Cowgirl: Sådan Rider du en pik! – film, guide, tricks.

Cowgirl: Sådan Rider du en pik! – film, guide, tricks.
JUÆEGAVER STORE RABATTER

Lækre Amelia tager en ridetur I Lækre Amelia tager en ridetur oplever vi den frække Amelia i fuldt firspring! Denne gang er det ikke på en hesteryg, men på en heldig pik, der får lov til at tage hende med på en vild tur. Amelia er ikke bange for at vise sine ridende færdigheder, især når det kommer til at mæske sig i store, varme pikke.Når Amelia tager sin ridetur, kan ingen modstå synet af hendes saftige numse, der gynger sammen med hendes intense bevægelser. Hun ved præcis, hvordan hun skal behage sin partner og får ham til at skrige af nydelse. Hendes strømpebukser fremhæver hendes smukke ben og får blodet til at koge hos enhver, der er privilegeret nok til at være vidne til hendes sensuelle optræden.Denne film er en skøn blanding af erotik og natur. Amelia og hendes medvirkende viser os, at sex kan være lige så vildt og ophidsende som naturen selv. Hendes naturlige bryster bliver brugt til at forføre og tilfredsstille, og man kan ikke undgå at blive opslugt af deres skønhed.Lækre Amelia tager en ridetur er en pirrende film, der vil efterlade dig med lystfyldte minder. Tag med Amelia på denne dampende ridetur og oplev, hvor frækt og livligt det kan blive, når hendes lyster føres ud i praksis. En film, der ikke skuffer, når det kommer til at tilfredsstille dine inderste behov.Tips: Guide til sexstillingen “Ride”

At sidde på en fyrs pik og ride ham er ikke helt så nemt som det kan se ud på film, men der er hjælp at hente her, både til dig der prøver det for første gang, og dig der har reddet mange pikke, og mangler at bliver udfordret i ride-stillingen der også kaldes Cowgirl.

Mange mænd går med en følelse af, at de laver 80% af arbejdet i soveværelset, mens pigen tit ”bare” ligger og nyder hele omgangen. Sådan er det naturligvis ikke altid. Men hvis du og din partner føler at der er en ulige dynamik i soveværelset, kan det måske være på tide at kigge efter andre sexstillinger og lade ligestillingen tale.

Piger støtter en god sag ved at rider på en sexmaskine offentligt

Cowgirl for nybegynder

Cowgirl er en klassisk sexposition hvor pigen bestiger manden, mens han ligger ned på ryggen. Pigen vender mod ham, mens hun rider ham og hans pik. Her vil hun have fuld kontrol over både hastighed og dybde på penetrationen.

Manden skal blot ligge og nyde at få hans pik redet mens kvinden giver den gas. Cowgirl giver også godt udsyn for både manden og kvinden, der kan kigge på hinanden og hinandens kroppe, mens de har sex. Hvis kvinden undervejs bliver træt af al den ridning, kan hun blot læne sig forover og lade manden tage styringen efterfølgende. 69eren: Perfekt til fælles fornøjelse og orgasme

Reverse Cowgirl for de øvede

Den omvendte cowgirl er meget lig en almindelig cowgirl. Den største forskel er her, at kvinden vender den omvendte vej, så manden har udsyn til hendes ryg og røv. Den omvendte cowgirl giver mulighed for endnu dybere penetration og kontrol fra kvindens side af.

+  Faste bryster der kigger ud under trøjen - Galleri

Selvom hendes udsyn måske ikke er det bedste, vil det den seksuelle nydelse i denne position være bedre end ved den almindelige cowgirl. Her vil kvinden have betydelig mere styring under selve akten end ved den almindelige cowgirl og derfor også gør mere af arbejdet. Nye sex-stillinger du nok ikke har prøvet før?

Reverse_Cowgirl

Standing Cowgirl for proffer

Denne position drager, igen, inspiration fra den almindelig cowgirl. Her er forskellen dog, at man i stedet står op. Manden vil stå helt oprejst med stiv pik, mens kvinde nærmest kravler op af ham og fører pikken i hende. Det er dog ikke kun kvinden der gør arbejdet her, da manden er nødt til at holde hende oppe, men det kræver også en del arbejde for hende, at komme derop- og blive deroppe.

Standing cowgirl giver mulighed for en dyb og intens penetration. Kvinden kan samle hendes ben bag mandens ryg og på den måde holde sig fast. Positionen giver hende meget kontrol over sexakten og kan være en rigtig fræk måde at have sex. Derudover virker den også rigtig godt, hvis man vil have sex udenfor. 2 vilde sex-stillinger kun for de profesionelle

Derfor skal du ride ham under sex

  • Du har fuld kontrol over situationen – hvor hurtigt det skal gå, bevægelsen, og hvor dybt han skal trænge ind. Derfor får du lige netop den stimulation, du har brug for, så du har lettere ved at nå klimaks.
  • Du har fuld kontrol over ham – du kan virkelig pirre ham og styre ham, når du rider ham.
  • I kan have øjenkontakt med den normale cowgirl stilling.
  • Han kan se dig forfra eller bagfra, og mænd er som bekendt meget visuelt anlagt, så det er virkelig noget, der vil tænde ham.
  • Han har frit spil til at kærtegne dine bryster og din klitoris eller dine baller og analt, hvis du er til det og hjælpe dig lidt på vej.
  • Han holder længere, fordi han ikke kan bevæge sig så meget (i hvert fald hvis du ikke giver ham chancen for det).
+  Dele-Dildo er det nye inden for deleøkonomi

Spitroasting er når hun skal forkæles i hoved og…!

Sådan rider du på en fyr?

Det er ikke en stilling helt uden problemer: For det første kan det være lidt tricky at få stillingen til at virke – den kræver nemlig en perfekt kombination af balance og besværlige bevægelser. Og for det andet kræver det, at du ikke er for genert – når du rider ham, har han nemlig frit udsyn til alt.

Men med lidt øvelse kan også du blive cowgirl’en over dem alle. Her får du de ultimative råd til, hvordan du mestrer kunsten at ride en mand (og dermed mestrer en af de frækkeste sexstillinger, der er).

Du skal ikke bevæge dig op og ned, når du rider ham, du skal i stedet nærmest læne dig lidt fremover (det masserer også din klitoris samtidigt, så der er dobbelt bonus her). Pres underlivet mod ham, og før dit underliv frem og tilbage parallelt med hans krop, nøjagtigt som hvis du var cowgirl og vitterligt red en hest.

En alternativ metode til at ride ham på, er at rotere i hofterne med og mod uret. Det er en særlig god bevægelse, hvis du vil læne dig så langt frem, at du kan kysse ham samtidigt, for så er der mindre risiko for, at han falder ud.

Vær ikke frustreret, hvis du ikke er i stand til særligt store bevægelser, når du først begynder at ride ham – det er helt normalt. Det er friktionen, der er vigtig her, ikke voldsomt hopperi. Med tiden får du øvelse og balancesans nok til, at du får større bevægelsesfrihed i stillingen.

Hooter Nation 07 Vær klar til at blive blæst bagover af Hooter Nation 07, den mest forførende og actionfyldte filmoplevelse, der nogensinde er lavet! Denne gang har vi samlet nogle af de mest smukke og vilde modeller, der vil efterlade dig i ren ekstase.Hold øje med den lækre latina-babe Eva Loren, der har en uimodståelig numse og en beskidt mund, der er klar til at tage imod enhver stiv pik. Du vil ikke tro dine øjne, når du ser, hvor langt hun kan få den ned! Men vent, der er mere!Raven er ikke bleg for at tage sagen i egen hånd - bogstaveligt talt! Mens hun hygger sig med en lommevibrator, bliver hun overrasket af nogle heldige fyre, der er mere end villige til at komme og hjælpe hende med at opfylde hendes dybeste lyster. Det er et syn, du ikke må gå glip af!Hvis store bryster og vilde rideture er din ting, vil Angelica Sin få dit hjerte til at hamre! Se hende hoppe op og ned på pikken som en ægte cowgirl, imens hendes saftige bryster følger takten. Det er som en vild rodeotur, du sent vil glemme!Og hvis du troede, at bryster ikke kunne blive større, så tro om igen! Monet Staxx lever virkelig op til sit navn med de mest fantastiske naturlige patter, du nogensinde har set. Du vil næsten ikke tro dine egne øjne!Tag med os på en vild og våd rejse gennem Hooter Nation 07, hvor latinababes, store damer, strømpebukser og store bryster er bare starten. Denne pirrende film er hjemme i USA, men dens fristende scener vil efterlade dig begejstret uanset, hvor du befinder dig. Så gør dig klar til at blive forført og forbløffet af denne uforglemmelige pornooplevelse!Gode tips til cowgirl-stillingen

  • Falder han ud igen og igen? Så fat mod, spring op på hesten igen og forsæt, hvor du slap – husk, sex er mest for sjov, og øvelse gør mester!
  • Benyt din overlegne position til at pirre ham med de perfekte kys, nip og bid, mens du rider ham. Du kan også trække ham op at sidde, hvis du vil have ham helt tæt på.
  • I stedet for at klø på i en jævn rytme, så skift mellem hurtige og langsomme bevægelser. På den måde har du også hele tiden kontrollen med, hvor tæt på orgasmen han er.
  • Giv ham noget at forlyste sig med – ret dig op, og vis ham hele herligheden, mens du rider derudaf. Kombiner det med at kærtegne dig selv imens, så holder han garanteret ikke længe… Pas dog på, at du ikke læner dig for meget tilbage – han skulle nødigt glide ud.
  • Lad ham tage kontrollen – få ham til at gribe fat om dine hofter og styre tempoet. Frækt syn for dig, lækkert for ham!
  • Spænd bækkenbunden, mens du rider ham – stram om ham alt, hvad du kan. Det føles skønt både for dig og for ham.
+  De flotteste pigemodeller på biludstilling

THE COWGIRL PREMIUM RIDING SEX MACHINE

Cowgirl er en sofistikeret sexmaskine af høj kvalitet, der giver den ultimative seksuelle oplevelse, som har givet kvinder multiorgasmer over hele verden.

Gaven der giver orgasmer igen og igen!

Debut med sexmaskine: Det er første gang  de prøver en Sybian, Cowgirl maskine – men nok ikke sidste gang, de ønsker en prøvetur på MR. CASANOVA 😎