Tandbørstens vibrationer gjorde min kones veninde liderlig

Hvad tænker du på? Spurgte Helle.
Jeg stod med vores nyindkøbte elektriske tandbørste i hånden. Motoren snurrede. Det lille børstehoved roterede som vanvittigt. Det måtte kunne bruges til noget. Til noget frækt.
– Tror du ikke…..? Begyndte jeg
Hun afbrød mig med det samme.
– Nej, er du gal! Det er alt for hårdt, sagde hun. – Men jeg kan godt lide din måde at tænke på, tilføjede hun.

Min hjerne arbejdede videre på at løse problemet. Jeg tænkte selvfølgelig på, at sådan en vibrerende tandbørste på Helles klitoris var 1000 gange bedre end min tunge eller en finger. Men jeg kunne godt se, at det ikke gik at sætte den direkte mod klitten. Heller ikke selvom der var brugt nok så meget glidecreme eller olie.
Der fulgte fire små børster med, som man bare kunne sætte af og på. Jeg valgte den grønne til mit formål, mens jeg fik den blå til mine tænder. Så var der en rød børste til Helle, og en gul til gæster.

Pludselig fik jeg en idé. Det var faktisk Helle selv, der gav mig ideen. Dog uden at vide det. For hun stod netop nu og pakkede madvarer ind i husholdningsfilm, og det måtte være perfekt, tænkte jeg. Husholdningsfilm! Men jeg ville selv afprøve det først. Så næste dag, da Helle var på arbejde, viklede jeg børstehovedet ind i godt med husholdningsfilm, der sad så stramt, at det dækkede de små stive børster men alligevel ikke forhindrede børsten i at vibrere. Jeg prøvede på min pik. Det fungerede fint, skal jeg ellers lige love for. Da jeg holdt børsten mod den lille streng bag på pikhovedet, efter at have gnedet mig ind i mandelolie til massagebrug, kom jeg i en voldsom udløsning mindre end to minutter efter. Spermen fossede ud over min hånd og ud over tandbørsten. Jeg var næsten lamslået over virkningen.

Om aftenen viste jeg Helle, hvad jeg havde fundet på. Hun var skeptisk i starten, men da jeg sørgede for, at hun var varmet godt op forinden, gik hun med til at prøve. Jeg hældte godt med olie på både børste og Helles fisse og satte forsigtigt børsten imod. Først lige under klitoris, så lige oven over, og så hele vejen rundt. Hun var ikke længere i tvivl om børstens fantastiske egenskaber som sexlegetøj, for hun lå allerede og stønnede. Så satte jeg den direkte mod undersiden af selve kilderen, og der gik under et minut, inden hun fik sin første orgasme.

SEX I DAG?

Overrumplet og udmattet af den voldsomme oplevelse rullede hun rundt på maven og pustede ud. Jeg kælede for hendes faste røv og spredte hendes balder med begge hænder. Inde mellem dem lå den eftertragtede stramme indgang, som jeg kun fik lov til at benytte, når hun var meget ophidset. Jeg regnede ærlig talt med, at tidspunktet var forpasset, men der var mere i hende, end jeg havde troet denne aften.
– Stik den ind dér! Sagde hun ned i puden.
Jeg regnede med, at det var min pik og ikke tandbørsten, hun mente. Min halvstive pik blev totalt stiv ved udsigten til at analkneppe hende. Og med et godt skvæt af olien ud over hendes røv og min pik var jeg kort efter i gang med at presse mig gennem hendes stramme lukkemuskel og op i hendes røv. Som sædvanligt ømmede hun sig i starten, men smerten blev hurtigt afløst af nydelse. Og inden længe lå hun og gned sig selv og flød ind i min knepperytme, så min pik hver anden gang røg helt i bund i hende.

Nu foreslog hun, at vi lagde os på siden, men uden at min pik røg ud af hende. Jeg rullede om på højre skulder og tog hende med mig, så jeg forblev i hendes varme indre. Da hun også lå komfortabelt på siden, bad hun mig række hende tandbørsten. Samtidig løftede hun det venstre ben, så kussen var tilgængelig. Jeg rakte hende børsten, og hun startede den med et enkelt tryk. Og uden at komme ekstra olie på den begyndte hun nu at lade det hurtigt vibrerende børstehoved arbejde på sin kilder på ny.
Resultatet lod ikke vente på sig. Hun fik sin anden orgasme, inden jeg selv var kommet. Men kort efter, at den klingede ud, sprøjtede jeg al min sperm op i hendes tarm.
Men vi var ikke færdige med “børste-oplevelserne” endnu. For om fredagen i den efterfølgende uge, havde hun sin bedste veninde, Susan, med hjem fra arbejdet.
– Jeg har fortalt Susan om vores opfindelse med tandbørsten! Sagde hun til mig på vej ind i køkkenet.
– Vores? Det er da min opfindelse, påstod jeg, mens jeg sendte et smil i retning af Susan. Susan rødmede en anelse. Hun var ikke vant til det frisprog omkring sex, der er mellem Helle og mig. Hun er singlepige, og hun har altid haft svært ved at finde fyre, selv om hun ser godt ud. Slank og fast, pæne bryster, langt lyst hår og blå øjne. Og en meget sensuel mund. Når Helle og jeg engang imellem har snakket om at prøve en trekant, var Susan et af emnerne. Der er imidlertid aldrig blevet til noget, selv om Helle ikke går af vejen for en gang pigesex, hvis der ikke lige er en mand i nærheden. Hun ar masser af erfaringer, især fra før min tid.

De gik ind i soveværelset, mens jeg stod og lavede aftensmad. Der var nok til tre, hvis Susan blev og spiste med. Men jeg tog stegepanden af komfuret, da jeg lidt efter hørte høje fnis og udbrud inde fra soveværelset. Jeg hørte ord som “Najjj” og “Altså, Helle” og “Hold kæft, det er frækt”. Det kunne jeg ikke bare lade gå upåagtet hen.
Jeg listede hen til soveværelsesdøren og trykkede forsigtigt håndtaget ned, spændt på hvad jeg ville få at se. Det, jeg så, oversteg mine vildeste forventninger.

Helle lå på sengen med underlivet blottet. Benene var spredt, og hendes glatte fisse glinsede smukt. Jeg kunne med det samme se, at hun havde hældt godt med olie ud over sig. I hånden havde hun tandbørsten. Susan lå på maven, kun en halv meter fra hende. Hun skulle ikke læne sig meget frem, førend hendes mund var ved Helles kusse. Et kort øjeblik rakte hun hånden frem, som om hun ville røre ved Helle. Hun stoppede dog bevægelsen midt i det hele.
Helle havde opdaget mig, men hun sagde ikke noget til Susan. Jeg havde kun døren ganske lidt på klem. Nu satte Helle tandbørsten i gang og satte den mod kussen. Jeg kunne se hendes ansigt; det var fantastisk at se, hvordan det lynhurtigt blev forvredet af nydelse. Hun åbnede munden og lagde nakken bag over, mens øjnene gled halvt i. Jeg hørte, der kom et “wow” fra Susan.
Helle blev ikke ved, til hun kom. Hun stoppede midt i det hele og fjernede tandbørsten fra sin kusse. Hun rakte den ud mod Susan.
– Vil du prøve? Spurgte hun.
Men i stedet for at tage tandbørsten, bukkede Susan sig nu sammen og begravede ansigtet mod Helles kusse. Et glimt af overraskelse kom over Helles ansigt. Så lagde hun tandbørsten fra sig og lagde sin ene hånd bag Susans nakke. Jeg kunne se, at Susan nu slikkede min kæreste meget intenst, som om hun ville bevise, at selv om tandbørsten muligvis var en fed idé, var der intet som en kærlig tunge.
Nu kiggede Helle hen på mig. Hun sendte mig et blik og et smil, der var en blanding af triumf, liderlighed og så lidt dårlig samvittighed.

Det blev også lidt for privat for mig. Selv om Susan heldigvis ikke havde opdaget mig, havde det været grænseoverskridende. Men det havde Fandeme også været frækt at stå og lure på hende og se hende slikke fisse på Helle.

porno med danske piger