Sexmiddag – forret, hovedret og dessert

SPAR MANGE PENGE

Så fører jeg alle 5 fingre op i din kusse og presser blidt. Din stønnen er nu blevet til små hvin. Hånden forsvinder langsomt op i skeden. Det er fantastisk at mærke det indre af din kusse…

En lækker sexagt kan sammenlignes med en god middag. Den består af forret, hovedret og dessert:

Forretten
Jeg går ind for lange forspil, som optakt til en hed og dampende nat: Forestil dig, at vi først går i bad sammen, hvor vi vasker hinanden i alle kroge, du vil mærke mine hænder overalt på din krop, indtil du er lige så våd indvendig som udvendig. Efter en grundig frottering, hvor du vil blusse af indre varme, går vi ind til sengen. Her vil jeg sprede dine ben og barbere dine skamlæber og klit så de er helt nøgne og lækre (frisuren bestemmer du selv). Jeg vil blandt andet bruge min skægtrimmer, som snurrer som en dildo. Mine hænder kærtegner først dine bryster, så brystvorterne bliver stive og jeg begynder at slikke dig over hele kroppen. Når min tunge har bevæget sig rundt på dine inderlår, vil du tigge om, at jeg går højere op. Min tunge og mine fingre leger med skamlæber og klit og du får snart den første orgasme. Efter en lille pause fortsætter jeg, men nu bruger jeg også min dildo. Kan du forestille dig hvordan det føles med en dildo i missen, min hånd på dine bryster, fingre omkring dine skamlæber og min tunge roterende på din klit. Derefter er det kun fantasien, som sætter grænser.

SEX I DAG?

Hovedretten
Du ligger nu nøgen på skindet foran kaminen. Dine ben er let adskilt og din hånd har fundet vej til klitten, som du masserer blidt. Jeg begynder at slikke dig, først ved ørerne og så finder min tunge vej længere ned. Nu rammer tungen vorten på dit ene bryst, og jeg bider blidt i den. Du stønner og din hånd bevæger sig hurtigere og hurtigere. Jeg bider hårdere, hvilket kun bevirker, at du stønner højere. Samtidig krammer jeg dit andet bryst med hånden, tager vorten mellem mine fingre og klemmer. Tungen vandrer nu ned til din navle, hvor jeg prøver at trænge så langt ind som muligt. Jeg fjerner blidt din hånd fra dit skridt og begynder at massere dine skamlæber. Den første finger glider op i din våde kusse, som nu er vidt åben. Jeg prøver med 2 fingre, det går fint. Så fører jeg alle 5 fingre op i din kusse og presser blidt. Din stønnen er nu blevet til små hvin. Hånden forsvinder langsomt op i skeden uden at møde modstand. Det er en fantastisk oplevelse at mærke det indre af din kusse, jeg bevæger forsigtigt hånden rundt og bevæger mine fingre samtidig. Nu begynder jeg at slikke din klit, samtidig med, at jeg bevæger hånden frem og tilbage. Din orgasme nærmer sig hurtigt, og når uanede højder, da jeg suger din klit ind i munden. Du falder tilbage og jeg trækker forsigtigt hånden ud igen, den er så våd, at du tror det er løgn.

Da du har ligget lidt og dine kramper i underlivet efter den voldsomme orgasme er ved at fortage sig, hvisker du hæst: “tag mig i røven”. Du vender dig om og stikker din dejlige røv lige i vejret. Med begge hænder trækker du baller fra hinanden og et nysseligt lyserødt hul åbner sig. Jeg stikker prøvende en finger ind, du stønner lidt og hvisker “mere”. Så henter jeg et stearinlys og stikker det op i dig, du siger intet før lyset er 10 cm oppe, så kommer der et lille hvin. Nå, tænker jeg, jeg må finde noget større. Så tager jeg den store dildo jeg brugte i starten. Forsigtigt fører jeg den op i dit nu udvidede røvhul, den glider nemt ind, men nu kan du mærke den, du udstøder et lille skrig, da den når i bund. Pludselig kom jeg i tanker om at du har en påspændingsdildo. Jeg finder den i din skuffe og tager den på. Det ser sjovt ud at jeg nu har 2 store og tykke pikke. Først fører jeg dildoen ind i røven på dig og så fører jeg min pik ind i din kusse. Begge presses helt i bund, og jeg begynder at bevæge underlivet frem og tilbage. Begge pikke, både den ægte og den uægte, bevæger sig ud og ind i dig. Du skriger af vellyst, og din orgasme når snart igen uanede højder. Lidt efter beder du mig om at jeg skal lægge mig ned (jeg har stadig dildoen påspændt), så sætter du først min pik op i dit røvhul og derefter dildoen i din kusse. Langsomt sænker du dig ned på de 2 store stive stave og tilsidst har du begge helt i bund. Jeg kan tydeligt se på dine slørede øjne at du er helt vild nu. Du hæver og sænker nu underlivet i et stadig hurtigere tempo. Mine fingre kærtegner samtidig din klit, hvilket får din krop til endnu engang at ryste i en voldsom krampe, da orgasmen skylder ind over dig.

Du rejser dig forsigtigt og begge pikke glider langsomt ud af dig. Du spænder dildoen af mig og lægger den tilside. Dine hænder begynder at kærtegne mine glatbarderede nosser, og du begynder at slikke min navle og maveregion. Jeg stønner liderligt. Din tunge finder langsomt roden på min stive og ligeledes glatbarbedere pik. Stadig kærtegner din ene hånd mine nosser og den anden trækker min forhud stramt tilbage. Du ved jo, at jeg godt kan lide du tager lidt hårdt fat. Mens din hånd holder forhuden så langt tilbage som du kan, slikker du på bagsiden at pikhovedet, som bliver endnu større af vellyst. Du tager nu pikhovedet ind i munden og slikker og suger samtidig. Langsomt bevæger du hovedet nedaf, så min pik forsvinder ind i munden på dig. Følelsen i pikken da den når din stramme hals er ubeskrivelig. Din mund har nu nået roden og du begynder at bevæge hovedet op og ned, stadig helt ned til roden. Dine bevægelser bliver voldsommere og voldsommere. Det varer ikke længe før jeg kan mærke at spermen begynder at nærme sig. I samme ryk som dine bevægelser bevæger den sig op af inde i pikken. Pludselig kan jeg ikke holde den tilbage mere, og jeg skyder en stor ladning af dybt inde i halsen på dig. Du trækker hovedet tilbage og sluger vellystigt den store ladning. Med tungen slikker på pikhovedet helt rent for sperm som du også synker. Vi synker nu begge sammen, side om side og venter på desserten.

Desserten
Jeg rejser mig, tager dig i hånden og fører dig ovenpå, hvor den store dobbeltseng venter på os. Jeg giver dig et bind for øjnene og beder dig om at lægge dig på sengen. Under sengen ligger der nogle bløde reb, som jeg binder om dine håndled. Dine arme bliver strakt bagud og bundet til hver sin sengestolpe. Jeg binder nu reb om dine ankler, trækker dine ben bagud og binder dem til de samme stolper. Du ligger nu med begge huller vidt åben og venter på hvad der nu skal ske. Jeg rører dig ikke, men finder 2 dildoer frem. Den mindste fører jeg op i dit røvhuld, så langt jeg kan og den store fører jeg op i din kusse. Jeg tænder begge dildoer og går neden under. Efter ½ time går jeg op igen. Du ligger i samme stilling, med begge dildoer snurrende, men der er alligevel en forskel. Din krop er svedig og ryster en lille smule. Jeg tager en fjerkost og begynder at kærtegne dine bryster og mave, men ikke længere ned. Du kan ikke holde lydene tilbage, det lyder næsten som gråd. Din krop vrider sig af liderlighed og skinner af sved. Jeg tager en flaske med massageolie og hælder noget ud over din krop. Forsigtigt begynder jeg at masserer dine bryster. Langsomt går mine hænder nedad på din krop. Maven masseres og din krop glinser nu af olie over det hele. Husk, at de 2 dildoer stadig snurrer. Min pik har nu nået sin maksimale størrelse, det er fantastisk liderligt at betragte dig og din krops krav om orgasme. Nu kan jeg heller ikke mere, jeg fjerner dildoen fra din kusse, men lader den anden være dybt begravet i dit røvhul. Voldsomt presser jeg min velvoksne pik op i din kusse og knepper vildt. Det varer ikke længe før vi begge kommer i en fantastisk orgasme, som skylder gennem vores kroppe i flere minutter. Dine bånd bliver løsnet og dildoen fjernet fra din dejlige røv. Vi lægger os tæt sammenslynget og tager en dyne på. Hurtigt falder vi i en tung og dejlig søvn, som kun kan komme af total tilfredsstillelse.

Tak for mad

porno med danske piger