På indkøb med tante

sexarkiv_med_danske_pornofilm gratissex_dk.jpg BEDSTE TILBUD PÅ SEXLEGETØJ

Min pik stod stor og stiv ved tanken om at lade mine hænder glide op under nederdelen. Jeg kunne forestille mig, at hun ikke havde trusser på…

Jeg var nu blevet 18 år og havde lige fået kørekort. Desværre havde jeg ingen bil, men jeg gjorde alt for at få brugt det. Så da min tante ringede og spurgte og ikke jeg kunne køre for hende, da hun skulle ud og handle ind, så sagde jeg selvfølgelig straks ja.
Jeg lånte kadetten og trillede over til min tante. Okay – trillede er vist så meget sagt, for den fik selvfølgelige lige lidt ekstra gas ind imellem.

Da jeg kom derover var hun allerede klar og steg ind i bilen. Jeg mærkede straks hendes tunge parfume, som omfavnede mig og pirrede min lugtesans. Jeg kikkede ned af hende. I dag havde hun en lang skindfrakke på. På benene kunne jeg se, at hun havde et par sorte støvler med høje hæle på.

Jeg startede bilen og kørte ud. "Til bymidten", sagde hun og jeg kørte derind. Hun knappede jakken op, så den gled til side og afslørede, at hun havde en meget kort sort skindnederdel på og en blondebodystocking, som afslørede, at hun absolut ikke havde BH på. På benene skinnede et par sorte silkestrømper. Jeg kunne mærke, hvordan jeg voksede mellem benene ved det frække syn.

Vi nåede bymidten og fandt en parkeringsplads. Efter at være steget ud af bilen gik vi langsomt hen af en gade, inden hun drejede ned af en lille sidegade. Vi kom til en Røde Kors-butik og hun gik op af trappen åbnede døren og gik ind. Jeg fulgte efter ind af døren.

Min tante gik rundt og kikkede. Hev lidt ud i forskellige ting og holdt noget op. Hendes skindjakke flagrede rundt, så man tydeligt kunne se, hendes tøj indenunder. Støvlerne gik til lige over knæet, så der var et kort stykke mellem hendes støvler og nederdelen. Min pik stod stor og stiv ved tanken om at lade mine hænder glide op under nederdelen. Jeg kunne forestille mig, at hun ikke havde trusser på. Men hun havde mere i tankerne.

Pludselig trak hun en sort skindkjole frem og sagde, "Er det ikke noget ?" Jeg må have lignet et stort spørgsmålstegn, for hun ventede ikke på svar, men hev mig bare med over til et omklædningsrum og bad mig gå ind og prøve den.

Selvom jeg var genert over at det var en offentlig butik, hvor der var enkelte andre kunder, begyndte jeg at tage mit tøj af. Da jeg stod uden tøj på, trak hun forhænget til side og stak mig noget tøj. "Prøv lige det her også min skat". Jeg kikkede på det og så, at hun havde fundet en par lidt gammeldags sorte trusser og et korset og så var der et par sorte strømper også. Lignede noget, som min mor kunne havde gået med som ung.

Jeg begyndte at tage tøjet på og min tante hjalp mig med at lukke korsettet bagpå. Så tog jeg trusserne på og derefter strømperne. Lukkede dem fast til korsettet, så jeg nu stod iført det sorte korset og strømper og et par små trusser. Jeg kunne mærke og se i spejlet, hvordan min pik stod stiv nede i trusserne. Min tante havde heller ikke undgået at se det, for hun lod frækt en hånd glide ned over min mave og ned til trusserne. Lod den hvile lidt på min bule inden hun blidt strammede grebet om gned på den. Jeg stønnede hæst og kunne mærke blodet dunke i min krop.

"Tag kjolen på", sagde hun, "så vil jeg finde et par sko til dig. Jeg tog kjolen på. Den var lidt for lille, så den sad stramt om min krop. Længden passede lige, så den lige gik ned og dækkede for den øverste kant af strømperne. Jeg betragtede mig selv i spejlet. Vendte og drejede mig lidt, mens jeg nød det bløde skind mod min krop og strømperne, som strammede dejligt om mine ben.

Min tante kom tilbage med et par sorte sko, som hun rakte mig. Det var en lukket sko med en pæn høj hæl på. Jeg tog skoene på. Efterhånden havde jeg lært at gå på de høje hæle, så jeg havde ikke problemer med at stå på dem. "Kom herud. Lad mig se dig", sagde tante sukkersødt med et smil på hendes røde læber. 

Forsigtigt gik jeg ud af omklædningsrummet og ud i lokalet. Over i det modsatte hjørne ved disken stod en ældre dame og kikkede alle andre steder hen. Tydeligt rystet over, hvad der foregik. Et par damer i 40’erne skævede over til mig og smilte svagt. Min tante kikkede på mig, kneb øjnene lidt sammen og skubbede mig på den ene skulder, så hun kunne se mig fra alle sider.

"Flot, smukt. Du er fandeme en dejlig pige", sagde hun endelig. Jeg rødmede let ved hendes ros og kikkede genert ned i gulvet. Tante gik ind i omklædningsrummet og begyndte at samle mit tøj sammen og lægge det ned i en plastikpose. "Jeg kan ikke gå sådan her", udbrød jeg forskrækket. "Snik-snak. Tag den her på", svarede hun og gav mig en sort regnfrakke. En af de kraftige, som nærmest ligner lak. Min tante gik over til disken og jeg skyndte mig at få frakken på og gik derover, mens jeg undgik at kikke på nogen af de andre i butikken.

Over ved disken fortalte min tante den ældre dame, hvad vi havde købt og hun bad mig løfte op i kjolen, så hun kunne se trusser og korset. Med flere fejlslag fik hun slået det ind på kassen og tante betalte og vi gik.

Heldigvis var det blevet mørkt i mellemtiden, så i ly af mørket kunne vi gå tilbage til bilen. Vi mødte et par stykker, men alle havde tilsyneladende travlt med at komme af sted, så de ikke lagde mærke til os.

Vel inde i bilen bøjede min tante sig hen over mig. Hendes læber fandt mine og hun kyssede mig. Først blidt, siden mere krævende, mens hendes tunge fandt min. Jeg kyssede igen og kunne mærke hendes hånd glide op af mine ben. Kærtegne mine strømpeklædte ben blidt, inden den gled op under kjolen og fandt min pik, som igen hvilede stiv mod trusserne. Jeg kunne mærke, at hun trak den ud af trusserne og langsomt begyndte at kæle for den. Jeg stønnede let ved hendes blide berøringer.

"Min dejlige tøs", hviskede hun. "Du er nu dejlig i lækkert undertøj min skat. Lad mig mærke din tunge, inden du skal slikke mig." Opildnet ved hendes ord lod jeg min tunge glide rundt om hendes læber og ind i hendes mund. Jeg kunne smage den specielle smag af hendes læbestift. Hun stønnede højt, da min tung fandt hendes og hendes hånd gled nu hårdt op og ned over min pik.

Hun lænede sig tilbage i sæde og begyndte at lægge det ned, så hun kom til at ligge tilbagelænet. Hun trak op i nederdelen og afslørede , at hun for en gangs skyld havde strømpebukser på, men selvfølgelig inden trusser. Hun lod en negl kører hen over strømperne. Lige ud for hendes mis. Først forsigtig og så hårdere, inde til der gik hul på strømperne. Med et par fingre rev hun hullet større, så hendes mis kom til syne. "Slik mig" stønnede hun hæst. Jeg bøjede mig ned og kyssede først hendes lår. Mærkede de bløde strømpebukser mod mine læber. Slikkede mig vej opad. Da jeg nærmede mig hendes mis kunne jeg svagt mærke hendes duft i mine næsebor. Så ramte min tunge hendes mis og den gled frækt ned imellem hendes skamlæber. Jeg smagte den lidt salte smag af fisse. Lod tungen glide ind og ud mellem hendes skamlæber. Hun lagde det ene ben op i vindueskarmen, så jeg bedre kunne komme til. Hun vred frækt sin krop og jeg slikkede hende længe. Lod skiftevis tungen glide hen over hendes klitoris, ned mellem hendes skamlæber og ind imellem lod jeg den glide op i hende. Mærkede hendes fisse stramme om min tunge.

Jeg kunne mærke, hvordan hun rytmisk begyndte at bevæge kroppen og jeg fortsatte mit arbejde. Lod en finger glide op i hendes nu meget våde mis, mens jeg slikkede hendes klitoris. Som pendulet på et bornholmerur gled min tunge frem og tilbage over hendes klitoris og det varede ikke længe før end hun måtte overgive sig og kom med et langtrukkent skrig, mens hendes krop gennemrystedes af orgasmen.

Vi lå et stykke tid. Min tante i sædet og jeg med mit hoved i hendes skød. Hendes hånd strøg mig blidt hen over hovedet. Endelig hviskede hun, "nå, min skat, nu er det vist din tur. Gå ud af bilen." Jeg nikkede og adlød. Det var helt mørkt nu og jeg stod på en parkeringsplads mellem to biler.

Min tante gik ud i den anden side. Hun stod og rodede lidt og kom så om til mig. Hun skubbede mig lidt rundt, så jeg stod med front mod bilen. Hun trak lidt ud i mine ben, så jeg kom til at læne mig op af bilen og stod med let skrævende ben.

Hun stilte sig bagved mig og begyndte kæle for mine lår. Jeg kunne mærke hendes hænder glide op og ned af strømperne, mens min pik stod lige ud i vejret. Så pressede hun sit underliv mod min røv og jeg kunne mærke noget hårdt. Hun havde taget en påspændingsdildo på og pressede den nu ind mellem mine balder. blodet cirklede hurtigere og hurtigere rundt og jeg kunne mærk, at min pik var ved at sprænges, da hun begyndte at lave samlejebevægelser.

"Kunne du tænke dig at mærke den her". stønnede hun hæst ind i mit øre. "Vil du kneppes som en lille liderlig tøs, min skat". Mmmm, sagde jeg og nikkede med hovedet. Hun trak min kjole op om mine hofte, inden hun puttede noget spyt på spidsen af dildoen og med begge hænder spredte hun mine balder og lod spidsten af dildoen presse sig på mit lille hul. Jeg kunne mærke den spændte fornemmelse og nød, hvordan den milimeter for millimeter gled ind.

Jeg kikkede ud over pladsen og kunne se nogle mennesker over bagved, men ingen der tog specielt notits af os. Min tante foresatte med at trænge ind i mig og snart var den helt i bund. Hun begyndte nu langsomt at kneppe mig bagi. Dildoen gled frækt ind og ud og jeg kunne mærke, hvordan jeg vænnede mig til den. 

Hun kneppede mig nu hårdere og hårdere og jeg kunne mærke, hvordan den gled helt i bund hver gang. Så skrig undslap nu mine læber og fløj ud over parkeringspladsen. Jeg kunne mærke, hvordan det spændte i mit underliv.

Liderlige tøs, hviskede hun i mit ører. Jeg skreg nu højt at liderlighed. Min tante pressede dildoen langt op i min numse og med den ene hånd begyndte hun at kæle for min pik. Der gik ikke mange sekunder før end jeg måtte overgive mig. Jeg blev blød i knæene og kunne mærke, hvordan det samlede sig i min pik og jeg måtte sprøjte mine safter ud. Hun pressede sig hårdt op af mig og jeg kunne mærke hendes varme krop og dildoen, som sad i min numse.

Vi stod lidt tæt sammen og nød det. Så trak tante langsomt dildoen ud af min numse, mens hun gav mig et kys på kinden. Hun gik om til sin egen side af bilen, mens jeg trak ned i kjolen og rettede på tøjet. Jeg satte mig ind i bilen, mens jeg nød den dejlige fornemmelse af at være blevet taget bagi.

Min tante satte sig ind ved siden. Vi kyssede hinanden vildt og inderligt, inden hun beordrede mig til at køre hjem. "Aftenen er ung endnu", sagde hun.

SKRIV HVAD DU MENER!