Cafémødet del.1

SPAR MANGE PENGE

Jeg levede i mange år med internetsex og gokkede den af med højre hånd. Men det hængte mig mere og mere ud af halsen, og jeg ønskede desparat romantisk sex med min kone…

Vi er et ældre ægtepar, min kone er i starten af 60’erne, og jeg i midten af 60’erne. Min kone er almindelig af højde med en slank flot krop uden overflødige kilo, dog uden at være radmager. I betragtning af vores alder har vi et sprudlende sexliv, men sådan har det ikke altid været.
For nogle år siden begyndte vores sexliv at trappe ned, og til slut var det en gang tør og uromantisk pligtsex nogle få gange om året. Med enkelte meget korte kys med lukket mund, uden ordentligt forspil, og det blev en større og større pine for min kone. Glidecreme var ikke velset og måtte absolut ikke smøres i missen.
Jeg levede i mange år med internetsex og gokkede den af med højre hånd. Men det hængte mig mere og mere ud af halsen, og jeg ønskede desparat romantisk sex med min kone. Mange gange nævnte jeg det for hende – altid med svaret, “Ja, nu må vi se.” De første år overvejede jeg ikke at gå i byen, da jeg altid har beundret og elsket min kone meget højt og virkeligt kun ønskede at være sammen med hende.
Parterapi hos en sexolog blev afslået, “for vi fejlede jo ikke noget.”
Til slut blev situationen imidlertid så uudholdelig, at jeg lagde min profil på en datingside. Efter kort tid kom jeg i kontakt med en lidt ældre kvinde, som var til uforpligtende sex. Vi aftalte at mødes en weekend, hvor min kone var på kursus-ophold.
Vi mødtes om eftermiddagen i en by et stykke herfra. Kvinden var, hvad man vil kalde en pæn dame, dog i XL-størrelse. Stillet op ved siden af min kone vil langt de fleste nok påstå, at jeg gjorde et dårligt bytte, men nu var det jo ikke udseendet, der var i første række her.
Vi gik på café og drak eftermiddagskaffe. Bagefter spiste vi sammen, og til sidst endte vi på et hotelværelse, som jeg havde booket i forvejen.
Med mine mange år i mere eller mindre cølibat sammenholdt med min alder var der allerede varmet op til en masse begyndervanskeligheder. De udeblev da heller ikke. Jeg kunne ikke få rejsning, så det endte med en gang oralsex, dog til min dates tilfreds, hvis orgasmen ellers var ægte. Vi lagde os til at sove, og om morgenen var der så kommet mere liv i kalorius. Vi havde en dejlig gang sex sammen inden vi skiltes, dog uden at være overvældende.

SEX I DAG?

Affæren havde to konsekvenser. Først den positive: Jeg har efterfølgende fået så meget perfekt og vild sex sammen med min kone, at det er ved at overstige mængden fra vores ungdomsdage. Og det er all inclusive. Dog er vi kun til romantisk sex. Yderlighederne holder vi os fra.
Og så det negative: Min kone har svært ved at tackle, at jeg gik bag om hendes ryg. Jeg har nævnt for hende, at hun selvfølgeligt nu har noget på tilgodekontoen, men det afslår hun med foragt.

Ovenstående er sandt, dog med enkelte sløringer af personer og steder.
Følgende historie er fiktion, men måske visse dele af den går i opfyldelse en dag – hvem ved?

Det startede en tirsdag aften, hvor jeg var til sport.
Min kone cyklede fra arbejde til vores lokale indkøbscenter for at handle ind. Hun havde en kort sommerkjole på og et par halvgennemsigtige mørke leggings, som viste hendes flotte, velformede (jeg vil sige sexede) lår.
Der var god tid, til jeg kom hjem, så hun hyggede sig med at kigge på vinduer. På et tidspunkt passerede hun en café, hvor hun fik lyst til en kop kaffe. Et par borde borte sad en flot fyr på måske 35. Kraftigt sort hår og muskuløs. Min kone lagde mærke til, at han ind imellem sendte hende stjålne blikke. Da hun var færdig med kaffen, rejste hun sig og gik. Hun passerede bordet med den sorthårede fyr, og da hun var ud for ham, rejste han sig og udbrød: “Undskyld, jeg trænger mig på, men jeg synes, du er så smuk.” Min kone svarede ham med et forfjamsket tak og skyndte sig videre.
Efter at have handlet ind var hun på vej ud af kassen med et par fyldte bæreposer. Som lyn fra en klar himmel stod den sorthårede fyr foran hende og spurgte, om han ikke skulle bære de tunge poser. Det tilbud kunne hun ikke afslå, så de fulgtes ud på parkeringspladsen. “Må jeg ikke køre dig hjem med dem her?” spurgte fyren. Min kone svarede, at hun havde sin cykel stående lige omme bagved. “Hvor bor du?” spurgte fyren. Min kone gav ham vores adresse, hvorefter han sagde: “Så kører jeg i forvejen med dine poser og venter, til du kommer.” Inden min kone nåede at svare, var han væk.
På vejen hjem tænkte min kone, om hun var blevet taget ved næsen, og han bare smuttede med varerne. Der var imidlertid noget bekendt ved ham, og han virkede også meget ærlig.
Vel ankommet kunne hun da også konstatere, at fyren sad på en havestol foran vores indgangsdør og ventede. Han tog bæreposerne og gik bagefter min kone ind i entreen. Pludseligt fik hun en blanding af skræk og nysgerrighed. Mon han var ude på noget? Samtidigt begyndte det at gøre lidt dejligt i missen, så måske hun skulle bruge anledningen til at få afregnet sit ægteskabelige tilgodehavende?
Hun fik poserne og sagde: “Du må hellere gå igen. Min mand er hjemme om lidt.” “Kan vi ikke ses en anden dag?” spurgte han frækt. Der gik en djævel i min kone og hun svarede: “Jo, på fredag kl 11. Der er jeg hjemme nogle timer, inden jeg skal passe barnebarn.”
Et stort smil bredte sig om munden på den sorthårede, og han sagde farvel og smuttede.

I næste afsnit fortsætter historien med, hvad der skete om fredagen.

porno med danske piger