornemmelsen, at hun var den der kunne finde på de mest ydmygende ting af de to.
Da Mette havde ladet mig gå, skyndte jeg mig ud i min bil og kørte hjemad.
Hjemme i garagen fandt jeg papirerne frem som Mette havde givet mig med.
De var klipset sammen i det ene hjørne.
 
Tillykke med din nye rolle som vores sexlegetøj 🙂
 
Vi har som sagt udvalgt dig specielt, fordi du var dum nok til at lægge alverdens billeder på nettet af dig selv, på trods af at du er i en situation hvor det kan have alvorlige konsekvenser…det mærker du så nu 😉 Men selvøfølgelig også fordi Thomas tændte enormt meget på tanken om at have sin egen lille sexslave af “hankøn”.
Kontrakten på næste side fortæller dig i punkter DER IKKE MÅ AFVIGES, hvordan du vil opføre dig både hos os, men også når du ikke er her.
Kontrakten træder først i kraft på fredag når du kommer igen. Men indtil da, skal du sørge for at forberede dig.
Din krop skal være glat fra halsen og ned. Hvordan du forklarer din kæreste det, bliver dit eget problem. Det bliver nok endnu vanskeligere, hvis du skal forklare videoen af en mand der sprøjter sit sperm ind i din mund 😉
Du skal udover det, sørge for at træne din glatte røv. Thomas kommer til at tage dig analt på fredag, så for at vi undgår for meget piveri, så sørger du for at være forberedt. Det gælder selvfølgelig også mht. udskyldning. Får Thomas brun pik, kommer du selv til at rengøre den!!
Du tager pigetrusser på under dit eget tøj, og stiletter, paryk og nylonstrømper har du med.
 
Vi glæder os til at misbruge dig.
 
Hilsen Thomas & Mette 🙂
 
Jeg sad med bankende hjerte og en knude i maven, mens jeg bladrede om til kontrakten på næste side.
Øverst havde de under overskriften “Ejere” skrevet deres egne navne. Derunder stod mit fulde navn og adresse under titlen “Slavetøs”
De havde derefter skrevet en kort tekst om hvordan kontrakten blev indgået for at undgå, at “uheldige billeder og optagelser skal komme i hænderne på…” og derefter min kærestes navn og adresse.
Jeg mærkede mine kinder blusse op. Jeg havde virkelig rodet mig ud i noget skidt.
 
Slavekontrakt
 
Slavetøsen vil gå under navnet Kimberly, så snart hun træder indenfor sine ejeres dør.
Hun vil altid være klædt i pigetrusser når hun ankommer.
 
Tøsens generelle udseende når hun befinder sig i sine ejeres hjem:
Altid glat krop fra halsen og ned.
Altid neglelak på både tæer og fingre.
Altid make-up bestående af minimun mascara, øjenskygge og læbestift.
 
Tøsens opførsel når hun befinder sig i sine ejeres hjem:
Tøsen ser aldrig sin Master i øjnene, medmindre han er ved at tømme sine nosser i tøsens mund, eller han forlanger øjenkontakt.
Tøsen accepterer at tilfredsstille både sin Master og Domina som de forlanger, NÅR de forlanger det (dog vil tøsen have indflydelse på hvilke dage det skal dreje sig om.
Tøsens opførsel udenfor sine ejeres hjem:
Tøsen træner med dildo mindst 15 min. hver dag i den første måned af kontrakten, for at komme i træning.
Tøsen begrænser sine andre seksuelle aktiviteter til et minimum.
Tøsen opfører sig underdanigt overfor andre alfahanner, når hun møder dem i sin hverdag.
Afvigelse fra regler vil medfører straf. Det vil i de fleste tilfælde være i form af piskeslag, og vil blive udmålt alt efter hvor alvorlig et regelbrud det har været.
Behandling af tøsen:
Tøsen vil blive behandlet som en genstand når hun opholder sig i sine ejeres hus.
Anal- og oralsex vil blive en fast del af tøsens pligter.
Fysisk afstraffelse vil blive nødvendigt, for at opdrage tøsen korrekt.
Udlån til andre vil forekomme.
Foto og videooptagelser vil være en fast del af møderne.
Denne kontrakt er en prøvekontrakt og kan ændres til enhver tid af Master og Domina.
Kimberly – Thomas & Mette
      Underskrifter
Jeg var lamslået. Anede ikke hvordan jeg var endt i det her. Men jeg vidste at der ikke var noget som helst at gøre ved det. Jeg måtte adlyde og håbe på det bedste. Jeg havde jo trods alt tit fantaseret om at blive brugt som tøs, ellers ville jeg jo heller ikke have vist mig frem i pigetøj på nettet. Men det virkede skræmmende at jeg pludselig slet ikke selv havde indflydelse på det der skete.
Men jeg begyndte de efterfølgende dage at træne, og mødte som aftalt op hos mine nye ejere om fredagen.

porno med danske piger