Lyst blev virkelighed

Tanken om at blive kneppet af en rigtig stor pik blev en besættelse for mig og jeg begyndte at fokusere på bulerne i bukserne på alle mine mandlige bekendte…

Igennem længere tid har jeg haft lyst til blive kneppet af en stor pik efter at have set en TV udsendelse med en kvinde som skulle vælge en af 4 nøgne mænd, ikke fordi jeg ikke har det godt sammen med min mand, men jeg lå ofte tilbage med fornemmelsen af der manglede lige noget, da min mand ikke høre til den mest udrustede.

Tanken om at blive kneppet af en stor pik blev en besættelse for mig og jeg begyndte at fokusere på buler i bukserne på mine mandlige bekendte, som kunne opfylde min trang.

SEX I DAG?

Efter et stykke tid lykkedes det og nu ligger med hånden klemmede omkring en stor pik, som langsomt begyndte at vokse alt imens en hånd kærtegnede mine bryster og min våde fisse og nænsomt masserede klit, som voksede og fyldte mig med velvære.

Jeg tog nu hans stive pik i munden og lod tungen kører hen over kranset af pikhovedet som nu var blottet helt og blev i tvvl om den ikke var for stor til min fisse.

Med munden fyldt med en klæbrig smørrelse slap jeg pikken og han tog pikken ned til min drivvåde skamlæber og lod dit svumlende pikhoved kører op langs skamlæberne for der at ramme min klit, en varme bredte sig i hele kroppen i takt med jeg kunne mærke mine skamlæber svumlede op.

Jeg nærmest skreg knep mig knep mig men han fortsatte endnu et stykke tid, indtil han endelig styrede din pik ind mod vagina og min ringmuskel som efter et par gange lod hans nu store pik slippe ind i min smask våde fisse og med små bevægelser frem og tilbage længere op indtil pikhovedet støtte på min livmoder som ved gentagne berøring sendte en bølge af kramper gennem min krop og jeg stønnede højlydt.

Der efter hurtige ryk frem og tilbage som til sidst resulterede i en udløsning af sæd og jeg mærkede en varme som brede sig til hele kroppen som begyndte at sitre og kom i en kæmpe orgasme og min krop gav efter, men stadig medfølesen af pik oppe i mig, som forsatte med at kneppe mig. Indtil han trak sig ud, men stadig med følelsen af hans pik oppe i mig og sæd købende ud af min skede. Stadig lidt omtåget bad han mig om at vende mig om på alle fire, nåede lige at se hans stive pik, før han trængte op i min nu drivvåde skede, denne gang uden besvær, nu engang blev jeg gennem kneppet og fyldt helt ud kom hurtigt og alt sortnede for mine øjne, kroppen blev slap og lå bare og nød det. Kun drømmen om XXL pik blev i hovedet og fissen.

Vi lå længe da han pludselig bad mig at sætte mig over hans igen kampklare stive pik, så bestemmer nu selv tempoet. Som sagt så gjort styrede jeg pikken ind i min åbne dryppende fisse og lod den forsigtigt bane sig vej op i mig langsomt op mit g punkt , som straks reagerede på berøringen og sankt ret hurtigt ned over ham med pikken helt oppe med en følelse af intense velvære og udmattelse.

Vågnede først igen ved at døren blev lukket og så en seddel på hovedpuden, hvor der stod ” Tak for hyggeligt samvær – vis ses snart.

porno med danske piger