Mikkel del.1, Min første orgasme

SPAR MANGE PENGE

I min stadigt fulde og lettere forvirrede tilstand nærmest faldt jeg på knæ foran ham, mens han knappede sine bukser op. Han hev let ned i sine underbukser og hans stive pik…

Det var en ret varm sommeraften, og vi var alle ved at være godt fulde. Vi var alle lige begyndt i 8. klasse, og Mikkel (en af drengene fra min klasse) havde holdt en fest for hele klassen. Den selv samme Mikkel havde siddet hele aftenen og snakket med mig, og havde jeg ikke været så fuld, havde jeg sikkert lagt mærke til, at han åbenlyst flirtede med mig. Kl. cirka halv to om morgenen kom min veninde Trine hen til mig, og spurgte om jeg ville med på toilet. Det svarede jeg ja til og gik med hende.

For Trine som stort set ikke havde drukket hele aftenen tog det cirka 2 minutter at få slæbt min berusede røv med ud på toilettet, men til sidst lykkedes det dog. Hun spurgte om jeg var okay, hvilket jeg svarede på ved at falde hende om halsen og erklære, at hun var min bedste veninde. Efter hun havde fået ordnet det hun skulle ordne, og vi havde snakket i en 5 minutters tid gik vi ud, og der stod Mikkel og ventede. ”Hey Sissel? Vil du ikke med ud og have lidt frisk luft?” spurgte han. Jeg svarede jo og fulgte med ham udenfor.

SEX I DAG?

Mikkel boede langt ude på landet, hvor der ikke var nogen naboer der klagede over, at der var en flok 8.-klasseselever der festede til langt ud på natten. Vi gik lidt ud mod marken uden rigtig at sige noget, hvorefter vi gik ind i laden. Der var et tykt lag hø over det hele. Han hev mig med ned alder bagerst i laden, hvor der var så mørkt at vi kun lige kunne se hinanden. Han stillede sig op ad væggen lagde armene rundt om mig, og jeg lagde min arme på hans skuldre og støttede mig op ad ham. ”Er du okay?” spurgte han. Jeg svarede ikke rigtig men bemærkede, at hans øjne løb op og ned af min krop. Jeg var ikke særligt høj, 163 cm og havde en del former. Ikke at jeg var tyk eller for den sags skyld buttede men, min mave bulede en lille smule, og mine lår var lidt tykkere end de flestes. Jeg havde brunt hår og matchende brune øjne, og så havde jeg, til Mikkels store fornøjelse, pænt store bryster. Ikke enorme, men almindeligt store, og det var nok i virkeligheden, primært dem som Mikkel kiggede på, hvilket min ret nedringede kjole også gav rig mulighed til. Mikkel var heller ikke specielt høj, 172 cm, sort hår, blå øjne, slank og ellers almindeligt udseende.

Efter vi havde stået sådan i 2-3 minutter uden at sige så meget, lænede Mikkel sig frem mod mig og kyssede mig. Jeg træk mig dog hurtigt væk, inden han fik chance for for alvor at kysse mig. ”Hvad er der galt?” spurgte han og prøvede at lyde forvirret. Jeg prøvede at trække mig yderlige væk fra ham, men han holdt mig fast og trak mig igen helt ind til ham. Han lod sin ene hånd glide ned på min numse og tog fat i den, og så prøvede han igen at kysse mig. Denne gang gjorde jeg ikke modstand. Modsat mig havde Mikkel allerede fået sit første kys, og det kunne også i den grad mærkes, i det han langt bedre vidste hvad han lavede end jeg. Mens vi stod i laden og kyssede, lod han den hånd der havde fat i min numse glide ind under min kjole, og begyndte at nusse min numse uden på mine tydeligvis lidt for korte trusser. Den anden hånd brugte han til at kærtegne mine bryster. Det var faktisk rigtig rart at blive rørt på den måde, og jeg begyndte at blive lidt liderlig.

Efter vi havde kysset sådan i et stykke tid stoppede han og pressede mig nedad. I min stadigt fulde og lettere forvirrede tilstand nærmest faldt jeg på knæ foran ham, mens han knappede sine bukser op. Han hev let ned i sine underbukser, og hans stive pik nærmest hoppede op i hovedet på mig. Han tog fat i mit hoved og pressede det ind mod ham, og selvom jeg overhovedet ikke havde lyst, lod jeg være med at gøre modstand og tog hans pik i munden. Han pressede mit hoved helt ind mod ham, så hans pik næsten var helt nede i halsen på mig, og modsat mig havde han ikke barberet sig dernede, så jeg fik nogle af hans hår i munden, og selvom det var vildt ubehageligt, og at jeg mest af alt bare havde lyst til at komme tilbage til festen, gjorde jeg stadigt ikke modstand. Mikkel derimod lød til at nyde det, for han stønnede dybt, og jeg kunne smage hans præsperm i min mund. Langsomt begyndt han at guide mit hoved frem og tilbage, mens han stønnede højere og højere og blev helt blød i knæende. Efter 5 minutters tid da jeg efterhånden var begyndt at vende mig til det, pressede han endnu engang mit hoved helt ind til ham, og denne gang kom han pik helt ned i halsen på mig, så jeg var ved at blive kvalt. Han gav et højt og dybt støn fra sig og kom voldsomt i munden på mig. Jeg skar en grimmasse, for blandingen af sædens forfærdelige smag og så det at have hans pik helt nede i halsen på mig var bestemt ikke rart. Heldigvis gav han slip igen kort tid efter, og jeg kunne spytte det værste sæd ud af munden, mens Mikkel trak sine bukser på.

Jeg gjorde mine til at gå tilbage mod festen, men Mikkel lagde sig nu også selv på knæ og begyndte at kysse mig inderligt. Efter vi havde kysset i et kort stykke tid, lagde han mig ned på det tykke lag hø og lagde sig selv ved siden af. Han begyndte at kysse mig igen, mens hans ene hånd kælede for mit inderlår. Langsomt sneg han sin hånd ind under min kort kjole, og jeg blev mere og mere tændt, som hans hånd langsomt nærmede sig min fisse. Da vi havde ligget sådan i lidt tid hev han op i min kjole, så mine trusser nu var helt blottede, og begyndte at kæle for min fisse uden på trusserne. Jeg sukkede med jævne mellemrum let af nydelse, og jeg blev hurtigt meget våd dernede, hvilket han ikke han have undgået at bemærke, for mine safter gik nemt igennem de tynde trusser jeg havde på.

Pludselig stak han sin hånd ned i mine efterhånden ret våde trusser, og rørte ved min nyligt glatbarberede fisse. Jeg gav et støn fra mig. Det var vildt dejligt at blive rørt på den måde. Han begyndte at lege lidt med min våde fisse, og mine safter gennemblødte hans fingre, mens jeg lå og stønnede let i ekstase. Efter et stykke tid stak han to fingre op i mig, og jeg gav et lille skrig fra mig. Han bøjede sig ned og begyndte at kysse mig igen, mens han gav mig finger. Jeg var virkelig liderlig nu, og mine safter løb ned ad hans fingre og videre ned ad hans hånd. Efter at han havde givet mig finger i 10 minutters tid, begyndte min fisse at trække sig sammen, og jeg kunne mærke at jeg var meget tæt på at komme nu. Han kunne tydeligvis også mærke det, for han stoppede med at kysse mig, og koncentrerede sig nu kun om min fisse. Hans fingre begyndte at bevæge sig hurtigere og dybere op i mig, og jeg stønnede højere og højere og højere. Til sidst skete det. Jeg gav et langt og højt skrig fra mig, mens mine safter sprøjtede ud af min fisse, og orgasmen skyllede ind over mig. Det varede i cirka 10 fantastiske sekunder hvor jeg var i den syvende himmel. Derefter gav alle mine muskler efter, og jeg faldt sammen på det tykke lag hø.

Da jeg vågnede igen lå jeg fuldt påklædt i min seng. Da jeg stod op lagde jeg mærke til at klokken næsten var 12. Jeg fandt så ud af at jeg ikke var ligeså fuldt påklædt som jeg havde troet. Jeg havde ikke nogen trusser på. ”Mikkel!” tænkte jeg straks. Jeg ledte efter dem men de var intet sted at finde, og jeg turde ikke spørge mine forældre, om de vidste hvor de var, for så ville de bare begynde at spørge ind til hvorfor jeg manglede mine trusser, og det var en historie de ikke måtte høre. Da jeg gik ned i stuen sagde min mor at der var brev til mig. Jeg tog imod det, og åbnede det og der lå mine trusser. Jeg skyndte mig at lukke brevet i igen, før nogen så det. ”Hvad er det?” spurgte min mor. Jeg svarede ”ikke noget” lidt henkastet og skyndte mig op på mit værelse igen, hvor jeg hev mine trusser op ad brevet. Der var stadigvæk pletter på dem efter mine safter, og i brevet lå også en seddel hvor der stod: ”Tak for i går <3”.

porno med danske piger