Ferie job

Jeg kiggede flov op, og så en ældre herre stå og se ned på mig, med sin pik fremme. Jeg tog den i munden. Punto i kussen og denne fremmede i munden…

Jeg glemmer aldrig den sommer jeg skulle passe en kiosk på en campingplads, sammen med nogen andre studerende. Vi havde søgt sommerjobbet sammen, så vi kunne tjene penge, komme på ferie og være sammen samtid. Vi var 3 af hvert køn- og den sommer bød på meget sex- både i tosomhed og også i lidt mere sociale måder at dyrke sex sammen på.

Men det fedeste sex jeg fik, var en aften det var mig der havde lukkevagt i kiosken. Der var et lille køkken/lager bag kiosken, hvor man kunne sidde og drikke kaffe og bruge stedets computer når der ikke var noget at lave. Det var rart at have den mulighed, så man kunne få tiden til at gå. Denne aften var bare så stille. Der var ikke meget at lave i kiosken. Så jeg bestemte mig for at gøre lidt rent. Så gik der tid med det. Som sagt så gjort. På et tidspunkt lå jeg på alle fire og ordnede under vasken i køkkenet. Jeg mærkede pludselig noget lige bag mig, og vendte mig forskrækket om. Det var Punto, stedets vagthund, en kæmpe schæferhund, med det dejligste temperament. Jeg puffede ham væk. Men han fortsatte med at snuse mig bagi. Skubbe mig med snuden, og pive og være sådan lidt urolig. Jeg rejste mig og satte mig på en stol og tændte en smøg. Kaldte på Punto og snakkede og nussede lidt med ham. Men han ville igen ned i skridtet på mig og snuse. Jeg ved ikke hvad der gik af mig, men jeg syntes det var lidt af en kildrende fornemmelse og tænkte at han da skulle have lov at snuse rigtigt. Jeg trak nederdelen op, og smed trusserne. Punto var ikke længe om at få tungen på gled i min kusse. Han slikkede og småbed sådan meget forsigtigt i min liderlige smaskvåde revne. Det var så dejligt at jeg begyndte at sidde noget uroligt på stolen.

"ding dong" KUNDER.

Ned med nederdelen og ud i butikken.

SEX I DAG?

Punto lige bagefter med snuden oppe i røven på mig.

Fik taget imod penge mens punto bare cirklede rundt om mig og småpeb.

Tilbage i baglokalet. Punto fik fri adgang til min kusse igen.

Jeg rakte ind under ham og onanerede på hans pik. Den var lang og tynd, men det sidste stykke af den var enormt stort og hårdt. Jeg tænkte at det der- det skulle ind i mig på en eller anden måde. Jeg lagde mig på alle fire, og der er ingen tvivl om at det havde Punto prøvet før. Den var straks oppe på ryggen af mig, og jeg fik dirigeret hans store varme lyserøde pik ind i mit hul. Han pressede til, og den smuttede bare ind. Nej for en fornemmelse. Det yderste af hans pik ramte min livmoder, og yderst i mit våde hul, smuttede den store del af hans pik ind og ud af mig. Jeg var nærmest i extase. Det føltes så vildt frækt. Lidt smerte. Men en fantastisk nydelse. Jo mere han kneppede mig, jo større blev hans pik. Jeg nød og nød. Pludselig mærkede jeg noget presse mod min mund. En stor stiv MENNESKEPIK. Jeg kiggede flov op, og så en ældre herre stå og se ned på mig, med sin pik fremme. Jeg tog den i munden. Punto i kussen og denne fremmede i munden.

Vildt frækt, og lidt underligt.

Jeg suttede og slikkede. Manden stønnede. Bukkede sig ind over mig og trak min nederdel op så han kunne se nedover min røv, og se pikken der fór ud og ind i min kusse. Punto fik udløsning og hans pik var nu så stor at han ikke kunne bevæge sig i min kusse mere. Han stod bare stille og jeg kunne mærke hvordan det hele dunkede i ham inde i mig. Lidt efter trak Punto sig ud. Han vaskede sin pik med smaskelyde og jeg suttede i samme takt. Tag mig i røven sagde jeg til manden. Han var hurtigt omme bag mig. Stak først en, så to og siden tre fingre ind i mit stramme hul.

Han bevægede sig rundt og jeg var ved at komme i en vild extase. Pludselig hev han fingrende ud og stak med fuld kraft sin store pik op i mit lille stramme røvhul. Det var så fantastisk en følelse, at jeg bare eksploderede i en vild orgasme. Manden fulgte med. Han sprøjtede sin sæd op i min røv. Det dunkede i ham. Og jeg var så langt inde i en orgasme at jeg bare stønnede totalt ublufærdigt. Knep mig knep mig. Vi sank begge sammen. Helt ned på gulvet. Jeg lå med lukkede øjne og tænkte på at det her var SÅ pinligt. Jeg kneppede med en hund, og blev taget på fersk gerning. Manden rejste sig. Rettede sit tøj. Gik ud i kiosken. Jeg rettede mit tøj og gik bagefter. Han stod ved disken og sagde Jeg skal have 20 prince, og en serviet.

Sikken en oplevelse.

Punto fik lov en anden gang at kneppe mig. Men først efter lukketid. Jeg tænker tit på hvem der har lært ham op. Men jeg ved i alt fald, at en hanhund ikk lider et overgreb ved at kneppe en pige. Det beviste Punto den dag HAN forførte mig.

porno med danske piger