Til TANZ hos Tania

SPAR MANGE PENGE

Hun beordrede mig ned på maven, hvor hun ordnede min pik, så hun havde fri adgang til den, og i øvrigt var synlig midt i WEB-kameraet. Så startede hun sin tantra-massage…

Ca. 4 uger efter, at Tina havde fejret min fødselsdag (læs novellen: Tina gi´r) ringede min telefon og en sløret, sexet kvindestemme sagde: ”Hej, det er Tania. Kan du huske mig”? På en brøkdel af et sekund så jeg for mit indre blik en langlemmet kvinde midt i fyrrene, flammende rødt hår og en flot krop med en kropsnær bluse og lange tætsiddende bukser. Jeg så hendes flotte, fyldige bryster og hendes brystvorter, der truede med af presse sig ud gennem blusen. ”Ja”, sagde jeg: ”Du var med til min fødselsdag hos Tina for en måned siden!” Jeg drømte videre. Jeg så hendes skulderlange røde, gnistrende hår. Jeg så den velformede krop. Jeg så hendes flotte og spændte D-skålsbryster, og jeg så de mørke, hårde, opadstræbende brystvorter. Taljen var smal, hofterne bløde og den intimbarberede fisse afslørede, at hun var ægte rødhåret. ”Det er rigtigt!” svarede den slørede stemme. ”Tina har givet mig dit telefonnummer. Jeg har noget jeg vil spørge dig om”. ”Ja?”, svarede jeg, medens jeg mærkede, at min pik begyndte at vejre en spændende oplevelse.

Herefter fortalte Tania, at hun var med i en gruppe af singlepiger. De mødtes jævnligt for at gå på café, på bar (for at se om der var noget at støve op) eller blot for at være hjemme hos én af dem for at udveksle oplevelser om igangværende kærlighedsforhold. Nu havde de snakket om, at de ville prøve noget mere spændende og ophidsende. Derfor ville hun høre om jeg ville komme til TANZ hos hende den kommende onsdag eftermiddag. Jeg blev noget overrasket over tilbuddet og svarede, at jeg ikke var den store balløve. Det fik Tania til at bryde ud i en perlende latter, hvorefter hun sagde, at der var noget, hun havde glemt at fortælle. TANZ var det navn, de havde givet deres singlegruppe: T for Tania, A for Anne, N for Nellie, og Z for Zenia, og at det ikke var dans men pik, de ville have, og pik det viste Tania, at jeg havde. Hun havde jo selv både set den og haft den oppe i sig, som hun sagde.

Hun havde tænkt sig følgende koncept: Jeg skulle nagles fast til gulvet og blot levere min stive pik til deres lege. De ville så kneppe og kneppes indtil de alle havde fået nok. Det var kort sagt en tyr og kun en tyr, de havde brug for. Hun havde overvejet en penisattrap fæstnet til gulvet, men hun holdt mere af den ægte vare. Tina havde lovet, at hun gerne ville ”forberede seancen” ved at give mit en rigtig god gang Tantra-massage med ”alt godt fra Tina”. Så jeg skulle altså nyde før jeg skulle yde. Bagtanken var selvfølgelig, at Tania var sikker på, at mine ydelser blev mere intense og langvarige, når Tina havde haft fingrene i mig først.

Jeg fandt tilbuddet og konceptet interessant og takkede ja. Aftalen blev så, at jeg skulle komme ud til Tina ved 13-tiden førstkommende onsdag. Her skulle vi så starte med et besøg hos Tania for en velkomstdrink og en fælles præsentation.

Onsdagen oprandt, og det var med en del sommerfugle i maven, jeg troppede op ude hos Tina. Hun stod der lækker og indbydende som altid. Hun var iført en kropsnær silkekimono. ”Hej!”, sagde hun. ”Lad os gå hen til Tania med det samme!” Det gjorde vi så. Tania lukkede straks op og bød os indenfor. Hun var som jeg husker hende – bare gudeskøn, da hun stod der iført en lille top og et meget kort underskørt. Begge dele viste mere end de skjulte – og hun havde i sandhed noget at vise frem. 

Hun bød os indenfor i stuen, hvor resten af TANZ-gruppen var forsamlet. Vi fik stukket en drink i hånden, hvorefter Tania bød velkommen og sagde, vi skulle hilse på hinanden. Det gjorde vi så. Drinken var velsmagende med en smule bitterhed i smagen. Så begyndte Tania på en præsentation af gruppens medlemmer:

Anne var en rigtig babydol. Blondt, løsthængende hår (måske affarvet), smukt ansigt med et par store blå øjne (var man poetisk ville man nok sige et par uudgrundelige skovsøer – lige til at kaste sig i). Hendes krop var bare flot: store velformede bryster (i melonklassen), smal talje, flotte hofter og lange lækre ben. Da hun gav mig hånden slikkede hun sig lystent om de velformede læber. Tania præsenterede hende som gruppens yngste, men hun var bestemt ikke nogen novice i den ædle elskovskunst, idet hende øjne og hendes udstråling gik direkte i bukserne på ethvert væsen af hankøn.

Nellie var slank som en ål. Der var ikke et gram overflødigt fedt på hendes krop. Hun lignede en fittness-freak. Hun var klædt i et par meget elegante, stramtsiddende læderbukser med tilsvarende lædervest. Lædervesten gemte på et par små faste bryster, der længtes efter friheden. Håret var kulsort og sat op i en meget stram frisure med en knold i nakken. Af Tania præsentation fremgik, at hun var sexolog, og havde egen klinik, hvor hun især behandlede ægtepar, hvor manden havde problemer med rejsningen. Hun gav ham egne viagra-blandinger, der gjorde, at han kunne få den så meget op at stå, at konen kunne blive tilfredsstillet. Nellie var den dominerende type, der gerne ville overtage førerskabet.

SEX I DAG?

Zenia virkede lidt tung i det. Hun var den ældste af gruppen. Hun var lille og buttet. Hendes former var sådan set gode nok, der var bare lidt rigeligt af dem. Hårfarver var lidt leverpostejfarvet. Jeg må have set lettere spørgende ud, for Tania sagde, at Zenia var den mest udholdende af gruppen. Hun havde fysik som en maratonløber, og når hun først kom rigtig i gang gik hendes underliv som stemplet på en dampmaskine. Hun havde været gift med en ældre, rig stodder. Han døde af hjertestop medens de elskede, så nu levede Zenia af pengene efter ægtemanden.

Efter en kort snak på kryds og tværs gjorde Tania tegn til, at vi – Tina og jeg – skulle gå tilbage til Tinas klinik for at starte ”opvarmningen”. På vej tilbage fortalte Tina, der var installeret et web-kamera hos hende, således at TANZ-gruppen kunne følge slagets gang helt fra starten.

Da vi kom ind i Tinas klinik trådte hun tæt hen til mig og begyndte at klæde mig af. Hun fik mig hurtigt gjort fri af mit tøj – jeg hjalp vist nok også selv lidt til samtidig med, at jeg fik løsnet bæltet på hendes kimono, der herefter gled til side og afslørede det, jeg ventede at se: en flot skabning med en utrolig velskabt krop. Tina tog mig nænsomt, men bestemt om pikken og trak mig hen til den store madras midt i stuen. Her beordrede hun mig ned på maven, hvor hun ordnede min pik, så hun havde fri adgang til den, og i øvrigt var synlig midt i WEB-kameraet. Så startede hun sin tantra-massage.

Først fødder og underben. Så bagsiden af begge lår, med små – nærmest tilfældige – berøringen af min pik. Så begge baller med svinkeærinder ind omkring anus og ned på mellemkød og pung. Herefter satte Tina sig overskrævs på mine lår og fortsatte behandlingen af den underste del af min ryg. Da hun skulle påbegynde sin massage af min hals og skuldre rykket hun op så hun sad overskrævs på min lænd. Den direkte kontakt til hendes skød, der nu rytmisk gned op og ned af min lænd og underste del af ryggen, gjorde selvsagt ikke oplevelsen mindre spændende, og jeg kunne høre, at hendes målbevidste arbejde også satte gang i hendes egne følelser.

Da ryg og skuldre var godt gennemarbejdede sagde hun, at jeg vendte mig om. Det gjorde jeg selvfølgelig. Det syn, der mødte mig var fantastisk. Tinas øjne var tændte, hendes krop glinsede af olie, og mit lem havde allerede nu en pæn rejsning.

Så lagde hun manchetter omkring mine håndled, og førte mine hænder op over mit hoved. Her lød det et klik, og jeg var forhindret i at bruge mine hænder.

Nu meddelte Tina, at TANZ-gruppen ikke kunne lide at få hår i munden. Derfor fjernede hun nu hårvæksten på mit underliv med en hårtrimmer. Det blev ”en hårrejsende omgang”. Med jævne mellemrum holdt hun nemlig trimmeren tæt op til pik og nosser. Her lå jeg så hjælpeløs og kunne kun registrere, at vibrationerne fra trimmeren forplantede sig videre over i min krop. Da hun var tilfreds med trimningen sprøjtede hun barberskum på. Underlivet blev godt og grundigt sæbet ind. Det samme skete med pikken og nosserne. Så gik hun i gang med skraberen og da det var overstået blev pik og nosser minutiøst undersøgt for eventuel resterende hårvækst. Det tog (behagelig) lang tid, medens Tina blev mere og mere ophidset. Da hun var tilfreds med resultatet tog hun hårdt om pikken og trak forhuden helt tilbage, og rettede det blottede pikhoved direkte op i WEB-kameraet. Så tog hun pikhovedet i munden og pressede tænderne samme om det. Det fik mig til at udstøde et hyl af forskrækkelse.

Så blindfoldede Tina mig. Herefter kravlede hun op mellem mine ben sugede den højre sten ind i munden og lagde en lædersnøre omkring den Så fik den venstre sten samme behandling, hvorefter Tina med øvede hænder først snørede pungen op, og herefter viklede snøren op omkring pikroden og strammede det hele godt til. ”Penismanchet a la Tina” meddelte hun stolt og daskede ud efter pikken. Pikken var bestemt ikke blevet mindre af behandlingen, og behandlingen havde bestemt ikke været ubehagelig. Medens jeg fornemmede uro i lokalet, smurte Tina min hårdt opbundne pik ind i olie. ”Så”, sagde hun, ”Nu har jeg smurt godt – så nu kan du køre godt!”.

Den uro, jeg havde fornemmet i lokalet stammede fra, at TANZ-gruppen var kommet hen i Tinas klinik. De startede med at komplimentere Tina for hendes flotte arbejde, og skulle alle lige hen ”og føle på varen”. Det kom der mange frække og interessante bemærkninger ud af, bl.a. at showet havde betydet, at de kunne gå i gang direkte uden forspil, idet safterne allerede drev af dem. Tania sagde, at jeg skulle være blindfoldet lidt endnu for så ville min opmærksomhed være mere rettet mod at betjene deres lyster end at ligge og kikke på alle de udstillede herligheder. Så kom Nellie til. Hun gav min noget at drikke, og gik herefter i gang med at fiksere mine ben og min krop. Da det var sket, og jeg således lå helt naglet til gulvet, sagde Tania, at da tyren nu lå der, og pikken var klar, ja, så kunne festen jo lige så godt tage sin begyndelse.

Tania var første pige på pletten Henvendt til resten af gruppen startede hun med at huske dem på at de havde en aftale om, at første tur var den hurtige tur. Herefter trykkede hun fissen direkte i bund i første forsøg. Hun kendte jo både omfanget af min pik og hendes egen fisses formåen. Da jeg jo fortsat var blindfoldet måtte jeg indskrænke mig til at kalde et billede af hende frem på nethinden. Det var sådan set også ophidsende nok. Jeg så for mig, hvordan hendes lange, røde hår slog fra side til side og hvordan hendes flotte bryster med de stive brystvorter gyngede op og ned. Tania havde travlt, og ret hurtigt mærkede jeg, hvordan hendes skede trak sig sammen og hvordan en orgasme nærmere sig. Hun kom med et skrig, og trak sig med det samme tilbage for at give plads til Anne.

Anne gik mere forsigtig til værks. Hun kørte langsomt skamlæberne frem og tilbage over mit pikhoved, og pressede sig herefter i små bevægelser ned over min pik. Herefter roterede hun med sin underkrop inden hun pressede pikken det sidste stykke op. Hendes fisse føltes blød og indbydende, og jeg så for mig, hvordan lysten måtte trænge frem i de store blå øjne, hvordan hendes tunge spillede mellem de røde læber og hvordan melonerne svingede fra side til side. Hun gik lidt mere grundig til værks end Tania havde gjort det, og ret hurtigt blev hun også indhentet af en orgasme, der fik hendes skedemuskler til at slide lidt i min pik. Hun blev siddende lidt, men en diskret hentydning fra Nellie fik hende til at rejse sig.

Nellie startede med at onanere mig nogle gange. Herefter kunne jeg mærke, hvordan hun langsomt, men sikkert lod min pik trænge dybere og dybere ind i fissen. Pikkens indtrængen blev stoppet af, at den stødte på hendes livmoderhals. Så begyndte hun målrettet at lade pikken ramme et bestemt punkt, der formentlig var hendes g-punkt, og inden ret længe kom der dybe, nærmest dyriske lyde fra hende. Medens hun arbejdede intenst på sin egen tilfredsstillelse, forestillede jeg mig, hvordan seancen måtte tage sig ud. Nellie uden et overflødigt gram fedt på den fittness-trænede krop, sad sikkert strunk som en rytterske og høvlede løs på mig pik, medens hendes stramme frisure med knolden i nakken vippede frem og tilbage. De små faste bryster nød deres frihed, og hendes brystvorter var sikkert stenhårde og opadstræbende. Hendes intense behandling af g-punktet bar hurtig frugt og hendes stamme fisse krampede pludselig sammen om pikken, og med et dybt og velment ÅÅÅHHHHH kom hun i en ret voldsom orgasme. Hun stod hurtigt af min pik for at give plads til Zenia, men inden da gav hun mig igen en tår at drikke. Her var hun meget opmærksom på, at jeg tømte hele den afmålte portion.

Zenia lod sig falde ned over min pik. Den gik helt i bund, og uden ophold gik hun så i gang med at kneppe mig. I starten havde jeg nærmest den fornemmelse, at det en levret flomme, der omsluttede min pik, men efterhånden som hun fik gang i stempelbevægelserne fornemmede jeg, hvordan hendes skedemuskler blev strammere, og efterhånden omsluttede min pik i et fast greb. Her kunne jeg ikke rigtigt få noget billede frem, hvordan denne ridetur tog sig ud, så jeg resignerede og afventede, hvornår dampmaskinen ”kogte over”. Det blev en temmelig langstrakt affære, men gradvist kunne jeg dog mærke, at hendes fisse trak sig mere og mere sammen, og at hendes åndedræt blev mere og mere hivende. Det fornemmede Nellie også for pludselige mærkede jeg to blide, men bestemte hænder, der begyndte at give mine opbundne nosser en intens massage. Der gik vel op i mod 10 minutter, så kunne Zenia ikke holde til mere, men måtte give efter for en orgasme, der nærmest væltede hende af min pik.

Så overtog Nellie kommandoen. Hun startede med at tage blindfoldet af mig, så jeg nu havde fri udsigt til pigegruppen. Herefter dirigerende hun Tania og Anne ned til mine nosser, og bad dem tage sig kærligt af dem. Det gjorde de ved skiftevis at suge sig fast til dem og slikke dem. Zenia skulle, når hun kom til kræfter igen, lege med mine brystvorter (nulre dem, slikke dem og bide i dem). Zenia selv skulle så betjene lystkæppen. Det endt med en kæmpeonanering og et blowjob, jeg aldrig har fået magen til. Resultatet udeblev da heller ikke. Pludselig eksploderede mit underliv, og spermen nærmest væltede ud. De først to tre af mine sammentrækninger resulterede i, at spermen blev trykket et par meter op i luften og landede dels i hovedet på Nellie og dels på Zenia´s bryster.

Så trak alle sig lidt tilbage. Jeg troede det var fordi seancen nu var forbi, men det viste sig relativt hurtigt, at det slet ikke var tilfældet, for pludselig trådte Nellie hen ved siden af mig, rørte engleblidt ved min stadig stive pik og sagde: ”Nu skal løjerne rigtig til at begynde!”.

Vil I læse mere om det, så gør det, når fortsættelsen af denne novelle er klar. Den kommer til at hedde: ”TANZ´en hos Tania fortsætter”.

porno med danske piger