Kvinder tænder mest på fremmede mænd

Kvinder tænder mest på fremmede mænd

SPAR MANGE PENGE

Beviser for at kvinder hellere vil have sex med en ny mand, fremfor deres partner.

Det er givet dårligt nyt for monogamiet, der sandt for dyden ikke har det for godt i disse år. Dette beviser de tårnhøje skilsmisse og utroskabsprocenter, samt den omfattende singlekultur. Mange vil sige, at overskriften blot er udtryk for en stigende egoisme i vor samfund, hvor kvinder udlever deres frigørelse, men så simpelt og lige til er det ikke, selv om der sikkert er en vis ræson i det synspunkt.

Kvinder tænder 8 gange så meget på fremmede mænd, som de tænder på deres faste partner. Og hvordan ved man så det? Vi skal have fat på den vaginale pletmsyograf, der er et måleinstrument som har afsløret mange sandheder om kvindens lyst og liderlighed igennem de seneste år. Den vaginale pletmsyograf er blandt andet brugt af den kvindelige sexforsker, M. Chivers, der har brugt måleinstrumentet til at forske i den kvindelige seksualitet, herunder hvad kvinder i virkeligheden tænder på.

Det er ofte sådan – måske grundet samfundets normer, moral og kultur, kald det filtre, at kvinder svarer “uærligt” i diverse undersøgelser, når det gælder deres seksuelle lyster. Deres svar er præget af samfundets forventninger til deres lyst, hvor pæn-pige-rollen åbenbart stadigvæk har en stor betydning.

Den vaginale pletmsyograf måler blodtilstrømningen i kvindens underliv, når kvinden ”udsættes” for billeder eller film om en given seksuel aktivitet, og afslører dermed hvor ophidset kvinden (fissen) bliver af de nævnte billeder og film. Dette kan pletysmografen gøre meget nøjagtigt og er efterhånden videnskabelig anerkendt som en valid målemetode.

Hun tænder på andre kvinder, dominanssex, dyresex og bøssesex.

I forbindelse med sådanne studier, at man er nået frem til det (måske for nogen) overraskende resultat. Kvinder tænder seksuelt 8 gange så meget på synet af fremmede mænd, som de tænder på deres faste partner, forudsat at kvinderne ikke er nyforelskede. Den vaginale pletmsyograf har i øvrigt også afsløret, at kvinder tænder på billeder af andre kvinder, dominanssex, dyresex og bøssesex.

SEX I DAG?

Resultatet er i overensstemmelse med anden forskning, der har afdækket andre sandheder om kvinders lyst, herunder den såkaldte 2 års kløe, hvor kvinder efter cirka 2 år i et fast forhold begynder at kede sig seksuelt, hvorfor deres seksuelle fokus rettes mod andre mænd (eller kvinder)  Man kan sige, at alt imens kvinden – dette grundet samfundets normer, er monogam, så er hendes fisse (lyst) polygam. Måske er det derfor, at kvinder lukker øjnene under sex, da de forstiller sig, at de har sex med en anden mand eller kvinde?

Find din kones eller kærestes dobbeltliv på datingsider

Liderlighed og lyst fører til mere utroskab

Nu er der naturligvis også noget der hedder kærlighed, troskab og loyalitet, hvilket for mange tæller mere end den liderlige lyst, hvilket også er årsagen til, at vi trods alt ikke lever i et bunkepul, men ovennævnte afsløringer om kvinders seksuelle lyster, forklarer hvorfor utroskab er stigende. Lider kærligheden i et forhold, og det gør den mange steder, dette grundet et stresset hverdagsliv, så tager den seksuelle lyst til andre over, og så har vi problemet.

Hardcore tilhængere af det åbne forhold (polygam livsførelse) vil mene at monogamiet er en form for undertrykkelse af den seksuelle lyst – og det kan de måske have ret i, men i sidste ende drejer det sig dybest set om, hvorvidt man vægter det seksuelle polygami – eller det kærlighedsmæssige monogami, størst betydning.

Der er i øvrigt ikke noget der viser, at mænd ikke også skulle have en større seksuel lyst til andre kvinder, end deres partner, hvis vi udelukkende måler på seksuel ophidselse, hvorfor mændene såmænd ikke har noget at lade kvinderne høre. Alligevel ses der faktisk en tendens til, at mænd i større grad end kvinder affinder sig med monogamiets livsbetingelser ift den seksuelle lyst. Således er kvinder ved at overhale mænd, både når det drejer sig om utroskab, men også antal af seksuelle partnere.

Hemmelige affære gør dig glad og redder dit forhold

porno med danske piger