Første ferie

SPAR MANGE PENGE

Det fortrød jeg meget hurtigt! Mine hænder låses nu fast oven på røven i et fast greb, af store faste hænder. Nu kan jeg INTET gøre…. Og jeg sprænges snart af uforløst liderlighed…

Fredag eftermiddag klokken nærmer sig 15.00 og ikke mindst venter sommerferien lige rundt om hjørnet. Jeg har ekstra mange sommerfugle i maven, ferien skal tilbringes med min nye flirt – Niels. Han har lånt et sommerhus af en kammerat. Huset med spa, sauna og pool, ligger på syd Fyns skønne strand. Langt væk fra alle vi kender. Temperaturen her på kontoret nærmer sig 32 grader og sygeplejeuniformen klistrer til kroppen – og jeg drømmer mig hen til en skøn kold champagne og en tur i poolen. ”Hey Anneline, skulle du ikke se at komme på ferie?” stemmen river mig ud af drømmene. Det er min kollega Tina, som skal overtage efter mig. Jeg smiler ved tanken om hvad jeg håber ferien bringer. Hurtigt får jeg givet rapport om hvad der er sket i dag og fluks er jeg på vej ned af trapperne, for at klæde om og komme ud i det skønne sommervejr. Jeg tager et hurtigt bad i kælderen og snupper en let kjole udover g-streng og brysteholder, kjolen sidder tæt til kroppen, som stadig er fugtig efter badet. Håret får lov at lufttørre, mens jeg cykler gennem byen – hjem for at pakke tasken.
 
Klokken nærmer sig nu 17 og jeg er klar til 8dage på syd Fyn. Jeg får pakket bilen og i løbet af 2 timer skulle jeg gerne ankomme til destinationen. Jeg sender en besked af sted til Niels ”Så køre jeg mod Fyn – glæder mig til at nyde dig….. og misbruge dig ;-)”  Afsted det går med god musik i radioen og før jeg ved af det kører jeg over lillebæltsbroen.  Uhhhmmm nu er der ikke længe til jeg skal mærke Niels´ store hænder over alt – tænker jeg.. mens jeg drøner af sted.. 1,50 minutter efter afgang, kører jeg ind til det flotteste sommerhus. Der holder ingen bil og huset er lukket og låst, nå pyt –  jeg stiger ud og begynder at pakke ud af bilen. ”bip bip” lyder det fra tasken. Jeg finder mobilen frem og 1 besked modtaget. Jeg åbner den og ser den er fra Niels. Jeg når at tænke ”ØV” i frygt for at jeg er kørt forgæves. Jeg læser hvad han skriver og bliver varm og hjertet slår et ekstra slag. Teksten lyder” Hey frække. Endelig slap jeg fra mødet, men der går altså nok lige 3-4 timer før jeg når frem. Nøglen ligger på lampen ved døren. Luk dig selv ind – nyd roen og jeg forventer at du er kørt varm, våd og villig, når jeg kommer frem. Kys”
 
Huset dufter skønt og der er så dejligt. Champagnen kommer på køl, mens jeg går rundt og studere mulighederne…… Udsigten fra stuen er lige ned til stranden og soveværelset vender mod klitterne. Jeg bære kufferten ind i soveværelset og får lagt tøj på plads i skabet. Den mellemstore stofpose, kommer i natbords skuffen – den skal helst være indenfor rækkevidde. Badeværelset er lyst og den ene væg er fyldt med spejle fra gulv til loft. Det ser godt ud. Jeg tænder for vandet i spaen og smider tøjet på gulvet, så lister jeg nøgen ud efter champagnen og tager den med mig i bad. Åhh hvor boblerne pirre mine brystvorter og ikke mindst min glatte mis. Jeg lukker øjnene og nyder alle former for bobler.
Helt ubevist kærtegner jeg mine bryster og hænderne glider automatisk rundt på kroppen – Det føles RART og befriende. Min ene hånd glider under vandet og finder revnen til min stramme mis og hårde klit… En enkelt finger glider ubesværet ind i mig og jeg nyder at tilfredsstille mig selv. Tempoet og klynke lydene stiger stødt og forløses i en dejlig orgasme. Lettet og glad stiger jeg op af vandet – tørre mig let og vimser ind i soveværelset. Endnu en besked fra Niels” du er ved at være varm og villig? Jeg er der om 45 minutter” jeg konstaterer at der er stadig er 30 min til han er her. Jeg ligger mig på sengen – trækker skuffen i bordet  ud og finder godteposen frem.
En glas dildo til det stramme hul og en vibrerende dildo i min våde mis – er hvad jeg vælger.  Jeg tænder på det laveste niveau og lader dildoen finde min revne. Den glider roligt frem og tilbage og bliver godt våd af mine safter. Jeg hugger dildoen i bund og stønner ganske højt i samme sekund. Jeg sætter niveauet op og samler benene, så kan mine hænder få fri leg på resten af kroppen. Den ene finder hurtigt en meget stiv brystvorte og niver blidt i den – den anden hånden finder min mund, og et par fingre kommer indenfor og slikkes ivrigt. Hvor er den en skøn fornemmelse i hele kroppen og fantasien om Niels fortsætter lystigt. Endnu en orgasme nærmer sig og jeg vender rundt på alle fire og køre dildoen frem og tilbage i en om muligt hurtigere tempo… Pludselig kramper mit underliv ”åååååhhh, mmmm, Ihhhhhh, Ahhhhh – er alt hvad jeg kan få sagt.
Jeg hviler mig et kort sekund med røven struttende lige op i luften… Jeg mærker safterne omkring mit stramme hul og en finger cirkler rundt om centrum og lister sig en gang i mellem indenfor… Kæææft hvor er det rart og jeg tænder vildt på tanken om at Niels skal have lov til at komme indenfor i løbet af de her dage. Glas dildoen smører jeg med mine safter og vupti støder jeg den ind i stedet for fingrene…. Jeg glemmer alt omkring mig og køre for fuld musik dildoen i det stramme hul. Her ligger jeg med lukket øjne og på vej ind i en stribe orgasmer. Pludseligt hører jeg et kæmpe brøl af en forløsning og den kaskade af varm sperm rammer mine baller….

Jeg stivner og vender mig forsigtigt rundt. Niels står bag mig med et saligt blik og et frækt smil " hold op hvor var det frækt at stå og kigge ind på dig gennem vinduet, kunne slet ikke få øjnene fra dig smukke" siger han mens hans står med pikken i hånden. Mine kinder blusser og jeg føler mig helt flov – og samtidig helt vildt liderlig. Niels har nu set mig hengive mig til migselv og det har ikke været så lidt endda.
Jeg sætter mig i sengen og tager dynen omkring mig, smiler igen til Niels og kysser det våde pikhoved.

SEX I DAG?

Niels kommer ned i sengen til mig og hvisker blidt at nu fortjener jeg den helt store behandling efter den forestilling. Jeg lukker øjnene og hengiver mig 100% til Niels’ mund, hænder og pikken!!!

Niels vender mig om på maven og tager en serviet og tørre hans sperm af min røv. Han ligger sig ovenpå mig, med pikken hvilende på revnen- han ligger munden helt tæt på mit øre og hvisker med den skønneste dybe bløde stemme, hvad jeg kan forvente af ham. Han nærmest stønner de frækkeste ord i mit øre og jeg reagere med kuldegys og vriden… Helt ned til mindste deltalje fortæller han hvordan han vil røre mig, kneppe mig og få mig i 7. Himmel.. " Niels jeg kan ikke holde det ud mere- jeg sejler i mine safter og du bliver nødt til at gøre noget nu!!!!!" råber jeg grådkvalt ud. Hvis man kan få en orgasme uden fysisk aktivitet- er dette lykkes for mig pga Niels. Han bider mig i øret og slikker  mig langs rygsøjlen og stopper lige hvor ryg bliver til røv." Årh hvordan kan du være så led " råber jeg af ham.
Det var ikke det klogeste jeg kunne gøre. Bestemt tager han fat om mine håndled og spreder mine ben med hans knæ. Nu ligge jeg total fikseret med Niels mellem mine ben.
Han puster luft mod min mis og jeg gyser af nydelse. Hans tunge rammer mig og i lange silkebløde slik, køre tungen fra klitoris til stjernen… Jeg forsøger at løfte røven så jeg får mest muligt ud af hans slikken. Det fortrød jeg meget hurtigt!
Mine hænder låses nu fast oven på røven i et fast greb af store faste hænder. Nu kan jeg INTET gøre…. Og jeg sprænges snart af uforløst liderlighed.

Niels tager glas dildoen i munden og i et hårdt dybt stød- knalder han den i bund i min stjerne. Jeg skriger højt mindst af smerte mest af endeligt at mærke noget inde i mig. Dildoen køres i fast tempo ind og ud og jeg stønner, klynker, vrider og gisper i et væk!

Jeg er på grådens rand og forløsningen nærmer sig. Niels slipper sit tag og vender mig om på siden og sætter sig på knæ, mens jeg holder det ene ben højt oppe. Han starter op med dildoen igen og i et snuptag hamre han nu sin hårde stive pik ii bund i min stramme fisse. han banker hårdt i bund og hans spændte nosser klasker kraftigt mod min nøgne hud. Det føles så vildt at mærke hans pikhoved banke så højt op i mig.

Nu sortner det for mine øjne – aldrig er jeg blevet fyldt i begge huller samtidig. Det er sindsygt lækkert og jeg ønsker det aldrig må stoppe. Niels stønner sin ordre ud " rør ved dig selv smukke- massere din hårde klit" af angst for at han stopper adlyder jeg.
Stød på mindst 1000volt løber nu gennem min krop og alt sitre!
Jeg kommer i den vildeste orgasme jeg nogensinde har oplevet og kort efter øger niels farten og bliver hel vild og jeg mærker pikken trække sig sammeb og skyde den varme sperm op i mig mens han brummer noget uforstående og brøler sin orgasme ud. Vi falder sammen og har brug for at få vejret igen oven på denne vilde oplevelse og noget siger mig dette ikke er den sidste sexede oplevelse vi får i vores ferie……

Endnu en tak for inspirationen-du ved selv hvem du er 😉

porno med danske piger