Uheld i Held del.2

SPAR MANGE PENGE

Hun sugede endnu mere. Jeg kunne mærke orgasmen komme hamrendene gennem mig, jeg bankede min pik ned i halsen på hende, mens hun klemte om mine nosser…

SEX I DAG?

Denne unge kvinde ville ikke forsvinde fra mine tanker, hver gang jeg gik i seng, eller på anden vis bare slappede af, kom billederne frem i min hjerne. Pia, den pige jeg gennem store dele af mig liv, havde anset mere for en søster end en mulig kæreste.
Nu var alting anderledes, vi havde været sammen en nat, ved et tilfælde, og der var sket ting med os begge to. Vi var blevet enige om at vi skulle ses, og det snart.
Pia skulle komme op til mig to uger efter vores første møde, vente tiden var næsten uudholdelig, to uger uden denne vidunderlige skabning, det var ikke til at holde til, hver nat når jeg gik i seng, kunne ned føle hendes krop imod min.
Det var utroligt svært for mig at falde i søvn da minderne om hende, straks fik min pik til at rejse sig, dette resulterede i op til flere spillere, i løbet af disse par uger.
Så oprandt dagen. Jeg kørte ind til stationen og tog imod hende. Igen ramte hendes naturlige skønhed mig som en forhammer, jeg har aldrig mødt piger eller kvinder men en sådan udstråling, hun havde ingen makeup på, men alligevel er jeg sikker på at, næsten alle han-væsner der gik forbi hende, ville kunne huske hende flere uger efter.
Vi tog om hinanden og hold os tæt sammen i et par minutter.
”Jeg har set frem til dette lige siden du gik”, hun så på mig med sine klare blå øjne.
Jeg gengældte med et smil og et kys.
Vi gik hånd i hånd hen til min bil, jeg tog hendes bagage og lagde den i bagagerummet. Turen hjem tog godt 20 minutter, hvilke vi brugte til igen og igen at fortælle, hvor meget vi elskede hinanden og hvor meget vi havde savnet hinanden. Jeg er sikker på at hvis en tredje person, havde hørt dette ville denne have kastet, op mindst tyve gange, men for os var det bare lykke at komme af med disse ytringer.
Vi kom hjem til min lejlighed, og gik op af trappen. Jeg gik bag hende og nød udsigten, af hendes runde og faste baller, jeg kunne tydeligt huske hvordan de så ud uden jeans på.
Jeg viste hende rundt, da vi kom ind i min tegnestue, så hun et par tegninger jeg havde liggende på bordet. De var begge af hende, uden en trevl på kroppen. Jeg har altid godt kunne lide at tegne kvinder.
”Hold da kæft, hvor er de flotte, har du lavet dem?”
Jeg så mig lidt omkring, og begyndte at grine.
”Nej skat, der kommer nisser ind i min tegnestue, for at tegne den pige jeg elsker, bare for at drille mig”.
Hun smilte og slog mig i brystkassen. ”Vi er nok sjove hva’?”
Jeg kunne ikke andet end at omfavne hende at kysse hende. Hun gengældte kysset med stor iver, vi stod der længe.
”Jeg vidste ikke at du kunne tegne”.
”Det er der ikke mange der ved, jeg bruger det jo ikke til noget, men jeg kan godt li’ det”.
Hun så på mig med et drilsk blik.
”Vil du tegne mig, jeg mener med mig som model?”
Jeg var ikke i tvivl om mit svar, jeg havde i mange år overvejet at finde en pige der ville stå model for mig, men havde aldrig gjort det.
”Ja da naturligvis vil jeg det, hvilken størrelse, A4 eller A3”, hun så underligt på mig.
”A4’en kan du nemmere hænge op på vægen, A3’en fylder lidt mere”.
”Jeg ved ikke om jeg ville have en tegning af mig nøgen på min egen væg, det kunne faktisk være sjovt”.
Vi stod lidt og diskuterede videre, inden vi gik ind i stuen.
”Er du sulten?” spurgte jeg.
”Tjooo, har du noget klar?”
Da jeg jo i god tid havde vidst at hun ville komme, havde jeg noget klar.
”Ja skat, jeg har nogle rejer, jeg ville servere på et stykke franskbrød med frisk salat, tomat og agurk lige fra haven var det noget?”
Jeg vidste at hun var vild med rejer, vi var begge vilde med stort set alt der har med vand at gøre.
Mens jeg stod i køkkenet og gjorde maden klar, gik hun lidt rundt i min stue. Da jeg kom ind stod hun med en af mine lungeautomater i munden, og så faktisk ret dum ud, jeg kunne næsten ikke nå at stille tallerknerne fra mig inden jeg brød sammen af grin.
Hun tog stor smilende lungeautomaten ud, ”Du har nok udstyret i orden, den her koster en fucking formue”
”Ja skat, men hellere det end få en fejl i tingesten på 60 meter vand!”
Hun nikkede og lagde den fra sig og lukkede for trykflasken. ”Cool grej”, viskede hun nærmest da hun gik over til mig, jeg tror at hun bare tænkte højt.
Vi begyndte at spise, efter hun havde slugt den første bid, så hun på mig.
”Ummm, den dressing er fantastisk, hvor har du købt den?”
”Den har jeg ikke købt, jeg har lavet den”
”HAR DU!!!, du er da lidt af en troldmand hva’?”
Jeg trak på skulderen og tog endnu en bid, vi spiste videre, det var tydeligt at hun nød maden, hvilket virkeligt gjorde mig stolt. Jeg er vild med at lave mad, og når så pigen man elsker er vild med det man laver, bliver man næsten høj af det.
Da hun havde spist den sidste bid, så hun over skulderen, og slog med hovedet.
”Har du været i vandet for nylig?”
”Emm, for tre uger siden, og dig?”, jeg vidste at hun en gang havde været en ivrig dykker.
”Huu, det er ca. to år siden, men jeg savner det”
Vi snakkede lidt om, hvor fedt det er at dykke, og at det var noget vi måtte gøre sammen snart.
Vi gik begge ud i køkkenet og vaskede den smule op der var, mens vi snakkede vidre.
”Så nu skal du tegne mig!”
OK! Tænkte jeg hun er sgu da ivrig, ”Ok skat, skal vi gøre det i stuen der er varmest”.
Hun fjamsede ind i stuen og begyndte at tage tøjet af, hendes smukke krop blev ligeså langsomt afsløret for mig, igen kunne jeg ikke lade være med at blive fascineret af hendes ufatteligt faste bryster, de er perfekte efter min holdning, og de små vorter der bare strittede lige ud i luften. Jeg havde svært ved at holde mig tilbage og ikke springe hen og kysse disse vidunderkupler.
Min opmærksomhed gled nedefter sammen med hendes hænder, der kom til de ganske små trusser, som hun langsomt trak ned, enten gjorde hun det langsomt med vilje eller så opfattede jeg alt i slowmotion.
Den nøgne gudinde lagde sig på min sofa, sammen fandt vi en stilling hvor hun lå godt og jeg syntes hun så smadder godt ud.
Jeg gik i gang med blyanten, en streg to, tre, fire langsomt blev vindunderet overført til mit papir, skygger fandt vej og rumlighed viste sig, lidt efter var jeg færdig.
”Sådan skat, her se”, jeg rejste mig og gik hen og viste hende billedet.
”Wouuh, nej det er da utroligt, hvorfor er du ikke kunstner, det er da utroligt” jeg kunne ikke andet end smile.
Hun så op på mig, tog fat i mit hår og trak mig ned til hende, vores læber mødtes i et langt og meget lidenskabeligt kys. Da vores læber skiltes så jeg lige ind i et par meget blanke og meget blå øjne.
”Jeg vil ha’ dig nu”, der var ikke meget jeg kunne sige til det, jeg havde hele tiden mens jeg tegnede hende, siddet med den ledeste ”Hard-on”.
Vores læber mødtes igen og mine hænder gik på opdagelse rundt på hendes krop.
Langsomt lod jeg mine fingerspidser kærtegne hendes bryster med ganske lette berøringer, hendes brystvorter blev hårdere end, og hendes åndedræt ændrede sig en smule, mine hænder bevægede sig ned ad, og det samme gjorde min mund.
En lillefinger kom til kanten af navlen, og tungen kom til brystvorten, jeg lod tungen cirkle rund om vorten et par gange inden jeg tog den i munden, og sugede den ind, men blev ved med at lade tungen spille over den.
Jeg skiftede til det andet bryst, og mine hænder var kommet meget tæt på hendes sparsomme behåring, jeg kunne mærke af hun for ganske nyligt, sikkert i morges, havde barberet hårene væk, så der kun var en stribe på et par centimeter tilbage.
Jeg lod mine hænder begynde at kærtegne hendes lår, disse skønne faste solbrune lår jeg så ofte faktisk har gnedet ind i solcreme, da vi var yngre, men de var lige så smukke som altid.
Mine hænder kom igen op til hendes bryster, og jeg kyssede hende igen. ”Du snyder” Sagde hun til mig.
”Hvordan?”
”Du mangler noget”
Jeg smilte og rejste mig op, og strakte mig, ”Åhhhh vil du ikke med ind i sengen skat?”
Hun smilte ”Nej jeg vil ha’ dig her”, hendes hænder fangede mit bælte og løsnede det, knapperne røg og hun trak mine bukser og underbukser ned om mine ankler. Hun tog fat om min pik, mens jeg trådte ud af bukserne. Hendes berøring var som ild gennem min krop, mine knæ var ved at ekse under mig, hvilket hun opfattede.
”Sæt dig ned skat, så skal jeg vise dig hvad det var du glemte”
Jeg satte mig ned på sofaen mens jeg tog min t-shirt af, da jeg havde sat mig tog hun fat om mine knæ og spredte dem så meget hun kunne, og uden så meget som en berøring med hånden, tog hun min pik i munden.
Hendes mund kunne virkeligt lave tryllekunster, jeg har været sammen med en del piger, men ingen har været i stand til at bruge deres mund som Pia, jeg kunne ikke lade være med at sige ting som, at hun var verdens bedste til at give blowjobs, det var fedt og Jeg ville ønske at hun kunne blive ved hele dagen, efter nogle minutter flyttede hun munden og så på mig.
”Skal jeg tage det i munden?”, jeg kunne ikke anden end at nikke.
De vidunderlige varme og våde læber lukkede sig igen om hovedet og begyndte at bevæge sig op og ned mens tungen lavede cirkler og andre geometriske figurer jeg ikke kendte til.
”Åhhhh skat jeg er tæt på”, hun øgede sit sug.
”Jaaaaaaa ååååååååh jaaaaaa”, jeg kunne ikke sidde stille, og samtidig med at jeg lavede samleje bevægelser bevægede hun sig i takt med mig og sugede endnu mere.
Jeg kunne mærke orgasmen komme hamrendene gennem mig, jeg bankede min pik ned i halsen på hende, mens hun klemte om mine nosser. Vi hoppede ind i en tids lomme, tiden begyndte at gå langsommere, jeg kunne mærke hvordan spermen langsomt bevægede sig ud gennem min pik, millimeter efter millimeter, samtlige muskler i min krop spændtes, op min pik pulserede som aldrig før.
Spermen var kommet til udgangen og blev sprøjtet ud i munden på hende, men et nyt sprøjt var allerede på vej, igen kunne jeg mærke hvordan det bevægede sig, og samtidig kunne jeg mærke Pia suge, jeg tømte hele mit lager af safter og hun slugte det hele, og hun slap sit greb om mine nosser, og langsomt kom vi tilbage til den virkelige verden.
Jeg så på hende, hun smilte til mig.
”Du er utrolig til det der, skat”
”Man bliver god til det man godt kan li’!”
Vi lå lidt på sofaen mens jeg kom til mig selv igen.
Jeg kunne ikke lade være med at beføle hendes bryster, og nappe lidt i hendes brystvorter, langsomt begyndte hun at stønne.
Jeg bevægede begge mine hænder rundt på hendes bryster hvor jeg knap rørte dem, jeg kunne se at hun fik gåsehud over det meste af kroppen, jeg kunne føle hårene på brysterne, det føltes skønt, min tunge dansede over den ene brystvorte, og ind i mellem lukkede jeg mine læber om den, hver gang jeg gjorde dette stønnede hun højlydt.
Denne behandling forsatte jeg med i lang tid, men til sidst begyndte jeg at kysse mig vej ned over hendes mave, jeg stoppede ved hendes smukke navle, og lod tungen lege med den, mine hænder var stadig travlt optaget af hendes skønne faste bryster, de nulrede vorterne og krammede kuplerne.
Jeg lod min tunge følge hendes bikinilinie, ned på hendes vidunderlige ben, jeg lod tungen køre rundt i et kompliceret mønster, hun spredte sine ben, og jeg lod mit fugtige mønster forsætte ned mellem hendes ben.
Jeg slikkede hendes inderlår og bevægede mig langsomt op imod hendes herlige skønne smukke og tydeligt fugtige fisse, jeg lod tungen danse over de tydeligt nybarberede skamlæber, og brugte nu mine hænder til at kærtegne hendes inderlår.
Jeg så op på hende og så hendes lukkede øjne og åbne mund, hun trak vejret meget forceret og hvis man ikke viste anderledes, ville man næste tro at hun var udsat for tortur, men nogle små ”ja ja” og ”uhhh” gjorde det klart at hun faktisk nød det.
Jeg begyndte at slikke i cirkler rundt omkring hendes klitoris og brugte meget spyt til at gøre den meget fugtig, jeg begyndte at lade tunge arbejde hen over den lille tap, mens et par fingre legede med skamlæberne, den ene finger gled indenfor i varmen, nej hvor var hun våd.
Jeg lod ind imellem tungen glide rundt på skamlæberne bare lige for at smage hendes safter, jeg kunne se at safterne løb hele vejen om til det bagerste hul.
Jeg kunne mærke på hendes krop, at hun var ved at være tæt på sin orgasme, og da hun begyndte at spænde i kroppen tog jeg knoppen mellem mine læber og sugede den ind mellem dem, og spillede med tungen de bedste jeg kunne, hun stønnede og vred sig, og til sidst kom det er højt ”JAAAAHH”, fra hende, og hun faldt helt tilbage i sofaen, og åndede tungt ud.
Vi lå lidt og holdt om hinanden og blev enige om at kravle ind i min seng så vi kunne ligge under dynen, det var skønt at ligge under den kølige dyne med hendes varme krop op af min. Jeg elsker at mærke hendes skønne former, talje, hofte, baller, lår og bryster, bare berøringen ophidser mig enormt.
Jeg lå med maven imod hendes ryg, så hendes baller rørte den nederste del af min mave og skridtet, langsomt kunne jeg mærke at blod igen var ved at blive pumpet ind i mine svulmelegemer i pikken, langsomt rejste den sig og banede sig langsomt vej ind mellem hendes lår.
”Nej, hvad har vi der”, sagde hun med smil i stemmen, ”Det et er da en dejlig fornemmelse”
Hun begyndte at bevæge sin dejlige røv imod mig, og derved blev min pik også stimuleret ganske rart.
Jeg lå og kærtegnede hendes bryster og lavede nogle små bolle bevægelser med hoften. Vi lå sådan længe og bare nød hinanden, men på et tidspunkt spredte hun sine ben lidt, hun førte en hånd der ned, tog fat i min pik og guidede den ind i hendes varme våde fisse.
Det var enormt skønt at mærke den stramme fugtige varme omkring min pik, jeg kunne simpelthen ikke lade være med at presse den dybere ind i hende, for til sidst at være helt i bund, vi stønnede begge og nød det enormt.
Hun lagde sig på maven og spredte sine ben, jeg kravlede op på hende og borede min pik op i hende, det var skønt at kunne mærke hendes faste baller imod mine hofter, sådan lå jeg lidt og kneppede hende.
Jeg spredte mine ben så de kom uden for hendes og så samlede jeg dem, så hendes ben blev helt samlet, det gjorde hende endnu mere stram, nej det var skønt, hun var så levende, skøn.
Sådan lå jeg længe og kneppede hende stille og roligt, hun begyndte at stønne vildere og vildere, så det endte med at jeg trak hende op på alle fire for at kunne få lidt mere kraft på mine bevægelser, jeg kneppede hende ret hårdt til hun kom, det er faktisk ubeskriveligt hvor fantastisk det er at mærke en kvindes skede stramme om sin pik, og hvis hun var blevet ved, bare i ti sekunder mere var jeg kommet i den vildeste orgasme med hende, men jeg holdt det tilbage.
Jeg trak mig ud fa hende, og lagde mig ved siden af hende og nød synet af hendes afslappede krop, jeg lå lidt og legede med min pik.
Hun fjernede min hånd og med en meget piget stemme sagde hun.
”Nej den er min, væk”, hendes hånd lukkede sig om pikken og gned den stille.
Hun kravlede op på mig og gled ned over pikken, så den gled helt i bund på en gang, hun satte i gear og gik i gang, nej det er fedt at ligge og nyde synet at en lækker kvinde med de dejligste bryster ride dig.
Hendes ridt blev ret hurtigt vildt og jeg havde problemer med at følge med. Vi stønnede om kap, og det endte med at vi faktisk skreg om kap da vi begge kom, da jeg kunne mærke hendes skedemuskler spænde om min pik kunne jeg ikke holde mere, og jeg højtryksspulede hendes livmoder totalt til i sperm, jeg har sjælden oplevet en kraftigere orgasme.
Vi faldt totalt udmattede sammen i en bunke af svedigt kød, vi lå lidt og kyssede.
”Jeg har lige fundet ud af hvad vi skal bruge resten af weekenden på skat” sagde hun med et skævt smil, og jeg tænkte bare ”stakkels pik” og smilede saligt.

porno med danske piger