Dagbog fra en domina

SPAR MANGE PENGE

“Mine tjenestepiger er godt opdraget. Først smører de mig i lækre olier og lakerer mine negle. Når lakken er tør, giver de mig de lange, sorte gummistrømper på. Derefter det stramme læderkorset”

Jeg sidder i mit påklædningsværelse og skriver dette. Jeg hedder Madame Noir – Den Sorte Frue – fordi jeg elsker sort. Sort er en farlig, forførende farve, den mest erotiske af alle farver, synes jeg. Mit påklædningsværelse er – ligesom de andre af mine rum – holdt helt i sort. Med sorte gardiner, sorte silketapeter og sortlakerede møbler. De mørke rum er på en spændende måde udsmykket med masser af spejle, så jeg kan se mig selv og mine tjenende mænd.

Mens jeg skriver, lader jeg venstre hånd glide ned mellem mine brændende varme lår. En finger smutter ind under trussekanten og finder de fugtig-hede hudfolder i min fisse. Jeg begynder at gnubbe min kilder med rytmiske strøg, mens jeg i tankerne gennemgår dagens begivenheder…

Jeg har netop taget en dukkert i min indendørs pool efterfulgt af en tur under bruseren i mit store badeværelse, der har sorte fliser på gulv og vægge og et loft dækket af spejle. Da jeg efter badet træder dryppende våd og nøgen ud på et stort, blødt badehåndklæde – sort naturligvis, hvad ellers – lader jeg mig betjene af et par af mine kammerpiger. De er, når de arbejder for mig, altid iført sorte stuepigeuniformer med hvide forklæder. I, der læser dette, tænker måske: Sikke en overklassekælling! Det er da nemt at leve sådan et liv, når man har penge nok!

Men sådan er det ikke. Jeg er ikke specielt rig. Alt, hvad jeg har, har jeg skabt via min egen fantasi, viljestyrke og opfindsomhed, og min historie lyder kort fortalt sådan her: Lige så længe, jeg kan huske tilbage, har jeg haft lyst til at dominere. Både mænd og kvinder. Siden jeg var i starten af 20’erne, har jeg gennem kontaktannoncer søgt sexslaver og –slavinder. Jeg er nu et sted i 30’erne, og i de forløbne år har jeg opbygget en trofast flok af tjenende “ånder”, som er parate til at lystre mit mindste vink.

Da jeg for nogle år siden faldt for huset her, var det forfaldent. Jeg besluttede alt vedrørende indretningen og satte mine mandlige slaver til at gøre arbejdet. Jeg styrede dem med min pisk, så resultatet blev, som jeg ønskede det. Og de elskede det! Jeg er fotograf af profession og kan tilrettelægge min arbejdsdag, som jeg vil. I formiddags fik jeg overstået dagens eneste aftale med nogle nye modeller. Derfor har jeg god tid til at nyde livet og skrive dette brev, der forhåbentlig kan inspirere andre.

SEX I DAG?

Men tilbage til dagen i dag. Hvor var jeg nu? Nå, jo, i badeværelset. Efter badet tørrer mine stuepiger omhyggeligt mit kraftige røde hår og min olivenbrune krop. Derpå følger de mig ind i påklædningsværelset og lægger det tøj frem, jeg vil have på. I aften skal det være noget særligt: Jeg skal til en meget speciel fest. En dominafest i den hemmelige loge, jeg har stiftet.

Mine tjenestepiger er godt opdraget. Først smører de mig i lækre olier og lakerer mine negle. Når lakken er tør, giver de mig de lange, sorte gummistrømper på. Derefter det stramme læderkorset, ligeledes i sort, efterfulgt at mine sorte lædertrusser, der kan hæftes fast til korsettet med små hængelåse, så jeg bliver utilgængelig. Til sidst de sorte, højhælede skindstøvler og den opslidsede lædernederdel. Mit smukke hår sætter de i en stram knude ovenpå hovedet, og jeg får lagt en stærk og meget iøjnefaldende makeup. Nogle pift parfume, Magie Noir, naturligvis, og jeg er klar.

Men først vil jeg skrive dette brev færdigt. Jeg ved ret præcist, hvordan aftenen vil forløbe, for jeg har selv arrangeret selskabet: Om lidt vil jeg ringe på mine slaver, og fire af dem vil komme og bære mig ned ad trappen til min bil. En herskerinde går ikke selv, når hun kan blive båret, må I forstå, og da slet ikke på 12 centimeter høje stilethæle! Efter festmiddagen vil jeg beordre alle de let påklædte slaver og slavinder ned på knæ. De skal slikke alle herskerindernes støvlesnuder, og når jeg og mine medherskerinder har fået nok, giver vi slaverne besked på at stille sig ud på gulvet og tilfredsstille sig selv. Imens vil vi betragte og kommentere dem og det, de gør, og efter tur vil vi vælge den slave eller slavinde, som vi ønsker at blive betjent af.

Jeg vælger altid først, og denne aften vil jeg vælge en af hvert køn. Slaven vil jeg have samleje med, mens slavinden slikker mig! Bagefter vil jeg tvinge dem til gang på gang at tilfredsstille hinanden, mens jeg kigger på.

Drømmende lader jeg tankerne glide tilbage. Til mange andre fester, som jeg husker med liderlig gysen. Den bedste var nok nytårsfesten sidste år. Jeg havde fået et par nye slaver i julegave af en veninde. Et ægtepar i den modne alder, som virkelig nød at underkaste sig. Så jeg anbragte dem knælende på gulvet med røven vendt mod mig, hvorpå jeg tog en pisk og begyndte at varme dem op, til de var smukt røde. Så satte jeg først støvlesnuden prikkende mod den enes røvhul, dernæst mod den andens.

Slaveparret gispede og pressede imod, som ville de invitere mig helt indenfor. Langsomt lod jeg støvlesnuderne presse sig ind i de snævre huller. Bevægede dem ind og ud. Lod en finger smutte indenfor i mine trusser og begyndte at onanere. Gav slaverne besked på at gøre det samme, og øjeblikke senere kom vi alle tre. Det var den nok stærkeste oplevelsen, jeg har haft. Meget intens. Og den slap begæret løs i mig i en grad, jeg ikke havde oplevet før. Jeg lod de andre slaver, der var til stede den aften, tage mine trusser af, og så kastede jeg mig ud i et sexorgie, der varede det meste af natten.

Da jeg blev træt, lagde jeg mig på den store, runde seng midt i festlokalet. Dovent lod jeg mig betjene, indtil jeg ud på morgenen sluttede af med højdepunktet: Mig i en sandwich. En slavepik i hvert hul. Og en i munden.

I aften bliver det knap så vildt, men jeg vil bruge pisken flittigt, og jeg vil komme. Adskillige gange. Måske synes I, at min beretning virker lige lovlig fantasifuld? Tja, det kan man måske godt sige, men der skal også en del fantasi til at skabe sig det liv, jeg lever…

Madame N.

porno med danske piger