Fuld kropsmassage til gift kvinde efter lukketid

SPAR MANGE PENGE

Hvad tænker du dog på? spurgte Lotte hovedrystende.

Lotte ejer det lille fitnesscenter, hvor jeg arbejder hver mandag og onsdag aften. Denne aften var en mandag. Jeg kiggede uforstående på hende og spurgte, hvad hun mente. – Du har lige taget en ny klient ind, og vi lukker om ti minutter! sagde hun hovedrystende.

Jeg kiggede på mit ur. Den var tyve minutter over otte. Vi lukker klokken ti. Men så opdagede jeg det. Sekundviseren stod bomstille. Mit ur var simpelthen gået i stå. Jeg havde godt nok også syntes, at tiden sneglede sig af sted.

– Åh, nej! sagde pigen, der havde lagt sig på min massagebriks.

Hun lå med nøgen overkrop og kun med et lagen over sig. Jeg kiggede igen på pigen og så på Lotte, inden jeg tog min beslutning.

– Jeg skal nok låse og lukke! sagde jeg.

Så derfor kom Lotte lidt senere ind til mig med nøglerne, mens hun havde dagens kassebeholdning under armen.

– Kom forbi med nøglerne på vejen hjem, formanede hun mig.

Da hun var gået og havde lukket døren bag sig, sagde pigen på briksen, at det var sødt af mig. Hun trængte hårdt til en gang rygmassage, da hun havde stillesiddende arbejde ved en computer og samtidig var kommet til at overtræne et par aftener på centeret.

– Det manglede da bare! svarede jeg. Jeg har masser af tid!

Hun løftede hovedet og så på mig.

– Har du tid til en fuld kropsmassage? Så ville det være skønt. Jeg trænger hårdt! sagde hun og så bedende på mig.

Jeg kiggede dumt en ekstra gang på mit stillestående ur. Jeg skulle ikke noget denne aften. Og jeg havde brug for pengene. At pigen, som var midt i tyverne, også var lækker, talte yderligere for, at jeg gjorde, som hun ønskede.

– Selvfølgelig, smilede jeg.

Hun lagde igen hovedet ned på armene, så jeg ikke kunne se hendes ansigt.

– Husk balderne! Det er dér, det er slemt! sagde hun ned i det lille hul i briksen, hvor man har ansigtet. Jeg forstod såmænd godt, at hun sagde det. Mange massører springer balderne over af blufærdighedsgrunde, men det er nu engang dér, kroppens største muskel sidder. Hun havde måske tidligere fået massage hos min kollega, som altid sprang balderne over.

Normalt kan jeg bedst lide at arbejde i total stilhed. Men pigen, som hed Karina, var i det snakkesalige hjørne. Inden jeg var færdig med det ene ben, vidste hun allerede, at jeg var ugift og boede alene.

Jeg lod mig rive med af hendes talestrøm og begyndte at stille hende spørgsmål også. Og snart vidste jeg om hende, at hun var kommet ud af et forhold for tre måneder siden, at hun handlede med værdipapirer, og at hun var naturist! Det sidste kom helt naturligt, da vi snakkede om, hvad vi lavede i vores fritid.

– Folk er helt hysteriske omkring nøgenhed! De blander sex ind i det. mente hun. Det er til gengæld totalt afslappet at være på en nøgenbadestrand. Der er sjældent nogen undertoner af sex dér!

Det havde jeg hørt før. Jeg havde imidlertid aldrig prøvet det. Så jeg spurgte for sjov, om hun ville tage mig med en dag.

SEX I DAG?

Hun svarede ikke. I stedet begyndte hun at snakke om, at det var skørt, at hun skulle beholde trusserne på, når hun skulle have massage. Jeg forsøgte at forklare, at det ikke var for min skyld, men for kundernes egen skyld. De skulle ikke føle, at der var noget som helst seksuelt i måden, jeg rørte dem på.

Her var hun helt uenig.

– Det har sgu da ikke noget at gøre med, om jeg har trusser på eller ej! mente hun. Hvis du rørte mig seksuelt, skulle jeg nok opdage det, hvad enten jeg havde skidragt og boksehandsker på eller ingenting. Det er da mere måden, man bliver rørt på!

Hun havde en pointe dér. Jeg gav hende faktisk ret, men det var ikke min idé, da hun herefter pludselig stak hænderne ned under lagenet og trak trusserne af. Hun var dog stadig dækket af lagenet.

Men kun kortvarigt. For da jeg begyndte at massere hendes venstre balde, trak hun simpelthen lagenet af sig, så det gled ned på gulvet. Jeg ville rejse mig og samle det op. – Lad det bare ligge, sagde hun. Hvis det altså ikke generer dig?

– Tværtimod, mumlede jeg.

Jeg var på dette tidspunkt endnu ikke klar over, om hun bagte på mig, eller om hun bare var så afslappet, som hun gav udtryk for.

Det var først, da jeg lidt efter bad hende vende sig rundt, så hun lå på ryggen, at enhver tvivl blev blæst væk. Hun vendt sig ugenert rundt og viste mig sine smukke bryster. De lå som to bakker med hver sin lille forhøjning i midten. Maven var spændstig og flad og buede kun lidt ned mod fissen, som var prydet af en lille trekant af mørke hår. Dusken blev sandsynlig vokset i trussekanten, for der var end ikke antydning af, at der nogensinde havde groet hår dér.

Jeg prøvede stadig at koncentrere mig om at give en professionel massage og bad Karina om at lægge armene ned langs siden. Nu er det sådan, at en massagebriks ikke er ret bred, så da hun ville trække armene ned langs hofterne, stødte hun lige mod min pik bag mine tynde, hvide bukser. Det er, hvad der kan ske! Men at hun lod hånden ligge dér og faktisk pressede den ind mod min pik var ikke noget tilfælde.

Jeg begyndte at massere hendes lår på forsiden og lod som ingenting. Men jeg kunne ikke blive med at ignorere det længere, da hendes fingre nu lukkede sig omkring min pik. Jeg ved ikke, hvad det var ved hende, der fik mig til at smide professionalismen over bord.

Jeg har jo set masser af både halv- og helnøgne kvinder i mit liv, ikke mindst i forbindelse med mit job som massør. Men Karina var godt nok den første, der tog mig på pikken, mens jeg masserede.

Da hun nu begyndte at bevæge hånden på min pik, røg min sidste rest af selvbeherskelse. Jeg lukkede øjnene og lod mine hænder ligge stille på hendes lår.

– Er det dig eller mig, der masserer? spurgte jeg.

Hun svarede ikke. Hun smilede blot til mig og blev ved med at gnubbe på min pik, stadig uden på bukserne. Mine hænder gled nu lidt opad, op til hendes lyske, ind over underlivet, langs fissens hårkant. Hun reagerede imødekommende ved at lukke øjnene og sprede benene en anelse.

Samtidig udstødte hun et lille suk. Men det var først, da hun rakte ned med den anden hånd og tog min hånd og lagde den mellem hendes lår, direkte på kussen, at der ikke længere var nogen vej tilbage.

Jeg mærkede straks hendes fugtige varme, og da min langfinger gled ned mellem skamlæberne, blev jeg overbevist. Hun var liderlig, og det havde hun været længe. Hele hendes afklædningsshow havde kun haft dette ene formål. At få fingre i mig og min pik.

Jeg overvejede et kort øjeblik, om jeg kunne få nogen problemer, hvis jeg fulgte mine dyriske instinkter. Selvfølgelig var det uprofessionelt, men det var sgu da hende, der forførte mig. Jeg lod fingrene glide frem og tilbage i hendes våde grotte og gik kort efter i gang med hendes klitoris.

Hun spredte benene endnu mere og lukkede øjnene, mens hun adskilte læberne og fugtede dem med sin tungespids. Samtidig stak hun hånden ind gennem gylpen i mine busker, som hun i løbet af nul komma fem havde fået knappet op.

Mine hvide hørbukser har knapper i stedet for lynlås. Der kom et lille smil over hendes læber, da hun tog min nu meget stive pik frem. Hendes hånd lukkede sig om den, og hun begyndte på ny at bevæge fingrene rytmisk op og ned. Alt foregik i fuldstændig tavshed. Kun hendes sagte stønnen, når jeg ramte hendes kilder, fyldte rummet.

Vi kunne sagtens være blevet ved sådan, til vi begge var kommet. Men hun ville mere end blot ha’ fingererotik. For nu slog hun øjnene op og gav min pik et ekstra klem.

– Kom op i mig, bad hun lavt, næsten hviskende.

Jeg trådte ned for enden af briksen og trak hende ned, så røven lå lige på kanten. Da jeg stødte pikken mod hendes kusseåbning, smækkede hun benene sammen bag min ryg og holdt mig fast som i en skruestik, så det mere var hende, der trak mig op i sig, end det var mig, der stødte op i hende.

Endnu engang lukkede hun øjnene af velvære. Da jeg igen gik i gang med en finger på hendes klitoris samtidig med mine dybe stød med pikken i hendes kusse, steg hendes ophidselse mærkbart. Hun bed sig selv i underlæben og begyndte at kaste hovedet fra side til side, samtidig med at hun kælede for sine bryster. Hendes ben var stadig låst bag min ryg.

Jeg kunne mærke, at hendes stramme fisse ville få mig til at sprøjte inden ret længe, hvis jeg bare blev ved sådan. Men jeg havde lyst til, at det varede længere. Så jeg stak hænderne om bag min ryg og løsnede hendes bens greb om mig.

Så gik jeg ned på knæ og satte munden mod den våde, smukke kusse. Der undslap hende et “Åhh, ja”, da min tunge for første gang ramte hendes klitoris. Og herfra var resten en leg.

Jeg tror ikke, jeg slikkede hende mere end to minutter, førend hun kom. Til gengæld er jeg sikker på, at hun var røget ned på gulvet, hvis ikke jeg havde holdt solidt fast i hendes hofter imens. Hun udstødte en svag hylen, næsten en hulken, der virkede, som om den kom helt nede fra maven.

Da hendes orgasme langsomt klingede ud, bad hun om at få mig op i sig igen. Men forsigtigt. Jeg stak prøvende pikken lidt ind og fornemmede, hvordan orgasmen næsten havde gjort hende endnu strammere end før.

Jeg kneppede hende langsomt med seje stød og undlod denne gang at stimulere kilderen imens; jeg mærkede, hvordan fissen på ny blev fugtig, og hvordan hendes ophidselse blev vakt på ny.

Men da var det allerede for sent for mig. For spermen var begyndt sin færd fra mine nosser og min prostata, og jeg fyldte hende hurtigt med en fed portion sperm. Jeg trak mig langsomt ud og brugte lagenet på gulvet til at tørre hende med.

Da jeg spurgte, om hun ville have et bad, inden hun gik, sagde hun nej tak. Hun ville gerne beholde lidt af mig i sig et stykke tid endnu, sagde hun. Det var rigtig sødt, syntes jeg.

Blev vi så kærester, Karina og jeg? Næh, sådan en havde hun i forvejen. Men hun har bestilt en ny tid til massage. Hun understregede, at hun gerne ville have den en halv time inden lukketid.

porno med danske piger