Jagttur i Sverige

SPAR MANGE PENGE

Kurt pressede hårdt hans pik op i hendes røv og kneppede løs, hun skreg af liderlighed, at nu ville hun gennemkneppes. Sådan fortsatte indtil vi alle havde kneppet hende i fisse og røv…

Vi var 9 gutter der skulle på jagt tur i Sverige i en ødegård, min kone Lone ville gerne med for at holde lidt ferie. Det syntes vi var dejligt da der så blev hygget lidt om os.

Vi var på jagt og om aftenen fik vi en øl og lidt mandesnak. Dag to vi var der og sad og fik en øl om aftenen, sagde Kim at han var så træt at Lone var nød til at vaske ham. Det gør jeg da gerne svarede hun. Ok . sagde jeg. Håber du bliver ren. Vi snakkede videre og drak øl, pludselig så vi at Kim og Lone var væk, lidt efter kunne vi høre at vandet løb på badeværelset. Efter lidt tid kunne vi høre Lone stønne. Der bliver vist vasket lidt grundigt. Sagde en af de andre. Ja, det lyder sådan. svarede jeg. Men i må da også gerne kneppe hende.

SEX I DAG?

Jeg vidste at Lone ikke ville have noget imod at kneppe med dem og at hun meget gerne vil have flere mænd. Vi ligger hende bare op på bordet og tager hende på skift. Sagde Erik. Alle syntes det var en god ide. OK, det gør vi. Sagde jeg.

Efter lidt tid kom Lone ind i stuen, kun iført morgenkåbe. Erik gik hen til hende, Skal vi ikke have noget frækt. Spurgte han og tog hende på brysterne. Måske svarede hun og smilte. Han fortsatte med at tage hende på brysterne og tog dem udenfor morgenkåben. De andre kiggede sulten på hendes dejlige D skåls bryster. Han førte hende hen til bordet og fik hende til at ligge sig på det, derefter åbnede han hendes morgenkåbe. De andre kiggede mere sulten da de kunne se hendes våde glatbarberet fisse.

Han begyndte at lege med hendes fisse, efter lidt tid smed han bukserne og kørte pikken op i hendes fisse. Det var ligesom startskuddet til de andre, fluks var alle oppe af stolen og havde smidt bukserne. Jeg holdt hendes ene ben spredt, en af de andre tog det andet. Nogle begyndte at kæle med hendes bryster, en fik suttet pik. Åhh….stønnede Erik og vi kunne se at han kom. Jeg vil have mere pik. Stønnede Lone. Straks efter at Erik havde trukket pikken ud var den næste oppe i hende. Jeg kunne se at hun nød det i fulde drag da han også sprøjtede oppe i hende. Kurt var den næste, han pressede hårdt hans pik op i hendes røv og kneppede løs, hun skreg af liderlighed, at nu ville hun gennemkneppes. Sådan fortsatte indtil vi alle havde kneppet hende i fisse og røv. Derefter fik vi en øl og gik i seng for at være frisk til næste dags jagt.

Næste morgen delte vi jagt områder ud og tog af sted. Da kl. var ca. 1400 gik jeg tilbage til hytten for at hente mere kaffe. Jeg så at Kims bil holdt der, da jeg kiggede ind kunne jeg ikke se nogen. Jeg gik omkring hytten og kiggede ind af vinduet til vores seng. Der lå Kim og Lone, de lå på siden ham bag hende og havde omkring hendes ene ben, højt løftet. Imens var han godt i gang med at kneppe hende i røven. Jeg blev stående og nød synet. Da de var færdig gik der kun 10 min inden han kørte igen. Jeg gik derefter ind for at hente kaffe. Jeg sagde til Lone at jeg havde set det, hun fortalte at både Svend og Kurt også var kommet forbi på forskellige tidspunkter efter “kaffe” og begge havde de også kneppet hende. Jeg var også blevet meget liderlig, så vi tog et hurtigt knald inden jeg gik ud på jagt igen.

Næste dag var vores sidste dag, så om aftenen skulle vi have vildsvin steg og fest. Vi fik lavet en god steg og hyggede os. Det lå ligesom i luften at der skulle ske noget frækt. På et tidspunkt gik Svend hen til Lone, tog hende på brysterne og spurgte om ikke vi skulle have fisse i aften. Det syntes hun da var en god ide. Han begyndte at tage tøjet af hende, da hun var helt nøgen smed han også tøjet, lagede hende på gulvet og begyndte at slikke hende. En af de andre gik ned til dem og hev pikken frem så hun kunne sutte også. Snart var vi alle med. Mindst to gange havde hun en pik i både fisse og røv, hun nød det kunne jeg se.

Den sidste der kneppede var Kurt der tog hende bagfra, det så sjovt ud, da hans hund stod ved siden af og så på. Da han havde trukket sig ud kom hunden hen og slikkede på hendes fisse. Hun brokkede sig lidt men lod den slikke. Lad den kneppe dig. Råbte vi. Hunden slikkede og lidt efter sprang den på ryggen af hende. Den havde lidt problemer med at finde fissen, men da den kom op i hende kneppede den hurtigt. Lidt efter hang den helt stille og Lone stønnede højt, det var tydeligt at dens knude på pikken fyldte fissen ud. Vi sad omkring og så på, det var skide frækt. Da dens pik gled ud af hende lød der et svup og spermen silede ud af hende. Den næste times tid lå hun på sofaen med spredte ben, helt udmattet.

Alle var enige om at Lone gerne måtte komme med næste gang, hvis hun ville være til rådighed når de havde lyst. Det ville hun meget gerne. Vi skal snart af sted igen, denne gang bliver vi 15 mænd, så hun får travlt.

porno med danske piger