Hun var klar…!

SPAR MANGE PENGE

Jeg har lyst til at få slikket fisse igen, sagde Gitte efter et stykke tid og jeg var ikke sen til at begynde indsejlingen til den mest velsmagende grotte jeg længe har stukket min tunge ind i…

Jeg var på vej hjem fra job og havde en af de dage hvor jeg reflekterede og lod fantasien lege med virkeligheden. Det regnede kan jeg huske og jeg havde slukket radioen, som egentlig bare forstyrrede tankerne, mens jeg lod bilen drible derudaf stille og roligt.

Telefonen ringede lige midt i en urealistisk men meget fræk fantasi som nærmest filmede sig foran hjernebarken.. Jeg tog telefonen op og smilede da jeg så hvem der ringede, og svarede med en lidt fjern stemme. ”Det er din sommerveninde” lød det fra Gitte i den anden ende.

(Gitte og Frederik er nogle fantastisk dejlige venner som vi har, og vi har en masse tilfældes. I de år vi har kendt hinanden er vi kommet tættere og tættere på hinanden og især da vi badede nøgne sammen sidste sommer ligger helt frisk i erindring. Der er i vores venskab ingen tvivl om at der er interesse fra alle parter i at lege, men omvendt har ingen taget springet og forslået noget endnu, selvom det i sjov og efter et par genstande ofte har været nævnt.)

Gitte fortsatte i telefonen, ”du lyder lidt trist”. Jeg svarede hende at jeg faktisk var glad for at hun ikke havde forlist mit telefonnr., fordi det var alt for lang tid siden vi havde talt sammen. Hun var hurtig med at svare og sagde at jeg da også kun ringede til Frederik og ikke til hende, så den kunne jeg skyde tilbage på mig selv. ”ja ..det er vist rigtig nok”, måtte jeg svare og tilføjede at det nok var en grund til det. ” hvad skal det sige”. Spurgte Gitte, ”har jeg gjort noget forkert”. Det tog mig lidt tid at svare på den fordi, jeg kunne jo ikke svare det jeg havde lyst til, nemlig at hun bare var dejlig og jeg savnede hende meget, så jeg sagde at hun ikke havde gjort noget galt, men at hun måtte vente til vi kunne snakke fortroligt, så jeg ikke skulle save den gren over jeg sad på. Gitte blev ved med at bore, og spurgte ind til karakteren af min udmelding. Til sidst måtte jeg sige at hun jo godt vidste hvad jeg ville sige og at jeg savnede at være i hendes nærhed. ”Det kunne jo være at jeg havde det på samme måde”, lød det fra Gitte, hvortil jeg svarede at man jo havde lov at håbe. Hun fortalte mig herefter at jeg fyldte meget i hendes tanker og at hun var ked af at vi ikke havde så meget omgang for tiden, for så fik hun ikke sin krammer og lov til at røre mig. Sådan havde jeg det også og jeg var nu klar over at et eller andet kunne ske.

SEX I DAG?

”hvad gør vi nu”, spurgte Gitte, hvortil jeg svarede at hun ikke kunne spørge mig for min tankegang var ikke længere de mest fornuftige. ”Bare sig hvad du tænker”, sagde hun. ”Jeg tænker at der må være en sygehusbolig , hvor vi kan være i en halv dags tid”, sagde jeg og tilføjede” men jeg vil ikke have at legen ødelægger et vidunderligt venskab”. Det var hun enig i og vi aftalte at mødes om morgenen 2 dage efter, på den adresse hun ville sende på web. Hemmelig mail.

2 dage efter mødte jeg op på den aftalte adresse og bankede på. Vi havde aftalt at jeg bare skulle gå ind så ingen så hvad vi havde gang i.

Vi omfavnede hinanden som vi så ofte havde gjort men blev denne gang stående sammen og jeg lagde op til det kys som så længe havde være på min ønskeseddel. Da vore læber mødtes, var det som om vi smeltede sammen, og den varme og velbehag der strømmede gennem min krop vil jeg sent glemme.

Hun knappede mig fri af skjorte og bukser og jeg stod snart nøgen på gulvet mens hun stadig ikke havde fået sit arbejdstøj af. Jeg lykkedes dog med at få åbnet så jeg kunne se hendes dejlige bryster lige inden hun fandt ned til min stive pik, som hun kyssede og slikkede. Hun var ikke længe om at fortsætte i et sutteri jeg sent vil glemme. Hun var total sutte liderlig og jeg var hurtigt klar over at hun ville have mig i munden for da jeg ville hjælpe hende op, lade hun bare en hånd på mine balder og maste min pik ind i hendes mund. Jeg var ved at komme og tænkte at hun nok alligevel ikke ville have sperm i munden, men hun gav mig et dask bag i da jeg forsøgte trækket mig. Jeg var op over og stod nærmest og rystede fordi hun suttede så hurtigt og intenst at jeg kunne blive ved at holde mig tilbage. Jeg kylede min sperm ind i munden på hende og det sortnede et øjeblik for mine øjne. Da hun havde suttet færdig rejste hun sig og sagde at hun havde drømt om min smag i lang tid, og den var præcis som hun forventede.. dejligt..

Gitte rejste sig og vendte sig med retning mod køkkenet og sagde ”te”?, jeg nikkede, og hun fortsatte ud og lod i samme træk den hvide kittel glide af så jeg kunne nyde synet af en vuggende dejlig bagdel som hun ved flere lejligheder havde konstateret at jeg godt kunne lide fordi jeg ikke har kunne lade være med at klappe den når jeg ind i mellem fik chancen. Jeg fortalte hende at hun så dejlig ud og at jeg glædede mig til at forkæle hende. ” smid dig i sofaen”, svarede hun smilende, og jeg gjorde mig det behageligt oven på dynen som hun havde lagt ind. Hun kom ind med 2 varme kopper te og satte dem på bordet og vendte sig rundt mod mig. Jeg rettede mig mod hende og begyndte at kysse hendes krop, og lod mine hænder føle hver en millimeter af hendes figur. Jeg forsøgte at kysse hendes skamlæber men stillingen var ikke rigtig god så jeg styrede hende rundt på ryggen i sofaen og satte mig på gulvet hvor jeg begyndte at kysse hendes fisse og blev efterhånden mere og mere liderlig, hvilket resulterede i at jeg til sidst måtte begrave min tunge i hendes huller og bare slikke intenst. Hun hjalp mig ved at bruge fingrene og det varede ikke længe inden hun stønnede og en følsom behagelig orgasme rullede gennem hende.

Gitte havde blanke øjne da hun kom til sig selv igen, og jeg rejste mig på mine knæ så jeg kunne kysse hende hele vejen op, og da jeg nåede hendes bryster klemte hun mig ind til dem, og viste på den måde jeg skulle kærtegne dem noget mere hvilket jeg gjorde med velbehag. Hun dyppede flere gange fingrene i fissen og smurte saften ud på brysterne som jeg slikke og sutte rene med det samme. Jeg nåede til sidst op til hendes hals som jeg også behandlede inden jeg kiggede hende dybt i øjnene og sagde at hendes fisse smagte fantastisk, og slikkede mig om munden lige før jeg skubbede mine læber mod hendes.

Teén var drikbar og vi sad helt tæt mens vi nød hyggen og det at mærke hinanden. Jeg blev nød til at fortælle hende at jeg synes hun var meget intens og at hvis vi skulle have dem derhjemme med, var vi nok nød til at være sammen nogle gange først, så vi kunne lære at styre det begær vi udviste for hinanden, mest så ikke vi blev afsløret. Det var hun enig i og sagde at vi foreløbig havde de næste timer til at øve os i.

”Jeg har lyst til at få slikket fisse igen”, sagde Gitte efter et stykke tid og jeg var ikke sen til at begynde indsejlingen til den mest velsmagende grotte jeg længe har stukket min tunge ind i. Der gik ikke lang tid før hun havde fundet sig tilrette så jeg fra siden af sofaen havde hendes fisse lige foran mit ansigt og fordi hun lå foroverbøjet ned i sofaen, havde jeg også nydelsen af hendes dejlige røv.

Som sidst slikkede jeg løs, men denne gang angav hun ved at lægge hånden op og give mere plads til min tunge, at jeg gerne måtte slikke begge huller hvilket jeg ikke kunne lade være med. Min tunge var efterhånden lidt øm og min pik stiv, så jeg rejste jeg mig og gik hen til hendes hoved og stak uden forvarsel min pik i hendes mund. Da hun havde behandlet den et stykke tid stillede jeg mig bag ved hende og førte pikken op i hendes fisse og vi kneppede hurtigt løs. ”Du må ikke komme i mig” fik hun stønnet og jeg sagde lige så stønnende at det skulle jeg nok lade være med og spurgte videre om hvor hun kunne tænke sig min sperm. ”Find på noget” sagde hun liderligt og var ved at komme,,, hun kom mens jeg kneppede videre og nærmede mig nu også,,, Hun blev ved med at sprede sine balder og jeg kunne til sidst ikke lade være med at trække mig ud og sætte pikken foran hendes stramme hul. ”Jahh”, hørte jeg hende sige inden vi begge skubbede mod hinanden og jeg fik min pik ind i hendes dejlige røv, som jeg bare havde fantaseret og drømt om i årevis. Det var mere end jeg kunne holde til og da jeg endelig var kommet helt ind var jeg så liderlig at jeg kom i lange pulserende pump, som hun kvittede ved at skubbe enden mod mig. ”Det er lang tid siden jeg har fået den i røven” sagde hun og sank lidt sammen på sofaen men jeg stadig stod med pikken i hende, og jeg svarede hende at jeg lige havde fået opfyldt en af mine største ønsker…

Vi nåede at bade og kneppe 2 gange mere, inden vi skulle gå hver til sit, og vi har nu faste møder, som har givet vores venskab en ny dimension. Vi har leget sammen alle 4 flere gange, og det har virkelig give inspiration hjemme, men der er nu alligevel noget i det Gitte og jeg kan give hinanden, som vi holder for os selv.

porno med danske piger