Guide til at finde G-punktet Step-By-Step guide

Find dit G-Punkt med denne guide

Du har sikkert hørt om kvindens g-punkt, men hvor er det? og hvordan gør du for at stimulere g-punktet, til en fantastisk orgasme.

Sexolog Linda Ramsing giver dig en guide til g-punkts orgasmer – både med dig selv og med din partner.

G-punktet sidder 3-5 cm oppe i skeden ud mod maven, og føles ofte lidt rillet. Når kvinden er opstemt og stimuleret,  svulmer G-punktet lidt op og føles glat. Når man skal udforske sig selv, kan man bruge en finger, G-punkts Dildo eller en G-punkts Vibrator

Hvis man eksperimenterer som par:

SEX I DAG?

Det er nemmest at ligge på ryggen i en afslappende stilling, hvis det er første gang man eksperimenterer med G-punktet. Det er altid en god ide at starte med forspil. Tag jer endelig god tid til at varme op og tænde hinanden. Manden må godt vise sin partner, at han nyder at udforske hende. Når kvinden er åbnet, tændt, tryg og afslappet, kan man starte med at stikke 2 fingre op på G-punktet, massere det eller give lette pres på G-punktet ud mod maven og stimulere klitoris samtidig med enten en Vibrator som Fun Factorys layaspot eller tunge. Det er også en god ide at kommunikere, mens man udforsker og derved kan manden bedre pejle sig ind på hvor det føles godt. Det kan godt være at der går nogle gange før det lykkes – men når det så gør, er det fantastisk. Man kan også sagtens have sex og give G-punkts stimulering med pikken. Der gælder det om at prøve sig frem, det kommer oftest an på, hvilken vej fyrens pik vender. Men mine favoritter til G-punkts stimulering under sex er stående op bagfra, eller liggende på maven med fyren kommende ind bagfra, kvindens ene ben strakt og det andet bøjet

Hvis man leger alene:

Når man hygger alene, kan man evt. starte med lidt forspil med sig selv, og forkæle sig med et massage apparat på klitoris. Når man er tændt og underlivet har åbnet sig, kan man massere G-punktet, men det føles også rart at få lette pres på G-punktet af enten fingre eller man kan også vælge en G-punkts Dildo som Fun Factorys Curve eller Lelo – Ella, og hvis man er meget til klitoris stimulering kan man samtidig bruge en Vibrator på klitoris Fun Factorys layaspot. Fun Factorys Delight er en fantastisk G-punkts Vibrator, der stimulerer G-punkt og klitoris samtidig. Hvis det er første gang du prøver at stimulere G-punktet, vil jeg anbefale at du bruger en G-punkts Vibrator, da en Dildo er lidt sværere at håndtere. Der skal nok et par forsøg til, for at man bliver mester i at give sig selv G-punkts massage. Fortvivl ikke, det skal nok lykkes – og når du får din første G-punkts orgasme, føles det intet mindre end himmelsk!

Sprøjteorgasmer:

Man kan sagtens få en G-punkts orgasme uden at sprøjte, men det kan sagtens hænde, at kvinden får en sprøjteorgasme ved stimulering af G-punktet. Det er helt naturligt, og kan være en fantastisk oplevelse. Den tydeligste følelse denne form for orgasme giver, er at der bliver meget vådt på lagnet. For mig personligt var min første sprøjteorgasme den fedeste oplevelse.

G-punktsdildoen er skabt til dig, der elsker G-punkts stimulation og til dig, der drømmer om at opnå den dybe og bevægende orgasme. G-punkts Dildo eller G-punkts Vibrator.

Det er ikke alle kvinder, der har et Gpunkt, og man er stadig i tvivl om punktet er medfødt eller udvikles med alderen og orgasmerne.

porno med danske piger