En herlig ferie

Ole stirrede med store øjne og stiv pik, da jeg tog om knægtens baller og begyndte at lege med hans røvhul. Hans sagde ikke noget, men prespermen begyndte at pible ud…

Jeg var på vej sydover, ferien var lige begyndt, og jeg glædede mig til 3 uger i sydens sol. Det var lækkert med den nye camper, som jeg netop havde modtaget måneden før, jeg havde kun været ude og lufte den en enkelt weekend, for lige at lære den at kende. Jeg var 45 år, og dyrkede i son fritid en mængde sport, så jeg holdt mig rimeligt godt, slank uden at være alt for muskuløs.

På vejen drømte jeg om, at jeg på ferien skulle dyrke alle de lækre fyre, som jeg mødte på sin vej. På en rasteplads på den tyske motorvej, stor der en ung dansk student og tomlede den. Jeg tilbød ham at køre med sydover, og spurgte, hvor han skulle hen. Det viste sig, at den unge mand, lige som jeg, bare skulle have en måneds tid til at gå, inden han skulle i gang med studierne på universitetet.

Vi smuttede lige ind på restauranten, for at få lidt at spise. Jeg så lidt nærmere på studenten, som præsenterede sig som Ole. Ole var en ung gut på 20 år, han havde boksershorts på, og en tynd T-shirt. Al hans bagage var i en kæmpe rygsæk. Ole var godt solbrændt og havde de mest blå øjne man kunne forestille sig. Jeg kunne ikke lade være med at skæve ned på Oles skridt, og kunne registrere, at det ikke kunne være meget stof, der gemte sig under shortsene, der aftegnede sig en lovende stor bule langs det venstre ben. Ole havde hurtigt bemærket mine øjne, og selv havde han travlt med at se ned på de hvide shorts Jeg havde på, også her så det ud som om, der ikke var nogen inderbuks eller underbuks til at skjule den betragtelige bule der viste sig, ja den så ud til at vokse, mens de sad der, og buksebenet var helt udspilet. Oles iagttagelse var helt rigtig, jeg havde ikke nogen inderbuks i mine shorts, og mine 16 cm. føltes som om, de var ved at sprænge det tynde stof.

Efter vi havde spist gik vi ud i camperen, for at få en kop kaffe. Vi sad lidt og småsludrede. Pludselig så Ole mine pornoblade. Han spurgte, om han måtte kigge – selvfølgelig måtte han det, det var udelukkende homo blade, og han blev helt stille – er du kun til fyre, spurgte ha – hvilket jeg jo kunne bekræfte

Ole fortalte, at han aldrig havde prøvet at være sammen med en fyr, men han havde altid haft lyst. Jeg begyndte at nulre ham lidt i nakken og inden længe havde jeg ladet hånden køre op ad hans lår. Det gav et gib i ham, men jeg blev bare ved, og snart havde jeg hans mega bule i hånden. Kom, sagde jeg, lad mig se din dejlige pik. Ole løftede sig lidt i sædet, så jeg kunne trække hans bukser ned – og nu stod hans liderlige pik lige ud i luften, og prespermen havde gjort pikhovedet helt vådt og glat. Jeg kunne ikke vente, men dykkede ned og tog pikken i munden – uhm, det var bare vildt lækkert at smage på ham. Der gik ikke længe før han leverede en ordentlig ladning i min mund, jeg slugte det hele begærligt.

Uha, det var lækkert, sagde Ole – kan jeg gøre gengæld. Det skulle han ikke sige to gange – ned røg bukserne og jeg proppede pikken ind i hans mund. Det var vildt lækkert, så jeg stødte i bund – han var ved at kvæles, da jeg stødte ned i hans hals, men jeg trak mig lidt tilbage. Ole krammede mine baller og suttede det bedste han havde lært. Snart eksploderede jeg i hans mund, det var lækkert. Nu var vi begge mere afslappede, og vi blev enige om at køre af sted på de tyske motorveje – men nu uden at tage bukser på igen.

Vi snakkede om oplevelsen, og Ole betroede mig, at det var den bedste udløsning, han nogen sinde havde haft. Snakken gik lystigt. Forsædet i camperen var med 3 delte sæder – Ole sad på det midterste, så jeg kunne lade min hånd hvile på hans pik, som snart stod stiv igen.

Da vi havde kørt lidt, så vi en ung gut stå og blaffe, vi blev enige om at tage ham op. Jeg standsede camperen, og knægten skyndte sig ind, så vi kunne køre videre – det er ikke udpræget smart at holde på en motorvej i Tyskland.

Knægten – der hed Hans, gloede noget, da han så, at vi sad uden bukser på, men han sagde ikke noget. Har I lyst til lidt at drikke, spurgte jeg, det bekræftede de begge, så på næste rasteplads kørte jeg ind til siden. Ja, du må undskylde, sagde jeg til drengen, men vi har ikke lyst til at have så meget tøj på. Det var helt fint med ham, og jeg kunne se, at han ikke var helt upåvirket, hans shorts stod ud som et rejst telt. Jeg satte vand over til en kop kaffe. Så sagde jeg til Hans – han var 15 år, havde vi fundet ud af – hvis du vil køre med os, så er det uden bukser på. Hans kiggede lidt, og knaldrød i hovedet trak han langsomt shortsene ned, frem sprang en lægger tynd stiv pik – nok på 18-19 cm.

Både Ole og jeg gloede på pikken, og det gav nogle gevaldige gib i vores pikke. Har du nogensinde prøvet at være sammen med en mand, spurgte jeg knægten, rødmende fortalte Hans, at han havde spillet pik sammen med et par kammerater nogle gange.

SEX I DAG?

Hvordan gør I, spurgte jeg – det ville han ikke svare på, men hans pik strittede om muligt endnu mere. Kom her hen, sagde jeg, og Hans kom hen til mig. Er du en artig dreng, det mente han da nok, ja for ellers må vi jo opdrage dig lidt. Ole stirrede med store øjne og stiv pik, da jeg tog om knægtens baller og begyndte at lege med hans røvhul. Hans sagde ikke noget, men prespermen begyndte at pible ud af spidsen på hans pik. Jeg slikkede saften i mig – lækkert. Ole se lige i den øverste skuffe, der ligger noget eksplorations creme, Ole var hurtig, og snart smurte jeg en ordentlig klat ind i numsen på Hans. Drengen gav sig lidt, men sagde ikke noget. Kom her Ole, leg med knægtens røvhul, mens jeg slikker på hans pik. Ole var hurtig henne, og jeg kunne se at han pressede sin pik imod drengens røvhul. Nu begyndte Hans at protestere – hovsa, sagde jeg, jeg synes du sagde, at du var artig, vi må vist lige opdrage dig lidt. Hurtigt bandt jeg ham, så han ikke kunne røre sig, han lå på bordet, med røven ved bordkanten, og benene bundet op, så hans røvhul var tilgængeligt. Kom så Ole, lad os se, hvad han kan tage. Ole pressede sin pik op i knægten i et langt stød. Der kom et lille skrig fra Hans, men jeg kunne se, at han blev mere og mere liderlig, og snart havde Ole begravet hele pikken i knægtens røvhul. Jeg begyndte at sutte på drengens pik, og snart sprøjtede han en ordentlig ladning i min mund, som jeg begærligt slugte.

Drengens pik stod stadig stiv og strunk. Knep ham så, sagde jeg til Ole, mens jeg proppede min pik ind i drengens mund. Først skete der ikke rigtigt noget, men pludselig tog pokker ved ham, han slikkede og suttede, som om han aldrig havde bestilt andet, og jeg kom med et brøl i hans mund, knægten slugte det meste, dog var der noget der siv ved siden af – det var også en ordentlig ladning.

Ole pumpede det bedste han havde lært, Hans skreg på mere pik, kom, pul mig, ja, oh, hvor er det skønt. Ole pumpede hans røv fuld af safter, da han trak sig ud, kunne jeg se spermen sive ud af knægtens røvhul, det kunne jeg ikke stå for, så jeg slikkede hans røvhul, og slugte spermen blandet med drengens røvsaft, det var vildt lækkert.

Hans pik stod stadig stiv, og da jeg løste hans bånd, sagde jeg til Ole, at han måtte gøre gengæld, det var han ikke meget for, men snart lå han hen over bordet og Hans pumpede lystigt i Oles røv. Jeg benyttede lejligheden til at slå knægtens røv med en fluesmækker. Hans blev helt vild og snart skød han en ladning af i Oles røvkusse.

Slik ham ren, sagde jeg til knægten, det var han ikke meget for, men efter et par hårde slag med fluesmækkeren, slikkede han det bedste han havde lært.

Forpustet satte vi os og drak en kop kaffe. Vil du stadig køre med os, spurgte jeg Han – det ville han bestemt. Godt så skal du sutte vores pikke lige så tit vi har lyst – den var han med på. Vi fik en dejlig tur, og senere fik vi en anden dreng samlet op

Vi var på vej sydover på de tyske autobaner – Hans og Ole havde jeg samlet op da de stod og blaffede og vi havde fået nogle dejlige oplevelse, hvor vi havde fået lette trykket nogle gange. Vi havde besluttet at køre videre i autocamperen uden bukser på.

Vi holdt en lille rast på en stor P-plads, og for ikke at vække alt for megen uro omkring os, tog vi alle et par tynde boksershorts på – alle uden inderbuks, så der skulle ikke megen nysgerrighed til, for at man kunne se pikkene aftegne sig tydeligt bag det tynde stof.

Da vi havde strakt benene lidt, blev vi enige om at køre videre, lige som vi skulle sætte i gang, kom en politibil ind på pladsen. Ud steg en ung flot betjent, han styrede lige hen til os og spurgte brysk, om det var rigtigt at vi kørte rundt uden bukser på. Vi kiggede hurtigt på hinanden og benægtede bestemt, at vi ikke havde bukser på. Betjenten kom ind i camperen, og han kunne nu med selvsyn se, at vi alle havde shorts på. Jeg bød ham på en øl, og han satte sig ned ved bordet og tog en ordentlig slurk – det var meget varmt, og han havde jakke og slips på. Jeg spurgte om ikke han ville smide jakken lidt og slappe af, for måtte da være ulideligt med alt det tøj i varmen. Som sagt så gjort, han smed jakken og løsnede slipset. Nu fortalte betjenten at vi var blevet anmeldt af en medtrafikant, som havde følt sig stødt.

Vi fortalte, at vi havde haft vores små boksershorts på, og det måske ikke helt kunne ses af forbipasserende. Betjenten skævede til vores bukser, og havde alle en begyndende rejsning – for han var skide lækker at se på. Jeg spurgte om ham, om han havde travlt – de havde han ikke, det var dagens sidste opgave – så han skulle bare hjem til hans ungkarle hybel. Jamen så bliv lidt, så laver vi lidt aftensmad, som du kan få en bid af. Betjenten – Rolf – tøvede lidt, men sagde til sidst ja, tak.

Ved du hvad, sagde jeg, så smid nogle af de formelle klude, og lån lidt tøj af mig. Jeg fandt et par shorts mere frem, og en tynd T-shirt. Rolf smed hurtigt tøjet, og vi sad alle og overbegloede hans lækre krop. Hurtigt tog han shortsene på og T-shirten – så, sagde han, nu er vi på lige fod. Og, ja – hans pik pressede hårdt mod shortsenes tynde stof – det tegnede rigtig godt.

Vi fik et par øl mere, og Rolf var åbenbart meget tørstig, for han kom hurtigt to tre øl foran. Vent lige lidt, sagde han, og gik over til politibilen. Lidt efter kom han tilbage, og fortalte, at en kollega kom og hentede hans tjenestebil. Lidt efter kom en bil med tre personer ind på pladsen. Rolf steg ud, og stod og sludrede lidt med dem. Den ene gik over til Rolfs bil og kørte væk, den anden kørte af sted i den bil de kom i. Nu var den tredje tilbage, han kom med over til camperen. Han hed Jürgen, og var en flot fyr på ca. 40 år. Rolf præsenterede Jürgen, og fortalte, at han havde lyst til at være lidt sammen med os. Vi delte et par øl mere, og jeg så at Jürgen havde et ordentligt jern i hans ultra korte shorts, som bestemt ikke overlod noget til fantasien.

Her sad vi 5 liderlige fyre i min camper, jeg lod en hånd hvile på Rolfs lår, og førte langsomt hånden op mod hans skridt. Han rykkede lidt frem på sædet, så jeg kunne få fat om hans nu meget stive pik. Jeg så at Hans og Ole var i gang med at famle rundt på Jürgens lår, og Hans dykkede ned under bordet, hvor han lod munden hvile uden på Jürgens shorts. Rolf hade nu den mest stive pik, jeg længe havde kælet for, og han kunne ikke lade være med at udstøde små tilfredse grynt.

Jeg førte min hånd ind bag elastikken i hans shorts, og mærkede en helt klat barberet pik, der afsatte tydelige våde spor uden på hans shorts. Der gik ikke lang tid, før vi alle havde smidt tjet, og jeg dykkede ned og tog Rolfs pik ind i munden, det var himmelsk. Tyk, lang og meget våd, lige en mundfuld for mig. Jg suttede det bedste jeg havde lært, samtidig med at jeg pressede en finger op i hans røvkusse. Jeg kunne se at Ole og Hans kappede om at slikke og sutte på Jürgens nosser og pik, også Jürgen var helt glatbarberet. Pludselig rejste Jürgen sig op, og slyngede Ole hen over bordet, hvorefter han jog pikken op i Oles røv, Ole hylede, først af smerte, men snart var det liderlige grynt, de kom fra ham. Hams slikkede samtidig Jürgens røvkusse. Jeg kunne se, at det gav nogle vældige ryk i Jürgen, da han sendte kaskader af sperm op i Oles røv. Da han trak sig ud, skyndte Hans sig at sætte munden til Oles røv, og han lappede alle de blandede safter i sig. Jeg kunne ikke vente, men måtte bare slikke Jürgens pik ren for Oles røvsafter. Pludselig mærkede jeg en pik mod mit røvhul, det var Rolf, som var ved at presse pikken op mig – det var pare helt vildt lækkert, at mærke hvordan pikke langsomt trængte sig vej forbi min lukke muskel. Ja knep mig skreg jeg, kom med din dejlige pik – jeg var helt væk af lider, og suttede samtidig helt vildt på Jürgens pik. Jeg kunne mærke, at han voksede i min mund, og samtidig med at Rolf sendte en ordentlig ladning op i min røv, fik jeg en skøn gang sperm i munden. Hans skyndte sig at ligge klar, så jeg kunne lade sperm og røvsafter løbe ned i hans mund, og jeg blev slikket helt ren – lækkert. Ole gik i gang med at slikke og sutte Rolf ren.

Pludselig kom Jürgen hen til mig med en halvslap pik, som jeg skyndte mig at tage i munden, hvad jeg ikke havde forudset var, at han begyndte at pisse mig i munden, først blev jeg lidt forskrækket, men snart slugte jeg hver en dråbe pis – og lur mig, det var bare kanon lækkert.

Min pik stod hammer stiv lige ud i luften, og både Hans og Ole havde også nogle ordentlige jern. Jeg vendte Ole om, og lod min pik trænge op i hans røv, samtidig med at jeg suttede på Hans pik. Rolf lagde sig ned og suttede på Oles pik. Vi kom alle tre med et brag, jeg havde svært ved at sluge al spermen, og lidt løb da også ned af min hage. Jeg satte Ole satte sin røv ned på Rolfs mund, og han slikkede og suttede det bedste han havde lært, mens Hans slikkede min pik helt ren.

Efter denne dejlige oplevelse, slappede vi alle lidt af, og fik lidt at spise og drikke.

Rolf og Jürgen takkede for en dejlig oplevelse, og efter vi lige havde suttet dem til en sidste omgang sperm, drog de af sted.

Hans, Ole og jeg besluttede nu, at vi ville sove lidt, så jeg redte op i camperens seng, hvor vi alle lagde os nøgne, for at få lidt søvn. På et tidspunkt vågnede jeg, ved at jeg kunne mærke en mund omkring min pik, det var Ole, der suttede lige så forsigtigt på min pik. Det var lækkert, og da jeg var kommet helt op til overfladen, tænkte jeg, nu skal han få. Jeg pressede lidt og lod min morgenpis løbe ind i hans mund, han slugte begærligt det hele, og jeg kunne se på hans pik, at det virkelig tændte ham, det blev mere og mere spændende, jeg overvejede, hvor meget han kunne klare. Da jeg havde tømt pikken for pis, forlangte jeg, at han skulle slikke mit røvhul, han gik omgående i gang, og efter at have slikket lidt, borede han tungen op i røven på mig, det bar vildt, min pik stod stiv op ad min mave. I mellemtiden var Hans kommet til sig selv, han fortalte, at han skulle på WC, men jeg beordrede Ole til at klare det – og Hans lod sit morgenpis skylle ned i hans mund. Jeg var virkelig tændt – og nu ville jeg prøve flere grænser hos mine gæster. Jeg forlangte at Hans tol Oles pik i minden og at Ole skulle pisse. Ole forsøgte at undgå det varme gule pis, men jeg holdt ham fast, og efterhånden slugte han det hele. Nu skulle jeg have lettet trykke, så da de begge begydte at slikke mine nosser, var jeg bare helt salig. Jeg vendte Hans om, så jeg kunne sutte på hans dejlige pik, mens jeg kneppede hans mund – og til sidst kom vi begge med en ordentlig gang sperm – det smagte bare dejligt.

porno med danske piger