Er du blevet “Switched”? en hemmelig bytteleg

Er du blevet “Switched”? en hemmelig bytteleg

SPAR MANGE PENGE

SEX MED UKENDT

Switched er når hun har sex med en ukendt mand, uden hendes viden.

Dyt Dyt – Ska’ Vi Byt – Bot Bot – Det Ka’ Vi godt – Hun ved det bare ikke!

Er du en af dem som tænder på tanken om at låne konen ud? eller vil du hellere være ham som kommer forbi, når din ven ber dig om en hjælpende hånd og pik til hans kæreste?

En fremmede mand kommer ind i soverværelset, uden hun ved det og de 2 mænd bytter plads…. Hun nyder det til fulde, intetanende om at det ikke er hendes kæreste, der ser hende nøgen og udnytter hendes villige huller..! Og hvis hun opdager det, er hun så tændt og liderlige, så alle tanker om at det er forkert forsvinder i liderlighed og orgasmer.

Fænomenet kaldes “Switched” betyder at “skifte/bytte ud” og er tæt forbundet med at være hanrej/cuckold, der er ordet for en mand der tænder på at se andre mænd kneppe sin kone eller kæreste. Forskellen er at ved Switched, ved hun ikke at hun er med i en i bytte leg.

Hun må ikke opdage du har inviteret en fremmed med i sengen

Oftest er det en del af en parleg hvor hun er bundet og har blindfold på, så hun ikke kan røre eller se hvem der er i rummet, hvem der slikker hende og hvem der tager hende hårdt bagfra!

Det kan være noget af en kunst at være 2 mænd om en kvinde, uden hun må lægge mærke til det, det at man kun en ad gangen må kærtegne hende og der ikke må komme nogle lyde der gør hende mistænklig.

Gode råd til at få din uvidende kone eller kæreste til at nyde en fremmed mands kærtegn, tunge og pik, alt i mens hun intetanende blotter sig 100%, og hellere end gerne viser sin liderlighed og får tilfredsstillet sine våde og villige huller, som så mange gange før – Men denne gang med den tvist, at hun gør det overfor en total fremmede mand og hun finder aldrig ud af det.

skifter sig selv ud med en aden mand der knepper hans kone
Snydt til sex med en fremmede mand! Fuppet, narret, taget godt og grundigt ved eller måske nærmere i røven..! Der er ikke småting man kan kalde det, når fyre narre deres kone eller kæreste til at sutte den af på en ukendte mænd eller kammerater, mens de har bind for øjnene og tror de er alene i rummet med deres partner.

Switched er envejs konebyt med en anonym mand, ven eller kollega

Sådan indvier du en anden mand til din partneres villige krop uden hun opdager det

SEX I DAG?

Først skal du lave et set-up hun har set før, så hun ikke fatter mistanke over at der nu skal ske noget helt ud over det sædvanlige. Så det vil være en fordel hvis i før har leget med bindelege og bind for øjenene. Sig til hende du ville forkæle hende i weekende med lækker massage og blindfold.

Når dagen kommer, har du forinden fået kontakt til en hjælpsom fyr, enten i vennekredsen eller måske på et datingsite, han er blevet sat ind i hvad det går ud på og forstår hans anonyme rolle i din fantasi.

Du begynder som aftalt med at give din elskede en dejlig pirrende massage, giv dig god tid så hun bliver mere tændt end normalt. Nu giver du hende blindfold på, binder hendes hænder og ben fast til sengegærdet, en stol eller sofa.

Nu ligger hun fastspændt og blottet med spredte ben eller røven i vejret, alt imens du skruer lidt op for musikken og får hentet din nye “ven” ind, der har ventet udenfor indtil du sendte en besked på sms.

Nu starter den rigtige sexleg, legen hvor fantasien om at se din partner med en anden mand bliver opfyldt.

Det er tid til at lege… Der skal pirres med både hænder, fingre og tunge- men husk kun 1 mand ad gangen. Gå stille og roligt frem, så din partner ikke opdager i er 2 i rummet, hun skal blive rigtig tændt. Hold små pirrende pauser og hvisk evt. småfrække ord. Du kan også krydre legen med olier, varm stearin, isterninger, fjer, flødeskum eller sexlegetøj.

Husk du bestemmer hvad din nye “ven” skal og må. Hvis du kun syntes han må slikke hendes fisse eller sperme ud over hende, så er det sådan det bliver, han er en statist i din fantasi og skal blot udfylde denne rolle, og derefter er han ligeså hurtigt ude som han var inde.

Se film med piger der bliver kneppet af fremmede mænd mens manden kigger på!!!

SE ALLE FILM PÅ CUCKOLD.COM EN POPULÆR SIDE BLANDT MÆND DER TÆNDER PÅ HANREJ SEX

At lege “Switched” skal ikke forveksles med det at være “Switch”, der stammer fra SM verdenen, og betyder du både nyder at være Dominant og submissiv.

Læs sexnoveller om: Utro  med accept – Cockold – Hotwife – Husven – Hanrej – BBC/whitewife – Negerelsker – Tænder på utroskab

 

 

porno med danske piger