En privilegeret mand del.25

SPAR MANGE PENGE

Jytte og Sofie træder helt ind i rummet, jeg lukker døren bag dem og fører Sofie hen til korset, fikserer hænder og fødder, hun står nu som et stort X med ansigtet vendt mod væggen, jeg vender mig, går hen til Jytte og giver hende et sæt manchetter forbundet med en kæde om håndleddene, et reb bliver bundet fast til kæden. Jeg trækker hende hen mod hjørnet af rummet, kaster rebet over en kraftig krog i loftet, og trækker til. Ohhhh Jytte jamrer sig lidt da hendes hænder trækkes mod lofter, hun skal næsten stå på tæer. Jeg træder et par skridt tilbage og betragter dem et øjeblik. Hmmm det ser jo meget godt ud til en start siger jeg, Jytte kigger mod sin datter, de har begge et spændt udtryk i øjnene.
Jeg taget et bondagereb og går hen til Jytte, de her trænger vist til at blive strammet op siger jeg og snører rebet stramt om hendes bryster, snart strutter de lige ud i luften som et par balloner der er klemt i enden. Uhhh ooooo Jytte klager sig lidt igen, jeg går hen til Sofie, sætter klemmer på hendes brystvorter, bukker mig og trækker ud i hendes skamlæber og sætter klemmer i dem, klemmerne er forbundet med kæder der kan justeres så klemmerne trækker det man ønsker. Aauuuu det trækker i, shhh! Jeg tager en finger for munden, der skal ikke snakkes, hvis der skal så skal jeg nok gøre det sagde jeg bestemt.
Jeg kan se Sofie er våd og jeg lader en finger glide mellem de udtrukne skamlæber, mmmm hun giver sig da fingeren strejfer klitten på vej op. Jytte fik sat klemmer i de indre skamlæber, her hægtede jeg vægtklodser i, en klemme blev også sat på hendes store klitoris. Jeg gav hende et blindfold for øjnene, tog en ridepisk fra væggen og drejede hende rundt så hun stod med ryggen til mig. Jeg tror til en start 10 slag med denne vil gøre godt, sagde jeg, nu kan du jo tælle højt så jeg ikke glemmer hvor langt jeg er nået. Med et svirp landede det første slag hårdt på hendes baller, auuuu 1 sagde Jytte, 2, 3, 4, 5, ååhhhh, 6, 7, 8, uhhhh auuuu Jytte hulkede stille, 9, jeg lagde alle kræfter i de sidste slag, Jyttes baller rødmede hvor pisken havde ramt, 10 uuuuhh århhh uhhhh.
Jeg vendte hende mod mig og betragtede de store bryster der snøret sammen havde skiftet farve, mørk rød, jeg trak i hendes brystvorter og klemte dem hårdt mellem fingrene. Auuuu auuuu åhhh Jytte klagede sig. Nu må det vist være din lille datters tur, hun står og venter så utålmodigt, hviskede jeg i øret på Jytte. Jeg tog en nihalet fra væggen og gik over til Sofie, du må hellere få noget at bide i sagde jeg og spændte en gagball fast. Du kan jo ikke tælle rigtigt nu, så forhåbentligt kan jeg huske hvor langt jeg er kommet. 20 med denne må kunne varme dig op. De første 5 slag ramte Sofies røv hurtigt efter hinanden. Uummmh hrmfff Sofie gav sig, yderligere 5 slag smældede mod det bare skin, Sofie prøvede at strække sig, hvilket kun trak yderligere i klemmerne i hendes skamlæber, uuuhhh arrgh, 5 slag mere direkte på ballerne, der havde fået en flot rød kulør, de sidste 5 slag gav jeg mod hendes ene hofte, snerterne slog om hendes krop og ramte hendes venusbjerg, åhhh uhhhhh aaaaaaah, Sofie hulkede let.
Jeg fjernede gagballen igen, og spurgte om hun havde fået nok, Sofie rystede demonstrativt på hovedet, gu har jeg da ej, shhh! Jeg tyssede på hende. Jeg løsnede hendes ben, fjernede klemmerne fra fissen og fandt et par gummitrusser med indbygget dildo og trak dem op, dildoen gled nemt op i den nu meget våde fisse, jeg tændte for vibratoren og gik over til Jytte efter at have taget en bullwhip fra væggen. Denne gang kan du tælle til 25 sagde jeg og svingede pisken, swoooiis pisken slyngede sig omkring kroppen, Jytte skiftevis talte, stønnede og klagede sig. 17, 18, tårerne rendte ned bag blindfoldet, 17 sagde hun igen. Nej, det var forkert, nu er vi nødt til at starte helt forfra, sagde jeg, du er nødt til at holde styr på det. 22, ohhhhh uhhhh, 23, hendes ben dirrede, det var kun hendes ophængte arme der gjorde hun stod oprejst, 24, uuuhhhh auuuu avv aaav, snerten ramte hendes klemte klit, 25 hulkede hun. Både hendes ryg og baller var dækket af røde striber, selv brysterne var ikke gået ram forbi. Jeg løsnede rebet i loftet, Jytte faldt hulkende til gulvet.
Sofie stønnede med dildoen snurrede i fissen, mmmm uhmmmm, jeg slukkede og trak trusserne ned om anklerne, de glinsede af safter. Vi må hellere få opfrisket dine striber sagde jeg, med et spanskrør i hånden. 5 slag svirpede gennem luften og ramte hendes baller med stor kraft, auuu aaaav for sat, shhh! Sagde jeg ikke, ikke noget snak. 5 salg mere trak røde striber over hendes spændte baller. Åhhh auuu uhhhhh Sofie vred sig det bedste hun kunne. Jytte lå stadig på gulvet og ømmede sig, kom her sagde jeg, fjernede reb, blindfold og klemmer, læg dig herop, jeg pegede på elskovsgyngen. Jytte lagde sig, jeg spredte hendes ben, hendes klitoris stod stor og svulmende frem mellem skamlæberne, jeg satte læberne på den og sugede den ind i munden. Ååååh jaaaaaa, safterne rendte ud af hendes fisse, jeg slog en par gange hånden mod hendes spændte klit aaah oohhhh.
Nu skal du få noget at muntre dig op med, jeg fandt en womanizer og en stor dildo som jeg rakte hende, hun tændte womanizeren placerede den med det samme på sin klit, uhhhhhh jaaaaaaaa, dildoen blev trykket op i fissen i en lang bevægelse. Min pik stod lige ud i luften, jeg løsnede Sofie fra korset, pressede hende ned på knæ, sut min pik kommanderede jeg, hun åbnede munden og slugte grådigt min pik. Ohhhhh åhhhhhh min kusse kan ikke holde til det, jaaaaaaaa skreg Jytte da orgasmen skyllede gennem hende, hun trak dildoen ud, ohhhh guuuuud jaaaaaa, et stort sprøjt stod ud af fissen.
Nu vil jeg mærke din lille stramme fisse sagde jeg til Sofie, der med slim og savl løbende ned ad hagen sad med tårer i øjnene efter jeg havde kneppet hende helt ned i halsen. Læg dig her på alle fire, jeg tog en buttplug, kørte den en enkelt gang mellem hendes skamlæber og pressede den uden yderligere op i hendes røvhul, aaauuu oooooh, lad være med at skabe dig sagde jeg, du kan jo godt li det, jeg satte pikken mod hendes fissehul og stødte den i bund. Uhhhhhh auuuu åhhhh jaaaaaa, pikken kørte ind og ud af det våde hul, Sofie stønnede og klynkede.
Jytte lå så hun kunne se hvad der foregik, hun havde igen trykket dildoen op, womanizeren kørte på stadig højere trin, knep den lille liderlige kusse, fyld hendes kussehul med sperm, lad det flyde ud af den skreg hun. Dildoen pumpede ind og ud af hendes fisse, hun rystede og dirrede over hele kroppen. Jeg lænede mig frem og greb Sofies bryster, fjernede brystklemmerne der stadig dinglede under hende, og klemte begge bryster mens min pik bankede op i den stramme fisse. Uuhhh jaaaa jeg kommer, Sofies ben dirrede, hendes fisse krampede sammen om min pik, den sugede med malkede bevægelser, som ville den sluge alt hvad der kom. Åhhhh guud jaaaaaa, Jytte trak endnu en gang dildoen ud og sendte store sprøjt ud over gulvet.
Nu skal jeg fylde dig op, jeg rettede mig op og stødte pikken helt i bund, med et brøl sprøjtede spermen ud dybt i fissen på Sofie, jaaaaaaa brug den kusse til at tømme din fede pik for sperm, åhhhhhh den går på mig igen, Jytte krummede sig helt sammen. Knep mig hulkede Sofie, lad mig mærke din store pik bruge min lille fisse, hun stødte røven mod mig mens jeg tømte mine nosser for sperm dybt i hende. Sofie rejste sig med spermen dryppende ud af fissen.
Vi sad nu i stuen, Sofie og Jytte ømmede sig, jeg skal sgu da love for du har givet os nogen at mindes den næste uges tid eller mere, sagde Jytte, hun lod fingrene glide over de røde striber på hendes mave og bryster. Sofie tog sig til ballerne, ja jeg kommer heller ikke til at glemme den behandling, jeg kan stadig ikke rigtigt forstå hvorfor det er så ophidsende når det gør så ondt, men det går lige i fissen på mig. Selv nu hvor det svier, sagde hun og gned sig lidt på røven, bliver min fisse ved med at sende safter ud, hun skilte de fugtige skamlæber, en lille strøm af fissesaft rendte ned mellem hendes baller. I er så fucking frække og lækre begge to sagde jeg, jeg kan næsten ikke vente til i kommer igen.
Søndag aften, afskedens time var kommet, Jytte og Sofie stod i døren, vi krammede og kyssede, vi vil ikke sige farvel men på gensyn sagde jeg. Ja vi ses svarede Sofie løftede lidt i hendes kjole og viste en bar røv med flotte røde striber. Jeg regner med vi kommer fredag eftermiddag sagde Jytte, vi kan lige ringe sammen i løbet af ugen, også hun løftede kjolen, hun havde heller ingen trusser på, det snerrer for meget med trusserne lige nu råbte hun med et smil.
Jeg sad nu alene tilbage og syntes der var langt tid til fredag, denne sommer havde været noget helt specielt. Jeg havde aldrig følt mig ensom før, men nu var jeg bare alene. Alligevel kunne jeg ikke lade være med at tænke, du skal ikke klage, alt i alt er du en privilegeret mand.

SEX I DAG?

Det var min historie fra sommeren 2018, fortsættelserne vil komme til at hedde Jytte og Sofie. Håber I vil følge med.
Hilsen Klitluskeren.

porno med danske piger