Bondage sex

SPAR MANGE PENGE

Da hun rejste sig igen var hele hans hoved vådt af hendes kussesafter og han slikkede sig om munden. Hun gik om på den anden side af sengen og åbnede en skuffe, hvor hun…

Han havde ligget i hendes seng i snart en halvanden time, bundet til hovedegeret med lædersnore der var fastgjort til selv samme formål. Hun sagde at hun var gået efter smøger men han var sikker på, at hun sad på den lokale bar og drak en rom og cola. Det var en del af legen at han skulle ligge der fuldkommen nøgen bundet til hendes seng, lige så tilpas længe, at han begyndte at undre sig hvor hun blev af.

Han hørte hoveddøren smække og lyden af stiletter der nærmede sig. ”Er du klar?” spurgte hun med et frækt glimt i øjnene mens hun trak den lille stramme kjole af så hun bare stod der med sin veltrænede og velformede krop, kun iført stiletter. Hun gik rundt om sengen, lænede sig ind over ham og slikkede ham vådt på munden mens hun med to finger nev i hans stive brystvorter. Hans pik var allerede meget hård og hele hans krop fyldtes med spænding om hvad der nu skulle ske og mærkede næsten ikke den stikkende fornemmelse i hænderne efter at have været bundet fast i næsten to timer.

SEX I DAG?

Hun rettede sig op og greb efter en stol som hun stillede, så han lige nøjagtigt havde frit udsyn. Hun satte sig på den med spredte ben så han kunne se hendes våde tændte fisse. Hun begyndte nu at lege med sig selv. Den ene hånd kælede med hendes klitoris, mens den anden havde godt fat i det ene bryst. Jo mere hun kælede for sig selv jo mere hård blev hans pik og han var nu ved at sprænges af liderlighed. Hun stønnede højt og fortsatte sin leg med sig selv, hendes fingere var nu fedtet helt ind i hendes dejlige kussesafter og han fik en ustyrlig lyst til at slikke den så han kunne smage hvor tændt hun var. Det var bare ikke muligt da han jo stadig lå spændt fast til hendes seng med en så stiv pik som aldrig før. Da hun kom udstødte hun et lille skrig og havde nu et fast greb om hendes fisse mens hun stønnede af velbehag.

Da hun var færdig med at komme rejste hun sig op og spurgte, om han kunne lidt det lille show, eller om de bare skulle stoppe mens legen var god. Han var nu ved at eksplodere af bare liderlighed og fik fremstammet at det var det frækkeste show, han havde set og at det forhåbentlig kun lige var begyndt.

Hun nærmede sig nu sengen og kravlede op til han og begyndte at kysse ham over det hele også hans stive pik fik et vådt kys, hvilket fik den til at give et lille sæt. Hun bed blidt i hans brystvorte, inden hun satte sig på hans hoved og pressede sin varme våde kusse mod hans ansigt. Han begyndte sulten at slikke hende og sluprede hendes dejlige kussesafter i sig med velbehag. Hun stønnede vildt og bevægede sit underliv så hun var sikker på at han havde hendes safter i hele hovedet. Han suttede og slikkede det bedste han havde lært og mærkede, hvor stiv og tændt hendes klitoris blev når hans tunge begærligt legede med den.

Da hun rejste sig igen var hele hans hoved vådt af hendes kussesafter og han slikkede sig om munden. Hun gik om på den anden side af sengen og åbnede en skuffe, hvor hun opbevarede alt sit sexlegetøj. Her tog hun nye læderbånd frem og hun gik ned til fodenden, hvor hun bandt hans ben fast. Han lå nu spændt helt fast og kunne ikke bevæge sig med andet end hans underliv. Han blev fuldkommen liderlig og hans pik dunkede af lyst til, at trænge op i hendes stramme kusse. Hun satte sig på hans pik så den trængte så langt op i hende som det var muligt. Hun bevægede sig langsomt op og ned med den ene hånd om sine bryster og den anden om hans nosser. Hans pik var nu så følsom og spændt at han næsten ikke kunne holde til det så der gik ikke længe førend udløsningen kom. Han stønnede og prustede som en vild, mens hele hans krop sitrede og spermen væltede ud af ham. Hun rejste sig fra hans pik, som stadig var stiv og smurt ind i en blanding af sperm og kussesaft hun så på den og sagde ”Du kan vist godt ligge der og tørre lidt endnu”, hvorefter hun forlod soveværelset.

Efter ti minutter vendte hun tilbage og stillede sig og så på ham. Han var nu helt slap og mærkede hvordan den sovende fornemmelse i hænderne havde taget til, det var vist ved at være på høje tid at han kom fri. ”Har du fået nok nu?” spurgte hun med en skarp stemme og han svarede, med et frækt glimt i øjet ”Ja, for denne gang”.

Han elskede denne form for bondage sex fordi man ikke kan gøre andet end bare at tage imod, han kunne intet gøre og var fuldkommen i kvindens magt. Det gav ham den forløsning han ikke kunne finde gennem nogen anden form for sex og efterladte ham med en unik følelse af velvære og træthed.

porno med danske piger