Internettet

Jeg gned en finger over pikhovedet og slikkede prespermen i mig. de nu 6 mænd som kiggede med var vilde med det. Pludselig skrev den ene at han ville se mit røvhul…

Her er en af mine mange oplevelser på internettet. Jeg er en slank dreng på 20 og jeg elsker at vise min krop frem for fremmede. Her er min historie som skete for et par uger siden.

SEX I DAG?

Jeg var lige kommet hjem fra træning og følte mig godt liderlig. Jeg besluttede mig for at logge på en chatside hvor jeg kunne vise mit webcam frem. Der gik ikke længe før jeg havde 3-4 mænd som sad og så på mig, og jeg blev mere og mere stiv. Til sidst kunne jeg ikke lade være – jeg måtte have pikken ud af bukserne. Jeg smed trøjen og bukserne og begyndte at lege med mig selv.

Min pik blev hurtigt stiv og prespermen pressede sig hurtigt frem. Jeg gned en finger over pikhovedet og slikkede prespermen i mig. De nu 6 mænd som kiggede med var vilde med det. Pludselig skrev den ene at han ville se mit røvhul. Jeg gik ned på alle fire og spredte ballerne ud for dem. Jeg slikkede på en finger og stak den langsomt ind i mit stramme hul. Jeg nød det. Prespermen dryppede fra mig pik. Jeg gned to fingre ind i prespermen og stak dem hurtigt op i røven og begyndte at fingerkneppe mig selv. Det var så godt. Mændene som fulgte med var vilde med det og jeg kunne snart ikke holde den længere. Jeg slikkede på en tredje finger og stak den så ind sammen med de to andre mens jeg onanerede min pik hurtigere og hurtigere. Nu kunne jeg ikke holde det ud længere, jeg var nødt til at komme. Jeg sprøjtede min varme sperm ud over hele gulvet og ramte min arm og min hage. Jeg var så liderlig at jeg var nødt til at smage det. Jeg slikkede gulvet det bedste jeg havde lært.

Det var så lækkert. Det smagte ret salt, men jeg blev sindssygt liderlig ved tanken om at jeg slikkede min egen sperm så jeg satte farten op og kneppede min røv endnu hårdere og hurtigere og onanerede hurtigere end jeg nogensinde havde gjort før. Det var for meget af det gode, jeg kom igen. Denne gang ikke nær så meget, men det var stadig fantastisk og gulvet var sjask vådt af sperm. Jeg slikkede det i mig og tørrede det sidste væk med noget papir og sagde så farvel til mændene som var enige om at det var det frækkeste de nogensinde havde set…

Giv mig gerne en kommentar hvis du kunne lide min historie…

porno med danske piger