Fremmed fyr på lejrtur

Jeg mærkede hans muskuløse hænder hive mine underbukser af og gribe fat om min stive pik, hvorefter han begyndte at spille pik på mig. Jeg stønnede af nydelse…

Vi var taget på lejr tur ud i det fri med kun nogle små 2-mands træhytter til rådighed. De sidste par dage havde vejret været rimeligt, men på tredjedagen var temperaturen faldet til omkring de minus 3 grader, så alle var tvunget til at tage på hvad de havde af tøj og andre sager, for ikke at blive syge.

SEX I DAG?

Mig og en dreng ved navn Jan var blevet sat sammen i en af de yderst stående hytter, hvis væge var hullede og utætte. Jan var omkring de 20 og jeg selv var 17 år.

det blev aften og Jan og mig trak i vores soveposer for at få en smule varme, men det hjalp ikke. Det blæste direkte ind gennem de små sprækker i huset, og kulden jog gennem min sovepose som var den lavet af det tyndeste papir. Det var helt umuligt at falde i søvn, og jeg var bange for at jeg skulle vække Jan, som lå på gulvet ved siden af, med min skelvende krop og åndedræt.

Jeg kendte ikke jan, og havde egentlig heller ikke snakket meget med ham, men pludselig mærkede jeg ham rykke nærmere ind imod mig. Jeg lå på siden med ryggen til ham og kunne ikke se om han sov eller var vågen. Endnu engang rykkede han hen mod mig, men denne gang trykkede han sig helt tæt ind til mig, og lagde sin arm hen over mig. Dér lå jeg, på gulvet i en træ hytte, i ske med en fyr, og vidste ikke helt hvordan jeg skulle forholde mig til det. "du ryster jo helt" sagde han og holdt mig tæt ind til sig. jeg vendte mig så jeg så ham direkte ind i hans rolige øjne, og så kyssede han mig.

Jeg kunne føle hans bløde læber mod mine, mens han forsigtigt lynede hans egen og min sovepose op. Jeg mærkede hans muskuløse hænder hive mine underbukser af og gribe fat om min stive pik, hvorefter han begyndte at spille pik på mig. Jeg stønnede af nydelse, mens Jan kyssede mig længere og længere ned af maven for til sidst at stoppe ved min pik og tage den i munden. Jeg stønnede nu endnu højere. Jeg kunne mærke Jans læber om min stive pik og hans tunge som behændigt slikkede mit pikhoved. Hans hænder masserede stille mine baller og legede blidt med mit røvhul. Pludselig jog han to af sine fingre op i mig, og jeg stønnede så højt at jeg var bange for at naboerne ville høre os. Jan stoppede nu og vendte mig så jeg stod på alle fire og trak så sine egne underbukser af, så trak han sin enorme pik frem og lod den glide op i mig. Aldrig havde jeg set så stor en pik før.

Jeg stønnede, det gjorde en smule ondt, men efterhånden som Jan begyndte at glide frem og til bage blev det bedre og til sidst kunne jeg ikke lade være med at stønne af nydelse. Også Jan begyndte at stønne. Hans dybe stemme råbte nærmest. Åh ja! Fuck hvor er du lækker mand, lad mig kneppe dig. Jeg havde hans fede pik oppe bag i, og jeg kunne ikke selv lade være med at stønne "yeah yeah! Knip mig " Jan lagde sig ind over min ryg og begyndte endnu en gang at spille min pik af. Jeg kunne snart ikke holde det inde mere, og til sidst kom jeg ud over gulvet med et varmt sprøjt af sæd, og en høj stønnen. Jan træk sig ud af mig, rejste sig på gulvet og træk mit hoved hen til sin enorme stive pik. Jeg greb den og stoppede den i munden og begyndte at sutte den af. Den var stor og jeg kunne næsten ikke have den i munden. Jan stod med let bøjede knæ og med hænderne på mit hoved og tvang den store pik ind i munden på mig, mens han stønnede med dybe mandlige lyde. pikken kom dybere og dybere ned og efter et stykke tid kom Jan i min mund, og jeg smagte på han sæd og slugte det. Årh yeah man! Sut min pik. Åh yeah!. Stønnede han og tvang mig til at sutte det sidste i mig. Sådan blev han ved et stykke tid endnu og kom så endnu engang med endnu et større sprøjt. Derefter lagde han sig ned på gulvet til mig og holdt mig tæt ind til sig, så jeg kunne mærke hans slappe pik mod min ryg, og hans muskuløse overkrop mod min.

porno med danske piger