Frække historier og optagelser med unge piger i huset

VERDENS STØRSTE ARKIV MED DE SMUKKEST PIGER

Danmarks frækkeste pornopiger - Live webcam og Sexchat? - Danske film med piger og par

Sex med Au-Pair piger er en mandefantasi

Mange mænd leger med den velkendte fantasi om at have en lystig Au-pair pige i huset, en man både kan nyde at se på til daglig, men også en der gerne giver en hjælpende hånd eller mund, når liderligheden er over en, eller når konen ikke gider.

Vi leger med fantasien og drømme os hen i Au-pair-land.

Au pair er en ung person som udfører børnepasning og lettere husarbejde hos en familie i et fremmed land for at lære om landets kultur. Værtsfamilien giver kost, logi, lommepenge og…?

LÆR DEM OM DEN DANSKE KULTUR

Uanset om de kommer fra Danmark, Thailand, Philippinen eller andre østeuropæiske lande, så er det vigtigt de lære ALT om den danske kultur, der starter fra de glade 60er og 70er med fri sex i Danmark.

 

SEXFORTÆLLINGER MED UARTIGE AUPAIR PIGER

 

FRÆKKE FILM MED AU-PAIR PIGER/UNG PIGE I HUSET!

YOUNG DANISH GIRLS AU PAIR

2 smukke danske piger har alle kvalifikationerne for at blive elite au-pair piger. En får sig en lystig trekant med et frækt par, den anden bliver ung pige i huset for en forsømt ægtemand, som hun tilfredsstiller til en guldmedalje. Begge bliver lånt ud af deres arbejdsgivere, til ligeså tændte venner og bekendte.

 

UNGE ASIATER I LÆRE

Er din største drøm at få en sexet asiatisk aupair til fri afbenyttelse, så skal du se denne frække film, de lovede at de ville passe dit hus og dine børn men alt de kan er at tilfredsstille dine vilde sexlyster og stive pik.

 

SE OGSÅ FILM MED SKOLEPIGER, HUSHOLDELSKER OG BABYSITTER

Flere erotiske artikler:

SKRIV HVAD DU MENER!