Den forsømt mor – Kamilla stor pige. del.3

SPAR MANGE PENGE

Resume: Kamilla, hvis fisse chaufføren fra skolebussen havde indviet, manglede stadigvæk at lære noget om sex. Endnu engang stiller han sin pik og sexuelle kundskaber til rådighed. Denne gang udfordres han af hendes spæde og spændstige krop i al sin liderlige nøgenhed.

En uge var gået siden Kamilla have mistet sin mødom, og næsten hver dag havde hun spurgt om det ikke var tiden til at prøve igen, men jeg holdt strengt på at der skulle gå en uge. Efter at ugen var gået, var der en aften hvor min kone skulle i byen sammen med veninderne, og ville ikke komme hjem før en gang midt på natten, jeg inviterede så Kamilla.

Hun kom allerede kl.18.00, min kone var knap kommet ud af døren, og jeg stod og lavede mad, “har du spist”? spurgte jeg, “næææ” svarede hun, og jeg satte hende til at dække bord og vi spiste i tavshed. Efter maden og tv – avisen, slukkede jeg tv’et og sagde: “der er nogen ting du skal vide for det første. En mand der er over sin første ungdom kan ikke hele tiden, for det andet, kan man ikke altid få det man peger på, og for det tredje. Skal du finde en fyr i din egen alder, vil du love mig det”? , det svarede hun “ja” til. “Godt så vil jeg give dig en oplevelse men der bliver ikke nogen gentagelser, vi er allerede gå alt for langt” sagde jeg, “kom”.

Vi gik oven på hvor jeg har et kontor med en seng hvor jeg sover til middag i Weekenden, og når min kone snorker for meget.

Vi smed tøjet i tavshed, og jeg gik over gangen i bad, Kamilla fulgte efter, jeg bad Kamilla om at sæbe mig ind, det var hun ikke længe om, men da hun kom til min pik, var det som om hun gik i stå, hun var meget grundig, det var som om hun så den for første gang, hun trak forhuden ned, løftede kuglerne, lod en hånd komme helt om til ballerne, og forsigtig med neglene kradsede sig helt tilbage, “hvem har lært dig det”?, “én af de tre som ikke formåede at gøre mig til kvinde” svarede hun. “Kom vend dig om” og nu gjorde jeg gengæld, først sæbede jeg hende ind, var meget grundig om brysterne og fissen, lod også lige en lillefinger smutte ind i hendes numse, og hun hylede af fryd, derefter var jeg lige så grundig med at skylle sæben af, og bad hende om at sprede benene, satte strålen mod hendes kilder, “ikke mere”, hun sank sammen, det var som om benene eksede under hende, vi stod ud på gulvet og tørrede hinanden, jeg tog hende i mine arme og bar hende ind på sengen.

Vi kyssede lidt, jeg lærte hende hvor meget et tungekys betyder og hvordan, så kyssede jeg mig vej ned over, fandt hver revne og hulning, hun hvinede i vilden sky, jeg sprang over fissen, forsatte ned af det ene ben og op af det andet, hun vred sig så vi var ved at ryge på gulvet, og da jeg ramte hendes revne var hun ved at gå i spagat for i næste øjeblik at klappe lårene sammen, og medens hun var ved at rive den sparsomme hårvækst jeg har tilbage af, kom hun med et brøl.

SEX I DAG?

Efter at have nusset lidt igen, vendte jeg mig om i en 69’er for at give hende en ordentlig slikketur, så kunne hun gøre gengæld hvis hun havde lyst, hun nøjes med at ligge og lege med den, samtidig med at jeg gav hendes kilder en ordentlig gang tunge massage, det varede ikke længe inden hun igen var oppe på dupperne, og da jeg havde en finger inde i hende kunne jeg mærke at det igen var tæt på.

Den finger jeg havde fugtet i hendes revne, pressede jeg nu mod hendes andet hul, og den var ikke kommet to cm. ind, inden den gik på hende igen.

Vi slappede igen lidt af, og jeg lagde mig på ryggen for lige at få pusten, hendes legen med pikken havde fået mig helt op på næst øverste trin, så det var godt lige at komme lidt ned igen.

“Nu er det min tur”, sagde hun og kravlede ned af mig, hun trak forhuden et par gange frem og tilbage, hvorefter hun satte sig ned over den og pressede sig i bund i små ryk, der holdt jeg hende fast og spurgte hende om hun var interesseret i at blive gravid for det ville hun risikere uden beskyttelse sagde jeg, hun kravlede af, og jeg fandt et kondom i min lomme, og viste hende hvordan sådan en regnfrakke skulle på.

“Værsågod, nu må du alt det du lyster”, den lille pause gjorde at jeg kunne holde lidt længere og det var da også hende der igen måtte kapitulere, denne gang lå hun længe medens sveden nærmest løb af hende.

Efterhånden kunne jeg ikke holde mig længere, trykket var ved at blive for stort, så langsomt fik vi os vendt, uden at jeg gled ud af hende, jeg gav hende et par stød, holdt stille, og så et par stød igen, for at få hende med, da hun begyndte at ælte sine egne bryster kneppede jeg hende i lange seje stød, hvor jeg kørte helt i bund hver gang. Sådan at jeg stimulerede hendes kilder mest muligt, og resultatet lod heller ikke vente på sig, med hyl og skrig og stønnen kom først jeg og så hende næsten på een gang.

Efter en time stod vi op og gik i bad.

Jeg sidder her med et brev som er dateret fra Århus i går: tak for alt, kan du huske hvad der skete i dag for et år siden, jeg har det godt, har fundet mig en fyr, mor er flyttet til Norge hende og far har fået det bedre en nogen sinde. Hilsen Kamilla.

porno med danske piger