Min frække svigerinde

SPAR MANGE PENGE

Med venstre hånd nulrede hun brystvorterne på skift. Og så opdagede jeg, hvor hendes højre hånd befandt sig. Mellem hendes ben! Hun stod i poolen og onanerede…

Den efterfølgende beretning er en sand historie. Personnavne er ændret. Jeg skrev den sidste efterår/sensommer, men har ikke tidligere vist den til nogen. Jeg har heller ikke tidligere hverken skrevet eller indsendt erotiske tekster på et website. Men forleden faldt jeg over GratisSexnoveller.dk, så nu har jeg lige gennemgået teksten for de værste stavefejl mv. så her er den til dem, der føler lyst til at læse en lang historie, hvis handling spænder over cirka 5 år.

Min brors kone gennem cirka 10 år og jeg har altid haft et nært og venskabeligt forhold, i al uskyldighed naturligvis.

Ved familiesammenkomster og andre festlige lejligheder er det ofte hende og jeg, der sidder tilbage med slatterne og går sidst i seng. Her har vi altid kunnet tale om ret intime ting, herunder udveksling af hemmeligheder og diskussion af ret så private emner.

I starten var hun lettere buttet og afgjort smuk, med en pæne, store og velformende bryster. Og det var hun udmærket godt klar over. Før hun fik børn var hun meget blufærdig og selvbevidst. I forbindelse med begge hendes graviteter for henholdsvis 8 og 6 år siden tog hun en del på, med deraf yderligt svulmende former. Begge gange har hun hurtigt tabt sig igen, og de sidste cirka 5 år har hun været pæn slank, med den dejligste faste bagdel. Brysterne er stadig pæne men naturligvis præget af to gange amning og et generelt vægttab. Men hun bærer dem smukt og fylder hendes D-skåle nydeligt ud.

Under flere af vore natlige samtaler har hun betroet mig at ungdommens forfængelighed aftog meget i forbindelse med graviditeterne. Som hun flere gange har udtrykt det, ”når man først har spredt ben for både læger og jordmødre er de ædlere dele jo ikke længere helt så private.”

Når vi mødes og skilles med et lille høfligt knus sker det ofte, hvis det f.eks. sker lidt væk fra den øvrige familie, at hun gør lidt ekstra ud af et langvarigt tryk af sine bryster mod min brystkasse, og når den slags lejligheder byder sig, er vores knus ikke altid helt begrænset til høflighed.

En enkelt gang har min hånd trykket hende noget lavt på ryggen. Derfor kender jeg også alt til fastheden af hendes bagdel. Det udløste et ”hov-hov”, men ledsaget af et stort smil og særdeles livlige øjne.

For cirka 5 år siden var de på besøg hos os, og overnattede. Min kone og jeg sover altid nøgne. Jeg ved at få gør det, men det burde være mere udbredt. Og det gør vi altså også når vi har gæster. Efter flere af den slags forsøg lykkedes det mig at få det arrangeret så hun kom til at se mig med stiv morgenpik. Min kone var stået op og startet på morgenmaden. Døren til vores soveværelse stod på klem. Jeg var lige oppe og åbne den så der blev en sprække på nogle centimeter. Derefter lagde jeg mig tilbage i sengen med dynen halvt på og med ryggen mod døren. Der lå jeg så og legede lidt med mig selv og holdt pikken godt stiv. Vi har et spejl i soveværelset, så jeg kan holde øje med døren. Efter et kvarters tid var der jackpot, Anja stod og lurede på min bare røv. Jeg lukkede øjnene næsten i og simulerede at jeg i søvne vendte om på ryggen, så min pik stod direkte op i luften. Jeg skulede… hun blev stående. Det var så frækt at min pik dunkede – det var også længe siden, trykket var blevet lettet. Hun blev stående nogle lange minutter, og så gjorde et eller andet at hun gik ind til de andre.

Næste gang der var familiefest, det var hos mine forældre, var det igen Anja og jeg, der blev hængende over rødvinsslatterne. Her kom vi ad omveje til at diskutere hvor meget størrelsen på en mands udrustning betyder for en kvinde. Udover at vi var generelt enige om at det formentlig betyder mere, hvordan og med hvor stor fantasi udstyret bruges kom hun til at tale over sig og afsløre sin viden om, at jeg jo også er bedre udrustet end min bror, altså hendes mand. Jeg spurgte selvfølgelig hvordan hun kunne vide det. Hun prøvede først med at det var min bror Aske, der havde fortalt det. Men det afviste jeg, for jeg vidste ikke hvem af os, der havde den største – det har vi aldrig fortaget broderlige sammenligninger af. Følgelig kan han jo heller ikke vide det. Hun forsøgte at vige udenom, jeg drillede hende, hun rødmede osv. Til sidst måtte hun gå til bekendelse og tilstå af at hun havde stået og luret på mig, sidst de overnattede hos os. Jeg kvitterede selvfølgelig med at fortælle at jeg havde set hende, at jeg kun blundede. Det grinte vi en del af. Jeg afslørede ikke fuldstændigt, at jeg havde gjort hvad jeg kunne for at arrangere hendes kig. Men jeg fik da lempet ud, at jeg syntes at det var snyd at hun havde set min, når jeg ikke havde set hendes. Hun mente dog ikke, at det ville kunne arrangeres her hos hendes svigerforældre – og at den for øvrigt ikke var særligt velsoigneret for tiden. Jeg gav hende ret i det første og spurgte ind til det sidste. Det ledte os til en absolut detaljeret udveksling af erfaringer med kønsbehåring og pasning af samme. Hun betroede mig at hun i nogle år havde holdt den glatbarberet, men det havde givet noget hudirritation inden for trussekanten, så lige nu var det en måneds tid siden, hun sidst havde barberet sig forneden. Så det var sådan halvlangt, og vi var da enige om at det pæneste var enten eller. Jeg fortalte også om mine egne intimbarberingsvaner: kortklippet med glatte nosser. Men det vidste hun jo allerede. Min bror barberer åbenbart ikke bollerne, for hun udtrykte lidt misundelse og betroede mig at hun godt kunne tænke sig at prøve at have sådan et par glatte nosser i munden… Endnu et par grin over at hun nok ikke ville kunne klare begge to samtidig, men nok måtte sutte på en af gangen. Nå men vi var enige om at det kunne blive ret akavet, hvis jeg prøvede at overtale min bror, og derved afsløre intimiteten mellem Anja og jeg.

Senere samme år lejede vi et stort feriehus med swimmingpool i Vestjylland. Det havde vi gjort nogle gange før uden at det havde medført noget lignende det, der skete netop dén sommer. En af aftenerne var vi alle meget trætte og gik tidligt til ro, også Anja og jeg. Morgenen efter vågnede jeg allerede klokken lidt i 5. Det var stadig næsten mørkt, og alle sov. Jeg skulle tisse. Tog en morgenkåbe på og gik på toilettet. Bagefter hørte jeg lyde fra poolrummet og kunne se at lyset var tændt derude. Først tænkte jeg at nogen havde glemt at slukke dagen før, men gennem vinduerne, som adskiller poolrummet fra det øvrige hus, kunne jeg se at Anja var i gang med en morgensvømmetur. I badedragt desværre. Jeg stod i mørke, og var ret sikker på at hun ikke ville kunne se at jeg stod og kiggede. Samtidig stod jeg sådan at jeg i god tid ville opdage, hvis nogen af den øvrige familie skulle ske at stå lige så tidligt op. Synet af min sexede svigerinde i en tæt badedragt, kombineret med det frække og forbudte ved situationen, fik selvfølgelig min pik til at rejse sig. Det plejer den ellers ikke at være specielt vild med lige efter jeg har ladet vandet, men synet og hele situationen var urimeligt ophidsende. Efter kort tid stod jeg rent ud sagt og onanerede. Tænkte på hvad Anja havde haft af slet skjulte ønsker om at sutte på mine glatte nosser samtidig med at jeg kunne se hende svømme. Hver anden bane på maven med frit udsyn til hovedparten af hendes røv og badedragten mellem hendes baller. Hver anden bane svømmede hun på ryggen med brysterne nærmest oven vande og med mit blik dybt nede i kavalergangen. Sådan gik cirka 5 minutter, hvorefter hun stillede sig i et hjørne af poolen og holdt lidt pause. Badedragten var tydeligvis en smule for lille, og noget generede åbenbart, for hun krængede dragten ned og for første gang fik jeg endelig lov at beundre hendes store bryster. Hun tog fat i den ene brystvorte og nulrede den. Jeg tænkte at den nok var blevet klemt af badedragten. Men det var nok ikke tilfældet, for så lidt efter nulrede hun den anden. Og sikke de kan stritte, nok næsten 3 gange så meget som min kones er i stand til. Med venstre hånd nulrede hun brystvorterne på skift. Og så opdagede jeg, hvor hendes højre hånd befandt sig. Mellem hendes ben! Hun stod i poolen og onanerede. Hvorfor gjorde hun det ikke i det nærmeste hjørne, hvor man først ville opdage det, når man kom ind i poolrummet, og hun dermed nemt undgik afsløring? Som hun stod nu, ville hvem som helst jo kunne risikere at opdage det! Hun gjorde heller intet for at skjule det, da hun efter bare 4-5 minutter fik orgasme. Snarere tværtimod, fik jeg indtryk af. Jeg luskede væk, og nåede kun lige hen på toilettet før jeg lod min udløsning gå i et håndklæde. Sikke en god måde at starten dagen på.

Der skete ikke flere interessante ting på den ferie. På ugens sidste aften blev vi lidt fulde. Som sædvanligt var Anja og jeg længe om at finde i seng. Lige inden vi gik til ro sagde hun henkastet ”tak fordi du holdt udkig forleden morgen,” og gik ind på deres soveværelse inden jeg kunne nå at svare hverken buh eller bæh.

Der skulle gå helt til efterårsferien, hvor vi var til fødselsdag hos dem, før vi atter havde en sen nattestund alene, Anja og jeg. Her spurgte jeg selvfølgelig hvad hun havde ment men den godnat-bemærkning 3 måneder tidligere? Det mente hun da var logisk nok. Hun havde jo set mig stå og spille pik mens hun svømmede, takkede for komplimenten og forklarede at så kunne hun jo også lige prøve at spille fisse i en pool, for det havde hun tænkt på at gøre flere gange. Vi havde ved en tidligere lignende lejlighed udvekslet personlige erfaringer af den slags, om hvor ofte vi har sex, hvor, hvordan og hvor hyppigt vi onanerer osv. Så vi kunne begge godt regne ud, at en hel uge i et sommerhus uden at onanere i hvert fald et par gange, ville være helt utænkeligt for os begge to. Men der i poolen mente hun nok at så længe jeg stod vagt (i mere end én forstand) inde i stuen, ville ingen komme ud og opdage at hun legede i poolen. Hun afslørede også at hun gjorde to gange mere umiddelbart efter, ude i brusebadet. Det havde bare gjort hende SÅ liderlig at se jeg stod og så på, og rykkede i min pik.

SEX I DAG?

Det var også ved denne lejlighed at hun listede ind i soveværelset, hvor min bror allerede lå og sov, og hentede noget i sin natbordsskuffe. Stolt fremviste hun sin nyeste dildo. En naturtro latexpik uden vibrator, med glatte nosser, der kunne fungere som håndtag. Hun gav mig den i hånden og spurgte om jeg kunne se, hvad den lignede? ”En pik,” svarede jeg selvfølgelig. Hun fortalte at hun havde været i 5 forskellige forretninger inde i København og ledt og ledt indtil hun endelig fandt denne her, som hun mente var den dildo i hele verden, der lignede min pik allermest. Med et stort smil på sit berusede ansigt bekendtgjorde hun: ”Og nu går jeg i bad og giver min sultne kusse en omgang med den inden jeg går i seng. Pænt godnat og sov godt.” Jeg luskede ned på gæstetoilettet, fik en spiller og lagde mig ind i gæsteværelset og sov ved siden af min kone.

Ved morgenmaden næste dag kunne intet spores på min svigerindes humør, men jeg fik et laaangt kram og et ”tak for en god gang pik”
hvisket i øret, inden vi kørte hjem.

Der skete ikke særligt meget mere af interesse før dette forår (2012). Vi var på besøg hos dem i pinsen. Det var meget varmt, helt sommerligt. Anja var klædt i en tætsiddende hvid bomuldssommerkjole med blå striber. Den smøg sig om hendes krop, understregede de flotte bryster, den velformede, rimeligt smalle talje og hendes som altid fristende røv. Hun havde selvfølgelig bh og trusser på indenunder, det kunne man nemt se. Også at trusserne ikke ligefrem var sexede, nærmest sådan store og mormoragtige, formentlig blå eller mørkegrå.

På et tidspunkt stod jeg i køkkenet og spærrede, og hun skulle hurtigt lige forbi, hen til noget der stod på komfuret eller hvad det nu var. Det fik hun så gjort på en måde så hun da hun passerede, gned sin bagdel mod mit skød lidt tættere og lidt langsommere end hvad der ville være helt naturligt og uskyldigt. Godt jeg ikke er ret meget højere end hende; min pik opfattede signalet endnu tydeligere end resten af mig og begyndte at svulme. På tilbagevejen gjorde hun det igen, og kunne selvfølgelig mærke reaktionen. Hun vendte sig hurtigt, og gav mig et af sine typiske ”hov-hov” så lavt at ingen andre hørte det, med et kæmpesmil på. Jeg måtte finde et sted og sidde ned…

Sidst på aftenen fik vi arrangeret os i stuen så Anja sad i den ene ende af deres sofa, min bror i midten og min kone på chaiselongen i den anden ende af sofaen. Jeg sad i en lænestol for ende af min kones ben og smed også mine ben op chaiselongen. Det var jo en ret logisk måde at sidde på for to par, der skulle have aftenkaffe plus diverse, men det var også et arrangement, hvor jeg sad skråt over for min svigerinde, med sofabordet mellem os. Jeg kunne ikke lade være med konstant at lade blikket dale lidt, forhåbentlig så det tilfældigt ud, og se om jeg kunne få et glimt op under Anjas kjole. Ingen bemærkede noget, undtagen Anja. Hun var udmærket klar over hvad jeg prøvede på. Efter et stykke tid begyndte hun at drille mig. Hun rejste sig flere gange op og samlede noget op fra gulvet, med rumpen lige i vejret direkte mod mig. Selvfølgelig uden at vore ægtefæller kunne se noget. Mindst fem gange lavede hun det nummer. Så satte hun sig ned med benene op under sig. Lige i det hun satte sig, havde hun helt spredte ben, men samlede dem hurtigt. Mørkeblå trusser, helt tynde, hendes fritvoksende kønshår kunne tydeligt anes gennem dem og med en ret stor, meget tydelig våd plet. Hun var jo liderlig!

Sådan sad vi og snakkede om løst og fast, drak lidt vin og øl. En halv time efter jeg havde fået et kig på de våde trusser rejste Anja sig for at lave en kande kaffe. Hun var væk fra os andre i cirka 10 minutter og kom så tilbage med en bakke med fire krus og en stempelkande, som hun satte, trykkede i bund og skænkede en kop kaffe til os hver. Så satte hun sig ned, pænt og ordentligt med samlede ben.

Hun rakte frem og drak af kaffen, lænede sig tilbage og trak benene op under sig, og spredte dem ganske lidt. Hun havde god tid, vi sad og snakkede på kryds og tværs. Med naturlige tilfældige mellemrum lod jeg mit blik dale ned… fik flere og flere, tydeligere og tydeligere glimt op under Anjas kjole. Trusserne var væk og jeg kunne se lige op mellem hendes ben. Adskillige gange var hun nær ved at gøre mig skør ved lige hurtigt at rykke sig og derved sprede benene så meget at jeg fik adskillige splitsekunders frit syn til hendes vidt åbne og drivende våde fisse. Hendes krøllede dusk kunne ikke have været mere våd, om hun så lige var trådt ud af badet. Utroligt at ingen af de andre opdagede noget. Men de var jo også betydeligt mere trætte end Anja og jeg. Som sædvanligt.

Efter noget tid gik min kone i seng, og kort derefter min bror. Så sad vi der, overfor hinanden. Hæmningerne var væk. Jeg gjorde intet for at skjule bulen i mine bukser. Hun trak op i kjolen og spredte benene fuldstændigt. Jeg gned lidt på mig selv gennem bukserne. Vi grinede en del af situationen og hun sagde ting som ”Kan du se hvor våd jeg er? Jeg har ikke fået orgasme i over en uge, har lige haft det røde. Hvis ikke I havde været på besøg, havde jeg helt sikkert udnyttet din bror på det voldsomste. Hvad synes du om min naturlige behåring? Er det for meget? Oralsex er det alligevel flere år siden, jeg har fået…” Jeg svarede, som sandheden var, at hendes behåring var smuk samt tilpas lys og sparsom til ikke at tage ret meget af den flotte udsigt. Vi snakkede om at vi burde kneppe her og nu, men var enige om at vi ikke turde. Ikke denne gang, men måske en anden gang hvor de to andre begge er blevet godt berusede og vi kunne være sikre på at undgå afsløring. Jeg kom også til at love at slikke hendes fisse. Hun lovede til gengæld at sørge for at være glatbarberet næste gang. Det modsatte jeg mig. Vi diskuterede hvad man ellers kunne foretage sig, hvad vi gjorde og ikke gjorde med vore ægtefæller, og hvad der kunne være sjovt at prøve.

Inden vi gik i seng gav vi hinanden et kram, der kom til at udvikle sig til at langt vådt tungekys. Min hånd fandt hendes bryst, hendes hånd var på jeg ned i mine bukser… Måske kunne vi alligevel ikke vente. Så lød der noget rumsteren fra den anden ende af huset – et af børnene var oppe og tisse – og vi turde ikke fortsætte. Det var nok godt det samme.

Et par minutter efter jeg kom i seng, summede min mobil, der heldigvis var på lydløs. Det var en sms fra Anja: ”1”. Hmmm… hvad nu? Endnu en gang summede den, nu var der en billedbesked, tydeligvis et billede taget under dynen med flash, mellem hendes ben af hendes våde fisse, hvori den tidligere omtalte dildo var dybt begravet. Hold da op hvor frækt og modigt. Jeg tog telefonen med på gæstetoilettet og spillede den af med blikket på billedet. Mens jeg stod der og hev i banditten indløb yderligere to sms’er: ”2 – fortsætter” og ”3 – det lettede. god nat. husk at slette mine beskeder!”. Det sidste har jeg nu aldrig fået gjort. Sidst i denne tekst har jeg indsat det billede, hun sendte til mig den nat.

Nu er det søndag, sidst på sommeren 2012. Vi er netop kommet hjem fra besøg hos min bror og svigerinde. Det er blevet sent. Jeg har siddet det meste af eftermiddagen og aftenen og skrevet på denne beretning. Min kone har sovet dagen væk. Der var en del tømmermænd, der skulle soves ud. Og det var jo meget belejligt at jeg dermed kunne få fred til at skrive. I aftes sørgede jeg for at drikke min bror fuld. Jeg havde medbragt en blandet kasse specialøl, som vi begge holder meget af. Jeg havde målrettet gået efter stærke, men letdrikkelige øl med god camouflering af procenterne. Med stor snedighed og under diverse påskud sørgede jeg for at han drak 2-3 gange så meget som mig. Anja gjorde noget tilsvarende med min kone, bare med stærke italienske hvid- og rødvine. Og sidst på aftenen lavede hun Irish Coffee’s til os. Med et minimum af whiskey i hendes og min – og det modsatte i min kones og brors. En humørfyldt aften, men kort. Klokken halv et sov de begge tungt og højlydt.

Vi checkede efter at børnene sov, og så kastede vi os frådende over hinanden. Flere års liderlig længsel skulle endelig have udløb. Vi gik ud i deres campingvogn. Derude ville vi i god tid kunne høre, hvis nogen af de andre kom ud fra huset. Og det automatiske lys ved fordøren ville advare os i god tid. Hun havde planlagt det hele. ”Hvis vi der kommer nogen, tager jeg hurtigt badekåben på og går ud af campingvognen og hen mod huset. Vi siger bare at jeg viste dig at du kunne sove derude, fordi Anette (min kone) var fuld og snorkede.”

Ude i campingvognen smed vi tøjet, kyssede og gramsede. Hun satte sig på hug og tog min pik i munden og suttede grundigt på den. ”Værsgo at sutte på mine glatte boller,” grinede jeg. ”Nej, det skal gemmes,” svarede hun. Efter lidt grådigt sutteri rejste hun sig op, vendte sig om, bukkede sig forover, viftede lidt med røven og lirkede så omsider min pik op i hendes våde fisse. Så stod hun helt stille. Vi nød bare den helt tætte kontakt, som vi begge havde drømt om i årevis. Hun sagde ”bliv der, hold dig oppe i mig,” og så redte hun op ved at konvertere vognens spiseplads til en stor dobbeltseng. Det var lidt bøvlet og tog tid med mig hængende bagpå. Vi jokede med at jeg hang på hende som en campingvogn, og her i den sparsomme belysning kunne det vel kaldes for synsfri sammenkobling, om hun kunne finde ud at bakke med sådan én og så videre… Så lagde vi os ned, hun fik vendt sig næsten uden at hendes fisse slap grebet om min stive pik, og så red hun mig… først langsomt, så hurtigere og grådigere, stille og næsten lydløst, men vildt. Hun kom efter få minutter men fortsatte og kom endnu en gang. Hun havde beholdt bh’en på fordi hun sagde at det gjorde ondt i hendes tunge bryster at ride med dem ude i fri dressur. Lige da hun kom anden gang kom jeg til at trække så hårdt i hendes bh at den gik i stykker og jeg kunne flå den af. Hun red videre selvom det sikkert har rykket godt i dem sådan som de hoppede op og ned. Synet af hendes store bryster og meget meget store og strittende brystvorter var for meget… Jeg var tæt på… Hun løftede det ene bryst og suttede på brystvorten. Den anden fandt om bagved og gav mine nosser et klem. Så kom vi begge to, i de mest intense orgasmer, nogen af os kunne huske at have oplevet før. Det var sgu befriende. Vel holder vi da af hinanden, men der var jo ikke tale om forelskelse. Det var bare en længselsfuld lyst, forbudt opsamlet gennem flere års gensigt drilleri og provokationer. Det var mit livs bedste knald.

Hun faldt ned over mig, lod sine bryster hvile tungt på det øverste af min brystkasse og hals mens min pik blev slap inde i hende. Sådan lå vi nok næsten i et kvarter. Måske nåede jeg lige akkurat at falde en lille smule i søvn. Så fandt hun en plastskål frem med lunkent vand. Da han satte det herud en times tid tidligere, havde nok været næsten kogende. Hun var virkelig velforberedt. Et par håndklæder og en barberskraber var også gjort klar. Hun lagde sig på ryggen med vidt spredte ben og sagde ”vil du ikke nok være sød at barbere min fisse helt glat?”

Jeg indvendte at det var en stor risiko. Min bror ville jo opdage det. Men hun sagde, at det havde hun også allerede forberedt. Hun har nemlig en aftale om en gynækologisk undersøgelse i den uge, der kommer. Og min bror ved godt at hun foretrækker at være fin og nybarberet inden den slags. Jeg spurgte om det passede, om der var noget galt osv. Men det er bare et rutinetjek, den fejler ikke noget, om ikke jeg havde bemærket det lige før?

Jeg barberede hende så omhyggeligt som jeg kunne i det svage lys. Det tog faktisk lang tid og hun vred sig en del undervejs. Jeg sørgede for at ”komme til” at berøre hendes følsomme klitoris med jævne mellemrum. ”Når man ikke kan se, må man jo føle sig frem,” forklarede jeg. Da jeg endelig mente at være gennem det meste sagde jeg, at jeg lige ville lave en kvalitetskontrol. Hun så liderligt på mig, hvad jeg mente? ”Vent og se,” sagde jeg og lukkede persiennen og dermed også for lyset fra gadelampen udenfor, så der blev næsten helt mørkt i vognen. ”Eller ikke se,” drillede jeg. Ganske forsigtigt fik jeg mig arrangeret, så jeg lå mellem hende slanke ben. Min ansigt nærmede sig hendes varme skød. Hurtigt angreb jeg hendes åbne fisse med min tunge. Grådigt labbede jeg hendes safter og så tog jeg hendes klit i munden. Hun kom mindre end 30 sekunder efter første berøring. Så lå jeg lidt og legede med to fingre oppe i hende mens hun fik vejret. Hun løftede numsen lidt. ”Vil du ikke nok?” spurgte hun. ”Vil jeg hvad?”… ”Stikke en finger op…, ” bad hun. ”En finger mere end de to, jeg allerede har oppe i dig?” drillede jeg. ”Nej, ikke der… jeg mener… jeg kan godt lide… i begge huller…”

Jeg spillede dum. Hun skulle lige tirres lidt. Så jeg tog den anden hånd op på hendes mave og fandt hendes navle samtidig med at jeg udtrykte let forundring og at det havde jeg ikke før oplevet nogen kunne lide.

Hun lå lidt og nød opmærksomheden – og vel også drilleriet – inden hun ganske stille sagde ”Vil du ikke nok snart stikke din langfinger langt op i min røv mens du slikker min liderlige fisse?” Sekundet senere forsvandt min højre fuckfinger op i hendes anus og jeg slikkede hende til en rystende orgasme. Jeg må have ramt hendes g-punkt perfekt, for hun sprøjtede ret voldsomt ud over mit ansigt.

Min pik var klart nok blevet halvstiv i mellemtiden, men hun var udmattet og tilfredsstillet. Så jeg satte mig overskrævs på hendes mave og lagde pikken mellem hendes bryster. Det opfattede hun selvfølgelig. Jeg er 39 år og i nat var første gang, jeg prøvede at køre den af mellem to store bryster, i hvert fald på en måde hvor det virkede ordentligt. Så vidt jeg kunne forstå er det heller ikke noget, min svigerinde har gjort ret meget i før. Lidt en skam med sådan nogle dejlige bryster.

Jeg ville gerne have kneppet hende igen, og tilbød også at tage hende analt. Men det turde hun ikke…”Jeg har ikke prøvet det i årevis. Din pik er dejlig og tykkelsen er skøn, men dér tror jeg måske at den bliver for meget…” Vi forsøgte med hende på alle fire og min pik i hendes kusse, og så ville jeg give hende tommelfingeren i det stramme hul. Men hun var for øm. Hun mente at hun var kommet cirka 10 gange og det inkluderede de mest intense orgasmer i hendes liv. Hun kunne ikke mere. Så festen slutte med mig på ryggen, hun spillede min pik med sin ivrige højre hånd mens hun suttede på mine glatte nosser. Det var ret tilfredse lyde, der kom dernede fra. Da hun kunne fornemme at jeg var tæt på, stak hun en finger op i mit røvhul, tog pikhovedet i munden og kørte hårdt på mit skaft indtil jeg sprøjtede i hendes mund. Hun slugte det hele, selvom hun ved en tidligere lejlighed har betroet mig, at det gør hun aldrig.

Vi fik begge prøvet en del ting for første gang i nat.

Tak, Anja. Skulle det være en anden gang?

porno med danske piger