Tante Jannes fest del.1

SPAR MANGE PENGE

Mens hun stod der og fantaserede, havde hun stukket hånden ned i hendes trusser, hvor hun gned sine selv. Hun var så langt væk, at hun ikke hørte døren til badeværelset gå. Ud kom Jens…

Regnen vælter ned. Den slår på ruden til Lasses værelse. Han ligger på sengen og tænker på Pernille, på Camilla og især på tante Janne. Han tænker på den weekend han lige har oplevet. Aldrig havde han troet det skulle ske for ham, men vi må heller begynde med begyndelse.

Alting var startet om fredagen. Han var kommet hjem fra skole og havde fundet en seddel fra sin mor, hvor der stod, at han skulle gå over til tante Janne med den kurv, som stod i køkkenet. Lasse blev sur. Hvorfor var det altid ham, der skulle rende, når der var noget tante Janne skulle låne. Han vidste godt, hvad det var. Glas og sådan noget. Onkel Erik og tante Janne skulle nemlig have gæster om lørdagen og Lasse skulle med, sammen med sin mor. Han tog jakken på igen, tog kurven, som var meget tung og gik ud igen. Det var koldt og overskyet. Blæsten kom fra vest, så han havde modvind. Han bandede, men begav sig af sted. Der var ikke så langt, så Lasse nåede hurtigt frem. Han bankede på døren, men gik lige ind. Hvilket han altid gjorde. Han kunne hører vandet løbe på badeværelset, så tante var nok i bad. Han kiggede hen mod døren, men den stod halvt åben, så hun gjorde nok rent i stedet. Lasse gik hen og lukkede den helt op. Gik ind og stod så helt stille. Hun var i bad…… Lasse blev rød i hovedet. Foran ham stod hans tante, nøgen. Hun stod og legede med brystene, mens vandet løb ned over hendes krop. Hun var faktisk meget smuk, nåede Lasse at tænke, inden han fik stammet et undskyld og skyldte sig ud. Tante Janne var også blevet overrasket, men det var mere fordi hun ikke havde hørt ham. Hun smilede og tænkte, at nu kom den chance nok, som hun havde ventet på. Hun var længe blevet ophidset af denne unge krop, som helt tydeligt ikke havde ret meget erfaring.

Hun skyndte sig at få et håndklæde om kroppen og gå ud til ham i køkkenet. Han kiggede ned, da hun kom. Var helt tydelig meget genert og berørt af oplevelsen. Hun beroligede ham og sagde, det skulle han ikke tænke på. Gik tæt hen til ham og strøg ham over håret, som hun havde gjort, da han var barn. Lasse slappede lidt af, men det kunne ikke undgåes, at hans pik reagerede på synet og på, at hans tante stod så tæt på ham. Næsten uden tøj på. Hun tog hans hånd og trak ham med ind i soveværelset. Bad ham sætte sig på seng. Det gjorde Lasse. Her havde han tit siddet og talt med tante Janne om problemer med sin mor. Hun satte sig ved siden af ham og tog hans hånd. Kunne mærke han var ophidset. Hun førte hans hånd op på hendes bryst, som ikke var så stort. Lasse kiggede op og så ind i tantes øjne. Hun smilede beroligende, men i det samme ringede det på døren. Lasse for sammen, men tante Janne smilede og bad ham åbne. Han gik ud og lukkede døren op og udenfor stod den smukkeste pige han nogensinde havde set. Hun var ikke ret stor. Havde langt lys hår og meget blå øjne. Hendes ansigt lyste op i et smile og Lasse gik et skridt tilbage, så hun kunne komme ind. Hun sagde, hun hed Camilla. Hun smed overtøjet og sagde, det var godt, han var kommet. Lasse gloede dumt. Det forstod han intet af. Tante Janne kaldte inde fra soveværelset. Camilla begyndte at gå og Lasse fulgte efter. Inde i soveværelset havde Janne rejst sig og hun gav nu Camilla et knus og så kyssede de rigtig med munden. Lasse var overrasket. Stod bare og gloede dumt. Hans hjerne virkede ikke rigtigt. Det var vildt ophidsende at se denne smukke kvinde kysse hans tante. De slap hinanden og gik over til sengen. Satte sig og klappede på den, så Lasse kunne sætte sig imellem dem. Janne fortalte nu Lasse, at Camilla var hendes søsters datter og at de i løbet af sommeren var begyndt og elske med hinanden. Camilla var kommet på besøge en dag og det havde udviklet sig til sex. Så huskede Lasse hende godt, synes bare ikke hun plejede at være så smuk, men en lille irriterende møgunge, som han altid skulle passe på. Lasse måtte forstå, at det var ikke fordi hun ikke elskede onkel Erik, men hun tændte på unge mennesker, både piger og drenge.

Nu ville hun bede ham om noget. Han måtte gerne sige nej, men hun ville gerne have ham med i deres leg. Lasse blev rød i hovedet. Dette kom helt bag på ham, men han kunne kun nikke. Han tænkte ikke med hjernen, men med pikken. Ville vildt gerne kneppe denne smukke kvinde og han var da også lidt nysgerrig, var angik hans tante. De bad ham smide tøj. Camilla gjorde det også. Selv om hun virkede en smule mere nervøs nu. Hold op, hvor var hun smuk. Helt slank og med en lys dusk midt på venusbjerget. Tante Janne lod håndklædet falde og han kunne se, at også hun engang havde været meget smuk. Nu havde naturen sat sine spor, men hun kunne stadig være med. Lasse blev vildt ophidset. Han havde fået tøjet af og pikken stod stiv og glad og vippede. Han blev bedt om at ligge sig på ryggen på sengen og begge kvinder lagde sig på knæ på hver sin side af ham. De begyndte at kysse hinanden. Kælede for hinandens bryster. Camillas var unge og der var lige en håndfuld, hvorimod tante Jannes var lidt mindre og de hang lidt. Men det gjorde intet, synes Lasse. Han glædede sig til og rør dem begge. Han havde jo kun prøvet Pernilles bryster og de var kæmpestore ved siden af disse.

De to kvinder holdt dog op og rettede deres opmærksomhed mod Lasse. Han havde ellers nydt synet. De begyndte at kæle og kysse hans bryst. Åhh, det var dejligt. To kvinder som forkælede ham. Så tog tante om hans pik. Klemte den. Lasse stønnede og tante Janne lagde sig ned og begyndte at spille med pikken. Åhhh, det var godt. Den trængte til det. Camilla sad og så på. Lasse smilede til hende og lod sin hånd glide hen over hendes bryster. Klemt lidt om vorten, men så sagde tante Janne, om Lasse ville slikke hende. Det ville han da gerne. De byttede plads og han lagde sig mellem hendes ben. Hans pik dunkede. Den var ikke tilfreds med dette byt, hvilket Lasse ikke kunne få sig selv til og sige. Men måske var det ikke alle kvinder, der ville sutte pik, måske havde tante Janne noget imod det. Lasse havde lidt svært ved og skulle slikke sin tantes skamlæber og fisse, men han måtte sige til sig selv, at det bare var en kvinde og ikke hans tante. Så begyndte han, først legede han lidt med sin finger, skilte læberne ad og gned klitoris. Tante Janne stønnede og hviskede, at han skulle bruge tungen. Så mens Lasse satte tungen til og slikkede op og ned af skamlæberne, kravlede Camilla op til tante og de to kvinder begyndte at kysse hinanden. Lasse kiggede kort op, men så protesterede tante. Han lod fingeren kører lidt ind og ud. Så rejste Camilla sig og satte sig på hug over tantes hoved og hun begyndte at slikke hende. Det var et vildt syn, som bestemt ophidsende Lasses pik. Han slikkede tante, mens hun slikkede Camilla, som var begyndt at stønne. Lasses tunge kørte på klitoris og lidt ind i fissen. Så bad tante ham kneppe hende. Han rejste sig og gned og spillede pikken stiv. Så mens tante stadig slikkede Camilla, førte Lasse sin unge, store og stive pik ind i tante, som tog glad imod. Klemte om den. Hun var rigtig stram. Lasse stønnede og begyndte at kører ind og ud. Sådan gik der lidt tid. Lasse satte farten op og det gjorde tantes tunge også. Så kom Camilla. Hun skreg sin orgasme ud i rummet og det fik også Lasse til at komme, men tante skreg han skulle fortsætte og kneppe videre, så Lasse fortsatte til hun kom. De faldt sammen på sengen, pustende og stønnede og meget svedige.

Lasse var lige begyndt at lege med Camilla bryster, da de hørte en bil i indkørslen. “Onkel Erik”, sagde Lasse og tante nikkede. De for op og fik noget tøj på. Lasse og Camilla nåede ind i stuen, inden onkel kom. Han kiggede forbavset på dem og sagde hej og hvad fanden de lavede her og hvor tante var. Lasse svarede, at hun var ved og klæde om. Lidt efter kom hun ind til dem og smilede til onkel. De fik kaffe og kage inden de to unge gik hjem. De var begge skuffet over ikke at have elsket med hinanden, men de sagde ikke noget, dertil var de begge for generte.

SEX I DAG?

Da Lasse kom hjem, lavede han lektier og da de havde spiste gik han over til Claus, hans gode ven. De to unge mænd sad hele aften og talte om sex, kvinder, bryster og fisser. Claus var endnu jomfru, og det troede han også Lasse var. Claus spurgte Lasse om de skulle se en pornofilm, og det ville Lasse godt. Claus satte en i videoen og snart var de lige liderlige. De hev deres pikke frem og spillede dem til. Lasse ømmede sig lidt og Claus kiggede på ham og spurgte om der var noget galt. Lasse nægtede og spurgte så om han måtte røre Claus’ pik. Claus kiggede forbavset på ham, men nikkede. Lasse tog om hans pik og spillede lidt med den. Claus gjorde det sammen. De to mænd turde ikke se på hinanden. Det næste spørgsmål lå på deres begges læber, men de turde ikke stille det. Så kigge Lasse op og Claus nikkede. Han bøjede sig ned og tog for første gang i livet en pik i munden. Det var mærkeligt. Han mærkede hvordan den voksende i hans mund. Han trak huden tilbage, sådan som Pernille havde gjort ved ham og lod tungen glide på spidsen. Claus stønnede og vred sig. Spurgte om Lasse ville prøve. Lasse svarede ja, ville gerne have den erfaring også. De rejste sig begge og smed bukserne. Lasse lagde sin på briksen og Claus tog forsigtig Lasses pik i munden. Lasse tænkte, at det ikke føltes så meget anderledes end en kvinde, men det var tanken om, det var en mand, der gjorde det spændende og faktisk lidt forbudt. De sad begge med stive ører, for at lytte efter Claus’ forældre, som var i byen. Claus gjorde det sammen som Lasse havde gjort og suttede så også lidt mere. På denne måde fortsatte de to unge mænd en time endnu. De var enig om, at de ikke ville kneppe rigtigt, men de fik da begge to orgasmer. De nød det begge, men det var ikke noget de skulle gøre hver gang de mødtes, var de enige om. Klokken blev mange, inden Lasse gik hjem.

Lørdag

Klokken var mange. Lasses mor kaldte på ham. De skulle skynde sig, ellers kom de for sent til festen. Lasse rettede endnu en gang på sin tøj. Han var nervøs. Tænkte meget på i går, og sexen med tante Janne og med Claus. Nå, han måtte heller gå. De kom ikke for sent. Der var inviteret 30 mennesker og der var trangt i det store hus. Mange af gæsterne kendte Lasse godt. Der var mange mænd fra værkstedet, men Camilla kunne han ikke finde. Han havde hilst på tante Janne, men hun havde været ganske normal, for hans mor og onkel Erik havde jo stået der. Lasse gik rundt, og ledte efter Camilla. Han havde en øl i hånd, som han drak lidt af. Han fandt hende i køkkenet, hvor hun sad og talte med en af pigerne, der var hyret til at servere til festen. Lasse hilste på hende. Hun hed Klara og var en meget smuk pige på 22, som han kendte fra tidligere fester. Han vidste dog ikke, at de to piger kendte hinanden. Han satte sig og lyttede til deres samtale. Klara var vild med en mand, som var blandt gæsterne. Lasse vidste hvem han var, men også at han var gift med en af byens rigeste kvinder, som var noget ældre end ham.

Camilla sad hele tiden og skævede til Lasse. Hun var vild med ham og ville gerne have det blev ham, der tog hendes uskyld. Hun havde aldrig været i seng med en mand, kun med kvinder. Ikke fordi hun var til kvinder, men fordi hendes veninder havde lokket hende til det. Både Lasse og Camilla sad og håbede på det samme, men de vidste det ikke.

Snart gad Lasse ikke sidde der mere og han gik. Camilla fulgte dog efter ham og indhentede ham. Spurgte om de ikke skulle gå en lille tur. Lasse nikkede og de gik en tur rundt om huset. De snakkede ikke meget. Tænkte begge på sex. Lasse tog dog hendes hånd, og spurgte hende så, hvad hun havde synes om eftermiddagen i går. Hun svarede, at hun havde nydt det, men havde håbet, det var hende, han havde kneppet og ikke tante Janne. Hvordan hun fik de ord over sine læber, vidste hun ikke, men han stoppede, kiggede på hende og svarede, at det kunne de da nå endnu. De gik tilbage til huset med bankede hjerter, men i stedet for at gå ind i stuen, gik de op i soveværelset.

Lasse låste døren, og de stillede sig over for hinanden og blev begge lidt generte. Hun hviskede, om han havde lyst til at tage tøjet af. Lasse nikkede og begyndte at tage tøjet af. Det samme gjorde Camilla, men de kiggede ikke på hinanden. Da de var nøgne gik de hen til hinanden og stod tæt. Nussede hinanden på ryggen. Lasses pik voksede. Hun var skide smuk og hans hjerte bankede vildt. Camilla trak ham med hen til sengen. De satte sig og Lasse tog forsigtigt på hendes bryst. Klemte det, mens han kyssede hende. De væltede om på sengen, mens deres kys blev mere og mere krævende. Lasses hånd legede med brysterne. Han løftede hovedet og kiggede ned på hende, hun smilede nervøst tilbage. Han hviskede bare til hende, at hun skulle slappe af og så begyndte han at slikke og sutte hendes dejlige bryster. Hans tunge kom overalt på dem. Camilla sukkede, det var godt. Lidt mere hårdt og dejligt end en kvindetunge. Lasse lod tungen vandre ned over hendes smukke og slanke mave. Han kyssede navlen og lod en finger glide hen over venusbjerget. Det gav et gib i Camilla.

Han kiggede op på hende og hun nikkede. Han flyttede sig, så han lå mellem hendes ben. Han sendte en lille tanke til Pernille. Uden hende, havde han ikke vist, hvad han skulle nu. Camilla lå og ventede spændt. Hun var blevet slikket før, men hun vidste bare, det ville blive godt med Lasse. Han kyssede bare så godt, så dette måtte han kunne. Forsigtigt lod Lasse sin tunge glide langs skamlæberne og rundt om klitoris. Camilla stønnede. Lasse slikkede løs på klitorisen, mens hans finger legede ved indgangen til hendes grotte. Hun var meget våd og dejlig. Det smagte lidt anderledes end både tante Janne og Pernille, men det vidste han godt, det kunne. Det var stadig dejligt at slikke en kvinde. Lasse satte fart på tungen og den gled bare op og ned af skamlæberne, skiftevis med, at den slikkede klitoris. Han lod læberne sutte på den og Camilla stønnede højt. Dette var skønt. Hun elskede det. Hun kom hurtigt. Det strømede fra hende, mens hun bøjede sammen i hele kroppen. Lasse kiggede op på hende igen og hun smilede. Svedte lidt og bad ham komme op til sig.

De kyssede hinanden længe og liderligt. Hun bad ham nu fortælle, hvad hun skulle gøre for ham. Han spurgte om hun ville sutte ham. Hun kiggede forbavset. Sutte på pikken? Det havde tante Janne da ikke gjort. Lasse sagde, at det var ikke alle kvinder, der gjorde det, men at det var noget de fleste mænd kunne lide. Camilla nikkede og kravlede ned mellem hans ben. Lasse lagde sig op på sine albuer, så han kunne følge med. Camilla kiggede længe på denne halv stive pik. Den virkede stor. Hun havde engang set en pik og det var hendes fars. Hun havde set ham i haven, hvor hendes forældre havde solbadet nøgen. Hendes mor havde ligget og leget med den, så den havde været stiv. Den havde ikke været så stor, men nok lidt bredere. Hun tog om den. Klemte. Han vidste hende, hvordan hun skulle trække huden op og ned, og sagde, at hun nu spillede den. Da hun havde lært det, bukkede hun sig ned, og tog den i munden. Det føltes mærkeligt, med sådan en klump i munden. Hun trak den ud mellem læberne og opdagede, at det kunne Lasse godt lide, for han stønnede. Så hun gjorde det igen. Så sagde han, hun skulle tage om den og trække huden tilbage og slikke spidsen. Hun gik straks igang, dette var spændende og vildt ophidsende. Meget bedre end at slikke en fisse. At have denne stive pik i sin magt, gjorde hende våd mellem benene. Hun stak tungen ned til pikken, som var svag lilla på spidsen og lidt våd. Hun smagte på det. Det var ikke så slemt. Hun lod sin lille tunge glide rundt om spidsen og langs den lille revne. Nu stønnede Lasse igen. Han var væltet tilbage i puderne og lå med lukkede øjne. Det syn gav hende mere mod og hun lod tungen glide ned langs skaftet og ned på nosserne. Åhhh, de var helt hårde. Hun slikkede dem og tog dem så forsigtigt ind i munden. De kunne lige være der. Hun suttede lidt, indtil Lasse sagde, hun skulle holde, ellers kom han og han ville gerne kneppe hende først.

Hun nikkede og lagde sig op til ham. De kyssede vildt, lod deres tunger mødes i lege. Han lod en finger glide ned mellem hendes skamlæber for at gøre hende klar, men hun var allerede meget våd. Han legede lidt med klitoris, inden han lagde sig op på hende. Hun bad ham være forsigtig, da hun var jomfru. Dette kom lidt bag på Lasse, men han blev mere ophidset af tanken. Sikke meget han skulle prøve i denne weekend. Langsomt førte han pikken ind i hende. Hun gav sig lidt. Det gjorde lidt ondt, men det var snart over. Han kom helt i bund og hun lagde pr. instinkt benene op på hans hofte. Så begyndte Lasse at kneppe. Først langsomt, siden hurtigere. Nosserne klaskede mod hendes røv og pikken gned mod klitoris hver gang, den gled ud af hende. Lasse tog lidt af farten. Ville nyde det, så længe som muligt, men så kom de sammen. De skreg deres orgasmer ud i rummet.

De tænkte ikke over, at de ikke var alene i huset, men udenfor døren stod Klara. Hun havde hørt dem og var blevet ophidset af deres stønnede. Mens hun stod der og fantaserede, havde hun stukket hånden ned i hendes trusser, hvor hun gned sine selv. Hun var så langt væk, at hun ikke hørte døren til badeværelset gå. Ud kom Jens. Manden hun drømte om. Hun så ham ikke, før han stod helt henne ved hende. Hun fik hånden op i en fart og blev vildt rød i hovedet. Han gik helt tæt ind til hende og inden hun kunne protestere kyssede han hende hårdt på munden, mens han lagde hånden på hendes bryst, som var stort og hvor vorterne strittede. De kyssede videre og hans hånd gled ned i hendes våde trusser og fortsatte hendes arbejde. Han kunne også høre Lasse og Camilla og det ophidsede ham. Han lukkede bukserne op og trak pikken ud. Trak hendes trusser ned og førte pikke voldsomt op. Klara var som lammet. Hun kunne ikke sige nej. Lod sig bare føre. Han begyndt at pumpe pikken op og ned i hende. Løftede hende lidt op, så han bedre kunne komme til. Ingen af dem tænkte på, at der kunne komme nogen, eller også ophidsende tankede dem ubevidst, for de sparede ikke på lydene og snart kom de. Jens skød en ordentlig ladning op i hendes, så det løb ned af benene på hende da han trak sig ud. Han stak pikken ind i bukserne igen, kyssede hende på kinden og sagde tak. Inden hun fattede noget var han gået og hun stod tilbage med sæden løbede ned af benene og ophidselsen siddende i kroppen. Hun skyndte sig ud på badeværelset og blev vasket. Gik tilbage til køkkenet og vidste ikke rigtigt hvordan hun havde det.

Lasse og Camilla var faldet sammen i hinandens arme og lå og nussede og snakkede lidt. De aftalte at mødes hos hende næste dag, da hun var alene hjemme. De vidste begge, de måtte tilbage til festen, inden de blev efterlyst. Hvad ingen af dem vidste, var, at der ville ske meget mere den aften, men mere om det i næste afsnit….

porno med danske piger