Vi inviterede hendes ferieflirt med hjem til en trekant

SPAR MANGE PENGE

Det burde stå i Grundloven, at alle gifte par skal holde mindst en uges ferie om året hver for sig. Det var det, Mimi og jeg gjorde. Desværre gjorde vi det nok for sent, for stemningen havde længe været dårlig mellem os. Mimis uge på Ibiza sammen med veninden, Ann, var lidt af en panikløsning.

Jeg hentede hende i lufthavnen sidste lørdag. Da jeg så hende komme ud fra toldkontrollen, vidste jeg, at det stadig var hende, jeg elskede. Men samtidig var jeg gal på hende. Der var en masse indestængt vrede mellem os, som aldrig var kommet ud.
Først kom Ann, så kom Mimi, og ved siden af hende gik en ung fyr med svenskerhår og store muskler. Mimi så sig nervøst omkring; fyren lagde en hånd på hendes arm og blinkede til hende. Hun lod, som om han ikke eksisterede. Så styrede hun hen mod mig.

– Nå, du har fået ny bluse! sagde jeg, efter at have kysset hende på kinden. Hun havde en farvestrålende, stram sag på. Hun så koldt på mig.

– Den havde jeg altså også på, da du kørte mig herud, svarede hun.

Jeg tav stille et stykke tid, mens jeg tog hendes kuffert. Da vi sad i bilen, kunne jeg ikke styre mig længere.

– Nå, var han god? spurgte jeg.

Hun blev ildrød i hovedet. Det bekræftede min mistanke; hun havde haft noget for med fyren med svenskerhåret.

– Hvem? spurgte hun. Hvad mener du?

Ja, ham, der stod og ragede på dig i ankomsthallen, selvfølgelig. Ham du har kneppet på Ibiza. Først sagde hun ikke noget. Så kom det! Helt overraskende. – Han var meget god! Hvad har du lavet?

Jeg svarede ikke. Jeg blev fyldt op af en voldsom vrede og samtidig en enorm liderlighed efter hende.

– Hvorfor inviterer du ham ikke hjem? spurgte jeg. Så kan vi kneppe dig begge to. Det kunne du jo godt tænke dig!

Jeg var både uretfærdig og rigtig modbydelig. Mimi tog bare imod.

– Det tror jeg, jeg vil gøre, sagde hun. Hun var meget forvirrende lige nu. Om aftenen sagde jeg undskyld. Jeg var flov over mig selv. Og vi elskede hedt og hidsigt for første gang i mange uger. Men hele tiden så jeg fyren med den kiksede frisure for mig.

Jeg forestillede mig, hvordan Mimi suttede på hans pik, hvordan han stak den op i hendes fisse; ja, i hendes røv, endda. Mimi er ret vild med analsex. Hun kunne mærke på mig, at jeg spekulerede som en rasende.

– Er det ham der, mit ferieeventyr? spurgte hun.

Det indrømmede jeg. Jeg vedgik også, at det ophidsede mig på en sær måde. Så spurgte hun, om det ville hjælpe mig til at få ham ud af systemet, hvis jeg mødte ham. – For det var virkelig ikke noget! tilføjede hun.

Jeg sagde ja. Med en lumsk bagtanke. Det kom fuldstændig bag på mig, at det i den grad ophidsede mig at forestille mig Mimi sammen med en anden mand, og jeg må erkende, at jeg havde en lumsk plan om, at han indirekte kunne være med til, at Mimi og jeg igen fik gang i sexlivet. Det sexliv, der havde været så fantastisk de første år, vi var sammen. Han hed John, og der var intet svensk over ham, bortset fra frisuren. Han boede ikke engang særlig langt fra os. Da Mimi ringede til ham og inviterede ham over, var han i første omgang svær at overtale til at skulle møde mig.

Det gik faktisk aldrig helt op for mig, hvorfor han sagde ja. Men det endte med, at Mimi og han aftalte, at han skulle komme søndag aften. Måske håbede han på at erobre hende fra mig? Eller måske drømte han også om at se hende med to mænd. Hvem ved? Det, der skete, kunne tyde på det sidste.

Det blev søndag. Jeg startede med at give den stakkels fyr et chok! Mimi var gået ud for at åbne døren, da han ringede på. Jeg gik hen og tog mit samuraisværd og stod og fægtede med det, da han trådte ind i stuen. Det var lige før, han var vendt om på hælen og var styrtet ud af døren igen. Heldigvis fik jeg overbevist ham om, at det bare var for sjov.

Han viste sig at være en ganske flink fyr. Jeg kunne godt forstå, at Mimi var faldet for ham. Han og jeg blev enige om, at Mimi var en dejlig pige. – Men du er godt klar over, at du bare var sex for hende, ikke? spurgte jeg. Han svarede ikke. Kiggede i stedet over på Mimi. Hvorefter han kiggede på mig igen.

– Hvorfor har I egentlig bedt mig komme? spurgte han så.

Og nu røg det ud af mig, at det var, fordi Mimi gerne ville have sex med os begge. Hun ville prøve sex med to mænd på én gang. Og om han var frisk på det? Han så lettere chokeret ud. Hans øjne fór fra Mimi til mig.

Mimi sagde ikke noget! Det var ellers her, jeg havde regnet med, at hun ville gå helt i spåner og bede enten ham eller mig om at skride for evigt. Men hun sad bare og så uudgrundelig ud. Han spurgte hende, om det var rigtigt. Om det var grunden.

– Den ene grund kan vel være lige så god som den anden, svarede hun.

SEX I DAG?

Et totalt intetsigende svar, men det var nok det, der kastede os ud i det, der foregik resten af aftenen.

– Jamen, gerne for mig! sagde han med et lidt usikkert smil.

Jeg hældte lidt whisky på dem begge, og som tiden gik, blev jeg mere og mere sikker på, at det var netop det, der ville ske.

Jeg vendte mig lidt senere mod Mimi.

– Hvorfor smider du ikke tøjet, skat? Du har jo ingen hemmeligheder for os to, sagde jeg.

Trodsigt og målbevidst begyndte Mimi at tage tøjet af. Først blusen! Så bukserne. Så bh’en og trusserne, indtil hun stod fuldstændig nøgen foran os. Hun havde ikke sagt et ord imens. Heldigvis kender jeg hende så godt, at jeg vidste, det ikke kun var trods og stolthed. Hun var mega liderlig.

Jeg tog Mimis hånd og gjorde samtidig et kast med hovedet mod John i retning af vores soveværelse. Han rejste sig, og vi gik alle tre ind til dobbeltsengen. Mimi lagde sig ned på ryggen med armene over hovedet og benene let spredt.

Hun iagttog John og mig, da vi tog tøjet af. Han havde en pænt stor pik, men dog lidt mindre end min. Jeg spurgte Mimi, om hun havde nogle specielle ønsker til os, eller om vi måtte bestemme. Det måtte vi.

Så vendte jeg mig mod John og spurgte ham, om han havde nået at opdage nede på Ibiza, at Mimi var ret vild med analsex. Det havde han! Alt andet ville også have undret mig. Så sagde jeg, at jeg var sikker på, at Mimi gerne ville prøve at have to pikke oppe i sig på en gang.

Mimi sagde ikke noget, John sagde bare ok! Jeg blev mere og mere klar over, at det var mig, der bestemte handlingen i det her skuespil.

Vi kravlede op i sengen til hende. Jeg lagde mig til rette med ansigtet mellem hendes lår og gjorde mig klar til at slikke hende. Hun rakte til gengæld ud efter Johns pik, og hurtigt fandt den vej ind mellem hendes læber. Det havde jeg det fint med. Det så rigtig frækt ud.

Jeg var opfyldt af ømhed overfor hende, og samtidig havde jeg et ikke særligt fromt ønske om, at både John og jeg kværnede hendes kæft fuld af sperm, så hun var ved at kløjes i det. Da jeg satte tungen mod hendes fisse, konstaterede jeg, at hun var våd. Så jeg havde haft ret! Hun var skide liderlig.

Lidt efter byttede John og jeg plads. Da jeg stak pikken ind i munden på Mimi, så jeg, at der var mere liv i hendes øjne, end der havde været meget længe. Hun elskede simpelthen det her.

Vi havde massageolien stående på hendes natbord. Da jeg lagde mig ned på ryggen og hældte en god slat olie ud over min pik, var Mimi klar over, hvad klokken var slået. Hun skrævede hen over mig og førte min pik op i sin røv. Hun og jeg har tidligere dyrket så meget analsex, at vi begge vidste, det var noget, hun kunne gøre uden problemer.

John så til med store øjne, da hendes krop langsomt gled ned over min stive pik, indtil hun havde den næsten helt oppe i sig. Hun sad godt et minut hen over mig med ryggen mod mit ansigt, mens hun rokkede lidt frem og tilbage, inden hun lænede sig bagover og tilbød John sin fisse.

Det var lidt af en atletisk præstation, for han var nødt til at holde sin krop i balance med kun en hånd, mens han med den anden forsøgte at presse sin pik op i Mimis kusse. Det mislykkedes ved de første par forsøg, men til sidst lykkedes det.

Lige da han trængte ind, lød der et mindre klynk af smerte fra Mimi. Men hurtigt gik smerten over i voldsom nydelse, og hun opfordrede os snart til at bevæge os ud og ind af hende på skift. Det var fedt for mig, der jo lå nederst på ryggen, mens det nok var mere vanskeligt for John.

Men hvad Fanden. Jeg skulle vel også have det bedste. Hun var jo trods alt min kone! Jeg lå også sådan, at jeg kunne kæle og klemme hendes bryster, og jeg kunne kysse hende i nakken og hviske hende kærlige ord i øret, hvis jeg ville.

Mens vi lå og kneppede hende, John og jeg, blev jeg pludselig igen lidt vred over hendes hæmningsløse liderlighed. Hun var nemlig begyndt at stønne ret vildt, og jeg var sgu ved at tro, at hun ville få orgasme, mens vi sandwich-kneppede hende.

Så jeg satte munden mod hendes ene øre og hviskede, at hun godt kunne forberede sig på at få en “facial” i et omfang, som hun aldrig havde prøvet det før.

Nu skubbede jeg hende opad, så min pik gled ud af hende, hvorefter jeg rullede ud under hende. John faldt nu sammen over hende og begyndte at kneppe hende i almindelig missionærstilling, men inden han var kommet for godt i gang, prikkede jeg ham på skulderen.

– Du skal ikke komme dér, sagde jeg og pegede ned på Mimis fisse. Du skal komme her!

Nu pegede jeg på hendes ansigt. Han trak sig forvirret ud af hende, og da jeg med en bydende håndbevægelse gjorde ham det klart, at han skulle lægge sig på knæ ved siden af hendes ansigt, lystrede han endnu engang. Han gjorde alt, hvad jeg sagde, det pjok! Jeg lagde mig på den anden side af hende.

– Gnid dig i fissen, tøs! beordrede jeg.

Mimi lystrede. Hendes pegefinger gled ind mellem skamlæberne, og snart roterede den lystigt på hendes kilder. Jeg kunne se, at jeg havde haft ret i min antagelse. Hun var meget tæt på at komme.

Jeg stak pikken ind i munden på hende, og hun suttede begærligt på den. Hendes tunge snoede sig rundt om mit opsvulmede pikhoved. Hun så samtidig op i mine øjne. Der var vildskab i hendes blik. Et kort øjeblik overvejede jeg, om jeg i stedet skulle fyre kanonen af i hendes gab, men jeg vendte hurtigt tilbage til min første plan.

Jeg begyndte at gnide som en rasende på min pik, og samtidig gik hun i gang på sin kilder med endnu større iver. John var også begyndte at polere pikken, så han ikke kom for meget bagud.

Da jeg kort efter sendte syv eller otte sprøjt af varm, klistret sperm ud over hendes ansigt, kom hun selv. Hendes orgasme begyndte i det små, men voksede sig hurtigt stor og voldsom.

Hun havde lukket øjnene, men munden stod åben, og noget af spermen røg ind på hendes tunge. Men det meste lå på hendes kinder, hendes pande, på de lukkede øjenlåg og hen over næsen.

Jeg var kun lige blevet tom, da John kom. Han gjorde, som jeg havde forventet; nemlig det samme som mig! Han skød al sin sæd lige ud over hendes ansigt, hvor det blandede sig med min og efterlod Mimi som et glinsende spermindsmurt kunstværk.

Jeg var helt forbavset over de enorme mængde, vi havde haft i os. Og jeg var overrasket over, hvor frækt det så ud, og hvor smuk hun var med ansigtet næsten dækket af sperm. Vores orgasmer klingede ud. Johns og min ret hurtigt. Mimis noget langsommere. Først da hun var faldet helt til ro, forbarmede jeg mig over hende og smed mine underbusker over til hende, så hun kunne tørre spermen væk.

Det hele havde en forløsende virkning på mig. Da Mimi forsigtigt spurgte, om vi kunne igen, svarede jeg nej. John sagde ikke noget. Vi gik ind i stuen, og Mimi gik ud under bruseren i badeværelset. Da hun kom ind igen, var John gået. Jeg havde bedt ham skrubbe af. Han var gået uden at brokke sig, og uden at se sig tilbage.

Hun kom hen til mig i sofaen.

– Han var da egentlig ikke noget særligt, sagde hun så!

Jeg havde en ret sikker fornemmelse af, at det her ville blive en ny begyndelse på et fremragende sexliv med Mimi igen.

porno med danske piger