I styrke center med ven

Han kiggede på mig og så kyssede han mig kort på munden, jeg belv helt varm inden i og min pik blev helt stiv , det samme var hans…

En fredag morgen ringede min bedste ven til mig på min mobil. han spurgte om jeg ikke ville med i styrke center, det ville jeg godt så vi mødtes en time senere og tog bussen sammen ind til byen og videre ud til centeret. må nok lige fortælle om mig selv, er en dreng på 15 år og min ligeledes.

Da vi kom til centret gik vi ind og betalte for billetten og gik videre ind i centret, vi gik ind i omklædningsrummet og begyndte at smide tøjet for at klæde om, og kunne simpelt hen ikke lade være med at kigge meget på min vens utrolig flotte krop, rauw, nå men. Vi klædte om og gik ind i styrke centret, her trænede vi i en times tid hvor vi trænede både arme, ben, mave og rygmuskler, og efter en time var vi godt svedige og blev enige om at forlade træningen nu.

vi gik ud og træk en sodavand i en automat, og så gik vi ind i omklædnings rummet , vi sad lidt og snakkede om træningen, så blev vi enige om at vi trængte til en svømme tur, så det var heldigt at der er svømme hal lige ved siden af styrke centret.

Vi kunne sagtens bruge de shorts vi havde trænet i til at bade i så det gjorde vi.

Da vi havde svømmet rund i en halv anden time gik vi op af vandet og blev enige om at gå i bad.

Da vi kom ud i omklædningsrummet satte vi os og snakkede bare om hvor dejligt det var at træne sin krop så den blev flot og muskuløs. vi begyndte begge at trække af tøjet for at gå i bad og så da min ven var HELT glat på pikken, ligesom mig, sys det var ret frækt :)og han havde en kanon god røv.

Vi gik ind i badet og begyndte at vaske sig, jeg kunne ikke lade være med at kigge på hans lækre glatte pik imens vi badede, han opdagede det heldigvis ikke…

Da vi havde vasket os blev vi enige om at gå i sauna, vi satte os helt op på øverste bænk, det var ret varmt, han begyndte at røre hans pik og det var vildt fræk, han lagde sig ned så jeg kunne se hans pik ligge slapt op ad hans mave, det blev for meget for mig, jeg måtte kigge væk, og så kom jeg til at kigge på min egen pik, og så den var halvstiv. PINLIGT. måtte dække den så godt jeg kunne, men ingen af os havde håndklæde med, men tænkte bare, det opdager han nok ikke, for han ligger sådan så han ikke kan se mig.. men skæbnen ville noget andet, han kiggede op på mig og skulle til at spørge mig om noget da han fik øje på min næsten stive pik, så smilte han, og sagde: hva satan? bliver du tændt af mig ?

SEX I DAG?

Jeg kiggede ham i øjnene og blev helt rød i hovedet, så sagde jeg lavt: ja.

Han smilte og rakte ud efter min pik og gav den et lille klem. Så lagde han sig igen tilbage. kunne se at hans pik begyndte og rejse sig så sagde jeg: jeg er da vidst ikke den eneste her der er tændt nu, hva? 🙂

han smilte og sagde nej.

han spurgte om jeg havde lyst.?

Jeg kiggede dumt på ham, og spurgte: Lyst til hvad?

Han smilte og sagde: mig ?

Så blev jeg flov og stammede lavt: j.. jaa. ? har du lyst til mig også da?

Det havde han. men han sagde at dette ikke måtte komme ud da han kunne lide en pige, det var helt ok med mig,

Han satte sig op og kiggede ud af døren og ud i bruse rummet. der var ingen at se lige nu. han kiggede på mig og så kyssede han mig kort på munden, jeg belv helt varm inden i og min pik blev helt stiv , det samme var hans.

vi gik ud med et håndklæde om os og kiggede forsigtigt om der var nogen. det var der ikke, kun et par stykker der stod og snakkede under nogle brusere, så vi gik ind på toilettet og smed begge håndklæderne på toilettet og han begyndte så at kysse mig, og eg gengældte, vi tungekyssede lidt. det var vildt dejligt at gøre det med ens bedste ven.

han tog fat i min pik og begyndte at spille den. han skubbede mig så jeg kom til at sidde på toilettet, han gik ned i knæ og tog min pik i munden, og slikkede lidt på den, det var vildt dejligt. han tog så meget ind han kunne og begyndte at bevæge hovedet op og ned. det var så dejligt.

jeg stønnede lavt, men han stoppede og sagde jeg skulle være stille, ellers opdagede man hvad vi lavede. så satte han sig på mine lår så vi havde pik mod pik, han gned min, og jeg gned hans imens vi tunge kyssede, jeg rejse mig op og gik nu ned i knæ og begyndte at slikke ham, han nød det virkelig meget, det var tydeligt at både se og hører.

han sagde han ville tage mig bagfra, så jeg fik stillet mig op på toilettet og spredte mine baller, han førte pikken for mit hul og kunne mærke pikken langsomt blev ført ind.

han førte den helt i bund, så trak han den ud igen og så skubbede han den helt i bund igen, sådan gjorde han et par gange, og så satte han farten op. det var så dejligt at hører smaske lydene fra min røv og hører ham pruste og stønne, han sagde han snart kom, men inden han kom ville han også have mig i hans røv. så vi byttede plads, og han spredte ballerne, jeg sigtede en spytklat ned mod hans røv og smurte det rundt om hullet. og det samme på min pik, jeg førte pikken ind og begyndte langsomt at kneppe hans lækre røv.

efter nogle minutter stønnede jeg at jeg snart kom, han trak sig væk og sagde at han ville sluge mig og jeg skulle sluge ham så vi lagde os på gulvet i en 69’er og slikkede få minutter på hinanden pikke hvor vi begge næsten kom samtidigt.

vi slugte begge to spermen og gjorde hinandens pikke rene, vi satta os op og smilte til hinanden, vi kyssede kort og blev begge enige om det var kanont dejligt, vi ventede til vores pikke var helt slappe og så sneg vi os ud i bad og gik ud og klædte om og tog bussem hjem, inden vi sagde farvel til hinanden gik vi om bag et hus og kyssede, og blev enige om dette ikke var sidste gange, og det var det ikke, for allerede weekenden efter sov vi sammen hos mig, men det er en anden historie 😉

porno med danske piger