Blev afpresset af gammel mand til bøssesex

Dette er en sand fortælling….jeg var 17 år.

Jeg kom hjem fra skole til en tom lejlighed. det var hed sommer og jeg åbnede vinduerne op på vid gab og smed mig på sofaen. jeg lå lidt og tænkte på Mette fra min klasse med de store patter og blev lidt liderlig. jeg åbnede mine shorts og trak em ned over knæene og begyndte at lege med min pik. den var hurtigt stiv og jeg onanerede den langsomt mens jeg klemte mine nosser. en fræk finger fandt ned til numsehullet og gled nemt ind i mit svedige hul, sådan lå jeg lidt og hyggede mig da det ringede på døren. jeg gad ikke åbne men det blev ved med at ringe så op med bukserne og en stiv pik blev klemt ned i underbukserne..

SEX I DAG?

Udenfor stod en ældre mand og spurgte om han forstyrrede, jeg havde set ham før på gaden men ikke andet. jeg kan se fra mit vindue du hygger dig og han viste mig et videokamera. han trådte ind og gik ind i stuen. se her sagde han og på skærmen kunne jeg tydeligt se mig selv onanere. jeg bor lige overfor og hvis du ikke vil ha at alle på skolen får det her at se skal du ta tøjet af lige nu..

Jeg var helt paf. stirrede bare på filmen af mig selv. kom så .af med tøjet.. jeg trak tøven bukserne ned, kom så hurtigt, jeg vil se dig onanere. jeg tog alt tøjet af ,han trak gardinerne for. sæt dig her ved siden af mig i sofaen og lad mig se dig lege.. jeg satte mig og tog fat i pikken og spillede den. han stirrede på min pik og da jeg var liderlig i forvejen blev den hurtigt helt stiv. læg dig med fødderne mod mig og da jeg gjorde det løftede han mine ben og sagde ,du kan jo godt lide en finger i numsen ikke, og han masserede nu mit numsehul. han stak den i munden og gjorde fingeren våd og den gled nu let op i min numse, frem og tilbage, jeg stønnede, han flyttede min hånd fra pikken og tog den i munden, han suttede mit pikhoved mens fingeren pulede mit numsehul, det var dejligt og pludseligt sprøjtede min sæd ud i munden på ham ,han stoppede ikke men slikkede det hele i sig, han havde stadig fingeren dybt oppe i min numse da han sagde, når du har besøgt mig 3 gange får du båndet med dig selv.

Kom i morgen hjem til mig efter skoletid…

porno med danske piger