Bisex med gode kollegaer

Efter forudgående aftale spurgte Mette mig om jeg nogen sinde havde været sammen med en anden mand. Jeg fortalte at jeg havde prøvet adskillige fyre, både oralt og analt…

Jeg er en moden, fraskilt fyr på 53 år, der igennem mit arbejde er så heldig at have lært nogle dejlige mennesker at kende. Mette og Søren er hhv. 34 og 36 år. Mette er en dejlig høj rødhåret pige med små, dejlige bryster og en god, bred røv. Søren er en flot, muskuløs fyr, lidt stille af natur men utrolig rar, og så er der lige Jens som er 35 år og single. Høj og flot og i starten lidt svær at blive klog på, men det ændrede sig.

Vi havde ikke arbejdet sammen ret længe før at kemien var i top hos os fire og vi havde mange sjove stunder sammen. Mette er nok det man kan kalde en samler, da hun evner at få os alle til at føle os godt tilpas. I kraft af hendes arbejde i på en mandsdomineret arbejdsplads har hun ligeledes udviklet en evne til at tale samme sprog som os mænd, hvilket jeg finder meget fascinerende.

Mette og jeg har ofte nogle stunder sammen alene, og på et tidspunkt kom talen ind på sex. Mette ville gerne vide hvordan jeg klarede mig uden en kone da hun mente at det måtte være frygtelig kedeligt at være single mand. Vi var efterhånden blevet meget fortrolige så jeg tøvede ikke med at fortælle at jeg er bifil og at jeg af og til møder andre fyre og par til rendyrket sex. Jeg kunne se at det tændte noget i Mettes øjne, men vi nåede ikke at tale mere om det den dag.

Næste gang vi var alene fortalte Mette at hun ofte havde fantaseret om at have en ekstra mand med i sengen, men hun var ikke klar over hvordan Søren ville se på det, og hun havde ikke haft mod til at spørge ham endnu. Vi talte lidt frem og tilbage om det, og blev enige om at vi sammen ville forsøge at forføre Søren. Vi aftalte at jeg skulle komme næste fredag så ville Mette sørge for at deres unger blev passet hos bedsteforældrene.

Endelig oprandt fredagen. Efter arbejde skyndte jeg mig hjem for at forberede mig til den spændende aften. Jeg tog et langt bad, barberede mig både foroven og forneden og tog noget pænt tøj på. Jeg havde købt en flot buket blomster til Mette og en god flaske whisky til Søren og med det under armen drog jeg af sted. Da jeg ankom, blev jeg modtaget at Mette og fik en stor knuser samtidig med at hun hviskede til mig at hun var meget spændt og nervøs. Jeg viskede tilbage at hun bare skulle tage det roligt, det skulle nok gå. Mette var iført en stram, hvid bluse, en kort nederdel og nylonstrømper og så fantastisk ud.

Vi gik ind i stuen hvor jeg hilste på Søren hvorefter vi satte os og fik en dejlig kold øl. Søren og jeg sludrede om løst og fast, mens Mette vimsede nervøst rundt og arrangerede vores aftensmad. Vi havde aftalt at vi skulle have noget let mad med tilhørende vin i store mængder og Mette havde bestemt sig for en fiskeanretning hvortil der hører hvidvin. Vi satte os til bords og begyndte at spise den lækre mad. Mette sørgede for at Sørens glas hele tiden var fuldt og vi skiftedes til at skåle med ham. Mette var meget fræk og forførende under middagen og jeg kunne se at det påvirkede Søren i positiv retning.

Efter at vi havde spist og ryddet op satte vi os i sofagruppen med øl og whisky. Mette og jeg havde aftalt at vi skulle lege en leg hvor vi stillede hinanden nærgående spørgsmål, som så skulle besvares ærligt. Hvis ikke vi svarede skulle vi lægge et stykke tøj, og hvis vi svarede skulle den der stillede spørgsmålet lægge et stykke. Til at begynde med spurgte vi om nogle almindelige dagligdags ting, men i takt med at tøjet forsvandt fra os alle tre blev spørgsmålene mere og mere direkte. Efter forudgående aftale spurgte Mette mig om jeg nogen sinde havde været sammen med en anden mand. Jeg fortalte så at jeg havde prøvet adskillige fyre, både oralt og analt, – dette svar resulterede i at Mette skulle smide sin BH så hun kun sad i et par små g-streng trusser – og jeg kunne se at Søren blev meget overrasket over mit svar, men han kommenterede det ikke.

SEX I DAG?

Jeg spurgte nu Søren om han nogen sinde havde tænkt på at være flere sammen i sengen. Han rødmede klædeligt men svarede ærligt, at det havde han faktisk. Da han kun sad i trusser kunne jeg se på bulen at han talte sandt, så jeg rejste mig og smed mit sidste stykke tøj, mine trusser og åbenbarede min glatbarberede pik for mine to venner for første gang. Den er ikke så stor, 16 cm og slank, men den stod lige ud fra min krop og jeg blev stående lidt så de begge kunne se den grundigt an. Søren spurgte nu Mette om hun kunne tænke sig at have flere fyre med i sengen og med hendes ja til svar måtte Søren nu også smide trusserne. Til min store glæde var hans pik ikke større end min og også glatbarberet. Mette var godt nok ikke kommet af med sine trusser endnu, men jeg syntes ikke jeg kunne lade chancen passere så jeg satte mig på knæ foran Søren, tog fat om hans pik og kiggede op på ham. Hans blik fortalte mig at jeg bare skulle fortsætte så jeg lod min læber kysse hans pikhoved for så at lade den forsvinde ind i min mund. Søren begyndte omgående at lave kneppebevægelser i min mund og jeg tog et fast tag i hans balder og pressede hele pikke langt ned i halsen.

Samtidig mærkede jeg en tunge omkring mit hul. Mette havde lagt sig på ryggen bag ved mig og manøvrerede sig nu ind under mig så hun kunne slikke mig fra røvhullet og til pikhovedet. Det var helt vidunderligt at mærke hendes varme tunge samtidig med, at jeg sad med en af mine bedste venners pik i munden, ja, det var så vidunderligt at jeg blev nødt til at flytte mig for ikke at komme med det samme. Nu da isen var brudt satte vi os igen for at få en drink og sludre lidt mere. Mette smed sine trusser og viste os at hun også var glat forneden. Hun var fantastisk flot med hendes små bryster, glatte mis og dejlige brede hofter og da Søren og jeg sad på hver side af hende kunne vi heller ikke helt holde fingrene for os selv, så mens vi snakkede blev Mette kælet for over hele kroppen.

Samtalen kom ind på vores fælles ven Jens. Det havde længe undret os at John ikke havde en kæreste da han både havde alder og udseende til det. Mette luftede en tanke som også havde svirret i mit hoved, nemlig at Jens måske var til fyre, men bare ikke kunne få det sagt, eller gjort noget ved det. Vi besluttede os for at gøre noget ved det, og bestemte os for at Mette skulle ringe til Jens og lokke ham over til os. Som sagt så gjort og heldigvis var Jens hjemme så det varede ikke længe inden han ringede på døren. Vi havde i forvejen aftalt at Søren og jeg skulle være i soveværelset mens Mette, iført en gennemsigtig bluse og g-streng trusser skulle tage imod. Søren og jeg lagde os omvendt på sengen således at vi kunne sutte hinandens pikke, mens Mette gik ud for at modtage Jens. Sanne fortalte senere at Jens var blevet helt rød i hovedet da han så hende og at han var helt forvirret. Stammende fik han spurgt til os mens han nærmest spiste Mette med øjnene. Mette havde taget ham i hånden og sagt at vi havde en overraskelse til ham og så førte hun ham hen til soveværelsesdøren.

Jens stod helt lamslået i døren da han så Søren og jeg ligge og sutte hinanden. Mette var heldigvis frisk og skyndte sig at klemme Jens’s voksende bule i bukserne og kæle sig op ad ham hvilket straks havde sin indvirkning på ham. Grinende rejste Søren og jeg os op og kom hen og hjalp Mette med at få tøjet at Jens. Han gjorde godt nok lidt modstand, men ikke så alvorligt at vores forehavende ikke kunne lade sig gøre og snart var han ligeså nøgen som vi andre.

Vi satte os ind i stuen for at give Jens en chance til at kapere hvad han var udsat for, og fortalte ham hvordan vi havde det og hvad vi havde lyst til. Efter at den første overraskelse havde lagt sig indrømmede Jens at han både var til fyre og piger, så vi nærmede os efterhånden den perfekte aften. Vi skiftedes til at fortælle om vores erfaringer og ønsker og der kom ting frem som jeg slet ikke havde turdet håbe på.

Mette og Søren legede med bondage og S/M, Jens kunne godt lide at blive ydmyget, næsten uden grænser og jeg, tja jeg vil det hele og lidt til. Samtidig med at vi sludrede kælede vi naturligvis for hinanden og snart var vi blevet så liderlige at vi ikke kunne vente mere. Mette forlod os et kort øjeblik og kom tilbage med en, til lejligheden indkøbt Strap-on spændt omkring sig. Søren og jeg tog fat i Jens og tvang ham henover spisebordet så han lå på maven med røven strittende bagud. Vi bandt så han arme og ben til bordets 4 ben hvorefter Mette smurte dildoen ind i noget glidcreme og pressede den forsigtigt op i Jens. Det var vildt frækt at se den flotte pige stå og kneppe vores ven og Søren og jeg kunne da heller ikke holde fingrende fra vores pikke mens Mette gennemkneppede Jens.

Vi ville også være med så Mette trak dildoen ud af Jens og jeg stillede mig bagved ham. Jeg satte mit pikhoved mod hans velsmurte hul og gled let op i ham. Den noget større dildo havde forberedt hans hul godt og jeg gled langsomt dybt ind i ham. Pludselig mærkede jeg en skarp smerte på mine blader og da jeg vendte mig om stod Mette grinende med en pisk i hånden og den store dildo strittende ud fra hendes skød.

Jeg fik et slag mere som bevirkede at jeg hamrede min pik langt ind i Jens. Mette begyndte at følge mine kneppebevægelser således at jeg fik et slag bagi hver gang jeg trak mig lidt ud af Jens’s røvhul hvilket bevirkede at smerten efterhånden blev afløst af en dejlig varme og velvære hver gang pisken ramte min balder. Pludselig kunne jeg bare ikke holde mig mere og med et brøl tømte jeg mig dybt oppe i Jens’s røv. Min pik pumpede og pumpede sperm ind i ham og da jeg var helt færdig lod jeg pikke blive oppe indtil den blev så slap at den selv gled ud. Jeg satte mig så på hug bagved Jens og satte min mund til hans røvhul og slikkede min egen sperm i mig.

Jeg kunne høre nogle klynkelyde og vendte mig om og så at Mette lå på alle fire mens Søren kneppede hende hård. Jeg skyndte mig at løsne Jens og gjorde tegn til at han skulle knæle bagved Søren og kneppe ham. Jens’s store pik var stiv som et bræt og han havde ingen problemer med at glide op i Søren. Søren var nu naglet fast med sin egen pik i Mettes fisse og Jens’s pik i sin røv. De fandt hurtigt en fælles rytme alle tre og jeg sad bare og nød det vilde liveshow som forgik lige for øjnene af mig. Fyrene kunne ikke holde længe og jeg kunne se at de næsten samtidig kom, Jens i Sørens røv og Søren i Mettes fisse.

Totalt udmattede måtte vi ty til sofagruppen for at komme til kræfter igen. Mette havde endnu ikke fået orgasme og vi kunne godt fornemme at hun efterhånden var meget liderlig. Hun spillede konstant op til os og var meget fræk. Da hun et kort øjeblik var på toilettet aftalte vi 3 fyre at hun skulle have sit livs overraskelse så da hun vendte tilbage kastede vi os over hende og holdt hendes arme og ben så ikke hun kunne røre sig. Søren hentede nogle kroge og skruede med i loftet på badeværelset og vi tvang Mette derud, hvor hun så blev bundet med armene over hovedet. Som hun stod der med armene strakt op over hovedet var hendes bryster helt flade og kun hendes dejlige stive vorter stak frem fra hendes bryste. Jeg kunne ikke holde mig fra dem og nappede og bed i dem mens Jens satte sig og begyndte at slikke hendes fisse. Søren hentede dildoen som Mette havde brugt tidligere og stak den op i hendes røv.

Jeg skubbede Jens væk, løftede Mettes ben og stak min pik ind i hendes varme snævre fisse samtidig med at Søren erstattede dildoen med sin egen pik. Mette hang nu i armene og blev gennemkneppet af 2 stive pikke. Jens gik lidt rundt om os, kælede for os på skift, stak en finger op i vores røv og klappede os bagi. Mette stønnede mere og mere og til sidst mærkede jeg hvordan hendes fisse trak sig sammen i krampe og hun kom i en ordentlig orgasme. Safterne sprøjtede fra hende og ud over mit underliv samtidig med at jeg kunne mærke Sørens pik støde mod min dybt inde i Mette.

Vi trak os ud af hende og jeg satte mig på hug foran hende og satte min mund op til hendes fisse. Hun hang slapt i rebene fra loftet og var helt væk. Jeg stak forsigtigt min tunge hen til hendes klitoris og slikke forsigtig på den. Mette begyndte at sitre og pludselig begyndte hun at pisse. Dejlig varm urin strømmede ud af hende og ned i min mund. Jeg slugte så meget jeg kunne men noget af det plaskede ned over min brystkasse. Så stillede Søren og Jens sig på hver sin side af mig og begyndte også at pisse på mig. Jeg blev overpisset i håret, ansigtet og på kroppen mens min tunge legede med Mettes klit. Til sidst kom hun i endnu et brag af en orgasme og hang nu bare helt slap, næsten bevidstløs i rebene. Vi løsnede hende og lagde hende forsigtigt på gulvet og stillede os så på knæ omkring hendes ansigt og begyndte at onanere. Inden længe sprøjtede vi alle tre ind i hendes mund og ud over hendes smukke ansigt indtil hun til sidst var helt dækket af sperm.

Endnu engang måtte jeg ned og slikke sperm i mig og til min store glæde og hjalp Jens mig. Vores tunger slikkede Mettes ansigt helt rent hvorefter vi endte med et dybt tungekys. Således endte vores første aften. Jens og jeg er nu meget sammen, også uden de to andre, og af og til holder vi et kæmpe orgie alle 4, så der er masser af gode oplevelser at fortælle, men herom senere…

porno med danske piger